forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by srdjandj

Pa da, nije to ništa što je ubijen mali Aleksa Radovic na stadionu raketom, niti ubistvo Tatona, ovo je najstrašnije što se juce desilo, stvarno, ne mogu da verujem.

Pa upravo sam to i pomenuo kao presedanNisam to zaboravio,bio sam na tom derbiju i ta raketa je ispaljena na 10-15 metara od mene.Murija nas nije pustila sa stadiona nego su odvajali sve koji su im bili sumljivi.
Ma idi bilo ne ponovilo se nikad

Presedan? Ubistvo nevinog, maloletnog deteta je presedan! Pa ja sam se juce smrzao od muke dok nisam cuo da su sinovi u stanu kod ovog srednjeg grobara!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:
Originally posted by Mairosu

Inace, i da pobedjuje jos 20 godina zaredom, grobar ce imati potrebu da se oseti ugrozenim, da istakne da je zrtva, da ga osporavaju i mrze. To valjda ide uz opis radnog mesta, jebem li ga...

http://www.youtube.com/watch?v=pMfwXUMM_Hg

???, ?? ? ? ???? 10 ???????

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Partizan izmedju '79 i '96, ako se dobro secam, nije pobedio na Marakani. Ne secam se da su cigani posle svake pobede duzno i isticali kako je kosmos bio protiv njih, ali su se oni, teskom mukom i uz pravdu Boga, izborili za dobar rezultat. Valjda im je bilo dovoljno to sto su bolji.

Mislio sam na današnje vreme, da je danas obrnuta situacija.. nekad je sve bilo normalnije..
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

bio sam na tom derbiju i ta raketa je ispaljena na 10-15 metara od mene.

Ti si verovatno ukresao fitilj :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Ne glupiraj se nije za zajebanciju

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

Ma sumnjiv mi je on...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
I tebi kao i Srdjanu.Pa pomenuo sam to.Bilo ne ponovilo se.

???? ?? ?? ???????. ??? ??? ?? ?????? ?? ?? ?? ??????? ????????? ???????. ???? ?? ???????? ??. ??? ??? ??? ?? ???????????? ?? ????? ??????? ?????. ???? ???? ?? ?? ?? ????????? ??? ???? ???????. ?????? ???? ??? ?? ????? ? ??? ???? ?????????? ?????????? ??? ???? ? ??????? ?? ?? ?????? ?????? ??????? ?? ???????? ?????????? ??? ???? ?????. ???????? ?? ??????? ? ????...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 27/11/2011 15:26:28
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message

Borha: Saigraci sabotiraju nas strance

Nešto je trulo u svlacionici Crvene zvezde! Posle poraza u 141. "vecitom derbiju" i verovatnog gubitka titule, na površinu je isplivao "prljav veš" iz prostorija podno "Marakane", što je jasno bilo uocljivo na samoj utakmici i u tunelu po završetku meca, kada su se najpre na terenu sukobili Borha i Petkovic, a onda, navodno, fizicki obracunali Kolumbijac i Vilotic. To je bila kap koja je prelila cašu nezadovoljstva kod Južnoamerikanca, koji je, u razgovoru za Novosti, priznao da pojedini domaci fudbaleri sabotiraju strance!

- Izgleda da pojedini igraci nama strancima namerno otežavaju igru na terenu i sabotiraju nas. To je jedna grupa kojoj se ocigledno ne svidaju inostrani fudbaleri i imaju nešto protiv nas. Oni nas teraju da se osecamo loše, narocito Vilota. Kad god se gubi, uvek smo mi krivi. Zbog toga je tako loša atmosfera u timu i zato gubimo - bez dlake na jeziku pricao je Borha.

Kolumbijac je najavio da bi zbog takve situacije uskoro mogao da ode iz kluba.

- Razmišljam o odlasku iz Zvezde, jer me nikad u karijeri saigraci nisu tretirali loše kao ovde. Prvi put mi se u životu dešava da igram u klubu gde me sabotiraju domaci igraci. A, meni je posebno teško, jer sam daleko od domovine i porodice. Necu da ostanem ovde i da radim sa nekim igracima koji misle da su bolji od stranaca. Mi smo došli da im pomognemo, ne da im naudimo - zakljucio je Kolumbijac.

