Author |
Topic  |
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 01/04/2012 : 13:27:37
|
Metalac ispada sigurno, a voleo bih da ispadne, pored njega, Novi Pazar ili Hajduk! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 01/04/2012 : 13:32:57
|
quote: Originally posted by srdjandj
Metalac ispada sigurno, a voleo bih da ispadne, pored njega, Novi Pazar ili Hajduk!
Providan si   
Ja bih voleo BSK da ispadne, koji ce oni davo ovde. Novi Pazar ima navijace, pa šteta da ispadnu, ionako nam stadioni zjape prazni. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 01/04/2012 : 13:40:43
|
quote: Originally posted by Imrahil
Metalac ispada sigurno, a voleo bih da ispadne, pored njega, Novi Pazar ili Hajduk!
Providan si   
Ja bih voleo BSK da ispadne, koji ce oni davo ovde. Novi Pazar ima navijace, pa šteta da ispadnu, ionako nam stadioni zjape prazni.
Pa da neceš možda još i da mi nameceš svoje mišljenje i volju? 
Ja znam kog bih voleo da vidim u drugoj ligi i moja stvar! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 01/04/2012 : 13:48:34
|
quote: Originally posted by Ultras
Kada bih birao, glasao bih iz momenta za BSK i Metalac. Ne bih se dvoumio uopšte.
Šta te ekipe traže u najvišem rangu - ne znaju ni oni koji ih vode...
Slazem se... BSK i Metalac iz mesta...
@Srdjandj Sto se tice Novog Pazara ja bih voleo da nestanu a ne da ispadnu.. Jer zbog toga sta rade to nije fudbal... Ali ako cemo samo fudbalski, neka ih, jos jedan vruc teren u ligi je dobro dosao i brdo navijaca... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
Posted - 01/04/2012 : 13:55:23
|
quote: Originally posted by sawitch Ali ako cemo samo fudbalski, neka ih, jos jedan vruc teren u ligi je dobro dosao i brdo navijaca...
Upravo to. Konacno da Partizan ili Zvezda igraju u gostima i da vidiš maltene ceo stadion koji navija za domacina.. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 01/04/2012 : 14:03:31
|
quote: Originally posted by sawitch
Kada bih birao, glasao bih iz momenta za BSK i Metalac. Ne bih se dvoumio uopšte.
Šta te ekipe traže u najvišem rangu - ne znaju ni oni koji ih vode...
Slazem se... BSK i Metalac iz mesta...
@Srdjandj Sto se tice Novog Pazara ja bih voleo da nestanu a ne da ispadnu.. Jer zbog toga sta rade to nije fudbal... Ali ako cemo samo fudbalski, neka ih, jos jedan vruc teren u ligi je dobro dosao i brdo navijaca...
Ako se vrate Napredak i Radnicki Niš, eto ti vrucih terena... Nisam ni ocekivao da grobari kažu drugacije, jer ako jedan kaže Metalac i BSK, moraju svi da se slože, haha... |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 01/04/2012 : 14:06:12
|
Ako se vrate Napredak i Radnicki Niš, eto ti vrucih terena...
Radnicki ulazi sigurno, mnogo je izdvojeno novca za stadion da ne bi uso To se znalo i pre nego da pocne sezona |
Edited by - Tex Willer on 01/04/2012 14:07:40 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 01/04/2012 : 14:09:35
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ako se vrate Napredak i Radnicki Niš, eto ti vrucih terena...
Radnicki ulazi sigurno, mnogo je izdvojeno novca za stadion da ne bi uso To se znalo i pre nego da pocne sezona
Ja i volim da ude naš tim sa juga Srbije! |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 01/04/2012 : 14:11:51
|
Ja i volim da ude naš tim sa juga Srbije!
Uz Radnicki (KG), Borac, Slobodu i dr.klubovevan BG, mozda ce JSL i poceti da lici na JSL a ne na BG ligu |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 01/04/2012 : 14:14:23
|
Uz Radnicki (KG), Borac, Slobodu i dr.klubovevan BG, mozda ce JSL i poceti da lici na JSL a ne na BG ligu
?????? ??. ?? ??????????? ???????, ???? ?????? ???? ??????, ????????, ??? ? ?????????? ???. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 01/04/2012 : 14:17:36
|
Uz Radnicki (KG), Borac, Slobodu i dr.klubovevan BG, mozda ce JSL i poceti da lici na JSL a ne na BG ligu
?????? ??. ?? ??????????? ???????, ???? ?????? ???? ??????, ????????, ??? ? ?????????? ???.
Mora li Partizan  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 01/04/2012 : 14:20:55
|
Mora li Partizan 
Pa koga cemo da karamo ako oni ispadnu? |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 01/04/2012 : 14:34:43
|
Mora li Partizan 
Pa koga cemo da karamo ako oni ispadnu?
