forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Jelen Super Liga 2012/2013
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 107

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 07/07/2011 : 22:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Mi smo mali klub jer živimo u sadašnjosti, a vi veliki jer živite u prošlosti?

Jbt, koje rezonovanje

Jok. Zivimo od pravih uspjeha, a ne od kupljenih titula u propaloj drzavi. Sigurno da bi mi draze bilo da Zvezda dominira u danasnjem srpskom fudbalu, ali ni ne patim sto ne dominira, ovo je raspad, a ne fudbal. Radije bi da je Partizan prvi, a da i Zvezda i oni barem prezime u Evropi, ako nista drugo, a ne da Partizan kao prvak nije u stanju ni bod da osvoji, a Zvezda ispadne u pretkolima. S time se ne bih ponosio, pa bih zato radije spominjao Bari. Barem se imam cega sjecati, a vi samo uzivajte u ovim jadima.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 07/07/2011 : 22:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84
Jok. Zivimo od pravih uspjeha, a ne od kupljenih titula u propaloj drzavi. Sigurno da bi mi draze bilo da Zvezda dominira u danasnjem srpskom fudbalu, ali ni ne patim sto ne dominira, ovo je raspad, a ne fudbal. Radije bi da je Partizan prvi, a da i Zvezda i oni barem prezime u Evropi, ako nista drugo, a ne da Partizan kao prvak nije u stanju ni bod da osvoji, a Zvezda ispadne u pretkolima. S time se ne bih ponosio, pa bih zato radije spominjao Bari. Barem se imam cega sjecati, a vi samo uzivajte u ovim jadima.

Lukicu, ti li si?

Edited by - Imrahil on 07/07/2011 22:34:55
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 07/07/2011 : 22:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Svi smo mi Lukic :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/07/2011 : 23:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Cekaj, govoris da Partizan nije uspeo bod da uzme tamo gde igrace placaju milionima a mi hiljadama? Pa da li si ti svestan koliki je uspeh uci u LS iz ovih kaljuga gde igras 15 utakmica za polusezonu protiv 14 bunkera... Gde krpis poluraspali i istroseni igracki kadar, sa trenerom rukijem? Kako mozes to omalovazavati? Znas li da je Partizan igrao prvu utakmicu tog KES-a sto je Zvezda osvojila kasnije? Znas li da je igrao u finalu mnooogo ranije nego ta Zvezda? Znas li da to nije zasluga Zvezde vec teskog partizanovca - Velibora Vasovica? I da ne nastavljam dalje... Ja bih se verovatno ubio da mi imamo trofej prvaka Evrope u kosarci pre 20 godina a da sada ne prismrdimo Zvezdi ni jednom, da ne osvajamo titulu nikako... I da mi je najveci dogadjaj u SPORTU to sto je dosao predsednik vlade strane drzave i sto se kiti tudjim perjem.... Mislim, prst na celo... Realno...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/07/2011 : 23:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Jao Savicu što se nalupa, Vasovic je iz Partizana prešao u Zvezdu, tako da je on isto tako zvezdaš koliko je i partizanovac. Partizan igrao finale, ej igrao, a Zvezda osvojila KEŠ, pa tebi je to isto, ne mogu da verujem?

Možda si pobrkao nešto, tada je trener bio Ljupko Petrovic, a titulu Prvaka Sveta sa Zvezdom je osvojio Vladica Popovic, cisto da te podsetim!

CRVENA ZVEZDA JE OSVOJILA:
2 ZLATA 91'
ZLATO SREDNJEEVROPSKOG KUPA 68'
ZLATO DUNAVSKOG KUPA 58'

Nažalost, te 1991.dolazi do pocetka rata u SFRJ i njenog krvavog raspada. Usledio je pocetak muka cije posledice i danas oseca naš fudbal. Zbog rata u Hrvatskoj Crvena Zvezda svoje medunarodne utakmice nije mogla igrati u Beogradu. Kao šampiona kontinenta Zvezdu su ocekivali dueli u Superkupu Evrope i Tojota Interkontinentalnom kupu u Tokiju.

Iako se evropski Superkup igrao u dva meca, zbog zabrane Uefa da naš tim bude domacin u Beogradu, sa Mancester Junajtedom je odigrana samo jedna utakmica na Old Trafordu. Iako je Zvezda u potpunosti nadigrala pobednika Kupa kupova, ipak je poražena sa 1:0. Ko zna kako bi se stvari odvijale da se igrao revanš na Marakani. Ovako, zahvaljujuci volji mocnika iz UEFA i uticaju politike na sport, evropski Superkup odlazi u ruke engleskog velikana.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 07/07/2011 23:54:54
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/07/2011 : 23:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
A pre toga Zvezda dva puta polufinale KEŠ-a, finale Kupa UEFA, i da ne nabrajam šta sve, dok Partizan od te 1966. nije mogao da prezimi u Evropi, pa ima nas koji znamo nešto...

