Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5576 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 04/12/2011 : 19:46:16
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by srdjandj Zajebo si se malo, peglamo vas u golfu!
Ozbiljno? Nisam znao za to... Nisam znao da imamo i golf klubove..
Okupili se navijaci dva kluba, igrali medusobno i cigani dobili   
Eh sto svugde ne igraju navijaci pa da vas stalno peglamo  |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5576 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 04/12/2011 : 19:49:30
|
A gde ja likujem zbog igre Partizana, aj nadi takav komentar?
A logicno da sam se nadao da cete da kiksnete, jer mi se više svida 9 bodova, nego 7. I sve se bojim da tebe kao briga kada Partizan kiksne. Jel kao navijac Partizana treba da pratim šta radi Hajduk iz Splita ili Crvena Zvezda?
Ja uvek pratim sta radi Hajduk iz Splita |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 04/12/2011 : 21:24:51
|
U kontekstu navijanja za Partizan me apsolutno zabole šta radi bilo koji klub van Srbije, a sasvim logicno da me itekako interesuje šta radi Zvezda. Da Radnicki recimo eksplodira i umeša se u šampionsku trku, interesovali bi me itekako i oni.  |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 04/12/2011 : 21:37:44
|
U kontekstu navijanja za Partizan me apsolutno zabole šta radi bilo koji klub van Srbije, a sasvim logicno da me itekako interesuje šta radi Zvezda. Da Radnicki recimo eksplodira i umeša se u šampionsku trku, interesovali bi me itekako i oni. 
??? ???? ?????? ???? ???? ??? ?? ?? ?????? ???? ?? ?????? ?????? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 04/12/2011 : 21:51:53
|
Ma ne, ne kapiraš. Odnosi se na to što Dragan stalno potencira da je kompleksaški pratiti Zvezdu ako navijam za Partizan. Tako da, kada je Partizan u pitanju, šta me briga za jedan West Ham npr? U celoj prici mi je bitna samo Zvezda kao naš najveci rival i logicno da me interesuje šta je uradila.
Isto tako navijam za Milan i drago mi je kad Inter pukne. Za Celtic i drago mi je kad Rangers pukne. I tako dalje. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 04/12/2011 : 21:55:36
|
Ma ne, ne kapiraš. Odnosi se na to što Dragan stalno potencira da je kompleksaški pratiti Zvezdu ako navijam za Partizan. Tako da, kada je Partizan u pitanju, šta me briga za jedan West Ham npr? U celoj prici mi je bitna samo Zvezda kao naš najveci rival i logicno da me interesuje šta je uradila.
Isto tako navijam za Milan i drago mi je kad Inter pukne. Za Celtic i drago mi je kad Rangers pukne. I tako dalje.
???, ?? ??. ???????? ?? ?? ???????? ??? ?? ???? ??????? ?????. ??? ???? ?????????? ?? ???? ?????? ????????, ??. ?? ?? ???? ???????? ?? ??????, ?? ?????? ??? ???? ??????. ?? ?? ?????? ???????? ? ???????? ??????????. ??? ?? ???? ???? ? ????? ????, ??? ???? ????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Posted - 04/12/2011 : 23:33:51
|
Pa to je kod mene u kladionici covek odigrao 50 dinara na dve utakmice u 17h pre par godina... Znam da je Totenhem pobedio 4:3 u zaustavnom vremenu, mislim Aston Vilu a drugi par je bila Valensija ako se ne varam.. Jos ga ja zajebavao.. Kao storniracu mu tiket i uzmem 50 dinara nit' or'o nit' kop'o :) Kad ce on meni: "Hoces sada 50 dinara ili u 19h 1000 dinara cast?".. Ja rekao da je u pravu i da cu ipak uzeti 1000 dinara.. Kad ono stvarno dodje.. I ostavio mi covek 1000-arku.. :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 05/12/2011 : 00:51:14
|
quote: Golac: Veciti su cetvrta evropska klasa
Naša fudbalska stvarnost je bolesna i defektna. Lopovi, prevaranti i manipulatori nas obmanjuju. Fudbalska struka u Srbiji ne postoji, kaže priznati trener
SVETKOVINA srpskog fudbala, 141. derbi Crvene zvezde i Partizana (0:2) pretvorio se u cirkus. I na terenu i oko njega, a i posle njega kada su pocela pljuvanja, prepucavanja, podele na domace i strance... I to nije sve što opterecuje najpopularniju igru na svetu, jer su pocele spekulacije oko izbora predsednika FSS, novog selektora...
