Author |
Topic  |
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/09/2011 : 18:55:42
|
Karadžic: Pevali su da sam lopov grobarski, a sada sam lopov opšte prakse   
Prvi covek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžic glavna je meta raznih povika sa tribina kada nekom timu ne ide u domacem prvenstvu. Mnogi smatraju da je upravo on najodgovorniji za neregularnosti i domacem prvenstvu, što Karadžic tvrdi da nema veze sa istinom.
- Možete da pitate ljude iz FSS koji ce vam pod zakletvom reci da je Tomislav Karadžic jedini predsednik koji se ne meša ni u kakve nameštaljke. Sve što mi se pripisuje nosim, jer mi je savest cista. Nekad su mi pevali da sam lopov grobarski, a sad sam postao lopov opšte prakse. Znam, za sve sam kriv, dežurni krivac, alibi za sve i svakoga, ali nisam zabrinut. FSS dobro radi i najbolji smo u jugoistocnoj Evropi. Barem tako drugi kažu. Tvrdim da nemam veze s tim što mi lovci u mutnom imputiraju - rekao je Karadžic u intervjuu za Kurir.
Osvrnuo se Karadžic i na medijsku sliku o Savezu.
- I ona mora da bude bolja. Ne smemo da se skrivamo iza raznih nepotpisanih saopštenja, vec moramo da izademo pred javnost i kažemo šta imamo. Ko nije spreman za to, ne treba ni da se bavi ovim poslom. Ne kažem da u Srbiji postoje naruceni tekstovi, za tako nešto nemam dokaz, ali ima odredenih bolesnih ambicija pojedinaca, bivših, propalih politicara, koji na taj nacin pokušavaju da diskredituju nacionalni savez, što im nece poci za rukom. Na kraju, ja bih pitao: a kakva je medijska slika Srbije?
Odnosi Crvene zvezde i Saveza se popravljaju.
- Došlo je do otopljavanja odnosa, i to s ljudima koji cine sportsko-administrativni deo kluba, za koje smatram da su perspektiva Zvezde. Teško je danas praviti veliku Zvezdu, mada cujem da je situacija u tom klubu iz dana u dan sve bolja. Ni Partizan ni Crvena zvezda sa ovim timovima u Evropi ne mogu da ostvare uspeh, vec samo mogu da se kompromituju. Jedino racionalno i svrsishodno rešenje je da guraju svoje klince, zadrže ih nekoliko godina u klubu, a po sezoni prodaju najviše jednog ili dvojicu fudbalera - zakljucio je Karadžic. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 18/09/2011 : 07:45:14
|
Uhapšen Dragan Ðordevic!
Potpredsednik Fudbalskog Saveza Srbije uhapšen u subotu zbog zloupotrebe službenog položaja i malverzacija u privredi, javili su beogradski mediji.
Prvi saradnik Tomislava Karadžica u Fudbalskom Savezu Srbije, uhapšen je u subotu, ali prema informacijama beogradskih medija, njegovo hapšenje nije u vezi sa funkcijom koju obavlja u Savezu.

Kako prenosi B92, Ðordevic je osumnjicen za falsifikovanje službene isprave, kao i za malverzacije u privredi.
''Blic'' prenosi da je Ðordevic kao vlasnik i predsednik UO preduzeca ''Saputnik'', osumnjicen za zloupotrebu službenog položaja, kao i da je tu firmu oštetio za nešto više od 81 milion dinara.
Inace, preduzece ''Saputnik'' je nekadašnje državno preduzece ''Putnik'' iz Niša, koje je Ðordevic privatizovao.
