forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/08/2011 : 15:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

http://www.partizan.rs/17649-ukinuta-suspenzija-stadiona-partizan/

O?? ?? ????? ????? ??????? ???? ?? ???????? ?????. ???????, ???? ??? ?????, ????? ????. ?????? ??? ??????, ????? ?? ? ???? ??????? ??????, ?? ???? ???????.

??? ?? ?????? ?? ????? ??? ??? ?? ????????....

?????.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 24/08/2011 15:43:24
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/08/2011 : 15:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
A i da smo jedini opet smo u necemu najbolji

Ne razumem sto te potresa ako nisi najbolji u necemu. Ja mirno spavam vec 12 godina sa saznanjem da je Zvezda kurac u kosarci npr. :D Ne navijam za njih jer su najbolji nego zato sto su moji.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/08/2011 : 15:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu
Mislim, da se razumemo, uspesi Partizana su sjajni na svim frontovima, al hvaliti se trofejnoscu SD, to je k'o kad Srbi vole da sviraju da su ubedljivo najbolji na planeti u vaterpolu (koje pored njih igraju jos 4-5 nacija).

De mi reci zasto je smesno hvaliti se trofejnoscu SD???

A vaterpolo igra vise od 4-5 nacija... I to osporavanje vaterpola niko ne radi osim nas koji smo najbolji na svetu... Sport je sport..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/08/2011 : 15:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch
De mi reci zasto je smesno hvaliti se trofejnoscu SD???

Pa u tom kontekstu koji je boki natuknuo jeste. U smislu "dobro, ajd, kad nije fudbal daj bar nesto".

quote:
A vaterpolo igra vise od 4-5 nacija... I to osporavanje vaterpola niko ne radi osim nas koji smo najbolji na svetu... Sport je sport..

Da imamo redovne uspehe u fudbalu mislim da bi vaterpolo gledalo 20 ljudi sa sve familijom.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/08/2011 : 16:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ljudi sta napraviste od ove teme?
Evo u "TOLE super ligi" su grobari najbolji i to se ne moze osporiti!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/08/2011 : 16:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Mairosu, veruj mi da se ja podjednako radujem uspehu Partizana u bilo kom sportu.. Ja sam naucen da navijam za Partizan a ne za FK Partizan... Isto tako se radujem i porazu Zvezde u bocanju..

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/08/2011 : 16:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Mairosu, veruj mi da se ja podjednako radujem uspehu Partizana u bilo kom sportu.. Ja sam naucen da navijam za Partizan a ne za FK Partizan... Isto tako se radujem i porazu Zvezde u bocanju..

Ovo je poenta koju navijaci zvezde ne razumeju.Mi jednostavno navijamo za sve klubove iz sportskog drustva a ne samo za fudbal.Ne znam sta tu nije jasno.Ili kad kazu bilo nas 20000 na marakani.Pa bilo kad imaju samo taj fk u nasoj ligi.Prosecan grobar ako hoce da gleda sve sto mu se nudi nije mu dosta mesecna plata.Ne treba nista drugo samo da gleda evropske utakmice u fudbalu,vaterpolu i kosarci.Bas ga boli tuki da baca pare i na Partizan-Hajduk kula u fudbalu.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/08/2011 : 16:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Mairosu, veruj mi da se ja podjednako radujem uspehu Partizana u bilo kom sportu.. Ja sam naucen da navijam za Partizan a ne za FK Partizan...

Blago tebi, imas vise radosti u zivotu. Ja sam malo tezi :D

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/08/2011 : 17:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kad nemam para i posla da im se radujem Partizan je melem na ranu... Onda mo's misliti koliko iskipim kada puknemo..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/08/2011 : 17:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Ovo je poenta koju navijaci zvezde ne razumeju.Mi jednostavno navijamo za sve klubove iz sportskog drustva a ne samo za fudbal.Ne znam sta tu nije jasno.Ili kad kazu bilo nas 20000 na marakani.Pa bilo kad imaju samo taj fk u nasoj ligi.Prosecan grobar ako hoce da gleda sve sto mu se nudi nije mu dosta mesecna plata.Ne treba nista drugo samo da gleda evropske utakmice u fudbalu,vaterpolu i kosarci.Bas ga boli tuki da baca pare i na Partizan-Hajduk kula u fudbalu.

