forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 14:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Jesu govna ispali Zvezdini navijaci, ali treba biti realan, ta mržnja je obostrana i servira se i iz jednog i iz drugog tabora, pa je zato i dovelo do ovoga.

Ovo juce sa navijacima nikako nije samo u reziji delija.Jos kad sam cuo Petkovica koji je komentarisao da su im navijaci jako puno pomogli ali eto.
Da su govna jesu ali kad smo mi priredili ovako nesto njima kad su dosli?Kad su gobari lupali automobile nasim igracima i kad su lupali samare igracima?Kad su upadali u prostorije kluba da se obracunavaju sa nekim?Kad su pokusavali ubistvo na nekog zvezdinog igraca?Pa pogledaj ovo,sta je to?Ali oni su ocigledno navikli i bas im je lepo,en Evandro tapse.
http://www.youtube.com/watch?v=3wrZVvHWh_c&feature=player_embedded#!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 14:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:
Originally posted by Mairosu

Razlika u kvalitetu Real - Dinamo jednaka je Partizan - Shamrock, mozda malo vise u prvom slucaju ali ne previse, uglavnom, to je ta proporcija.

I dok Mourinho ide na 10-0, Stanojevic (aka "Stane T A K T I K A" u daljem razgovoru) da gol i onda kalkulise, tj. ceka, ceni, razglaba...pa i u domacem prvenstu cesto, na ljutim gostovanjima po pickovcima uze Srbije, ide na jedan gol pa onda cuva tesko steceno vodjstvo. I to je tebi dobar trener.

Hvala ti sto si mi razbio sve sumlje o tvom poznavanju sporta .

Od tebe, ovo je vise kompliment.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/11/2011 : 14:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:

quote:

Razlika u kvalitetu Real - Dinamo jednaka je Partizan - Shamrock, mozda malo vise u prvom slucaju ali ne previse, uglavnom, to je ta proporcija.

I dok Mourinho ide na 10-0, Stanojevic (aka "Stane T A K T I K A" u daljem razgovoru) da gol i onda kalkulise, tj. ceka, ceni, razglaba...pa i u domacem prvenstu cesto, na ljutim gostovanjima po pickovcima uze Srbije, ide na jedan gol pa onda cuva tesko steceno vodjstvo. I to je tebi dobar trener.

Hvala ti sto si mi razbio sve sumlje o tvom poznavanju sporta .

Od tebe, ovo je vise kompliment.

http://www.youtube.com/watch?v=pMfwXUMM_Hg IDEMO SAD I OVDE SVI KO JEDAN ,,,,JAOOO

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 14:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Ovo sa Prvom nije nikakva zavera, radi se samo o nekompetentnoj televiziji kojoj bi bilo bolje da se drzi veceri sa malim debelim i kesicevom republikom.

Boki, zalis se na medjusobnu mrznju, a zalis sto ce Lukic da ode. Sta mislis ko je glavni krivac za to ? Pod cijom je vladom medjusobni odnos sisao ne na minimum, nego u minus ? Pod cijom je vladom poceo da se izdaje skaradni casopis "Zvezda Srbija" u kojem se promovise parola "I ko ne kupi on je grobar" ?!

Za marvu cigansku nemam komentar. Pod Lukicevim vodjstvom postali su mirror image grobara 80tih-90tih, zajedljiva bagra koja se bavi poturanjem nogu jer im smetaju tudji uspesi. Puno srece svakom ko nasledi Vladanka, imace golem posao da istera stoku iz tora.

Naravno Lukic ali dok je on kod vas za nas nema zime
A i smesan mi je sa saopstenjima,jedva cekam jedno

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/11/2011 : 15:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=pMfwXUMM_Hg AJMO SVI ZAJEDNO SADA .........NEMOJ DA NEKO NE PEVA .....

