Author |
Topic  |
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 25/03/2012 : 23:29:42
|
quote: Originally posted by okiboki Mozemo do sutra .Titule su titule i mi kad ih budemo prestigli u titulama postajemo zvanicno broj 1 u Srbiji svidjalo se to nekom ili ne ali to je tako
Vi ste vec broj jedan u Srbiji. Od 2006. ste sigurno bolji. |
Edited by - Jasko on 25/03/2012 23:32:11 |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 25/03/2012 : 23:31:19
|
quote: okiboki Titule su titule i mi kad ih budemo prestigli u titulama postajemo zvanicno broj 1 u Srbiji svidjalo se to nekom ili ne ali to je tako
Što aplicira da si i ti priznao da smo zvanicno broj 1 u Srbiji   
A kada nas prestignete ...   izvini. Dakle, kada nas prestignete ...    Ne mogu, ovo je jace od mene "kada nas prestignete" O Bože !
Evo sledece sezone   
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 25/03/2012 : 23:34:25
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by okiboki Mozemo do sutra .Titule su titule i mi kad ih budemo prestigli u titulama postajemo zvanicno broj 1 u Srbiji svidjalo se to nekom ili ne ali to je tako
??? ?? ? ?? ??????.
Upravo na papiru Calebe,upravo na papiru .Mancester je prosle godine pretekao Liverpul tako sto je osvojio 19.titulu i zvanicno postao najuspesniji klub premier lige.Do tad je Liverpul bio jer je imao vise titula,nisu se racunali kupovi ni evropski trofeji.Trenutno je Mancester najbolji klub engleske jer ima jednu vise titulu od Liverpula iako ce navijaci Liverpula reci da oni imaju vise evropskih trofeja ali to je druga prica. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 25/03/2012 : 23:36:16
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: okiboki Titule su titule i mi kad ih budemo prestigli u titulama postajemo zvanicno broj 1 u Srbiji svidjalo se to nekom ili ne ali to je tako
Što aplicira da si i ti priznao da smo zvanicno broj 1 u Srbiji   
A kada nas prestignete ...   izvini. Dakle, kada nas prestignete ...    Ne mogu, ovo je jace od mene "kada nas prestignete" O Bože !
Evo sledece sezone   
Trenutno da.Imate vise titula i jeste uspesniji po tome. Samo se ti smej,sejvovacu ovaj tvoj post pa cemo se videti za koju godinu |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 25/03/2012 : 23:37:04
|
quote: Originally posted by Jasko
Vi ste vec broj jedan u Srbiji. Od 2006. ste sigurno bolji.
Prakticno od raspada Jugoslavije smo bolji.Saberi oduzmi dobices rezultat |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 25/03/2012 : 23:38:17
|
quote: Originally posted by okiboki Prakticno od raspada Jugoslavije smo bolji.Saberi oduzmi dobices rezultat
Stvarno za pohvalu  |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 25/03/2012 : 23:38:43
|
quote: Originally posted by okiboki Upravo na papiru Calebe,upravo na papiru .Mancester je prosle godine pretekao Liverpul tako sto je osvojio 19.titulu i zvanicno postao najuspesniji klub premier lige.Do tad je Liverpul bio jer je imao vise titula,nisu se racunali kupovi ni evropski trofeji.Trenutno je Mancester najbolji klub engleske jer ima jednu vise titulu od Liverpula iako ce navijaci Liverpula reci da oni imaju vise evropskih trofeja ali to je druga prica.
??, ???????? ?? ???????? ?????????????, ??? ??? ????? ?????? ????. ????????? ?? ????????? ?? ????? ??????, ??? ?? ????????, ????? ?? ????????? ???? ??? ??????, ???????????? ??? ?? ??????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 25/03/2012 : 23:42:55
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by okiboki Upravo na papiru Calebe,upravo na papiru .Mancester je prosle godine pretekao Liverpul tako sto je osvojio 19.titulu i zvanicno postao najuspesniji klub premier lige.Do tad je Liverpul bio jer je imao vise titula,nisu se racunali kupovi ni evropski trofeji.Trenutno je Mancester najbolji klub engleske jer ima jednu vise titulu od Liverpula iako ce navijaci Liverpula reci da oni imaju vise evropskih trofeja ali to je druga prica.
