Author |
Topic  |
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 24/07/2011 : 02:13:51
|
Samo sam istakao da su i navijaci stojali iza odluke da se napusti finale kupa, mada smo kasnije saznali da se Butorovic lepo poigrao sa nama. Da nešto pozitivno pišem o njemu moglo se videti samo u vreme mog prvog pojavljivanja na forumu, tada sam još bio zaveden, ali ima vremena od tada, niko nije mogao znati šta ce se sve izdešavati, mada je ovo za nauk i meni i drugima da sa sumnjivim i problematicnim ljudima nikada ne treba ulaziti u kolo jer ce ti se to pre ili kasnije obiti o glavu.
Što se tice tog transparenta, pa on je meni bio debilan istog momenta kada sam ga video, ali šta da radim, nisam ja odlucivao o tome, pa ni vecina te tribine gde je on bio raširen. Posle dugog niza godina, racunajuci i bitisanje Miodraga Kostica (koji je srecom sam otišao jer mu je tada pretilo hapšenje zbog nekih sasvim drugih stvari) na celu kluba, navijaci bliski upravi su rešili da nešto urade i dignu glas protiv iste.Da li su to uradili iz straha da se cela tribina ne digne spontano i protiv njih ili su iskreno shvatili neke stvari, ne znam, ali bitno je da se to konacno desilo.
Nadam se da slicni ljudi poput Kostica i Butorovica nikada nece više doci u Vojvodinu, sve do kraja devedesetih godina imali smo neukaljanu istoriju, za ponos, a posle nas je ovo naružilo.Bar da stogodišnjicu kluba docekamo cisti i oslobodeni.
Inace, želim puno srece Partizanu u mecevima sa Genkom i dalje, morace da krpi i naše rupe nažalost. |
Edited by - tumen on 24/07/2011 02:15:16 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 25/07/2011 : 12:24:56
|
Lukic: "Prosinecki je Zvezdin Murinjo"      
Predsednik Zvezde stavio tacku na price da je u tihom sukobu sa trenerom i da uprava ne podržava Robija u slucaju "Vilotic".
Javnost je Zvezdi zamerala što nije jasno stala uz trenera koji je odstranio kapitena iz ekipe.

"To se ne dovodi u pitanje, Robi je jak kao kineski zid, ima apsolutnu podršku uprave. On ce postati jedan od najboljih trenera na svetu, Prosinecki je Zvezdin Murinjo", rekao je Lukic uz konstataciju da se sukobi trenera i igraca dešavaju u svim klubovima.
Prvi covek Zvezde je prelazni rok ocenio kao odlican, a smatra da Zvezda ima najbolje štopere u Srbiji.
"Vilotic, Adi, Cosic, Mihajlovic, to nema niko. Ostalo su medijske kontrukcije, iako Zvezda ima dva dobra igraca za svaku poziciju", tvrdi Lukic.
Ostaje pri svom programu, veruje da ce Zvezda osvojiti titulu iako Partizan ima dobar tim.
Što se Evrope tice, plan je jasan.
"Prvo da eliminišemo Ventspils, posle toga cemo videti. Svi znamo kakvi su potencijalni rivali u poslednjem kolu, ali i da izvucemo Totenhem, necemo se predati", rekao je na kraju Vladan Lukic.
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 25/07/2011 12:26:35 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/07/2011 : 12:28:23
|
"veruje da ce Zvezda osvojiti titulu" 
Secate se onog postera iz X Filesa? "I want to believe" 
Koliko je Lukic vec na celu? Daj Boze da ostane sto godina!!!! Veceg cara nije bilo!!!  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 28/07/2011 : 11:23:25
|
Lukic: "Kvalitet imamo, samo da prvenstvo bude regularno"

Vladan Lukic veruje u dobar rezultat u Evropi, ne samo protiv Ventspilsa i tvrdi da crveno - beli imaju ozbiljan kvalitet. Ponovio podršku Prosineckom, nada se u regularnost prvenstva.