Edited by - radulovic marko on 27/11/2011 15:01:24
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Pa sta se foliras onda da ti ja zao sto su odnosi nikakvi :D

quote:

Ako sledece saopstenje ne bude "idem u picku materinu i vodim adzica i dostanu sa sobom", mislim da cu zapaliti ovaj monitor na kome ovo citam.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Ovo juce sa navijacima nikako nije samo u reziji delija.Jos kad sam cuo Petkovica koji je komentarisao da su im navijaci jako puno pomogli ali eto.
Da su govna jesu ali kad smo mi priredili ovako nesto njima kad su dosli?Kad su gobari lupali automobile nasim igracima i kad su lupali samare igracima?Kad su upadali u prostorije kluba da se obracunavaju sa nekim?Kad su pokusavali ubistvo na nekog zvezdinog igraca?Pa pogledaj ovo,sta je to?Ali oni su ocigledno navikli i bas im je lepo,en Evandro tapse.

ovo što su uradili je stvarno nenormalno, ali nismo ni mi cvecke.
Nije normalno kolika je mržnja medu navijacima. Procešljaj malo partizan.net, ježim se šta se sve može tamo procitati..

Da ne bude zabune, ono sinoc je jezivo, topovki udari, baklje, parole na tribini, jbt
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Pa sta se foliras onda da ti ja zao sto su odnosi nikakvi :D

quote:

Ako sledece saopstenje ne bude "idem u picku materinu i vodim adzica i dostanu sa sobom", mislim da cu zapaliti ovaj monitor na kome ovo citam.

Da ali ja uzivam u vasoj agoniji.Opet ti kazem fudbal ce se igrati i dalje,pobedjivacete i vi i mi ali ovaj juce poraz na terenu i van njega je nenormalno velik za Zvezdu i ogromna pobeda za nas.Pa posle svega sto se desilo sa Stojkovicem,navijacima,igracima,smrzavanjem,moze li pobeda biti lepsa.Jos kad tome dodas promasen penal koji uopste nije postojaoPa taj kraj sa tucom igraca Zvezde u tunelu,pa upad navijaca kod Lukica koji su izgleda konacno shvatili da nije niko drugi kriv do sama Zvezda.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj
Nije tacno, samo Zvezdini navijaci su govna, grobari su cvecke, nemoj tako da pišeš, molim te! Nema smisla da pljuješ na svoje!

em gledam bezmudi fudbal na terenu, em se navijaci bilmezi ponašaju ko da je poceo treci svetski rat, em se igraci bilmezi svojim izjavama utrkuju ko ce više da potpali vatru..

A šta misliš kako je bilo juce, mojoj ženi i meni, jedan sin na Severu, drugi na Jugu, sva jadna pretrnula, sva sreca što je kasnio prenos, pa nije mogla da vidi sva ona dešavanja na stadionu.

U picku materinu i fudbal i derbi i sve, kad covek ne može da ode i normalno pogleda utakmicu, ne strahujuci za sopstveni život!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Bukvalno, ranije mi je bilo smešno ovo sa Lukicem. Sad mi je muka.
Hocu normalnog predsednika i u Zvezdi i u Partizanu.
Pa da gledam normalan derbi i nek bolji pobedi.

Ovo stanje "nek komšiji crkne krava" mi se smucilo vec..

Edited by - Imrahil on 27/11/2011 15:10:05
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Velik li je taj klub ako mu je ogromna pobeda skalp sakate Zvezde koja je u najgorem kanalu od osnivanja otprilike.

Bilo je onih i sto su uzivali u agoniji Partizana kad su drmali Jesic i Bjeka/Zeka, sad su verovatno na ivici samoubistva.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Nije normalno kolika je mržnja medu navijacima. Procešljaj malo partizan.net, ježim se šta se sve može tamo procitati..