Sta mislite o ovom?

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/11/2011 : 15:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

Inace, i da pobedjuje jos 20 godina zaredom, grobar ce imati potrebu da se oseti ugrozenim, da istakne da je zrtva, da ga osporavaju i mrze. To valjda ide uz opis radnog mesta, jebem li ga...

http://www.youtube.com/watch?v=pMfwXUMM_Hg

???, ?? ? ? ???? 10 ???????

Utorak i Cetvratak OD 09-16H ,Petak i Subota od 20 -04 h,na uglu Cara Lazara i Gracanicke .Dodji rado cu ti pokazati licnu kartu ,bas bih se obradovao kad bih dosao..

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 27/11/2011 15:26:26
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ko ga jebe, neka ode. Mislim na Borhu!

Edited by - srdjandj on 27/11/2011 15:26:46
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Partizan izmedju '79 i '96, ako se dobro secam, nije pobedio na Marakani. Ne secam se da su cigani posle svake pobede duzno i isticali kako je kosmos bio protiv njih, ali su se oni, teskom mukom i uz pravdu Boga, izborili za dobar rezultat. Valjda im je bilo dovoljno to sto su bolji.

Mislio sam na današnje vreme, da je danas obrnuta situacija.. nekad je sve bilo normalnije..

A za danasnje vreme ? Pa, cekaj prvu pobedu u prvenstvu, prvo ce da govna slave kao da je pao Real Madrid koji se u prelaznom roku pojacao Messijem i Zlatanom, a onda ce poceti naklapanja o istorijskoj dominaciji i vracanju balansa snaga. Milojko i Bobi ce izgmizati iz svoje pacovske rupe i pricati kako je konacno pravda zadovoljena, Andjus ce napisati neku veliku kolumnu, a Kilibarda i Nives celzijus ce se slikati sa zvezdinim salom. U sustini, malo razlicito, cigan ima kompleks velicine, grobar kompleks nize vrednosti, ali svakako je nekakav kompleks.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Borha: Saigraci sabotiraju nas strance

Nešto je trulo u svlacionici Crvene zvezde! Posle poraza u 141. "vecitom derbiju" i verovatnog gubitka titule, na površinu je isplivao "prljav veš" iz prostorija podno "Marakane", što je jasno bilo uocljivo na samoj utakmici i u tunelu po završetku meca, kada su se najpre na terenu sukobili Borha i Petkovic, a onda, navodno, fizicki obracunali Kolumbijac i Vilotic. To je bila kap koja je prelila cašu nezadovoljstva kod Južnoamerikanca, koji je, u razgovoru za Novosti, priznao da pojedini domaci fudbaleri sabotiraju strance!

- Izgleda da pojedini igraci nama strancima namerno otežavaju igru na terenu i sabotiraju nas. To je jedna grupa kojoj se ocigledno ne svidaju inostrani fudbaleri i imaju nešto protiv nas. Oni nas teraju da se osecamo loše, narocito Vilota. Kad god se gubi, uvek smo mi krivi. Zbog toga je tako loša atmosfera u timu i zato gubimo - bez dlake na jeziku pricao je Borha.

Kolumbijac je najavio da bi zbog takve situacije uskoro mogao da ode iz kluba.

- Razmišljam o odlasku iz Zvezde, jer me nikad u karijeri saigraci nisu tretirali loše kao ovde. Prvi put mi se u životu dešava da igram u klubu gde me sabotiraju domaci igraci. A, meni je posebno teško, jer sam daleko od domovine i porodice. Necu da ostanem ovde i da radim sa nekim igracima koji misle da su bolji od stranaca. Mi smo došli da im pomognemo, ne da im naudimo - zakljucio je Kolumbijac.

Sta mislite o ovom?

Pa ja sam pricao o ovome.

