forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/10/2011 : 20:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj
Sta ti je sawitchu? Pa sad ces i da zabranjujes sta da se pise? Neverovatan si ti lik!

Ma sto bih ja bilo sta tebi zabranjivao... Ja ti samo kazem da provociras... I onda posle svi krivi samo ne ti..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/10/2011 : 20:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

I onda ne provociras? Sto ne prenosis i druge izjave?

Sta ti je sawitchu? Pa sad ces i da zabranjujes sta da se pise? Neverovatan si ti lik!

Nisi ni pošten, ni iskren.
Kada mi pricamo o Zvezdi, nas nazivaš kompleksašima. Kada ti pricaš o Partizanu, sve je ok.

I kao vrhunac zna se cega, kad krene svada, ti ceš da pricaš kako tebe Partizan ne interesuje, pa ne kapiraš zašto mi pricamo o Zvezdi.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2011 : 21:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

quote:

I onda ne provociras? Sto ne prenosis i druge izjave?

Nisi ni pošten, ni iskren.
Kada mi pricamo o Zvezdi, nas nazivaš kompleksašima. Kada ti pricaš o Partizanu, sve je ok.

I kao vrhunac zna se cega, kad krene svada, ti ceš da pricaš kako tebe Partizan ne interesuje, pa ne kapiraš zašto mi pricamo o Zvezdi.

Vest je sa sportala, nisam je ja izmislio, neverovatno, pa pricam o Javoru i nedosudjenoim penalu, zasto bi se svadjali?
Kao sto vidis ne nazivam vas vise nikako, nego si upravo ti mene juce nazvao kompleksasom, eto... To je sto se tice iskrenosti i postenja.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 24/10/2011 21:13:24
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2011 : 21:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

Ma sto bih ja bilo sta tebi zabranjivao... Ja ti samo kazem da provociras... I onda posle svi krivi samo ne ti..

Samo diskutujemo o nedosudjenom penalu, otkud sad ti tu vidis provokaciju? Zar je to zabranjeno?
Ustvari ni ne diskutujem, samo sam stavio udarnu vest i vi opet atakujete kao osice!

Edited by - srdjandj on 24/10/2011 21:11:06
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/10/2011 : 21:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Vest je sa sportala, nisam je ja izmislio, neverovatno, pa pricam o Javoru i nedosudjenoim penalu, zasto bi se svadjali?
Kao sto vidis ne nazivam vas vise nikako, nego si upravo ti mene juce nazvao kompleksasom, eto... To je sto se tice iskrenosti i postenja.

Ne pravi se blesav, znamo da nisi.

ja sam uvek za raspravu evo, ovo je bio penal za javor
ali budi ti fer, a ne da menjaš stav kako vetar duva cas je ok pricati o vecitom rivalu, cas nije..

Edited by - Imrahil on 24/10/2011 21:18:18
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2011 : 21:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Ne pravi se blesav, znamo da nisi.

ja sam uvek za raspravu evo, ovo je bio penal za javor
ali budi ti fer, a ne da menjaš stav kako vetar duva cas je ok pricati o vecitom rivalu, cas nije..
[/quote]

Ja i kad pricam, pricam u granicama pristojnosti. Pricati realno, a ne provocirati, to je u redu. Bez vredjanja, bas da vidim koliko cete izdrzati?

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/10/2011 : 21:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Tanka je linija izmedu provociranja i realnosti kada si navijac. Ono što je tebi realno, meni možda nije. I obrnuto. zato ni ne treba gledati tako..
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2011 : 21:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Tanka je linija izmedu provociranja i realnosti kada si navijac. Ono što je tebi realno, meni možda nije. I obrnuto. zato ni ne treba gledati tako..

Slazem se, samo mi nije jasno sto ste se odjednom svi sjatili na mene? Pa pobogu, samo sam okacio vest sa sportala!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/10/2011 : 21:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Pa pobogu, pre dva dana si pricao da smo iskompleksirani jer spominjemo Zvezdu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2011 : 21:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Pa pobogu, pre dva dana si pricao da smo iskompleksirani jer spominjemo Zvezdu

Ono je bila kosarka!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2011 : 22:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Vidi, znas kakve ja koristi imam od Partizana? Evo, na utakmici sa Spartakom sin je isao da bude redar i zaradio 1500 dinara, plus gledao besplatno utakmicu. U sredu ide ponovo protiv Metalca da bude redar i ponovo ce zaraditi lovu, sredjuje mu to neki drugar sa faksa. E korist je ta sto ja ne moram da mu saljem uvek pare, ostane vise meni za stripove!