O tome, i još kojecemu, pricamo sa Ivanom Golcem, nekadašnjim asom Partizana i Sautemptona, trenerom koji trenutno ne radi, ali pomno prati zbivanja u našem fudbalu.
* Šta mislite o sukobu izmedu domacih i stranih igraca, koji je eskalirao u Zvezdi posle poraza u derbiju?
- Ja sam, pre svega, gradanin sveta, a dok sam igrao fudbal u Engleskoj, bio sam stranac. Zato mi i smetaju te podele i ružne price, zato i nisam protiv igraca iz inostranstva. Ali pod jednim uslovom: moraju da budu mnogo bolji od naših. Ako su isti, ili slabiji, ako greju klupu ili gledaju utakmice sa tribina, onda sam protiv. Jer, u tom slucaju, oni zatvaraju vrata našim talentovanim klincima, a bolje je da ta deca sa 17, 18, 19 godina dobiju šansu, nego neki stranci koji ne poseduju kvalitet koji ce podici nivo klupskog fudbala u Srbiji - jasan je Golac.
* Ocita ljubomora medu igracima razara fudbalsko tkivo, klupsku harmoniju?
- To je problem koji je nerešiv. A primera je hiljadu. Ponekad jedan stranac košta koliko 11 naših igraca. I to ne valja. Medutim, još je gore kada neko ko je doneo kvalitet, odmah odlazi dalje. Primer Brazilca Klea najbolje o tome govori. Partizan, umesto da ga sacuva još godinu dana da pored njega mladi uce, a da onda zaradi duplo više novca, požurio je da ga odmah udomi. I to gde? U Kini! I šta se onda dogada? Izbaci te Šamrok, ispadneš smešan protiv Genka, pa se diciš trijumfom nad Zvezdom...
* Zar svaki trijumf nad Zvezdom nije, sam po sebi, bitan?
- Zavisi s koje strane se gleda. U poslednjem derbiju, pobedio je manje slab tim. A onda su pocele da se ispredaju bajke. U Humskoj se samo zavaravaju, a onda zastanu u predvorju Evrope. A kao dan je jasno da i Zvezda i Partizan pripadaju tek trecoj ili cetvrtoj evropskoj klasi. Da je to genetski kod, pokazuje i primer Dinama. I Zagrepcani, baš kao i naši klubovi, služe za potkusurivanje u elitnom takmicenju.
* Ko je još odgovoran?
- I mediji - kao iz topa ce Golac. - Piše se i prica sve i svašta, pravimo fudbalere za poluvreme. Onda se i oni zanesu i stvarno pomisle da su postali igraci. Klubovi i savezi koriste medije da daju iskrivljenu sliku naše stvarnosti, a jasno je da je ona bolesna i defektna. A da bi se krenulo nabolje, mora da se sruši ono najgore. Mora da se menja od A do Š, bez velikog reza nema boljitka.
* Vaši stavovi su crni da crnji ne mogu biti?
- I jeste tako. Šta kod nas predstavlja uspeh? Ono što lopovi, prevaranti i manipulatori predstave kao uspeh. Oni lažu, obmanjuju, lako zatvaraju svoju pricu. A oni drugi gledaju sa strane, nece da se zameraju i rezonuju: „Baš me briga, oni imaju lovu“...
* I kako tome stati na put?
- Bez prave organizacije nema ništa. Fudbal odavno nije samo ljubav i zabava, vec veliki biznis koji donosi ogroman profit. A to opet znaci da je rec o ozbiljnom poslu. I da bismo izašli iz mulja i krenuli asfaltnim putem, moraju svi imati isti zadatak. I država i struka i mediji! Inace, ode mast u propast, jer ne postoje sankcije za glupost - u svom stilu zakljucio je Ivan Golac.
STRUKA KOD NAS NE POSTOJI
* ŠTA je sa strukom, cuje li se glas trenera?
