Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 06/12/2011 : 21:02:41
|
quote: Originally posted by sawitch
Ciganima samo jedan mec kazne!!!!!!!!           
Strasno!!!! Kada dodju na JNA, treba ih ubiti bakljama i bombama, jedan mec cemo lako istrpeti.. Boze me sacuvaj...
Upravo ta poruka je i poslata.Pravite sranja koliko hocete ne moze vam niko nista . |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 06/12/2011 : 21:03:49
|
Ja sam iznenadjen - ocekivao sam da im nece dati ni toliko. Bruka, po obicaju. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts
Posted - 06/12/2011 : 21:37:48
|
Znaci samo sada protiv Vojvodine i u novu polusezonu se krece sa publikom... Ta stoka dobija jasnu poruku... Umesto da su ih srezali po dzepu prave ovu lakrdiju... Oni jadni redari su 90 minuta bili u opasnosti od sakacenja... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 06/12/2011 : 22:30:10
|
quote: Originally posted by sawitch
Znaci samo sada protiv Vojvodine i u novu polusezonu se krece sa publikom... Ta stoka dobija jasnu poruku... Umesto da su ih srezali po dzepu prave ovu lakrdiju... Oni jadni redari su 90 minuta bili u opasnosti od sakacenja...
Srezali su ih i maksimalnu kaznu od milion dinara koju verovatno nikad nece ni platiti.nas su srezali 400000.Maltene smo dobili istu kaznu kao i oni kao organizatori. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 06/12/2011 : 23:10:04
|
Zvezda je nezasluženo drasticno kažnjena, a zna se da su incidente izazvali grobljanci kad su upalili stolice na "Jugu" MARAKANE! Ali tako je to u ovoj našoj TOLE super ligi, svi srecni i zadovoljni! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/12/2011 : 23:24:39
|
quote: Originally posted by Ultras
Ali... nije bilo stolica na jugu ...
Sad si mu sjebao koncept! |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 06/12/2011 : 23:25:03
|
Nije bilo? Ti znaš... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 06/12/2011 : 23:33:10
|
quote: Originally posted by manhunter
Sad si mu sjebao koncept!
Ma jok, uneli su stolice i palili, valjda JA znam! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/12/2011 : 23:37:22
|
Sad znam zašto je bilo zabranjeno kontrolisanje gledalaca na ulazu! Šta bi radili sa 5000 zaplenjenih stolica? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 06/12/2011 : 23:46:19
|
quote: Originally posted by srdjandj
Zvezda je nezasluženo drasticno kažnjena, a zna se da su incidente izazvali grobljanci kad su upalili stolice na "Jugu" MARAKANE! Ali tako je to u ovoj našoj TOLE super ligi, svi srecni i zadovoljni!
Ne,sad definitivno znam da se zajebavas i vise te nista ne uzimam za ozbiljno.
   |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 06/12/2011 : 23:46:43
|
quote: Originally posted by manhunter
Sad znam zašto je bilo zabranjeno kontrolisanje gledalaca na ulazu! Šta bi radili sa 5000 zaplenjenih stolica?
I onda kriva Zvezda, ma daj!

A sad što se tice redara na stadionima, niko to ne kontroliše, cak im to i ne savetuju, koga briga za to. Znam to, jer mi sin grobar ide redovno na JNA da bude redar(sredio mu neki drug sa faksa) i kaže da jednostavno sedne na Istok i gleda utakmicu, a formalno je redar, plus zaradi od svake utakmice 1500 dinara. To je to, gleda džabe utakmicu, plus mu se plati... |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 06/12/2011 : 23:48:07
|
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by srdjandj
Zvezda je nezasluženo drasticno kažnjena, a zna se da su incidente izazvali grobljanci kad su upalili stolice na "Jugu" MARAKANE! Ali tako je to u ovoj našoj TOLE super ligi, svi srecni i zadovoljni!
Ne,sad definitivno znam da se zajebavas i vise te nista ne uzimam za ozbiljno.