Samo nek ispadnu, ce se snadjemo vec nekako |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 01/04/2012 : 15:12:13
|
Beograd realno treba da ima najmanje 4 a najviše 5 klubova. Zvezda, Partizan, OFK Beograd, Rad i Zemun. Ostali klubovi stvarno ne zaslužuju mesto u najvišem rangu.
Ma kakav Zemun,koja su oni,neka treca liga.ja bih i Rad izbacio.Cemu taj klub uopste sluzi?Nemaju stadion(barem ne na kojem moze da se igra),nemaju navijace osim pedesetak njih koji su tu najmanje zbog kluba...Sluze jedino kako bi Ranko Stojic punio svoje dzepove. Treba da udje Radnicki Nis,Napredak,Zrenjanin(Banat kad vec mora) i to bi bila ok liga. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 01/04/2012 : 15:19:00
|
quote: Originally posted by okiboki Ma kakav Zemun,koja su oni,neka treca liga.ja bih i Rad izbacio.Cemu taj klub uopste sluzi?Nemaju stadion(barem ne na kojem moze da se igra),nemaju navijace osim pedesetak njih koji su tu najmanje zbog kluba...Sluze jedino kako bi Ranko Stojic punio svoje dzepove. Treba da udje Radnicki Nis,Napredak,Zrenjanin(Banat kad vec mora) i to bi bila ok liga.
????? ????????? ????? ?????? (?? ?? ?? ???? ????) ? ??????? ?? ????.
????????, ????????, ???? ???, ?????, ?????, ??, ?????????, ???????, ??, ?????, ??????, ?????, ???????, ???? ?????, ?????, ????????, ???, ???, ?????... ?????? ????? ?? ??? ???????, ??????????????/????????? ???????? ???? ?? ?????????? ???? ?????????, ???????? ??????? ?? ????? ? ?????? ???????, ?????? ???? ??????? ??. ?????? ??? ??? ???? ?????? ?? ?? ????? ?? ????????? ?????.. ????? ???? ?? ???
??: ?? ???????? ??? ??? ?????????? ????? ?? ???? ????, ??? ????? ??????????? ?????. (?? ??????? ?? ????? - ?????????????). |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 01/04/2012 15:19:17 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 01/04/2012 : 15:26:23
|
Bez dokaza protiv Bulica?
Osumnjiceni za bombaški napad porekli sumnje policije koja u ovom trenutku, bez drugih dokaza Acu Bulica tereti samo za pronadenu drogu prilikom pretresa njegove kuce.

Kako piše "Press" policija je utvrdila da je automobil koji je viden na mestu napada vlasništvo Igora Dragojevica koji je telohranitelj Ace Bulica.
Dragojevic je prebacen u pritvor u Niš, a ni on, ni ostali osumnjiceni za napad nisu rekli ništa.
Poricali su bili kakvu umešanost u napad, a za sada nema dokaza za sumnju da je nalogodavac bio Dragan Aca Bulic.
Policija ceka rezultate daljih DNK analiza, a proverava i mobilne telefone uhapšenih, odnosno njihove razgovore kako bi utvrdila vezu.
Policija je prilikom pretresa pronašla oružje i narkotike, ali protiv Bulica nemaju dokaze i terete ga jedino za pronadenu drogu.
Zbog toga bi on vrlo brzo mogao, ako ne bude napretka u istrazi da bude pušten iz pritvora.
I dalje se spekuliše da je motiv transfer Milana Biševca u Lens, za koji je Zvezda dobila 2.5 miliona evra, a nije poznato koliki je procenat i da li je uopšte svoj deo naplatio Železnik, klub Ace Bulica. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 01/04/2012 : 16:21:37
|
Pa evo kakav nam je fudbal,ovaj Aca Bulic je jedno vreme vodio prvoligaski klub,bio predsednik zajednice prvoligasa i drzao kladionicu.Koji je to sukob interesa pa to nema nigde |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member

1938 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 01/04/2012 : 18:29:15
|
Ja sam pre za Rad u Super ligi, nego za OFK ciji navijaci se u Beogradu smatraju za najsmesnije i eventualno ih dodje 200 kada im gostuju Partizan ili zvezda. Po tom pitanju i Zemun je dosta ozbiljniji klub
A sto se tice Bulica, ne treba zaboraviti da je on bio protivkandidat Toletu Karadzicu i da ga je upravo zvezda podrzavala. Inace od pocetka sam znao da ga niko nece cinkariti, tako da ce verovatno biti oslobodjen po toj optuznici. |
 |
|
Topic  |
|