Author |
Topic  |
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 24/08/2011 : 00:43:53
|
Vidi, ja vas na forumu nikad necu nazvati stokom, jer ne mislim da ste to. A ovo drugo, vidi, mora se znati koji je klub poznatije i vece ime. Moze 100 puta biti Notingem Forest u trecoj ligi, dzaba kad je on vece ime od nekog tamo Blackpoola, na primjer. Ili Liverpool, trenutno ne valja nista, ali je evropski gigant, i najveci engleski klub, jebes MU. Ili Milan, za koji navijamo i ja i ti, zna se sta je Milan, iako ce vjerovatno i ove godine ispasti u LS od Totenhema, ali se opet ne mogu mjeriti Milan i Totenhem. E tako je nesto i izmedju Zvezde i Partizana, trenutno je Zvezda slabija (sto ce se moguce promijeniti vec ove godine), ali je veci, poznatiji klub. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 24/08/2011 : 01:00:17
|
quote: Originally posted by Imrahil
Za stoku nisam ni mislio na tebe, govorio sam uopšteno. Za ostalo, nemam komentara, ta vaša opsesija velicinom je da se covek zapita..
Oki, okacio sam ja to vec na 24oj strani   
Nisam obracao paznju.Vidim da se vec danima nesto prica o tome ali ne zanima me zenski fudbal pa nisam gledao.Sad kad sam pogledao imam sta da vidim |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 24/08/2011 : 01:03:24
|
Ni ja vas ne nazivam ciganima, ali ok, to za stoku svakako nije bilo upuceno tebi.
I ja ne sporim da ste vi veci klub od nas, ali nazivati nas malim je malo neumesno. Ako gledamo trofeje i Partizan i Zvezda su veliki klubovi (za naše uslove naravno, u Evropi su to bili nekad), ali je Zvezda naravno veca i tu treba da bude kraj. |
Edited by - Imrahil on 24/08/2011 01:04:08 |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 24/08/2011 : 11:27:32
|
Zvezda i Partizan su u nasim okvirima veliki klubovi. Zvezda ima vise navijaca, trofeja, bolja je u medjusobnim duelima, i to joj daje za pravo da kaze da je veci i bolji klub od nas, sto i jeste. To sto smo u poslednje tri godine dominantniji u derbijima prija, ali i to ce se prekinuti, cenim po pocetku sezone da ce prekid dominacije biti ove jeseni na marakani.
|
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 24/08/2011 : 11:51:38
|
quote: Originally posted by red cloud
Zvezda i Partizan su u nasim okvirima veliki klubovi. Zvezda ima vise navijaca, trofeja, bolja je u medjusobnim duelima, i to joj daje za pravo da kaze da je veci i bolji klub od nas, sto i jeste. To sto smo u poslednje tri godine dominantniji u derbijima prija, ali i to ce se prekinuti, cenim po pocetku sezone da ce prekid dominacije biti ove jeseni na marakani.
Ja ovo da quotujem, cisto da se ne zagubi... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 24/08/2011 : 12:07:11
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ma gde su zene za fudbal, one su samo za strikanje i zna se sta drugo...
Kuvanje, naravno. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 24/08/2011 : 12:21:05
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by srdjandj
Ma gde su zene za fudbal, one su samo za strikanje i zna se sta drugo...
Kuvanje, naravno.
Mozda i za to, ali zato moja zena navija za Partizan, pa se zna sta joj sleduje...
 |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 24/08/2011 : 12:38:02
|
quote: Originally posted by Caleb
????? ?? ?? ???????? ??? ????? ??????? ??????, ?????? ??!  
Ako kazem da smo trofejniji od njih - slagao bih. Ako kazem da imamo vise navijaca - slagao bih. Ako kazem da imamo vise pobeda od njih - slagao bih.
|
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 24/08/2011 : 13:24:18
|
quote: Originally posted by red cloud Ako kazem da smo trofejniji od njih - slagao bih. Ako kazem da imamo vise navijaca - slagao bih. Ako kazem da imamo vise pobeda od njih - slagao bih.
Istina i samo istina! Bravo! Nekima se ovo nece svideti, ali sta da im radimo...
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 24/08/2011 : 13:44:16
|
To su cinjenice ali to ne znaci da treba da se stavljaju u isti kos za Barsom,Realnom,Milanom... |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 24/08/2011 : 13:45:27
|
I sve to za fudbal stoji ali kao sportsko drustvo nam nema ravnih.Sigurno smo u prva 3 u svetu ako ne i prvi po trofejima. |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 24/08/2011 : 15:12:48
|
quote: Originally posted by okiboki
I sve to za fudbal stoji ali kao sportsko drustvo nam nema ravnih.Sigurno smo u prva 3 u svetu ako ne i prvi po trofejima.
Pa, da ostatak sportski jake evrope praktikuje taj socijalisticki koncept sportskih drustava, mozda bi i oni imali nesto da kazu na tu temu. Ovako, koje to ozbiljno SD imas van istocnog bloka ? Real, Barca...?
Mislim, da se razumemo, uspesi Partizana su sjajni na svim frontovima, al hvaliti se trofejnoscu SD, to je k'o kad Srbi vole da sviraju da su ubedljivo najbolji na planeti u vaterpolu (koje pored njih igraju jos 4-5 nacija). |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 24/08/2011 : 15:20:59
|
quote: Originally posted by Caleb
????? ?? ?? ???????? ??? ????? ??????? ??????, ?????? ??!  
Ako kazem da smo trofejniji od njih - slagao bih. Ako kazem da imamo vise navijaca - slagao bih. Ako kazem da imamo vise pobeda od njih - slagao bih.
?????? ?? 
?? ??? ???????? ?? ??? ?? ???? ????????? ?????????? ??? ? ????? ???????.  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 24/08/2011 : 15:33:19
|
quote: Originally posted by sawitch
A veci ste klub i u kosarci? 
Pa zar si sumljao?Veci su verovatno i u vaterpolu ali oni to ne prate pa ne znaju |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 24/08/2011 : 15:36:51
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by okiboki
I sve to za fudbal stoji ali kao sportsko drustvo nam nema ravnih.Sigurno smo u prva 3 u svetu ako ne i prvi po trofejima.
Pa, da ostatak sportski jake evrope praktikuje taj socijalisticki koncept sportskih drustava, mozda bi i oni imali nesto da kazu na tu temu. Ovako, koje to ozbiljno SD imas van istocnog bloka ? Real, Barca...?
Mislim, da se razumemo, uspesi Partizana su sjajni na svim frontovima, al hvaliti se trofejnoscu SD, to je k'o kad Srbi vole da sviraju da su ubedljivo najbolji na planeti u vaterpolu (koje pored njih igraju jos 4-5 nacija).
Sportskih drustava ima svuda.Spanija,Grcka,sto kazes ti istocni blok,pa sta ces vise taj istocni blok ce mozda uskoro uzeti primat i u fudbalu,ne bi me cudilo.A i da smo jedini opet smo u necemu najbolji |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
|
Topic  |
|