- Kako da se cuje, kada i nemamo struku - tvrdi Golac. - A kako i da je imamo, kada ne postoje kriterijumi, kada svako bira trenere. I važnija je dobra veza od skautinga, informacija i komunikacije, tri elementa koje svaki dobar strucnjak mora da poseduje. Malo je onih koji vole igru, a još manje onih koji je razumeju. Naši takozvani treneri zastrašujuce su nesrecni, uništeni...
U FUDBALU NIJE SVE U NOVCU
* NAŠI klubovi stalno isticu da nemaju dovoljno novca da se odupru klubovima koji igraju na evropskoj sceni? - I to su prazne price. APOEL sa Ivicom Jovanovicem im je zapušio usta. Kiprani imaju manji budžet od Partizana i Zvezde, a ne mogu da izgube u Ligi šampiona. Takode, Sloboda iz Užica ima daleko manje novca od vecitih rivala, pa je sa Zvezdom igrala nerešeno, a pobedila je Partizan.
KAD NEZNALICE PRICAJU...
* DOSTA igraca, iako su profesionalci, bez blama kritikuju one koji jedu isti hleb?
- I to je istina koja boli. Neverovatno je da blate jedni druge, a igraju u istom klubu. Ma smešno je da neafirmisana deca, i pored osvedocenog neznanja, nekome drže predavanja. Kod nas je postalo normalno da oni koji nisu ni „F“ od fudbalera objašnjavaju šta i kako treba raditi, a ne znaju ni šta znaci rec poštovanje.
????? ????. ?????? ????? ???? ????? ?????? ????? ???? ??, ?? ??????? ??? ????? ?? ??????. |
|
Edited by - Caleb on 05/12/2011 00:54:04 |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/12/2011 : 01:06:37
|
Golac objasnio, k'o mene da su intervjuisali. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 05/12/2011 : 01:49:51
|
Objasnio i sta ??Otkrio nam toplu vodu ,,kao da svi ovde to ne znaju da je ova zemlja u fudbalskom kurcu.Pa sad on prica bajke,,,Sto ne radi negde ako je vec toliki strucnjak ,,pun mi je kurac vise i njega i njemu slicnih .Samo kenjaju i seru bore se za sebe ,sad mu je krivo sto ga je Bjekovic odjebao pa sad otkriva toplu vodu.On misli da se nama svidjaju Djoric,Antic,Karadzic,Lukic,Tumbakovic,Stevanovic,Filipovic,Muslin,Jesic,i svi koji rade u fudbalu zadnjih 20 godina.Svi su govna i to teska ,neki se bolje snalaze ,neki ne ..Sta sad on prica bajke ,pa svaki covek koji i malo prati fudbal zna da je ovde zivo blato ,,I STA ????????On ima kao resenje >>>>>>>>Ima moj kurac a ne resenje..........Arsen Venger u subotu protiv Vigana izvede tim od 11 stranaca i to iz 11 razlicitih zemalja...I sta sad treba F.S. Engleske da ukine prvensto,,oce kurac igra se dobro i cao,,, I sad on hoce da mi prica o fudbalu ...Tamo se vrte Milioni ko od sale ,,a on prosipa muda za bubrege i pametuje,gleda kako da se udomi i mazne koju kintu kao i svi....Ovde nema napretka jos 1000 godina,zemlja je u totalnom kurcu i politicki i sportski.Uvek ce da se nadje neki Licoper kao on i da mrsi i STA ??? Kao kad dodju ljudi kao on Partizan i Zvezda ce procvetati ,a reprezantacija ce igrati finale S.P....To su bajke za budale .... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 05/12/2011 01:59:57 |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 05/12/2011 : 01:55:06
|
quote: Originally posted by Mairosu
Golac objasnio, k'o mene da su intervjuisali.