Vladan Lukic je u razgovoru za "Sportski Žurnal" rekao da ocekuje da Zvezda eliminiše Ventspils.
"Nema slabih rivala, sigurno da ih necemo potceniti, sa takvim stavom smo i došli u Letoniju", kaže predsednik Zvezde.
Navijaci ocekuju više.
"Ne razmišljamo još o cetvrtom kolu, nadam se da cemo imati više srece nego prethodnih godina", dodao je Lukic.
Veruje u tim.
"Iskreno mislim da imamo kvalitet, ne znam hoce li isplivati neko vredan pažnje da ga dovedemo, mada nisu nemoguci ni odlasci, pogotovo ako dobro odigramo u Evropi", otkrio je prvi covek kluba sa "Marakane".
Još jednom je ponovio da Prosinecki ima podršku, da je Vilotic napravio gaf i da je opravdano sankcionisan. Što se tice povratka bivšeg kapitena u ekipu, Lukic je jasan.
"O tome odlucuje trener...".
Zvezdin prvi cilj je titula.
"Naš stav je da su u prethodnim godinama presudile neke druge stvari. Ali, o tome necemo. Mislim da imamo ozbiljan kvalitet, nadam se u regularnost šampionata, odnosno da ce da pobedi fudbal", završio je Vladan Lukic. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 28/07/2011 : 12:26:46
|
Ista prica vec trecu sezonu.Mirisi mi ponovo na titulu Partizana |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 28/07/2011 : 17:11:44
|
Evandro i zvanicno Srbin  
Brazilac dobio danas naše državljanstvo, potvrdili u Zvezdi. Drugi strani fudbaler sa srpskim pasošem, posle Klea.

Brazilski fudbaler Evandro dobio je danas državljanstvo Srbije, rekli su predstavnici Crvene zvezde u Ventspilsu.
Vlada Srbije je ovaj predlog usvojila jednoglasno na današnjoj sednici.
Evandro je tako postao drugi strani fudbaler koji je dobio srpsko državljanstvo, posle nekadašnjeg Partizanovog centarfora Klea.
Crvena zvezda u Letoniji danas igra prvu utakmicu treceg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 29/07/2011 : 11:34:02
|
Majko mila, samo smo mi pametni, najveci klubovi evrope i sveta su glupi! Mi cemo da zastitimo nas fudbal smanjenjem broja stranaca! Al u q....!!! Imamo dovoljno kvaliteta u Srbiji?! Gde to?! Kvazipatriotske price za domacu upotrebu... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 29/07/2011 : 13:27:11
|
quote: Originally posted by Imrahil
Zato i kažem, bolje da se pozabavi kako da igraci sa 17 godina ne odlaze iz zemlje..
     |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 29/07/2011 : 15:04:09
|
Zato i kažem, bolje da se pozabavi kako da igraci sa 17 godina ne odlaze iz zemlje..
Pa "pozabavio se"...smanjuje broj stranaca, pa ce menadzeri sve vise svojih pulena gurati u prvi tim i prodavati...pre neki dan citam izjavu ogorcenog Slavka Perovica kako je Zvezda "filijala Flamenga", taj Perovic ne bi prosao selekciju pre 10 godina a bio je superstrelac mladjih kategorija...inace pojma nema, samo je bio jaci od ostale dece. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 29/07/2011 : 20:03:46
|
Meni je taj Perovic uvek bio OK.. Zajeban igrac... A ako nije bolji od Borhe onda u q... Taj veze nema... |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 29/07/2011 : 22:34:56
|
quote: Originally posted by sawitch
Meni je taj Perovic uvek bio OK.. Zajeban igrac... A ako nije bolji od Borhe onda u q... Taj veze nema...
Naravno da ti je bio OK. I meni bi kao grobaru bio super Zvezdin centarfor koji ne moze pogodi gol sa vrha Tunisa gde su stative na bosforu i gibraltaru. Sta ti mislis, da smo mi dzabe idolizovali Obradovica i njima slicne ? :P |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 30/07/2011 : 11:48:37
|
Ne ozbiljno.. Ja sam mislio da ce taj uz dobar rad dogurati do reprezentacije... A jel' nije bolji od Borhe??? |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 30/07/2011 : 12:16:58
|
quote: Originally posted by sawitch
Ne ozbiljno.. Ja sam mislio da ce taj uz dobar rad dogurati do reprezentacije... A jel' nije bolji od Borhe???
Borha je profesor dr. fudbala za tog pajsera. Jedino sto igra tamo gde ne treba pa se navikava jos uvek. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 31/07/2011 : 00:29:11
|
Borha je isti kao Pjer Boja.Jak kao bizon,zna da drzi loptu ali da gol jednom u 6 meseci. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 01/08/2011 : 12:30:30
|
I meni se cini da je Borha doktor za Perovica. E sad, što ne daje golove, pa jbg, meni se cini i da ne igra kao klasican špic, pa se i ne ocekuje to prevashodno od njega. Nekako mi je on u drugom planu. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 01/08/2011 : 12:31:49
|
I meni se cini da je Borha doktor za Perovica. E sad, što ne daje golove, pa jbg, meni se cini i da ne igra kao klasican špic, pa se i ne ocekuje to prevashodno od njega. Nekako mi je on u drugom planu.
Pa forsiran je levo spolja. Da igra centralnog spica dao bi 15 u sezoni, potpis. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 01/08/2011 : 13:02:23
|
Ko odigra u Partizanu ili Zvezdi 80% utakmica u spicu i ne da 15 golova gori je fudbaler od mene, potpis.  |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
Topic  |
|