forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2012 : 11:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Radnicki prodao Kostica u Briz... Kakve budale.. Sada peglaju sve redom i da su bar pokusali neki bod da uzmu u Evropi.. Ali ne, polakomise se.. I kakav je taj uopste.. Ja gledao dve-tri utakmice Radnickog, nisam ga ni video na terenu..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 26/03/2012 : 11:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
Mislim da se oni uopste nisu ni prijavili za eventualno ucesce u evrokupovima. I ovo je od njih dosta, cak preko svih ocekivanja. Mozda u neka srecnija vremena i finansijsku bolju situaciju probaju takmicenja u evropi.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 26/03/2012 : 12:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Kad moze Rad mogu i oni.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2012 : 12:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
RC, bilo je price da jedino oni nisu prijavili ali posle i da jesu...

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 26/03/2012 : 12:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
Mislim da su i ljudi u Radnickom iznenadjeni rezultatima postignutim do sada. U jesenjem delu prvi poraz su doziveli u zadnjem kolu, i to u Beogradu od Partizana.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2012 : 12:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Imaju kvalitet a protiv njih ekipe ne igraju bunker pa mogu da se nadigravaju...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/03/2012 : 18:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
24/03 14:30 Jagodina vs. Rad 1:1
24/03 14:30 OFK Belgrade vs. Vojvodina 1:0
24/03 14:30 Sloboda vs. Spartak Zlat Voda 2:0
24/03 14:30 Radnicki 1923 vs. Borca 1:1
24/03 14:30 Novi Pazar vs. Javor 1:0
24/03 18:00 Red Star vs. Borac 2:0
25/03 14:30 Hajduk vs. Partizan 0:2
25/03 14:30 Metalac vs. Smederevo 0:1

Jos jedno fantasticno kolo ...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 26/03/2012 18:18:46
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/03/2012 : 18:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Radnicki prodao Kostica u Briz... Kakve budale.. Sada peglaju sve redom i da su bar pokusali neki bod da uzmu u Evropi.. Ali ne, polakomise se.. I kakav je taj uopste.. Ja gledao dve-tri utakmice Radnickog, nisam ga ni video na terenu..

Budale.I to u sred sezone kad se bore za Evropu pa cak i za trece mesto.Jebote ne mogu da shvatim.Pa sacekajte barem kraj sezone.
Mali nije los,igra nekog polu spica i ove godine ima bas dosta asistencija i 3 gola.On i Spalevic ubijaju tamo.
Inace jeste se Radnicki prijavio,nesto su zajebali ali su se posle ispravili i prijavili za Evropu.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 26/03/2012 : 18:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki
Budale.I to u sred sezone kad se bore za Evropu pa cak i za trece mesto.Jebote ne mogu da shvatim.Pa sacekajte barem kraj sezone.
Mali nije los,igra nekog polu spica i ove godine ima bas dosta asistencija i 3 gola.On i Spalevic ubijaju tamo.
Inace jeste se Radnicki prijavio,nesto su zajebali ali su se posle ispravili i prijavili za Evropu.

Da nece da zarade od Evrope?
Da, a inace ne mogu da pobede BSK
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/03/2012 : 19:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Da nece da zarade od Evrope?
Da, a inace ne mogu da pobede BSK

Nece zaraditi nesto puno ali sigurno bi imali pun stadion.Pa jos kad bi prosli u drugo kolo eto opet pun stadion.Stvar je i prestiza,za koji moj igraju fudbal svi drugi osim Zvezde,Vose i Partizana.Ocigledno zbog opstanka.Nije mi jasno da prodas jednog od najboljih igraca 10 kola pred kraj,jebemliga.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/03/2012 : 20:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Cini mi se da je više stvar prestiža. Prva dva kola donose neku sicu, valjda tek da se pokriju troškovi igranja..
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 26/03/2012 : 20:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Cini mi se da je više stvar prestiža. Prva dva kola donose neku sicu, valjda tek da se pokriju troškovi igranja..

A ako igras protiv kazahstanskog predstavnika? Ko ce to da pokrije?