On je, takode i predsednik Fudbalskog kluba "Sindelic" iz Niša i vlasnik istoimenog restorana. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 18/09/2011 : 08:22:49
|
Ovaj je odavno "zaslužio" lisice a njega i njemu slicne je trebalo odavno pohapsiti. Ali ne, oni su "gurani" zato što su bili podobni... Sad je sav taj "krem" u vrhu FSS, zna se pod cijim patronatom. Sad kad su poceli da se sprdaju sa nama po Evropi raznorazni Vaduci i Šamroci, malo je kasno za zakasnelu pamet jer smo izgubili korak sa fudbalskom Evropom još više nego sa onom ekonomskom i privrednom. Ovaj i njemu slicni, na celu sa doživotnim predsednikom, su unazadili srpski fudbal za dobrih 30-ak godina. Ali ne, bitno je da su u vreme kad je ovakve trebalo hapsiti hapšeni Džajic i Cvele, ljudi koji su najzaslužniji za najveci klupski uspeh jednog srpskog kluba u istoriji. Zamena teza im je uspela, ali vidimo dokle ih je to dovelo. Sad su i neki poluprofesionalni timovi i ekipe iz Lihtenštajna fudbalski pojam za nas. E pa draga gospodo, nadam se da je vredelo. A sad polako, jedan po jedan... Pravda je spora, ali dostižna... |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 18/09/2011 : 08:50:26
|
Sve je to zamazivanje ociju sve njih kao uhapse pa ih onda brzo puste i nikom ništa.A sudenja se razvuku i na kraju ni od toga ne bude ništa.
Sramota je šta se dešava u našem fudbalu, tu je potreban hjedan žestok rez i maltene revolucija.
Sinoc su se na Karadordu u Novom Sadu ponovo dešavale sramotne stvari, ali ocigledno je pojedincima sve dozvoljeno. A fudbalski savez sam pravi sprdnju od sebe. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 18/09/2011 : 13:38:13
|
Karadžic za SPORTAL.RS: U Savezu Ðordevic nije radio ništa nelegalno      
Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Ðordevic uhapšen je u Nišu. Ðordevicu je odreden pritvor od 48 sati, a onda ce biti izveden pred istražnog sudiju. Razlog za lišavanje slobode je zloupotreba službenog položaja. Ðordevic je kao vlasnik i predsednik Upravnog preduzeca "Saputnik" firmu oštetio za nešto više od 81 milion dinara. U protekle tri godine, bez saglasnosti stecajnog sudije i clanova Upravnog odbora otpisivao je potraživanja preduzecima koje su u vlasništvu clanova njegove porodice"Saputnik" je nekadašnje državno preduzece koje je Ðordevic privatizovao.
Ðordevic je jedan od najbližih saradnika predsednika FSS Tomislava Karadžica, a na mesto potpredsednika nacionalnog saveza došao je tokom mandata prethodnog prvog coveka Zvezdana Terzica. Ðordevic važi za jednog od najzaslužnijih za dolazak Karadžica na funkciju. Komentar o hapšenju dobili smo i od predsednika Fudbalskog saveza Srbije.
- Za hapšenje sam saznao iz medija. Ne mogu mnogo da komentarišem, jer nikakav zvanican dopis nismo dobili. Ðordevic je jedan od potpredsednika saveza i mojih saradnika. U Savezu nije ucinio ništa slicno, a ono što je radio van našeg Saveza to je pitanje za neke druge organe - rekao je za SPORTAL.RS Karadžic.
Ðordevic je i predsednik FK Sindelic iz Niša. Bio je i predsednik Fudbalskog saveza Regiona Istocne Srbije. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 21/09/2011 : 17:28:22
|
quote: Originally posted by Imrahil
Opa Zvezdaši, kada ne možete da pobedite, odmah sudija deli crvene protivnicima?  Strašan je taj Tole  
A ponadali ste se, priznaj!   
Svejedno bi dobili na penale koje sam prizeljkivao, jebem ti Borhu, zeznuo me!   |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 21/09/2011 : 17:41:43
|
Šta da se nadam, kad znam da je sudija potpomognut Toletom tu da vas progura kad ne ide.   
Otkud sad da sudi Mazic, zar nije Zvezda trazila njegovo izuzece? Ili presao da navija za Zvezdu?  
"Crveno-beli su od 60. minuta bili u brojcanoj prednosti, jer je Vasic dobio direktan crveni karton zbog grubog prekršaja nad Mijailovicem." |
Edited by - srdjandj on 21/09/2011 17:43:18 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 21/09/2011 : 17:46:57
|
Mažic sudio?  Ozbiljno?