Dobro jutro Kolumbo! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 07/12/2011 : 00:03:14
|
Svako ko je i jednom bio na derbiju zna da je nemoguce uneti ni upaljac a kamoli baklju ili topovski udar.Mene su svaki put pretresali od glave do pete,uzimali mi upaljace,hemijske,jedva sam kljuc unosio.Par puta sam cak i patike skidao na ulazu.Navijaci bez pomoci uprave nema sanse da unesu onaj arsenal pirotehnike i to sto se iz uprave Zvezde vade na to da redari ne smeju da pretresaju,pa i ne pretresaju vec pretresa policija.Scenario koji se desio na marakani je smisljen i pripremljen u dilu sa upravom kako bi se Partizan poremetio i pobedio.Znali su da im je derbi poslednja sansa za vadjenje i za cuvanje sopstvenog dupeta u fotelji.Srecom po nas nisu uspeli u toj nameri,pobedili smo i pored svega i sto je najvaznije niko nije stradao(osim Adzica Lukic se ovog puta izvukao i kako bi udovoljio navijacima i ponovo sacuvao fotelju na duzi period izvadio drugi adut iz rukava-Dzajica.Posle prvog drmanja fotelje je izvukao Prosineckog.Bas me zanima da li ima i treceg aduta posle sledeceg posrtanja i sledece sezone. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 07/12/2011 : 00:22:28
|
Koliko znam redarima i obezbedjenu se duguje od 50-70 hiljada dinara po coveku ..Firmi za obezbedjenje isto mnogo para,,,ti ljudi rade zbog ljubavi prema zvezdi, znam par njih licno.Normalno da ce od njih vec koliko neko za 100 evra da pusti da se unese sta god hoce,koga boli uvo i da se kaci sa ludacima .Znam ja na JNA su pretili redarima i to zestoko u Zekino vreme kada se zakacio sa Alkatrazom ,sve dok nisu poceli bojkot...Najbolje bih bilo kada bih zandarmerija pregledavala, onda nista ne bih uslo..Ali opet znam i price da su igraci i redari unosili pre utakmice pirotehniku..Ako neko hoce da unese on ce uneti ima milion nacina...Samo je pitanje kada ce doci vreme da se to sankionise..U engleskoj moze isto da se unese sta hoces ali zato Bato kamera te snimi, na izlazu te cekaju panduri i cao, u zatvor 3,4 godine pa zapali ili napravi nesto sledeci put.. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 07/12/2011 00:28:10 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 07/12/2011 : 23:05:32
|
Kragujevcani i Pazarci ''grme'' na ''disciplince''
Prema ocekivanju, odluka Disciplinske komisije o kaznama za ''vecite'' izazvala je revolt medu ostalim klubovima. U Novom Pazaru i Kragujevcu se pitaju kako bi oniu prošli da se na njihovim utakmicama dogodilo nešto slicno.
Ili, možda je bolje pitanje kako bi reagovala UEFA da je, na primer, duel na Marakani bio odigran pod njenom nadležnošcu.
Ali, izgleda da to ljude u Disciplinskoj komisiji i ne zanima mnogo, kao ni mišljenje javnosti, ili predstavnika ostalih klubova u Superligi.
Novi Pazar i kragujevacki Radnicki su vec bili kažnjavani ove sezone, pa su, svakako, najviše ogorceni zbog aršina koje primenjuju ''disciplinci'' FSS-a.
''Ne smem ni da pomislim kako bismo mi prošli da se ovako nešto dogodilo u Novom Pazaru, da protivnicka ekipa ne može da ode u svlacionicu na poluvremenu... Pa, cela Srbija bi brujala o tome! Ono što se dogodilo na Marakani, po mom mišljenju, gore je nego incident u Ðenovi'', izjavio je Sead Bruncevic, sportski direktor Novog Pazara.
Ogorcenje ne kriju ni u kragujevackom Radnickom.
''Disciplinska komisija deli klubove na velike i male. To je potpuno jasno, istovremeno i veoma žalosno. Nas su kaznili zbog dve upaljene baklje koje nisu ni završile u terenu, a u derbiju je bilo pirotehnike kao u nekoj kasarni. Bez pomoci iznutra, navijaci nisu mogli da unesu toliku kolicinu pirotehnickih sedstava. Jasno je da postoji spona izmedu uprava i navijaca, pošto ih ti navijaci ustolicavaju te rukovodioce i cuvaju im funkcije'', ocenio je Žarko Pavlovic, direktor Radnickog. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 07/12/2011 : 23:08:34
|
Ðuric za SPORTAL.RS: Sramota! I u Zvezdi su ocekivali vece kazne
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, zbog incidenata na 141. vecitom derbiju, kaznila je Crvenu zvezdu sa maksimalnom novcanom kaznom od milion dinara i jednom utakmicom zabrane igranja pred svojim navijacima, dok ce Partizan morati da plati 400.000 dinara.
