forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/07/2011 : 11:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Realno, ovo što ste uradili sa Vilotom i Adijem je smejurija. Adi vas zajebava pola godine i sad ništa. Za mesec ili dva, vratice te i Vilotica i bice opšta smejurija kao i sa Tomicem i Šcepovicem kod nas.

Užas
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/07/2011 : 11:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ja bih izbacio i Adija i Vilotu, šta ce nam nedisciplinovani igraci. Prosinecki treba da tera po svom i uspeh je zagarantovan.

A novinari Blica su poznati po svojim prljavim pisanjima protiv Zvezde.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/07/2011 : 11:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ne može on da tera po svom, jer ako igrac ne igra, nema dobre prodaje i nema para za klub, tj. za džepove pojedinaca u klubu.
Daj bože, ali videceš da ce za koji mesec vratiti Vilotica. Tako je Stanojevic pricao "Koga ja odstranim, teško on može da se vrati posle" i eto šta je bilo..

A novinari su govna, to stoji
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/07/2011 : 10:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Kao što rekoh, Prosinecki sprema teren za povratak Vilotica. Kao interes Zvezde je iznad svega. Ponavlja se prica kao kod Stanojevica.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/07/2011 : 18:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Evandro postao Srbin. Mislim da Delije treba ponovo da razviju ovaj transparent

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/07/2011 : 18:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ne znam sta je Prosineckom trebalo uopste da se onako proserava kad su i mala deca odmah mogla da zakljuce da ce vratiti Vilotica u ekipu.Kao sto rece Imrahil isto je bilo i sa Tomicem i Scepovicem kod Stanojevica.Ispadaju smesni sa tim izjavama.A ovo mi je sad tek smesno kao nece ga staviti odmah nego posle par utakmica da ne bi pogazio rec.WTF?Jednostavno nasi klubovi ne mogu sebi da dozvole taj luksuz da nekog igraca izbace iz tima kad za njega klub moze da dobije dobre pare.Pogotovo zvezda sada ne moze da dozvoli taj luksuz kad uopste nema stopera.
A ovo sa EvandromKleo je onda uveo Partizan u ligu sampiona,pricalo se da ce u nasu reprezentaciju,tada Partizan nije imao problem sa strancima i opet su se bunili.A sta je sad ovo?Klasicno uzimanje drzavljanstva zbog viska stranaca.Ako je Kleo tada i zasluzio da ga dobije,na osnovu cega ga je Evandro zasluzio?Nije u Srbiji ni godinu dana.Delije ko delije ispadaju smesne po ko zna koji put.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/07/2011 : 19:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Sad bih okacio jednu sliku o Vojvodini, ali necu, da ne ispadnem bezobrazan.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/07/2011 : 19:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Sad bih okacio jednu sliku o Vojvodini, ali necu, da ne ispadnem bezobrazan.

Jebote ladno su ispali od onih anonimusa.Pa ovo je strasno.Pa gde je nas fudbal...?Video sam golove.Mojsov se kod drugog okliznuo(citaj sam pao).Treci gol dat u 97-om minutu.Smrdi mi na tesku namestaljku u kojoj je buturovic digao silne pare.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/07/2011 : 20:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Meni smrdi na nameštaljku, ali ne verujem da su planirali da prime i treci gol. Ne bi cekali 97i minut Onaj drugi gol je smejurija..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/07/2011 : 20:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Meni smrdi na nameštaljku, ali ne verujem da su planirali da prime i treci gol. Ne bi cekali 97i minut Onaj drugi gol je smejurija..

Navodo je kvota na rezultat 2-1 bila 1.55.Moguce je da su isli na to pa su se zajebali.Ma ko zna.
Evo link za Rad.
http://www.ustream.tv/channel/fc-olympiakos-volou-1937#utm_campaign=synclickback&source=http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/&medium=8859628

Edited by - okiboki on 21/07/2011 20:19:25
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/07/2011 : 23:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Sa zvanicnog sajta gospodskog kluba iz Novog Sada

quote:
Ovo je surova slika stvarnosti srpskog fudbala. Danas je to bila Vojvodina, sutra ce neko drugi („brendovi“ ce isto tako proci bez obzira na medijsku histeriju kojom nas zasipaju njihovi placeni „novinari“)

Na žalost, stvari o kojima sam pisao toliko puta (bez želje da budem „ptica zloslutnica“) ostvarile su se baš onome kome sam najmane želeo-klubu koji volim, za koji navijam i „koji nikada necu napustiti makar dospeo i u podsavez“ kako to nekada davno rece Mika Antic.

Ali….pobedicemo mi jednog dana te „sile mraka i haosa sa zapada“.

Kada se rešimo stava da „hocemo u Evropu al necemo da radimo ko Nemci“

Do tog vremena naša realnost bice „ultra, mega, giga kvalitetno takmicenje-Jelen superliga Sebije.