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/03/2012 : 10:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Dobije se mislim oko 60 hiljada evra, valjda je to dovoljno
a mislio sam sica u odnosu na ono što se dobije kasnije..
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 27/03/2012 : 10:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
Da li bi Radnicki mogao da igra u Kragujevcu? Jesu oni sredili "Cika Dacu" ali da li zadovoljava standarde UEFA?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/03/2012 : 12:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
??????...???????? ???????... ?? ?? ????????? ??? ?? ????? ? ????? ??????! ? ?? ??????!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 27/03/2012 12:38:32
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/03/2012 : 12:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ajde Dragane i ti si postao dosada.

Kakve sad ovo ima veze sa bilo cim ovde?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 27/03/2012 13:12:07
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/03/2012 : 13:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

???? ???? ?? ?? ?????? ???? ? ??????? ????? ??? ???????????!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/03/2012 : 18:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

takav je vec danima, šta se cudiš uopšte
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/03/2012 : 21:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Vesic o Zvezdinim dugovima, novom stadionu...

Dugovi fudbalskog kluba Crvena zvezda, gradnja novog stadiona, napadac Partizana Eduardo Pašeko ili optužbe da upravlja klubom iz senke… Ovo su samo neke od tema o kojima je govorio Goran Vesic. Doskorašnji clan UO Crvene zvezde i savetnik predsednika Vladana Lukica dao je intervju za redstarbelgrade.info.

- Ova uprava je za skoro tri godine na osnovu novih prihoda, sponzorskih ugovora i donatorstva, prihoda od transfera igraca, kao i kredita koji su dobijeni da bi se otplatili kratkorocni krediti, u klub unela 52.133.960 evra. Za ove tri godine dobavljacima je placeno 23.434.480 evra, bankama 7.748.961 evra, za zarade, ukljucujuci i zaostale zarade iz prethodnog perioda, placeno je 6.175.942 evra, drugim klubovima je placeno 4.207.650 evra, dok je igracima i sportskim strucnjacima (najveci deo obaveza je iz prethodnog perioda) isplaceno 10.566.928 evra. Dakle, prinudeni smo da placamo stare dugove, a da istovremeno kupujemo igrace i stvaramo tim. Uspeli smo da ove tri godine naš godišnji budžet bude izmedu 10 do 12 miliona evra. Želim samo da istaknem da je nekoliko godina pre dolaska predsednika Lukica u klub jednogodišnji budžet kluba bio oko 25 miliona evra. Ukupne obaveze kluba danas iznose 33.129.349 evra - rekao je Vesic i najavio mogucnost izgradnje novog stadiona.

Pre toga morace da se izradi saobracajna studija, da se izdejstvuju promene Detaljnog urbanistickog plana, pronadu investitori...

- Na tome je posebno angažovan predsednik našeg sportskog društva Petar Škundric. U ovom trenutku najrealnije je da finansiranje stadiona bude obavljeno iz Kine. Mislim da cemo veoma brzo, još tokom aprila, potpisati pismo o namerama sa renomiranom kineskom kompanijom. To je uvod u ugovor o izgradnji novog stadiona, koji ce biti potpisan u roku od nekoliko meseci. Projekat je vredan oko 600 miliona evra, a mislim da je važno da se zna da je u pitanju rekonstrukcija "Marakane", koja se nece rušiti i da ce se sve vreme dok se bude radilo igrati utakmice.

Jedno od pitanja se odnosilo i na Pašeka, odnosno da li je Brazilac bio "mamac" na koji se Partizan "upecao".

- A šta vi mislite? Primetili smo da prate naše transfere, a Zvezda nije u situaciji da radi bilo kome besplatan skauting. Da je Zvezda htela Eduarda, on bi nas koštao nekoliko puta manje.

Vesic je cesto oznacavan kao covek koji iz senke vodi klub iz Ljutice Bogdana…

- Uvek mi je bilo smešno k?d? se neko iz drugog klub? b?vi n?m?. To govori o kompleksim?. Moglo bi dugo d? se pric? o njihovim senk?m?, ?li o tome drugom prilikom i vrlo det?ljno. In?ce, ti što pric?ju k?ko j? vl?d?m iz senke posle dodu u klub n? pregovore s? Lukicem!? Ov? zlon?mern? pric? je pl?sir?n? i usmeren? je k? rušenju Zvezde. Njome žele d? pok?žu k?ko Crven? zvezd? nem? predsednik?, vec njome vl?d?ju neki ljudi z? koje se ne zn?, što zn?ci d? nismo ozbiljn? institucij?. D?kle, h?jde d? jednom st?vimo t?cku n? tu glupost.

