forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 25/09/2011 : 14:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Svašta covek može cuti.

http://www.smedia.rs/sport/vest/52447/fk-crvena-zvezda-ratko-butorovic-Crvena-zvezda-u-karantinu-kod-Ratka-Butorovica.html
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/09/2011 : 14:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by tumen

Svašta covek može cuti.

http://www.smedia.rs/sport/vest/52447/fk-crvena-zvezda-ratko-butorovic-Crvena-zvezda-u-karantinu-kod-Ratka-Butorovica.html

Pa dobro, tu su "Batine devojke" da poprave raspoloženje fudbalerima!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/09/2011 : 15:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Binic: "Zvezda prvak ako se ne umešaju drugi faktori"

Dragiša Binic kljucni covek u operaciji "Prosinecki". Veruje u nekadašnjeg saigraca, smatra da je Zvezda najbolja, na terenu.

Binic je "Kuriru" rekao da je prvi predložio Prosineckog.

"Bilo je to dva meseca pre nego što je došao, rekao sam im da imaju trenera ispred nosa", objašnjava Binic, kako je skrenuo pažnju direktoru Adžicu.

Posle toga je uspostavljen kontakt i Prosinecki se vratio na "Marakanu".

Binic kaže da bi Robi Zvezdi mogao da vrati titulu.

"Zvezda ima najbolji tim i osvojice titulu, ako se ne umešaju drugi faktori", porucuje "Bina".

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 25/09/2011 : 15:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by tumen

Svašta covek može cuti.

Pa dobro, tu su "Batine devojke" da poprave raspoloženje fudbalerima!

Jadni oni ako se te umešaju.A nisu ni jeftine to dobro znaju ovi Vošini igraci.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 25/09/2011 : 18:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Postenjacina Binic
Svi se dobro secaju kako je prodao utakmicu Zvezdi na poluvremenu,dok je Napredak vodio 1-0,samo da bi njegov sincic zaigrao u zvezdi.Da da njemu su verovatno dobro poznati ti "Drugi faktori".
Inace dobar klip o nekim "Drugim faktorima"
http://www.youtube.com/watch?v=QVSlvQQFFN4&feature=player_embedded

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/09/2011 : 13:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
BEOGRAD: Partizan - Metalac
BEOGRAD: Crvena zvezda - Banat
INÐIJA: Indija - Vojvodina
SUBOTICA: Spartak Zlatibior voda - Radnicki 1923
UŽICE: Sloboda Point Sevojno - Smederevo
BEOGRAD: OFK Beograd - Kolubara
JAGODINA: Jagodina - Javor
NOVI SAD: Proleter Novi Sad - Borac

Utakmice osmine finala bice odigrane u sredu, 26. oktobra - pocetak utakmica u dnevnom terminu bice u 14.30 sati.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/10/2011 : 19:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Trofej Lige šampiona ponovo u Beogradu

Luiš Figo, Rud Gulit i Stevan Stojanovic predstavili su danas u Beogradu pehar koji se svake godine dodeljuje najboljoj fudbalskoj ekipi u Evropi u okviru Ture trofeja UEFA Lige šampiona.

Ljubitelji fudbala imace priliku od danas pa do 16. oktobra uživo u galeriji na Donjem Kalemegdanu vide trofej koji je namenjen pobedniku Lige šampiona prvi put još od 1991. godine kada ga je osvojila Crvena zvezda.

Beogradski tim podigao je trofej 26. maja na stadionu Sveti Nikola u Bariju pošto su u finalu Kupa šampiona posle penala bili bolji od francuske ekipe Marseja.

"Osvojili smo trofej 1991. ali tada nismo bili svesni uspeha. Tek sada posle 20. godina smo svesni šta smo uradili za Zvezdu, Beograd i Srbiju", rekao je na predstavljanju pehara golman Crvene zvezde Stevan Stojanovic koji je bio deo šampionske generacije.

Tura trofeja Lige šampiona pocela je 2009. godine sa ciljem da što veci broj navijaca ima priliku da uživo vidi najvredniji evropski pehar.

"Zadovoljstvo mi je što sam u Beogradu i Srbiji. To je mesto koje gaji veliki entuzijazam prema fudbalu i sportu uopšte. Ovo je velika prilika i za ljude da dodju i uživo vide trofej", rekao je Luiš Figo.