Koliko kompleksa, koliko zavisti, koliko paranoje, koliko nekulture na jednom mestu.

Što procitah negde:

quote:
Trebali su da izadu sa terena u 88om minutu, onda ne bi ispali.

Pametnom dosta.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/07/2011 : 00:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Inijesta: ''Kad se samo setim kako je Robi igrao...''

Barselona u subotu gostuje u Spiltu, a tim povodom ''mozak'' Katalonaca Andres Inijesta izmedu ostalog se veoma pohvalno izrazio o Robertu Prosineckom, današnjem treneru Zvezde, nekada fudbaleru Barselone i Reala.

Partije Roberta Prosineckog u dresu Barselone ocigledno su ostavile traga i medu današnjim vedetama slavnog katalonskog kluba.

Naime, jedan od najboljih igraca Barse Andres Inijesta veoma dobro se seca Robijevih majstorija iz tog perioda.

''Prosinecki je bio velika zvezda u Španiji, ne zato što je igrao i za Barsu i za Real, vec zato što je to u svakom slucaju zaslužio. Bože, kad se setim kakav je to igrac bio...'', iznosi Inijesta niz komplimenata na racun trenera Zvezde.

Prosinecki nije ostao imun na ove pohvale.

''Drago mi je zato što jedan od najboljih igraca današnjice ima takvo mišljenje o meni'', izjavio je Prosinecki.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 22/07/2011 00:18:20
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/07/2011 : 00:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Sa zvanicnog sajta gospodskog kluba iz Novog Sada

quote:
Ovo je surova slika stvarnosti srpskog fudbala. Danas je to bila Vojvodina, sutra ce neko drugi („brendovi“ ce isto tako proci bez obzira na medijsku histeriju kojom nas zasipaju njihovi placeni „novinari“)

Na žalost, stvari o kojima sam pisao toliko puta (bez želje da budem „ptica zloslutnica“) ostvarile su se baš onome kome sam najmane želeo-klubu koji volim, za koji navijam i „koji nikada necu napustiti makar dospeo i u podsavez“ kako to nekada davno rece Mika Antic.

Ali….pobedicemo mi jednog dana te „sile mraka i haosa sa zapada“.

Kada se rešimo stava da „hocemo u Evropu al necemo da radimo ko Nemci“

Do tog vremena naša realnost bice „ultra, mega, giga kvalitetno takmicenje-Jelen superliga Sebije.

Koliko kompleksa, koliko zavisti, koliko paranoje, koliko nekulture na jednom mestu.

Što procitah negde:

quote:
Trebali su da izadu sa terena u 88om minutu, onda ne bi ispali.

Pametnom dosta.

Koje bolestine sacuvaj me boze.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/07/2011 : 10:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
"Trebali su da izadu sa terena u 88om minutu, onda ne bi ispali."

Boze, ko im je sad kriv, opet Tole?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/07/2011 : 10:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Samo jedno pitanje.. Kada Vojvodina ispada od ekipe iz Lihtenstajna, Rad od nekog Volosa, cigani ce opet od nekih bednika i Partizan udje u LS, to onda nije vanzemaljski uspeh???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 22/07/2011 : 11:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
Covece, ja tek sad procitah da su ispali?!

Ne mogu da verujem!!! Ovo je ravno senzaciji!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 22/07/2011 : 11:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Stvarno sramota :( Sad nemaju pravo nista da kazu, iako jesu pokradeni u finalu kupa. Ovo je nevjerovatno
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/07/2011 : 15:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Samo jedno pitanje.. Kada Vojvodina ispada od ekipe iz Lihtenstajna, Rad od nekog Volosa, cigani ce opet od nekih bednika i Partizan udje u LS, to onda nije vanzemaljski uspeh???

Taj Volos je bio peti prošle godine, 3 boda manje od treceplasiranog AEK-a ok, nisu neko zvucno ime, ali nisu ni neka boranija kao Vaduz npr

sad vidim, da su prošli ove Grke, igrali bi sa Dudelanžom iz Luksemburga šteta

Edited by - Imrahil on 22/07/2011 15:44:36
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/07/2011 : 16:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Mogu i ja tu tvoju kristalnu kuglu ? da bar zaradim nesto...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 23/07/2011 : 23:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Ne razumem iznošenje nekih paušalnih ocena na osnovu pisanja zvanicnog sajta Vojvodine koji niko normalan ne uzima za ozbiljno jer neguje kult obožavanja predsednika kluba i iznosi takve gluposti da se coveku prevrne stomak.