Jedno od 44 pitanja u opširnom intervjuu odnosilo se i na podatak da tokom njegovog prisustv? u koš?rk?škom i fudb?lskom klubu, Zvezd? nije osvojil? nijednu titulu?

- Ako me pit?te d? li s?m z?dovolj?n ucinjenim u koš?rci - nis?m. Bio bih z?dovolj?n d? smo sv?ke godine osv?j?li duplu krunu i d? smo igr?li Evroligu. I z?to mi je muk? k?d? cujem k?ko pojedini neupuceni "pozn?v?oci koš?rke" ili zlon?merni pric?ju k?ko je upr?v?, ciji s?m deo bio, "uništil?" koš?rk?ški klub. T?j koš?rk?ški klub je "uništen" dve godine r?nije k?d? je poceo d? se bori z? opst?n?k, k?d? je izgubio Vuj?nic?, R?dm?novic? i ost?le, k?d? je uš?o u fin?nsijske probleme zbog ?stronomskih ugovor? koji su potpisiv?ni s? igr?cim? bez ik?kvog pl?n?... Mi smo oživeli koš?rk?ški klub, podigli g? n? noge, od klub? koji se borio z? opst?n?k doveli g? d? se bori z? tutule i od klub? koji je bio u milonskom dugovim? doveli u njeg? ozbiljne sponzore. Cim se poj?vio fin?nsijer, covek s? društvenim ugledom, koji je mog?o d? uloži više novc? u klub, ? pri tom je želeo d? bude predsednik, prepustili smo mu d? vodi klub d?lje. Svi smo se preselili n? tribine i svim srcem n?vij?li d? klub uzim? titule, d? n?st?vi gde smo mi st?li i d? bude uspešniji - zakljucio je Vesic odgovarajuci na pitanja posetioca redstarbelgrade.info.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/03/2012 : 22:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ovaj Vesic laze gore od Djurica

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 28/03/2012 : 11:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
Samo par osvrta na Vesicev intervju.

Pre svega zelim da kazem da verujem da on istinski voli taj klub.

Dakle...

1. Suma sumarum, dug Zvezde je povecan u ovom trogodisnjem ciklusu, a za to nije kriva Lukiceva garnitura, jer sa tolikim dugovima, koliko god da vracas godisnje, za ono sto ne vratis dolaze kamate, pa onda sve ispada kao nemoguca misija.

2. Citiram: "To je uvod u ugovor o izgradnji novog stadiona, koji ce biti potpisan u roku od nekoliko meseci. Projekat je vredan oko 600 miliona evra, a mislim da je važno da se zna da je u pitanju rekonstrukcija "Marakane", koja se nece rušiti i da ce se sve vreme dok se bude radilo igrati utakmice."
Je li izgradnja novog ili rekonstrukcija postojeceg?! Dza ili bu?!
Dok se budu izvodili radovi igrace se utakmice?! Ajd da vidim koji ce to izvodjac radova da dozvoli da rizikuje da na gradilistu ili u njegovoj neposrednoj blizini mogu da se odigravaju utakmice?! Ajd da vidimo koji ce to nadzorni organ dozvoliti?! Ajd da vidimo koji ce gradjevinski inspektor to dozvoliti?! O visini planiranih radova ne bih ovom prilikom, samo cu reci da je prenaduvena cena radova.

3. Nadam se da su Eduardu preveli na njegov jezik ovo sto je receno iz suprotnog tabora. Ako mu posle ovoga bude trebala motivacija, onda neka batali da igra fudbal...