???? ?? ?? ????? ?????? ? ???? ? ? ???? ????? ?? ???????? ???. ???? ?? ?? ??????? ????? ??????? ???? ?? ????? ???????? ??? ?? ????? ?? ??????????, ? ?????? ???????.
http://www.youtube.com/watch?v=3xTtrY9Nav0 |
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 05/12/2011 : 08:57:32
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Objasnio i sta ??Otkrio nam toplu vodu ,,kao da svi ovde to ne znaju da je ova zemlja u fudbalskom kurcu.Pa sad on prica bajke,,,Sto ne radi negde ako je vec toliki strucnjak ,,pun mi je kurac vise i njega i njemu slicnih .Samo kenjaju i seru bore se za sebe ,sad mu je krivo sto ga je Bjekovic odjebao pa sad otkriva toplu vodu.On misli da se nama svidjaju Djoric,Antic,Karadzic,Lukic,Tumbakovic,Stevanovic,Filipovic,Muslin,Jesic,i svi koji rade u fudbalu zadnjih 20 godina.Svi su govna i to teska ,neki se bolje snalaze ,neki ne ..Sta sad on prica bajke ,pa svaki covek koji i malo prati fudbal zna da je ovde zivo blato ,,I STA ????????On ima kao resenje >>>>>>>>Ima moj kurac a ne resenje..........Arsen Venger u subotu protiv Vigana izvede tim od 11 stranaca i to iz 11 razlicitih zemalja...I sta sad treba F.S. Engleske da ukine prvensto,,oce kurac igra se dobro i cao,,, I sad on hoce da mi prica o fudbalu ...Tamo se vrte Milioni ko od sale ,,a on prosipa muda za bubrege i pametuje,gleda kako da se udomi i mazne koju kintu kao i svi....Ovde nema napretka jos 1000 godina,zemlja je u totalnom kurcu i politicki i sportski.Uvek ce da se nadje neki Licoper kao on i da mrsi i STA ??? Kao kad dodju ljudi kao on Partizan i Zvezda ce procvetati ,a reprezantacija ce igrati finale S.P....To su bajke za budale ....
   pa cek, ko je ovde lud? kada Caleb, ja i Mairosu kažemo nešto slicno ovome, nas dvojica (Caleb i ja) smo izdajice, a Mairosu dolazi da provocira?    Ono što on kaže, ne kaže niko drugi koliko mogu da primetim. A neki se s druge strane zanose i kako smo neka velicina jer smo dobili lagano raspalu Zvezdu, a ovamo se zavaravaju da smo nesrecno i nepravedno ispali iz Evrope. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 05/12/2011 : 12:05:56
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Objasnio i sta ??Otkrio nam toplu vodu ,,kao da svi ovde to ne znaju da je ova zemlja u fudbalskom kurcu.Pa sad on prica bajke,,,Sto ne radi negde ako je vec toliki strucnjak ,,pun mi je kurac vise i njega i njemu slicnih .Samo kenjaju i seru bore se za sebe ,sad mu je krivo sto ga je Bjekovic odjebao pa sad otkriva toplu vodu.On misli da se nama svidjaju Djoric,Antic,Karadzic,Lukic,Tumbakovic,Stevanovic,Filipovic,Muslin,Jesic,i svi koji rade u fudbalu zadnjih 20 godina.Svi su govna i to teska ,neki se bolje snalaze ,neki ne ..Sta sad on prica bajke ,pa svaki covek koji i malo prati fudbal zna da je ovde zivo blato ,,I STA ????????On ima kao resenje >>>>>>>>Ima moj kurac a ne resenje..........Arsen Venger u subotu protiv Vigana izvede tim od 11 stranaca i to iz 11 razlicitih zemalja...I sta sad treba F.S. Engleske da ukine prvensto,,oce kurac igra se dobro i cao,,, I sad on hoce da mi prica o fudbalu ...Tamo se vrte Milioni ko od sale ,,a on prosipa muda za bubrege i pametuje,gleda kako da se udomi i mazne koju kintu kao i svi....Ovde nema napretka jos 1000 godina,zemlja je u totalnom kurcu i politicki i sportski.Uvek ce da se nadje neki Licoper kao on i da mrsi i STA ??? Kao kad dodju ljudi kao on Partizan i Zvezda ce procvetati ,a reprezantacija ce igrati finale S.P....To su bajke za budale ....
   pa cek, ko je ovde lud? kada Caleb, ja i Mairosu kažemo nešto slicno ovome, nas dvojica (Caleb i ja) smo izdajice, a Mairosu dolazi da provocira?    Ono što on kaže, ne kaže niko drugi koliko mogu da primetim. A neki se s druge strane zanose i kako smo neka velicina jer smo dobili lagano raspalu Zvezdu, a ovamo se zavaravaju da smo nesrecno i nepravedno ispali iz Evrope.