"Nemate puno prilike da budete u kontaktu sa navijacima i ovo je sjajan povod za to", dodao je bivši portugalski reprezentativac koji je osvojio trofej 2002. kao clan Real Madrida.

Na predstavljanju trofeja, bivši holandski reprezentativac Rud Gulit prisecao se svoje posete Beogradu 1988. u okviru Kupa šampiona kada je gostovao na stadionu Crvene zvezde sa Milanom.

"Pamtim dan kada sam došao u Beograd, a od magle tokom utakmice nisam video gol. Secam se kada sam došao na stadion ljudi su prema nama bili neprijatni, pokušali su da nas zaplaše ali mi smo odigrali 1-1 i prošli na penale",rekao je Gulit.

Utakmica izmedu Zvezde i Milana, koju je posmatralo više od 97.000 gledalaca, bila je prekinuta u 65. minutu zbog guste magle pri rezultatu 1:0 za beogradski tim.

U ponovljenom mecu sutradan italijani su uspeli a odigraju nerešeno i prodju na penale da bi te godine i osvojili trofej posle pobede nad Steauom iz Bukurešta.

Trofej je do sada imalo prilike da vidi više od 200.000 navijaca a u trecoj godini Ture, trofej je pre Beograda bio izložen u Rusiji i Ukrajin

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/10/2011 : 21:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Video sam ga pre 20 dana na Nou Kampu..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/10/2011 : 21:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ja sam ga video pre 20 godina u Bariju!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/10/2011 : 21:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Vi posle barija ništa niste ni videli.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/10/2011 : 21:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:

Ti si ga video na TV-u..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/10/2011 : 21:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ti si ga video na TV-u..

Na stadionu "Sveti Nikola"!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/10/2011 : 22:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sta? Bio si na utakmici?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/10/2011 : 23:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Sta? Bio si na utakmici?

Šta se cudiš? Pa ja kad sam išao na utakmice, ti si bio jako mali! Naravno da sam taj najveci uspeh kluba za koji navijam licno doživeo na stadionu u Bariju sa Delijama!

Edited by - srdjandj on 14/10/2011 23:08:25
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/10/2011 : 23:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 14/10/2011 : 23:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Evo dokaza da Sawitch stvarno ne ide na Zvezdinu temu :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 09:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

Evo dokaza da Sawitch stvarno ne ide na Zvezdinu temu :)

Vec jaaaaako dugo..

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/10/2011 : 20:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Bogunovic pokazao svoju vrednost. Vreme je da ga dovedemo na zimu.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/10/2011 : 20:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Prosinecki: Vrhunski samo pola sata

Crvena zvezda je teže nego što se ocekivalo pobedila Novi Pazar i nastavila poteru za Partizanom. Crveno-beli nisu blistali, imali su u pojedinim trenucima i srece, narocito u trenutku kada su gosti, pri vodstvu Beograšana od 2:1 pogodili stativu. Ipak, Zvezda "piše" tri boda, a Robert prosinecki i hvali i kritikuje...

- Igrali smo pola sata vrhunski kada smo dali dva gola. Bilo je to najboljih 30 minuta ove sezone! Onda nam se dogodila opet "rupa" od 15 minuta kada ne uspevamo uhvatiti kontrolu, a sve zbog naših grešaka. Cela ekipa se borila i bilo je htenja kod mojih igraca, a drago mi je zbog Evandra. Gol smo primili posle našeg kiksa.

Ljubomir Ristovski, trener Pazaraca, nije bio razocaran posle utakmice.

- Uplašili smo se, i za 12 minuta smo primili dva gola. Posle toga je bilo sve gotovo. Zvezda je lako kontrolisala igru, ali smo mi konsolidovali redove u drugom delu. Uspeli smo da smanjimo prednost i pogodimo stativu. Vrlo brzo je Zvezda dala treci gol i zasluženo pobedila.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11989 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 22/10/2011 : 22:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Bogunovic pokazao svoju vrednost. Vreme je da ga dovedemo na zimu.

Steta za njega. Mogao je da bude novi Iliev.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2011 : 18:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Predsednik Javora za SPORTAL.RS: Brutalno smo ošteceni za penal protiv Partizana!