4. Ok, sada definitvno znamo da nije covek iz senke. Mada uvek mi pada na pamet Zagorov strip "Senka sumnje"...

5. Uhhh...Zatekao covek milionske dugove, a ostavio je klub bez dugova, mislim sta reci...znaci klub je bio stabilan, a ono sto je onomad izbegao stecaj, nema veze...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 31/03/2012 : 21:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
I to smo doživeli, da kriminalac koji vodi Vojvodinu i kojem se sudi za nameštanje upada sa svojim obezbedenjem na tribinu i to isto obezbedenje tuce navijace (naravno ne one placene) koji su se zamislite usudili da vicu da taj isti kriminalac treba da ode iz kluba!
I sve to je mirno posmatrala policija, a kada je jedan policajac krenuo da reaguje, jedan gorila iz obezbedenja mu je viknuo "Marš, šta se ti mešaš, beži"!
Strašno, što se mene tice završio sam sa stadionom i Vojvodinom za sva vremena, mada srecom na ovoj utakmici nisam ni bio.
Ovo je dno dna, izem ti i ovakvu državu gde se ovakve stvari dozvoljavaju i sve, covek više ni za svoju glavu ne može da bude siguran.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 31/03/2012 : 22:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by tumen

I to smo doživeli, da kriminalac koji vodi Vojvodinu i kojem se sudi za nameštanje upada sa svojim obezbedenjem na tribinu i to isto obezbedenje tuce navijace (naravno ne one placene) koji su se zamislite usudili da vicu da taj isti kriminalac treba da ode iz kluba!
I sve to je mirno posmatrala policija, a kada je jedan policajac krenuo da reaguje, jedan gorila iz obezbedenja mu je viknuo "Marš, šta se ti mešaš, beži"!
Strašno, što se mene tice završio sam sa stadionom i Vojvodinom za sva vremena, mada srecom na ovoj utakmici nisam ni bio.
Ovo je dno dna, izem ti i ovakvu državu gde se ovakve stvari dozvoljavaju i sve, covek više ni za svoju glavu ne može da bude siguran.

Cuo sam za ovo sto se desilo danas.Sramota ali sta nas to uopste cudi.Jedne tuku zato sto se bune zbog losih rezultata i to s punim pravom,kod drugih navijacima zabranjuju ulaz jer negoduju zbog uprave a kod trecih navijaci vode klub.Strasno u sta se pretvorio ovaj nas fudbal.Moras dobro razmisliti pre nego sto nesto vices na stadionu.Ovo sto se radi kod nas u fudbalu i uopste u drzavi je gore od najgoreg politibiroa komunisticke partije od pre 50 godina.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 01/04/2012 : 03:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by tumen

Cuo sam za ovo sto se desilo danas.Sramota ali sta nas to uopste cudi.Jedne tuku zato sto se bune zbog losih rezultata i to s punim pravom,kod drugih navijacima zabranjuju ulaz jer negoduju zbog uprave a kod trecih navijaci vode klub.Strasno u sta se pretvorio ovaj nas fudbal.Moras dobro razmisliti pre nego sto nesto vices na stadionu.Ovo sto se radi kod nas u fudbalu i uopste u drzavi je gore od najgoreg politibiroa komunisticke partije od pre 50 godina.

Potpuno si u pravu.
Ovo što se dešava u našem fudbalu je užas, po tome smo u rangu sa africkim zemljama, samo što je tamo bar kvalitet fudbala veci.
Inace, da se na stadionu u Novom Sadu bar negodovalo samo zbog rezultata bilo bi dobro, ali mnogo toga je tu trulo, uostalom kada ti klasicni narko bos i makro vodi klub šta drugo i ocekivati?
Kada samo pomislim koliko sam i sam bio u zabludi i ostrašcen u nekom proteklom periodu, dodem mi da lupam glavom o zid.Baš sam bio kreten, ali eto, na greškama se valjda uci.
No, u svakom slucaju, apsolutno me te igrarije mafije u našem fudbalu više ne zanimaju, neka rade šta hoce ja im legitimitet davati necu.

Najgore od svega je što danas u našoj zemlji pošteni ljudi koji žele da gledaju fudbal više ne mogu da budu sigurni da im na stadionu ili oko njega nece otici glava sa ramena, a da pritom onome ko tako nešto uradi nece biti potpuno ništa ili ce se samo simbolicno za medije smisliti neka predstava.Sprega države, kriminala i raznih ekstremnih lezilebovica koji u životu ništa pametno ne rade, niti ce to raditi.

Edited by - tumen on 01/04/2012 03:06:02
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/04/2012 : 09:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ne znam kako nekoga uopšte cudi sve ovo, fudbal nam je u rasulu..
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000