??, ???????? ?? ???????? ?????????????, ??? ??? ????? ?????? ????. ????????? ?? ????????? ?? ????? ??????, ??? ?? ????????, ????? ?? ????????? ???? ??? ??????, ???????????? ??? ?? ??????.
E to ti je ono kako ko gleda.Negde ces naci da je Liverpul,negde Mancester.Glupo je uopste porediti FA Kup i LS a po nekim tabelama se to poredi. |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 25/03/2012 : 23:49:25
|
quote: okiboki Trenutno da.Imate vise titula i jeste uspesniji po tome. Samo se ti smej,sejvovacu ovaj tvoj post pa cemo se videti za koju godinu
Misliš "sledece sezone"   
Nego nije to trenutno. Ne ne! To je od pedesetih godina pa naovamo  To je višedecenijska dominacija, daleko od toga da je trenutna 
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 25/03/2012 : 23:57:39
|
Prosinecki: Zvezdin tim iz Barija najbolji u istoriji Balkana

Crvena zvezda je dobila Partizan sa 2:0 u polufinalu Kupa Srbije, a pobeda nad crno-belima “lansirala” je Roberta Prosineckog medu vodece teme hrvatskih sportskih medija poslednjih dana. Osim Jutarnjeg lista, i sajt Index.hr uradio je veliku pricu sa Zvezdinim trenerom, u kojoj je Prosinecki govorio o raznim temama, pa i cuvenom putu ka osvajanju Kupa evropskih šampiona u Bariju, 1991. godine.
- Bili smo najbolji tim u istoriji na teritoriji Balkana. Trijumf u Bariju je moj najveci uspeh. Krivo mi je što nisam igrao u Interkontinentalnom kupu u Tokiju u dresu Zvezde, ali je ponuda Reala bila u tom trenutku veliki izazov - istakao je Prosinecki. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 26/03/2012 : 00:13:08
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
quote: Originally posted by Elderane84
Koliko u vama grobarima ima neracionalne mrznje. Ko prica o tome? Naravno da su trenutno oba kluba nikakva, ali i u toj nikakvosti Partizan je bolji trenutno. Isto kao sto je Zvezda veliki klub, i sad i nekad, zbog svojih rezultata, a Partizan prosjecan, ne los, vec prosjecan, uprkos tome sto je trenutno bolji. Sto kaze Caleb, Liverpul su trenutno raspad, ali naravno da su veci od Celzija. Notingem forest vam nije za poredjenje, njih nema na sceni u premijer ligi vec dugo uopste, i oni jesu istorija, bar za sad, ako i nih ne kupi neki milijarder, ali Zvezda je i dalje, ako nista, konkurentna u domacoj ligi, i to pravi razliku.
Znaci zvezdu u velike klubove trenutno svrstava samo to sto je, za razliku od Nottingham foresta, konkurentna u prvoj domacoj ligi. Ok, kad osvojimo i 5. uzastopnu titulu to ce jasno znaciti da vise niste veliki klub jer ste totalno nekonkurentni. 
Konkurentna znaci da je u konkurenciji da osvoji prvu ligu, za razliku od NF, koji ne igraju istu ligu. A Zvezda moze mozda da osvoji ligu vec ove godine, teoretski. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 26/03/2012 : 00:22:01
|
Mislis konkurentan je i Metalac na pocetku sezone jer teoretski ima sanse da bude prvak? 
Nije. Nema. On sve cini za sefa  |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 26/03/2012 : 00:27:16
|
Mislis konkurentan je i Metalac na pocetku sezone jer teoretski ima sanse da bude prvak? 