Ovo traje otkako je i stranaca u Zvezdi. Nista novo, ali je sada na povrsini jer je situacija takva kakva je.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:
I tebi kao i Srdjanu.Pa pomenuo sam to.Bilo ne ponovilo se.

???? ?? ?? ???????. ??? ??? ?? ?????? ?? ?? ?? ??????? ????????? ???????. ???? ?? ???????? ??. ??? ??? ??? ?? ???????????? ?? ????? ??????? ?????. ???? ???? ?? ?? ?? ????????? ??? ???? ???????. ????? ?? ??? ?? ????? ? ??? ???? ?????????? ?????????? ??? ???? ? ??????? ?? ?? ?????? ?????? ??????? ?? ???????? ?????????? ??? ???? ?????. ???????? ?? ??????? ? ????...

Pazi to su dve razlicite stvari.Jedno je tuca i mrznja izmedju navijaca a drugo je fizicko i verbalno maltretiranje igraca.Hocu da kazem da grobari nikad nisu priredjivali ovakve stvari svojim ni protivnickim igracima kao sto to rade oni.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

A za danasnje vreme ? Pa, cekaj prvu pobedu u prvenstvu, prvo ce da govna slave kao da je pao Real Madrid koji se u prelaznom roku pojacao Messijem i Zlatanom, a onda ce poceti naklapanja o istorijskoj dominaciji i vracanju balansa snaga. Milojko i Bobi ce izgmizati iz svoje pacovske rupe i pricati kako je konacno pravda zadovoljena, Andjus ce napisati neku veliku kolumnu, a Kilibarda i Nives celzijus ce se slikati sa zvezdinim salom. U sustini, malo razlicito, cigan ima kompleks velicine, grobar kompleks nize vrednosti, ali svakako je nekakav kompleks.

To se vec skoro desilo,kad ste dobili derbi u kupu

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
???? ???? ???? ???????? ???? ?? ?????? ?-??. ????? ?? ?? ?? ????????, ????????? ????????????? ?????? ??????? ?? ?? ??????????... ??? ?? ???? ????????, ?? ?? ?????? ????? ?????????. ???? ???? ? ???? ???? ????? ?? ????? ??????, ??? ?? ????? ???????? ? ?? ??? ???????? ???????.

Edited by - Caleb on 27/11/2011 15:34:58
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

???? ???? ???? ???????? ???? ?? ?????? ?-??. ????? ?? ?? ?? ????????, ????????? ????????????? ?????? ??????? ?? ?? ??????????... ??? ?? ???? ????????, ?? ?? ?????? ????? ?????????. ???? ???? ? ???? ???? ????? ?? ????? ??????, ??? ?? ????? ???????? ? ?? ??? ???????? ???????.

Kad su te deda i otac ucili da volis Partizan, a mene Zvezdu, Beogradjanin je bio dobrodosao sirom zemlje, Nislija je mogao da ode u Beograd i da ga ne gledaju kao seljaka, Srbin i Hrvat su sedeli na kafi na crnogorskom primorju, a Bosanac i Makedonac su se skijali zajedno na kranjskoj gori.

Kad se socijalna klima u ovoj "zemlji" sredi opet makar na frakciju ovoga gore, mozda i nove generacije prestanu da gledaju jedne na druge preko nisana.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

I mene su deda i ujak ucili da volim Partizan i ne mrzim nikog ali onda dodje jedan Sekularac,Dzajic i ostali velikani sa pricom kako uvek navijaju protiv nas,pa posle svega Lukic sa nenormalnom mrznjom prema Partizanu i koji je to primer deci?Prvo treba sportisti sportski da se ponasaju da bi to uticalo i na decu i da bi nestala mrznja.Ja garantujem da mrznja izmedju Zvezde i Partizana nikad nije bila veca i to sve od dolaska ovog Lukica.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

Kad su te deda i otac ucili da volis Partizan, a mene Zvezdu, Beogradjanin je bio dobrodosao sirom zemlje, Nislija je mogao da ode u Beograd i da ga ne gledaju kao seljaka, Srbin i Hrvat su sedeli na kafi na crnogorskom primorju, a Bosanac i Makedonac su se skijali zajedno na kranjskoj gori.