Izdao nas je   
Ko zna cim mu je Tole pripretio   
Da, Mažic, a pomocnik Kaurin, cudno da je Zvezda pobedila? Kažu ocevici sa utakmice da je Mažic popizdeo kad je Borha da evrogol u nadoknadi vremena!   |
Edited by - srdjandj on 21/09/2011 18:05:17 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 21/09/2011 : 17:54:09
|
Ma najbolje. Popizdeo, a ovamo isklucio Lucancima igraca   
Pa ne može ocigledan prekršaj da ne sankcioniše, ipak je on naš "najbolji" sudija! Ali eto, desilo se da pobedi Zvezda i kad joj sudi Mažic, neverovatno, nešto Tole slabo diriguje ove godine!  |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 21/09/2011 : 18:00:57
|
Jad i beda kada se Vojvodina u Pecincima brani da sacuva gol prednosti i kada srecno dode do pobede.Užas jedan totalni, ne piše se nimalo dobro klubu u narednom periodu što i ne treba da cudi kada znamo ko ga vodi. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 21/09/2011 : 18:09:03
|
Zar zaista misliš da se Tole zeznuo?  Prevrtljiv je on  
Pa sta je trebalo da mu slomi nogu, pa da dobije crveni! Za onakav brutalan start je sudija postupio po propisima. Meni je sve licilo na 0:0, ali eto dade i Borha gol i to je to, ubode i corava koka po neko zrno. Mislim da Robi nije smeo da potcenjuje Lucance i izvodi rezervni tim, no po teškom terenu, po kiši, bitan je taj prolaz, jer u Kupu su uvek moguca iznenadenja! |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 21/09/2011 : 18:18:58
|
Ne znam za start, jer ga nisam video 
Onda ne pricaj napamet, prvo proveri... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 21/09/2011 : 19:02:59
|
Incidenti u Novom Pazaru
Partizan pobedio u Novom Pazaru i plasirao se u osminu finala Kupa Srbije, ali posle meca bilo je incidenata oko stadiona. Fudbaleri "zarobljeni" u svlacionici.
Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije izmedu Novog Pazara i Partizana, koju su beogradski crno-beli rutinski dobili 3:0, imala je svoje trece, neslavno poluvreme.
Ljudi iz Partizana su nam telefonskim putem preneli da igraci srpskog šampiona dobrih sat vremena posle meca nisu mogli da izadu iz svlacionica, jer su se oko stadiona sukobili navijaci domaceg tima i redari sa policijom.
Na mecu u Novom Pazaru bila je i grupa od oko 300 navijaca Partizana, koja je bila smeštena u poseban boks na tribini. Kada su ulazili na stadion bilo je komešanja, "zakacili" su sa redarima, sa kojima su razmenili uvrede i tvrde predmete.
Tokom meca navijaci Novog Pazara uzvikivali su: "Ovo je Sandžak". Na tribinama je bilo i turskih i albanskih zastava. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 21/09/2011 : 19:38:29
|
Ja odavno govorim da im treba poslati tenkove dole, al to verovatno nije "evropejski". |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 23/09/2011 : 21:27:51
|
???? ??????? T???????? ???????? ?????? ????? 110.000 ??????
???????? ?? ?????? ?????????? ???? „???????“. ???????????? ???????? ??? ??????? ?? ?????? ?????? ?? 110.000 ?????? ???? ?????? ?????????? ???? ????? ?? ????? ??????????? ????????? ?????? ?????? ?????? ? ????? ?????? ??? ????????? ???????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ??? ?? ?????.

?? 110.000 ?????? ?????? ?? ? ????????, ?????? ???? ????????? ???????? ?? ???????? ?????? ????????. ????? ?? ?????????? ????-????? ?? ?????? ?? ?????, ??? ?? ?????? ?????????? ??????????? ??? ?? ????? ? ?????? ???????????? ????????.
???? ?? ?? ??????? ?????? ?????? ??????, ????????? ? ????????? ??? ?? ?????? ???????? ????????? ???????????? ???????? ?? ?????????? ?????? ? ????? ????. |
 |
|
Topic  |
|