Edited by - srdjandj on 24/10/2011 22:42:44
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/10/2011 : 00:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Pa onda u stvari ti treba da voliš Partizan?
Ostavlja ti pare u novcaniku
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/10/2011 : 07:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Pa onda u stvari ti treba da voliš Partizan?
Ostavlja ti pare u novcaniku

Isto tako, u subotu cekam za 17 hiljada na Zvezdu gol-gol i 4+ i zamisli kad sam skocio kad je Novi Pazar dao gol, cak sam popizdeo kad su pogodili stativu, srecom Evandro dade gol i uslo 17 hiljada, eto, boli me briga za ostalo.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/10/2011 : 08:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Još gol dao Bogunovic, da sve bude lepše
Ti si ustvari Dragane crno beo, samo se pretvaraš
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/10/2011 : 09:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Još gol dao Bogunovic, da sve bude lepše
Ti si ustvari Dragane crno beo, samo se pretvaraš

Nebitno ko je dao gol, vazan je dobitak, koji sam morao, na zalost, da dam zeni, za kucne potrebe!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/10/2011 : 09:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Koja jelte navija za Partizan
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/10/2011 : 09:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Koja jelte navija za Partizan

Da!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/10/2011 : 12:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Odlazak kapitena Junajteda je poruka u boci, samo što nece plivati po cistoj vodi, vec onome u cemu se trenutno davimo.

ekipa.org

Nema potrebe da se bojimo povratka u devedesete, vec ih živimo.

Uzmite recimo sport.

Idioti mašu listama za klanje, budale remete, mir stradalih, opskurni, nepismeni likovi se javljaju za rec. Ok, uvek smo znali da cemo sami platiti ceh za bol koji su nam naneli roditelji, dede i babe, ali kao u dobrom hororu, stvari su uvek gore nego što zamišljaš.

Odlazak Nemanje Vidica, na simbolican nacin ce oznaciti gašenje nade u bolje stvari.

Jer, zeleni klinci što ih varaju šibicari u domacem fudbalu ne kapiraju šta treba da se desi da postaneš kapiten Junajteda. Njihovo interesovanje se završava na obožavanju lokalne ošišane bitange, okolina im je nametnula kriterijume koje nikada nece preskociti.

Zato, sav bes koji se srucio na Vidica ili klanjanje Nemanji iz pogrešnih razloga jesu samo proizvod jeftinih klupskih strasti. Kao takvi, nisu stav, vec nedostatak moci rasudivanja.

Svako ozbiljan zna da je njegov odlazak veliki gubitak. O tome kako je igrao za reprezentaciju, možemo da raspravljamo, naravno, bez one jadne argumentacije, tipa "baš ga je bilo briga".

Kad me je za nešto baš briga ostanem daleko od toga. Racionalni ljudi tako razmišljaju, ne petljaju se sa stvarima koje ih ne zanimaju.

U svakom slucaju, kapiten Junajteda nije bio tako dobar kao u onom drugom crvenom dresu, bez poprecne bele pruge.

Ali, ta konstatacija važi i za kapitena Dekija, i za Subotica i za vecinu srpskih igraca. Neko pametan bi se mogao zapitati, da nije problem negde drugo, osim u igracima, cije su nas neke partije naterale da verujemo da imaju netalentovanu bracu blizance?

Vrhunac licemerja je optuživati Vidica ili nekog drugog za nedostatak patriotizma.

Srbija nema kult reprezentacije, ma koliko se upinjali da vas uvere u drugacije. Klubovi su na prvom mestu i to se nece promeniti.

I takva Srbija koja svoj stav prema nacionalnom timu formira prema tome na kojoj se strani stadiona skandira pojedincima, a na kojoj se oni pljuju, sada ce nekome zameriti da mu je svejedno i da ne voli svoju zemlju?

Na drugoj strani, to ruši i Vidicevu argumentaciju. Vrlo je bitno ko te kritikuje i ko ti zamera, pogotovo na ovom nivou.

Gde bi on danas bio da ga je krasila malodušnost kada neka neiživljena neznalica pocne da ga vreda? Taj odnos dela Srba prema onome najboljem što imaju nije razlog da odustaneš.