Nakon utakmice osmog kola Jelen Superlige u Jagodini, posle cega su istupili iz Zajednice superligaša zbog sudenja arbitra Dejana Santraca, Javor je u devetom kolu domaceg prvenstva prema mišljenju svih na stadionu ponovo oštecen! Naime, u 15. minutu susreta, Brazilac Silva je sa leda srušen u kaznenom prostoru Partizana, a pištaljka glavnog arbitra meca, Miodraga Gogica, nije se oglasila. Zato jesu navijaci Javora koji su sa zapadne tribine poceli da skandiraju "lopovi, lopovi".

Predsednik Javora, Dragomir Lazovic, smatra da je sudenje ponovo bilo jednostrano i da je njegov tim brutalno oštecen za penal. Zbog svih ovih stvari u našem fudbalu, privrednik iz Ivanjice razmišlja da napusti srpski fudbal.

- Nema šta da se kaže. Sudenje je bilo jednostrano. Brutalno smo ošteceni za jedanaesterac u 15. minutu. Jedno sudenje je bilo do vodeceg pogotka Partizana, a kasnije drugo. Sve govori u prilog tome da smo kod tog dogadaja u 15. minutu ošteceni kao klub, koji je mnogo manji od Partizana. To je bio prototip klasicnog jedanaesterca cime je sudija Miodrag Gogic izmenio tok utakmice, a dovoljna je cinjenica da je Javor kasnije izgubio utakmicu - kaže za SPORTAL.RS predsednik Javora, Dragomir Lazovic.

Istupili ste iz Zajednice superligaša, šta dalje planirate, kakvi su Vam dalji koraci?

- Svi ljudi koji su gledali utakmicu, a masa njih me je zvalo nakon meca, svi su videli da je bio jedanaesterac, osim sudije. Koraci su jasni. U fudbalu u Srbiji je danas besmisleno bilo šta preduzimati. Do kraja cemo se muški boriti i konstantno u medijima ukazivati na sve nepravilnosti u domacem takmicenju. Nismo klub koji bilo šta skriva, jedni smo od najstarijih u zemlji i jedino što tražimo je regularnost i ujednacen nacin sudenja prema svima. Podsecam vas da smo dva puta Zvezdi "uzeli" titulu, da smo Partizanu takode pomrsili racune u borbi za istu i da smo uvek igrali regularno, iako smo mnogo manji klub od "vecitih"!.

Mnogi klubovi su do sada u medijima govorili o neregularnosti takmicenja. Ipak, Vi ste se prvi odlucili na radikalne poteze i napustili Zajednicu superligaša. Da li ste u kontaktu sa drugim klubovima i da li imate podršku nekog superligaša za ovo što ste uradili i na šta ukazujete?

- Imamo internu podršku novosadske Vojvodine i Spartaka Zlatibor vode iz Subotice. Oni takode regularno igraju svoje meceve. Svi bi trebalo da stanu na našu stranu, jer ono što mi radimo je definicija podizanja nivoa fudbala u Srbiji. Samo regularno takmicenje može da podigne nivo fudbala u zemlji. Ukoliko se utemelje prave vrednosti kod nas u Superligi, onda ce i veliki klubovi poput Crvene zvezde i Partizana to materijalizovati u Evropi.

Da li Vi vidite "svetlo na kraju tunela"? Šta predlažete?

- Pod rigoroznu kontrolu države staviti Sudijsku organizaciju! Da se Fudbalski savez Srbije trgne iz kodeksa i pracenja samo reprezentativnog fudbala. Da se FSS u mnogo vecoj meri posveti klubovima koji cine superligaško društvo i da se mnogo više uradi na promociji i marketingu lige kako bi svima bilo bolje - podvukao je Lazovic.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/10/2011 : 19:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
I onda ne provociras? Sto ne prenosis i druge izjave?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2011 : 20:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

I onda ne provociras? Sto ne prenosis i druge izjave?

Sta ti je sawitchu? Pa sad ces i da zabranjujes sta da se pise? Neverovatan si ti lik!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2011 : 20:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=2T4cE0TItDI

Evo start, cist penal ko suza, a i na SOS-u su potvrdili da je bio cist penal za Javor! Treba cutati i pustiti vas da kradete?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/10/2011 : 20:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Kad je Partizanu sudjen identican penal bilo je remplovanje,ni govora o penalu,mi lopovi,Tole...
Sad kad javoru nije sudjen penal(isti takav)opet lopovi,cia,bia,vanzemaljci...
Pa odlucite se,da li je ovakav start penal ili nije.
Ma boli nas tuki,otimamo do pete uzastopne

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000