Da ne bude zabune, ono sinoc je jezivo, topovki udari, baklje, parole na tribini, jbt

Ima mrznje naravno ali opet ti kazem nasi nisu nikad radili slicne stvari.Bilo je bolesnih pojedinaca,ona raketa kad je onaj poginuo i jos dosta toga ali nikad ovo sto sam naveo gore.Pa meni je ovaj snimak jeziv,ovo igrate kao picke a oni svi stoje i slusaju.A to je vec tradicija kod njih posle slicnih poraza.Pa znas kad bih dosao u Zvezdu da igram da ovo vidim,pa nema sile.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/11/2011 : 15:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

Da nije mozda juce gori pobedio ???samo pitam .

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

?? ????? ?????????? ?????????? ????????- ????? ?? ?? ???????? ??????, ???? ????, ????? ????? ?????.

??? ???? ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ???????? ? ??????? ???????.. ????? ????????

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pa da, nije to ništa što je ubijen mali Aleksa Radovic na stadionu raketom, niti ubistvo Tatona, ovo je najstrašnije što se juce desilo, stvarno, ne mogu da verujem.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Pa da, nije to ništa što je ubijen mali Aleksa Radovic na stadionu raketom, niti ubistvo Tatona, ovo je najstrašnije što se juce desilo, stvarno, ne mogu da verujem.

I ja sam sokiran. Kude civilizacija, kude postovanje i sportsko postenje ? Juce je umro fudbal.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ima mrznje naravno ali opet ti kazem nasi nisu nikad radili slicne stvari.Bilo je bolesnih pojedinaca,ona raketa kad je onaj poginuo i jos dosta toga ali nikad ovo sto sam naveo gore.Pa meni je ovaj snimak jeziv,ovo igrate kao picke a oni svi stoje i slusaju.A to je vec tradicija kod njih posle slicnih poraza.Pa znas kad bih dosao u Zvezdu da igram da ovo vidim,pa nema sile.

?????? ?? ???? ???????? ?? ???. ?? ????? ????? ???? ????.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

Da nije mozda juce gori pobedio ???samo pitam .

Kad moram da psujem, ne seri sa oproštenjem.
Gde sam ja rekao da je Partizan bio gori sinoc?

Užasna utakmica sa dva užasna tima, ali je Zvezda užasnija. Bili smo bolji, ali jbš ti sve ako treba da budem zadovoljan sa onakvom igrom. Jedino što mi se svida je rezultat i ništa više.

Hocu normalan derbi, sa prilikama, sa prodorima, sa odbranama, sa golovima i sa normalnim navijanjem. Utakmica za koju mogu da kažem (kad bih bio neutralan) da sam uživao gledajuci je.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Inace, i da pobedjuje jos 20 godina zaredom, grobar ce imati potrebu da se oseti ugrozenim, da istakne da je zrtva, da ga osporavaju i mrze. To valjda ide uz opis radnog mesta, jebem li ga...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/11/2011 : 15:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

Inace, i da pobedjuje jos 20 godina zaredom, grobar ce imati potrebu da se oseti ugrozenim, da istakne da je zrtva, da ga osporavaju i mrze. To valjda ide uz opis radnog mesta, jebem li ga...

http://www.youtube.com/watch?v=pMfwXUMM_Hg

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Nemam više ništa da dodam...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

bilo bi isto i da je obrnuto..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Pa upravo sam to i pomenuo kao presedanNisam to zaboravio,bio sam na tom derbiju i ta raketa je ispaljena na 10-15 metara od mene.Murija nas nije pustila sa stadiona nego su odvajali sve koji su im bili sumljivi.
Ma idi bilo ne ponovilo se nikad

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:

quote:

?????? ?? ???? ???????? ?? ???. ?? ????? ????? ???? ????.

I tebi kao i Srdjanu.Pa pomenuo sam to.Bilo ne ponovilo se.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

bilo bi isto i da je obrnuto..

Partizan izmedju '79 i '96, ako se dobro secam, nije pobedio na Marakani. Ne secam se da su cigani posle svake pobede duzno i isticali kako je kosmos bio protiv njih, ali su se oni, teskom mukom i uz pravdu Boga, izborili za dobar rezultat. Valjda im je bilo dovoljno to sto su bolji.

Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000