Sad, ako ti je svega dosta, onda ok, legitimno je pravo svakoga da tako izrazi stav. Kada voda dode do grla, oni koji bolje plivaju ce preživeti. Ostali se dave, svet pociva na prirodnoj selekciji.

Nije nama Nemanja Vidic dužan svoju vrednu kapitensku traku, da bi cutao dok mi pokušavamo da ga ponižavamo. No, time što je odustao nece promeniti ništa, jer Srbija nije dovoljno pametna da ovo shvati kao poruku.

Na kraju, ne mora ni da brine, imamo mi još heroja koje cemo povuci u blato nezadovoljstva svojim životima.

Imate samo jednom pravo da pogadate ko je sledeci...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/10/2011 : 13:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Vidic je sve rekao o sebi ovim... Odnos prema dresu mu je kao prema djubru...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26028 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/10/2011 : 13:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ti si genije. Posle ovog teksta odvališ tako nešto. :D

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/10/2011 : 13:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Za koga navijaš?

Imena Crvene zvezde i Partizana medu nama su od 1945. godine i imaju najviše pristalica u Srbiji. Ova dva sportska društva su, što je prilicno ocigledno, nazvana pod utiskom i uticajem komunizma tog doba. Nekima se svidaju, cuje se po koji glas koji govori da je možda došlo vreme za promenu... Bili crno ili crveno-beli, voleli ih ili ne, kada budete procitali imena klubova za koje drugi navijaju, imena vaših favorita ce vam se još više svidati.

Iako nema posebnog kriterijuma po kom je ova lista pravljena, pošto na tadžikistanskom naši klubovi verovatno nose imena "Slonove noge", ili "Auspuh", ili nešto slicno, mi cemo iskoristiti priliku da se zabavimo imenima onih za koje navijaju ljudi širom sveta.

Krecemo iz sopstvenog dvorišta - FK Naša krila. Dobro, i nije preterano cudno ime, ako se zna da ga je osnovalo Jugoslovensko ratno vazduhoplovstvo. Klub je postojao samo tri godine (1947-1950.) i za to vreme dva puta igrao u finalu Kupa Jugoslavije. Tim iz Zemuna u poslednjoj godini postojanja krenuo je u takmicenje sa dve ekipe, ali se ubrzo nakon toga rasformirao.

Otprilike se pravilno izgovara "Sanvarpfs" (Llanfairpwll F.C.), osnovan je 1899. godine i takmici se u trecoj ligi Velsa. U vezi sa ovim klubom, bar nama, nema niceg interesantnog, osim što je iz mesta Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, što znaci "Crkva Svete Marije u dolini belog lešnika kod brzog vrtloga i Santisilijeve crvene pecine". Ne bi valjalo da vas na putu do stadiona neko pita gde ste krenuli, propustili biste bar prvo poluvreme.

Ipak, i navijaci velškog tima imaju kome da se podsmevaju. Bar kad je dužina imena kluba u pitanju. Na prvi pogled ne, pošto je ime kluba Taumata FC. Medutim, to je samo skracena verzija mesta iz kog dolazi, a na jeziku Maora glasi: Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu.

Nezaobilazni clan ove liste je i fudbalski klub Fotballaget Fart. Sa radom je poceo 1934. godine kao ženski fudbalski klub. Na norveškom "fart" znaci "brzina", ali na engleskom nešto sasvim, sasvim drugo...

Prvoligaš Bocvane, koji je u prošloj sezoni osvojio 8. mesto u šampionatu te zemlje, zove se Botswana Meat Commission F.C. ili u prevodu F.K. Mesni Komitet Bocvane. Pre nekoliko dana navijaci Totenhema su ih proglasili za bratski tim. "Pevci" i Mesni komitet? Nekako dode logicno...

Fudbal u Argentini razvio se dolaskom engleskih emigranata u drugoj polovini 19. veka, pa su tako i mnogi klubovi nazvani pod uticajem Engleza. Šta reci za Club Atletico All Boys (Svi momci), ali i klub koji je formirao Isak Njuel i nazvao ga Newell's Old Boys (Njuelovi stari momci). Još jedan u nizu klubova kome su osnivaci dali englesko ime je i FC Chako For Ever (Cako zauvek). Oni su osnovani 1913. godine i nose dresove po uzoru na torinski Juventus.