Kad se socijalna klima u ovoj "zemlji" sredi opet makar na frakciju ovoga gore, mozda i nove generacije prestanu da gledaju jedne na druge preko nisana.

?????? ??.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

ali onda dodje jedan Sekularac,Dzajic i ostali velikani sa pricom kako uvek navijaju protiv nas,pa posle svega Lukic sa nenormalnom mrznjom prema Partizanu i koji je to primer deci?Prvo treba sportisti sportski da se ponasaju da bi to uticalo i na decu i da bi nestala mrznja.

Uz duzno postovanje, vas stari kadar koji se odaziva na "crni bik" je utemeljitelj kompleksaske mrznje prema komsiluku. On vec godinama dobija spazmove kad se uopste pomene rec "Crvena", ne mora dalje.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

I to je tacno.Da napomenemo da rivalitet nije bio ovoliki.Grobari su npr.slobodno mogli da idu na sever.Ma bilo je neko normalno vreme i sport je bio sport.Pobednik i porazeni posle idu na veceru i zajebavaju se.Ma sve je otislo u kurac.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

I mene su deda i ujak ucili da volim Partizan i ne mrzim nikog ali onda dodje jedan Sekularac,Dzajic i ostali velikani sa pricom kako uvek navijaju protiv nas,pa posle svega Lukic sa nenormalnom mrznjom prema Partizanu i koji je to primer deci?Prvo treba sportisti sportski da se ponasaju da bi to uticalo i na decu i da bi nestala mrznja.Ja garantujem da mrznja izmedju Zvezde i Partizana nikad nije bila veca i to sve od dolaska ovog Lukica.

Da, a ti bi se odrekao svog sina i cerke u slucaju da navija za Zvezdu ili uopšte to ne bi dozvolio, ne bi moglo da se desi takvo nešto? A vidiš, ja mom sinu nisam branio, niti uticao za koga ce da navija, njegov izbor... I sad da ga se odreknem što je partizanovac?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

I to je tacno.Da napomenemo da rivalitet nije bio ovoliki.Grobari su npr.slobodno mogli da idu na sever.Ma bilo je neko normalno vreme i sport je bio sport.Pobednik i porazeni posle idu na veceru i zajebavaju se.Ma sve je otislo u kurac.

Ja sam na kosarci bio sa grobarima u kopu vise nego nekoliko puta. Bio i na finalu kupa pod bombama, drzao "target" sa ostalim grobarima. Moji drugovi grobari bili sa mnom kad je zvezda igrala evroligu i kup koraca. Kad je dolazio Borac Cacak u pionir, cacani sedeli ispred mene, oni bodre Milisavljevica, ja ga pljujem, pa u pauzama caskamo i ocenjujemo igru.

Sad bi nas verovatno postreljali nasi navijaci :D

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/11/2011 : 15:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Uz duzno postovanje, vas stari kadar koji se odaziva na "crni bik" je utemeljitelj kompleksaske mrznje prema komsiluku. On vec godinama dobija spazmove kad se uopste pomene rec "Crvena", ne mora dalje.

Koji ti je qrac? Ma Lukic je za sve kriv!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

ali onda dodje jedan Sekularac,Dzajic i ostali velikani sa pricom kako uvek navijaju protiv nas,pa posle svega Lukic sa nenormalnom mrznjom prema Partizanu i koji je to primer deci?Prvo treba sportisti sportski da se ponasaju da bi to uticalo i na decu i da bi nestala mrznja.

On je posebna prica,nema ga nigde mesecima i onda dan dva pred derbi potpiruje mrznju.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 15:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
On i Tumbakovic su u sustini ta varnica koja je pokrenula pozar. Sa "nase" strane su se onda nakalemili Zivadinovici, Djorici i ostali zasluzni fudbalski radnici, kojima je zasmetalo sto odjednom neko iz Partizana ima jezicinu i nije vise zadovoljan da bude "onaj drugi klub iz Beograda", i eto ti kurca.

Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000