Ako si primetio i nisi lud ,ja ovde nisam spomenuo Partizan kao problem.Vec kompletnu situaciju u fudbalu u ovoj usranoj zemlji.Sto se tice derbija normalno da cu da se radujem,necu da mislim u glavi da smo velicina ali hocu da se radujem u ligi kakva takva je,,Sta treba da odem da placem i kazem ,,boze pobedili smo zvedu ali mi smo kurac ekipa ,ne mozemo nista da uradimo u evropi.Ti ili bilo ko drugi ako misli da je ovo sto dominiramo u fudblu i kosarci BEZVREDNO u ovakvim ligama .Lepo prestanes da pratis taj glupi sport i nemas problem. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 05/12/2011 12:06:39 |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 06/12/2011 : 15:53:26
|
Sa danasnjeg sudjenja Draganu Dzajicu.
Za protivpravno prisvajanje milion dolara od Ognjenovicevog transfera iz Zvezde u Real optuženi su bivši predsednik kluba i finansijski direktor "Crvene zvezde" Dragan Džajic i Vladimir Cvetkovic.
"Moja želja je bila da odem u Real Madrid i zahvalan sam im što su mi to omogucili. Nemam ništa loše da kažem o njima povodom ovog transfera i ne osecam se oštecenim. Džajic mi nije ništa obecao i ne duguje mi ništa", reako je Ognjenovic svedoceci na sudenju.
Detalje transfera ugovorene izmedu dva kluba ne zna jer je, kako je naveo, sa svojim menadžerom Zoranom Vekicem pricao je samo o svojim uslovima prelaska.
"Ne secam se svakog dokumenta koji sam potpisao, bilo je davno. Znam da je to bilo sat, dva pre isteka prelaznog roka i da sam ugovor potpisao u prostorijama Real Madrida 15. januara 1999. Tu je bio moj menadžer, i predstavnici Reala, ali nije bio niko iz Zvezde", ispticao je Ognjenovic.
Više puta je odgovarajuci na pitanja tužioca ponovio da se slabo seca šta je sve potpisao, napominjuci da ne želi nikome da naškodi jer nije siguran šta je sve tacno potpisao.
Pošto su mu predocili ugovore na engleskom jeziku sa njegovim potpisom, Ognjenovic je potvrdio autenticnost potpisa, ali je nakon intervencije advokata odbrane, priznao da engleski slabo govori i ukazao da su upravo zbog toga menadžeri uvek uz fudbalere prilikom ugovoaranja transfera.
Prema ugovoru sa Realom od tri miliona dolara, Zvezdi je na ime obeštecenja za prelazak Ognjenovica trebalo da pripadne dva miliona. Zvezda je, prema ugovoru Ognjenovicu trebalo da uplati milion dolara, ali je Ognjenovic danas rekao da mu takva uplata nije legla i ponovio da on ne zna šta su klubovi medusobno ugovorili.
Ognjenovica danas ni sud ni tužilaštvo nisu pitali da li je i koliko onda para zapravo dobio od tog transfera.
Sudjenje se nastavlja u cetvrtak kada bi trebalo da svedoci takode bivši fudbaler Zvezde Zoran Njeguš.
Na optuženickoj klupi osim Džajica i Cvetkovica je bivši prvi sekretar "Crvene zvezde" Miloš Marinkovic, kao i fudbalski menadžer Ranko Stojic.
Oni su optuženi da su protivpravno prisvojili višemilionske novcane iznose u evrima, dolarima i markama, ukupno oko osam miliona evra, od prodaje fudbalera "Crvene zvezde" Gorana Drulica, Zorana Njeguša, Perice Ognjenovica, i Ivana Dudica.
Džajic, Marinkovic i Cvetkovic i Stojic terete se za krivicno delo zloupotrebe službenog položaja, za koje je zaprecena kazna zatvora do 12 godina.
Džajic, Marinkovic i Cvetkovic uhapšeni su 5. februara 2008. godine i u pritvoru su proveli pet meseci. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Posted - 06/12/2011 : 20:13:12
|
Ciganima samo jedan mec kazne!!!!!!!!           
Strasno!!!! Kada dodju na JNA, treba ih ubiti bakljama i bombama, jedan mec cemo lako istrpeti.. Boze me sacuvaj... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Topic  |
|
|