Blood, Sweat and Beers FC (FK Krv, znoj i pivo) je, naravno, engleski tim, koji nastupa u takozvanoj "dokolicarskoj ligi" i trenutno se nalazi na drugoj poziciji, posle devet odigranih kola. Ova liga zaista postoji i osnovana je kako bi se grupe koje rekreativno igraju fudbal ukljucile u organizovani sistem takmicenja. I posle kažite da je ljubav Engleza prema fudbalu samo mit.

Osnovani su u Boliviji 13. marta 1933. godine i jednostavno se zovu CAR (Club Always Ready) ili u prevodu "Klub koji je uvek spreman". Poznatiji su pod imenom Always Ready, a pre tridesetak godina su uspeli da osvoje drugo mesto u nacionalnom šampionatu i ucešce u Kupu Libertadores. Trenutno se takmice u trecem rangu Bolivije, odnosno u regionalnom šampionatu La Paza.

Ako se nadete u Finskoj i sagovorniku postavite pitanje "Za koga navijaš?", a nakon toga dobijete odgovor: "Za Deda Mraza", nemojte misliti da je u pitanju šala. Pre 18 godina, u mestu Rovaniemi, osnovan je FC Santa Claus, ili FK Deda Mraz. Neki kažu da rado dele poklone, ali da vam nikad u paketu nece pokloniti bodove...

Pomenuti su mnogi "momci", pa ne bi bilo fer preskociti BSC Young Boys iz Berna. Klub je formiran pre 113 godina, a ime je dobio nakon prijateljske utakmice koju je grupa studenata odigrala protiv kluba Old Boys iz Bazela. Cekajte, FK Mladi momci?! Dobro, sigurno ima onih kojima se ime svida i medu njima je verovatno i Arsen Venger, ali nekako ne ide...

A kad smo vec u Švajcarskoj, zašto ne pomenuti i cuveni Grasshopper? "Skakavac" je najuspešniji klub u zemlji sa 27 osvojenih titula. Zna se da ga je 1886. godine osnovao engleski student Tom Grifit, ali nema pouzdanih podataka zašto je klub dobio baš ovo ime.

Krajnje interesantan je amaterski tim sa juga Italije, iz mesta Serino, koji nosi ime De Feo. Ništa specijalno kada je u pitanju ime kluba. Ali, ovo malo cudo osnovao je covek koji se zove Mauricio De Feo. Pre dve godine svi igraci su se prezivali De Feo, direktor, sekretar, doktor i sponzori su se prezivali De Feo, a ekipa igra na terenu u ulici koja se zove Rafaele... pogadate? Pa da, Rafaele De Feo.

I za kraj, cuveni primer veze kluba i igraca. Secate se Mohameda Kalona, igraca Monaka i Intera? Taj momak je 2002. godine, za 30.000 dolara, kupio klub i nazvao ga po sebi. Tako danas u ligi Sijera Leonea možete navijati za FK Kalon koji se može pohvaliti da u svojim vitrinama ima i pehar namenjen osvajacu prvenstva iz 2006. godine. Naravno, Mohamed nije propustio priliku da nastupa za svoj klub (2009. i 2010.), samo nema podataka koliku je platu dobijao u tom periodu.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41167 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/10/2011 : 15:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ti si genije. Posle ovog teksta odvališ tako nešto. :D

A i ti.. Gledao sam sta si pisao na FB-u.. Treba da stabilizuje karijeru sa 30 godina i statusom kapitena u Mancester Junajtedu???

Covek koji treba da izadje pred medije i kaze: "Slusajte ljudi, sranje je u savezu, evo ja cu uzeti na sebe kapitensku traku, radicemo najbolje sto mozemo, trudicemo se, sta bude bude.."

On se povlaci sa 30 godina.. Ako to nije kukavicki potez ne znam sta je... A da ne pominjem sto nas je u JA za malo upropastio ali nije bio sam.. Dok nas je u ovim kvalifikacijama u najbitnijoj utakmici ujebao i ponasanjem na terenu, igrom i sutanjem penala tamo gde mu je Handanovic pokazao...

Vidica cenim kao igraca Mancester Junajteda ali ostalo je sve go sljam..

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/10/2011 : 17:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Želi da stabilizuje karijeru?
Ljugavac, neka bar lepo kaže da ga ne interesuje i to je to.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/10/2011 : 19:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Li Adi brani za Zvezdu.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 25/10/2011 : 19:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

Li Adi brani za Zvezdu.

A taman su kuburili sa golmanima ,ali mislim da je taj problem resen!

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000