Nije. Nema. On sve cini za sefa 
 Posteno. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 26/03/2012 : 07:54:15
|
Kakve rasprave.. Zvezda nikad ni u jednom sportu nije igrala neku ulogu u evropskim okvirima.. Uzela jednom u fudbalu KES (za sta stvarno svaka cast) i to je to.. I ona je veliki klub.. Boze mili.. Stavicu vas sve na ignore listu kao onog sto se zove kao drvo i Tonku..  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 26/03/2012 : 08:32:29
|
Ja nikad nigde nisam sreo navijaca Partizana koji brani ili velica zvezdu osim ovde na forumu.. Zbog cega, znam ali necu o tome, uglavnom raspravu zavrsavam... Iskljucujem se.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 26/03/2012 : 08:49:24
|
Ne velicam,samo mi smeta kad neko svjesno izbjegava istinu. Ja sam ti od onih koji navijaju za sve domace klubove kad igraju u Evropi. edit:bas me zanima sto to znas,pusti mi PM ako neces javno  |
Edited by - wele on 26/03/2012 08:51:44 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/03/2012 : 09:48:56
|
quote: Originally posted by sawitch
Kakve rasprave.. Zvezda nikad ni u jednom sportu nije igrala neku ulogu u evropskim okvirima.. Uzela jednom u fudbalu KES (za sta stvarno svaka cast) i to je to.. I ona je veliki klub.. Boze mili.. Stavicu vas sve na ignore listu kao onog sto se zove kao drvo i Tonku.. 
Zvezda u fudbalu je nešto kao Partizan u košarci. Jednom smo bili najbolji, par puta u final 4, više puta u Top 16. Niko ne kaže da su svi plakali kad bi na izvlacenju dobili Zvezdu, ali je ipak bila ime za poštovanje i sa svim klubovima je igrala bez straha, pa šta ispadne (padaju mi na pamet trenutno utakmice protiv Reala ili Milana, na primer).
Svi su znali za taj klub, culi su za stadion, navijace i organizaciju. Meni dosta. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 26/03/2012 09:51:33 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 26/03/2012 : 10:22:16
|
quote: Originally posted by manhunter
Zvezda u fudbalu je nešto kao Partizan u košarci. Jednom smo bili najbolji, par puta u final 4, više puta u Top 16. Niko ne kaže da su svi plakali kad bi na izvlacenju dobili Zvezdu, ali je ipak bila ime za poštovanje i sa svim klubovima je igrala bez straha, pa šta ispadne (padaju mi na pamet trenutno utakmice protiv Reala ili Milana, na primer).
Svi su znali za taj klub, culi su za stadion, navijace i organizaciju. Meni dosta.
??? ???? ?????????? ???? ????????! ?????? ???? ????! ????? ??????! ????? ?????!
??????? ??????? ??????.  |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 26/03/2012 : 10:23:36
|
quote: Originally posted by sawitch Stavicu vas sve na ignore listu kao onog sto se zove kao drvo 

|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 26/03/2012 : 10:29:14
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja nikad nigde nisam sreo navijaca Partizana koji brani ili velica zvezdu osim ovde na forumu.. Zbog cega, znam ali necu o tome, uglavnom raspravu zavrsavam... Iskljucujem se..
Biser  |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 26/03/2012 : 10:35:47
|
Dabogda zvezda uvek bila "veci" klub, a mi osvajali sve u svim sportovima. Klinci od 15 godina i mladji nisu doziveli ili se i ne secaju kada je zvezda u necemu bila sampion, to im je poznato samo iz prica starijih. 5. titulu sad kad uzmemo definitivno vas saljemo na smetliste istorije.  |
Edited by - Cuvam starudije on 26/03/2012 10:36:57 |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 26/03/2012 : 10:37:31
|
Dabogda zvezda uvek bila "veci" klub, a mi osvajali sve u svim sportovima. Klinci od 15 godina i mladji nisu doziveli ili se i ne secaju kada je zvezda u necemu bila sampion, to im je poznato samo iz prica starijih. 5. titulu sad kad uzmemo definitivno vas saljemo na smetliste istorije. 
Biser  |
 |
|
Topic  |
|