Predsednik Partizana Dragan Ðuric u razgovoru za SPORTAL.RS kaže da su izrecene kazne premale i da je ono što se dogadalo u subotu 26. novembra na stadionu Crvene zvezde bilo gore od Ðenove, kao i incidenata na "Marakani", kada je trener crno-belih bio Ljubiša Tumbakovic. Ðuric istice i da su u Zvezdi svesni da su kazne mogle da budu i do tri-cetiri puta vece.
- Ovo uopšte nije dobro za srpski fudbal! Daje se huliganima za pravo da budu još gori! Gospoda iz Disciplinske komisije i organa Fudbalskog saveza Srbije ovim su dali podršku i podstrek kriminalu. Ono što se dogodilo na "Marakani" je jace od Ðenove, kada je upaljeno nekoliko baklji, uz scene koje je pravio navijac na žicanoj ogradi. Pa na derbiju je pre pocetka i tokom meca baceno izmedu 300 i 400 topovskih udara, mnogo baklji, petardi... Treba da se zna da su na derbiju povredeni naš golman Vladimir Stojkovic, koga su gadali bakljama i sekretar strucnog štaba Ljubiša Rankovic - kaže za SPORTAL.RS predsednik Partizana, Dragan Ðuric.
Prvi covek srpskog šampiona smatra da je citav scenario unapred isplaniran.
- Prva televizija nije smela da se ukljuci na vreme u prenos zbog katastrofe na stadionu Crvene zvezde, koja kao da je bila isplanirana i pocela sat vremena pre pocetka utakmice. Ono što se dogodilo tamo je gore nego kada je Ljubiša Tumbakovic bio trener! Da naši igraci nisu otišli na poluvremenu u svlacionicu, to je sramota. Delegat je trebalo tada da prekine utakmicu. Doduše, bolje je uvek da se mec odigra ukoliko postoje uslovi, ali na šta ovo lici? U Zvezdi su bili svesni da su trebalo da budu kažnjeni tri do cetiri puta više od izrecenih kazni. Nisam da se kazni Zvezda, vec mora da se kazni bilo koji klub organizator utakmice, kada dode do ovakvih stvari - dodao je Ðuric.
Nesto pametno i od Djure.Samo sto je sad kasno.Da su posle utakmice vrsili pritisak i pricali o ovim stvarima sad bi bilo drugacije.Majmunska nesposobna uprava. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 08/12/2011 : 18:12:49
|
Lukic: Zvezda kažnjena, a Partizan veci krivac
...- Najteža okolnost je što necemo imaci pomoc najboljih navijaca, našeg 12. igraca. Kazna jeste opravdana, ali mi nismo jedini krivci. Smatram da je naš protivnik bio još veci krivac za dešavanja na derbiju nego mi. Sve vreme bila je prisutna provokacija na koju je naša klupa odreagovala kako je odreagovala. Ne smeju da postoje razliciti aršini prilikom dodeljivanja kazni, nepravda je naneta samo jednom klubu - istakao je Lukic.
Predsednik Zvezde priznaje da nije najzadovoljniji rezultatima u ovoj sezoni.
- Cilj nam je bio prvo mesto, naravno i da dobijemo derbi. Jedanaesterac koji je obeležio mec sa Partizanom uticao je na konacan ishod. Ostaje žal, ali moramo da shvatimo da moramo dalje i da moramo bolje...
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 08/12/2011 : 18:15:21
|
Ovaj Lukic je ozbiljno oboleo ali ozbiljno.Ovo vise nije ni za zajebanciju,coveku je potrebna strucna pomoc.Trebao bi neko da mu preporuci povlacenje sa mesta predsednika Zvezde jer jos dva tri izgubljena derbija i jos jedna izgubljena titula mogu najozbiljnije da ga ugroze iako je vec poprilicno ostecen. |
 |
|
Topic  |
|