Vidim da neki ovde likuju što je Vojvodina ispala, samo ne znam šta imaju od toga u životu?
Da je Vojvodina doživela veliku sramotu jeste, ja sam i ocekivao da se to desi i ni na kraj pameti mi nije bilo da se lomatam do Lihtenštajna, ali i bolje je tako jer su sada i svi oni lakoverni i zavedeni navijaci shvatili da sa onim pajacom na celu kluba i njegovim satrapima dalje ne ide.
Skoro ceo stadion je skandirao Uprava napolje, a uskoro ce da zapocne i borbe protiv doticnih štetocina koji nam vode klub pa neka potraje koliko god treba.Nažalost, deo navijaca koji doticni predsednik placa i dalje stoji u njegovu odbranu, samo što sada ni oni više nemaju obraza da ga javno brane, odnosno ne smeju pa mudro cute.Ali od njih svakako ništa ne treba ocekivati, pa razumljivo je da bi time ugrozili vlastitu egzistenciju, srecom, nema ih mnogo.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/07/2011 : 00:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ne likujemo, nego nam je jednostavno smešna cela ova stvar.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 24/07/2011 : 00:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Vidiš meni nije smešno, niti sam se ikada smejao bilo kakvim lošim rezultatima Partizana u Evropi.
Jeste bilo prepucavanja i nekog zacikivanja sa moje strane posle medusobnih meceva naših klubova, ali ja se nikada nisam uplitao u nastupe Partizana u Evropi, sem da cestitam na necemu, pozitivno prokomentarišem i slicno.

A da je jadno to što je Voša uradila, jadno je.
Dobio sam informaciju i da su cak i najtvrdokorniji navijaci bliski Butorovicu promenili stav i da ce svi komplet krenuti u njegovo rušenje.Ocekujte veliku buru u Novom Sadu u narednom periodu, pajaca više niko ne podržava.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/07/2011 : 01:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Tvoji postovi idu iz krajnosti u krajnost, pocecu da mislim da postoje dva tumena na forumu
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 24/07/2011 : 01:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Ne znam šta ti to znaci, ali ja se ne menjam.

Odmah cu ti reci da je doticni gospodin Butorovic u startu zaveo vecinu navijaca pa i mene, ali da se ubrzo pokazalo koje su njegove stvarne namere.Kasnije je on krivicu svalio na njegove saradnike Dubroju i Gajica,, ali bio je to samo vešt potez, kao što je verovatno i ono njegovo hapšenje jer svi vidimo da od sudenja nema ništa (pa cak ako se i jednom završi on osuden nece biti jer su trake sa prisluškivanja izuzete kao dokazi) .
Nisam bio ovde na forumu zbog kazne u vreme kada smo igrali mec sa Zvezdom i odmah mogu da kažem da je taj mec bio namešten, to sasvim pouzdano znam (mada je nas navijace pošteno iziritirala i cinjenica da je Zvezdi na velikom semaforu cestitana godišnjica Barija).Ja se nikada nisam libio da to priznam.E sad, da nameštaju i mnogi drugi to je cinjenica, samo je pitanje da li ce i njihovi navijaci priznati tako nešto.Što se tice Vojvodine, ipak je zanimljiva cinjenica da kada je nameštala, mnogo više je to cinila na svoju štetu nego u korist.

Videcemo šta ce biti od svega i da li ce Butorovic biti spreman da u krvi uguši proteste koji se spremaju, na kraju krajeva prvo ce se na lep nacin pokušati smena i ko zna, možda covek i prihvati to, svakako je bolje i za njega tako.Valjda se dovoljno nakrao, evo, ovog leta je solidne pare stvaio sebi u džep, ako bude hteo da izvuce još nešto prodajom glavnih igraca, nece mu to biti dozvoljeno.

Edited by - tumen on 24/07/2011 01:17:26
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/07/2011 : 01:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ja lepo kažem da svi nameštaju, a ne samo Partizan i Crvena Zvezda, neko u svoju korist, neko u korist rivala, što jelte zavisi i od pozicije na tabeli.
Da priznajem da je Partizan namestio "taj i taj" mec nemam nameru, jer za to nemam dokaze, mogu samo da nagadam, što je ok kao razbibriga ovde na forumu, ali da krecem u neku hajku je jelte besmisleno.

Sad, za Vojvodina - Vaduz. Želeo sam da prodete, ne zbog Vojvodine kao Vojvodine, nego da nam konacno klupski fudbal koliko toliko lici na nešto.
A smešno mi je kad se setim nekih komentara navijaca Vojvodine, kao recimo ova slika

jbg, ali i jedan i drugi transparent izazivaju osmeh posle ovog meca sa Vaduzom

A za ovo da ima "dva tumena", pa branio si Kan Kana do pre koji mesec, pricao kako on sluša navijace itd. Mi ti lepo govorili da su to gluposti, ali jbg.. sve su to govna, i Ðuric i Lukic i Bata KanKan..
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000