Hahaha kakva demagogija. Ovo me podseca na jedan TV duel predsednika Bruggea i Genka, kad je predsednik Bruggea rekao da u Genku nema nista i da je zato stalno pun stadion, a Brugge ima more tu blizu pa se ljudi i okupaju ponekad, ne misle stalno na fudbal :D :D :D :D :D :D Ne izvodi generalne zakljucke, mene ne dotice nista mimo fudbala, kosarke i rukometa, a vi uzivajte uz vase evropske vaterpolo, boce, stoni tenis, rvanje susrete i svima lepo.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 24/08/2011 : 17:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Hahaha, Mairosu, ovo stvarno potpisujem. A slicno je i kada neki navijac Zvezde napominje kako je Djokovic Delija... Mozemo to iz zajebancije, ali ozbiljno tako nesto reci nema smisla. Svi mi pratimo fudbal, eventualno kosarku, a sve ostalo nema u cijeloj sezoni navijaca koliko jedna utakmica na Marakani, tako da je sve jasno.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/08/2011 : 17:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
To nije isto... Partizan na svakom dogadjaju ima podrsku.. Jel' nije tako??? Karikiras stvari i poredis budalastinu sa realnom situacijom... Koliko je Grobara islo na vaterpolo utakmice, kosarkaske, fudbalske, odbojkaske, rukometne itd..???

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/08/2011 : 17:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Koliko je Grobara islo na vaterpolo utakmice, kosarkaske, fudbalske, odbojkaske, rukometne itd..???

Koga boli qrac ? :D

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 24/08/2011 : 17:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Ne znam, daj prosijek za rukomet, vaterpolo i odbojku. Kosarka OK.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/08/2011 : 17:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Nije ovde tema o drugim sportovima, ali ajde kad vec pominjete druge sportove, samo da se zapuse usta grobarima, pogledajte ko je najuspesniji kosarkaski klub u istoriji na ovim prostorima, naravno muski i zenski, jer, sve je to u okviru sportskog drustva!

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%9A_%D0%A6%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B0

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0%9A%D0%9A_%D0%A6%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B0

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/08/2011 : 17:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Koliko je Grobara islo na vaterpolo utakmice, kosarkaske, fudbalske, odbojkaske, rukometne itd..???

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/08/2011 : 18:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:

Pa posto ti prosipas demagogiju trebalo bi tebe...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/08/2011 : 18:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pa posto ti prosipas demagogiju trebalo bi tebe...

Opet ne pazis na casu, savelja. Gde ja navodim da me zanima posecenost sportskih manifestacija koje organizuje SD Partizan ? A iskreno me i zabole koliko ljudi dodje na marakanu, za te proseke publike obrati se kolegi Lukicu. Mislim, OK je da hoces da se svadjas, ali gadjas pogresnog coveka. Sto rece onaj u Untouchablesima, "you don't bring a knife to a gunfight" :D

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/08/2011 : 18:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message

"Veciti" predstavili energetsko pice

Marketinške službe "vecitih" rivala, Crvene zvezde i Partizana, ne sede skrštenih ruku. Na tržište su lansirale energetski napitak, a limenke sa tekucinom koja "daje snagu" mogu se kupiti u radnjama širom zemlje po popularnoj ceni od 60 dinara.

Pod sloganom "Oseti energiju voljenog kluba" potrošacima su "veciti" ponudili dve "suprotstavljene" limenke, FK Crvena zvezda ciji se napitak prodaje pod nazivom "Run Red energy", i FK Partizan koji je u ovoj utakmici nastupio pod nazivom "Run Black energy".

Ovo osvežavajuce pice spada u jedan od najkvalitetnijih energetskih napitaka na tržištu i namenjeno je sportistima i ljudima koji su izloženi vecim naporima, kao i onima koji teže bržem oporavku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/08/2011 : 18:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Marketing i FK Partizan ne idu zajedno
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/08/2011 : 18:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Bolje da su upakovali pivo!

Sto se tice marketinga, krenuce im, cim su se udruzili sa Zvezdom u ovom projektu!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/08/2011 : 19:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Zar ? Vas marketing je jedno 4210394210412 svetlosnih godina ispred nasih pavijana.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/08/2011 : 19:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Zar ? Vas marketing je jedno 4210394210412 svetlosnih godina ispred nasih pavijana.

Ne bih rekao.Ako Zvezda nesto ima to je dobar marketing.Pa ovi nasi vec dve godine ne mogu da nadju generalnog sponzora.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 24/08/2011 : 19:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Kao ni Hajduk iz Kule, Metalac, i slicni... Rekoh da ste mali klub :)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/08/2011 : 19:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

Ne bih rekao.Ako Zvezda nesto ima to je dobar marketing.Pa ovi nasi vec dve godine ne mogu da nadju generalnog sponzora.

Svojevremeno sam delio kancelariju sa zvezdinim marketingom. Veruj mi da znam o cemu p ricam :D

Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000