A igrali smo i prvu Ligu sampiona u sezoni 1991/92

http://www.worldfootball.net/alle_spiele/champions-league-1991-1992/

Edited by - srdjandj on 08/07/2011 00:17:30
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 07/07/2011 : 23:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Cekaj, govoris da Partizan nije uspeo bod da uzme tamo gde igrace placaju milionima a mi hiljadama? Pa da li si ti svestan koliki je uspeh uci u LS iz ovih kaljuga gde igras 15 utakmica za polusezonu protiv 14 bunkera... Gde krpis poluraspali i istroseni igracki kadar, sa trenerom rukijem? Kako mozes to omalovazavati? Znas li da je Partizan igrao prvu utakmicu tog KES-a sto je Zvezda osvojila kasnije? Znas li da je igrao u finalu mnooogo ranije nego ta Zvezda? Znas li da to nije zasluga Zvezde vec teskog partizanovca - Velibora Vasovica? I da ne nastavljam dalje... Ja bih se verovatno ubio da mi imamo trofej prvaka Evrope u kosarci pre 20 godina a da sada ne prismrdimo Zvezdi ni jednom, da ne osvajamo titulu nikako... I da mi je najveci dogadjaj u SPORTU to sto je dosao predsednik vlade strane drzave i sto se kiti tudjim perjem.... Mislim, prst na celo... Realno...

Znam istoriju fudbala, a i da ne znam, imam vikipediju. A reci da je osvajanje trofeja zasluga jednog covjeka, to je u fudbalu nemoguce. I smijesno je, iskreno. Takodje, ja bih vjerovatno bio nerzvozniji da ne osvajamo nista 20 godina, ali u pitanju je manji broj, tako da sekiraciji nema mjesta. Milija mi je bila ona pobjeda u kupu i Partizanova bunker igra od titule. Tu se vidjelo kako ce stvari stajati nadalje.
I da, ja Putina nisam spominjao. To nema veze sa sportom, a njemu u svakom slucaju hvala sto obraca paznju na Crvenu Zvezdu, kao i bilo kome drugom ko se interesuje za klub.

Edited by - Elderane84 on 07/07/2011 23:42:47
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/07/2011 : 23:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Isah: ''Odlazim sa osmehom'', Jevtic: ''Vraticu se na proslavu titule''

Aval Isah i Aleksandar Jevtic oprostili su se od dresa Crvene zvezde. Internacionalac iz Gane novi je fudbaler norveškog Rozenborga, Jevtic u kineskom Ðangsu Saintiju.

Dosadašnji vezista Crvene zvezde Aval Isah u petak krece put Norveške, gde ce se prikljuciti novim saigracima u ekipi Rozenborga.

Ipak, pre odlaska iskoristio je priliku da istakne kako iz Beograda i Crvene zvezde nosi veoma lepe uspomene.

''Odlazim sa osmehom na licu. Dosta toga sam proživeo u Beogradu i Zvezdi i zauvek cu najveci srpski klub nositi u srcu. Zavisno od obaveza u Rozenborgu, iskoristicu prvu priliku da dodem na neku od Zvezdinih utakmica u novoj sezoni.

Hvala saigracima, ljudima u klubu, a posebno navijacima, jer sam se zahvaljujuci njihovoj podršci u Beogradu osecao kao domaci igrac'', porucio je Isah.

Aleksandar Jevtic ce na drugu stranu, odlazi u Kinu, gde je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa ekipom Ðangsu Sainti.

''Zadovoljan sam uslovima u novom klubu i nadam se da cu sa uspehom nastaviti karijeru. Zvezdi želim da osvoji titulu ove godine, a ja cu doci da je zajedno proslavim sa svojim drugovima'', istakao je Jevtic.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/07/2011 : 02:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

A pre toga Zvezda dva puta polufinale KEŠ-a, finale Kupa UEFA, i da ne nabrajam šta sve, dok Partizan od te 1966. nije mogao da prezimi u Evropi, pa ima nas koji znamo nešto...

A igrali smo i prvu Ligu sampiona u sezoni 1991/92

http://www.worldfootball.net/alle_spiele/champions-league-1991-1992/

To sto tu pise da je liga sampiona ne znaci i da jeste.To je bio drugi format od sadasnjeg,tj jos uvek kup sampiona.Liga sampiona je zvanicno prvi put odigrana 92-93 kada nasi timovi nisu ni ucestvovali.A prva liga sampiona kao sto se igra i danas je prvi put odigrana 97/98.Jedini nas tim koji je igrao Ligu sampiona je Partizan i to 2 puta

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/07/2011 : 07:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Igrala je Zvezda te godine LŠ, sad što to ne odgovara novinarima kao što je Strajnic i pali vas mlade i neupucene navijace, šta vam ja mogu!

Druga faza se igrala po grupama i poslednju utakmicu je Zvezda igrala sa Sampdorijom i da je pobedila igrala bi ponovo u finalu, jako dobro se secam tih vremena. Plus ni jednu utakmicu Zvezda nije igrala u Beogradu, zbog vec poznatih dogadaja. Da je igrala u BG, osvojila bi i Super kup(revanš sa Mancesterom) i tadašnju Ligu Šampiona!

Znam da ne možete to da podnesete, jer ste Zvezdomrzci, ali cinjenice su cinjenice! Prijatno!

Nemoj da se trudiš da omalovažavaš uspehe najtrofejnijeg srpskog kluba. Bolje uživaj u pokradenim titulama u "tole super ligi", dok još možeš!

Edited by - srdjandj on 08/07/2011 07:58:36
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/07/2011 : 12:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Savic se nalupetao? Da...

A znas koja je razlika onda kada je Partizan igrao KES i kada je Zvezda.. Ogromna.. Znas i sam da timovi iz nekih jakih zemalja nisu ucestvovali te godine u LS i da ste igrali 120 minuta bunker u svojih 16 metara u finalu i pobedili srecno... Ali dobro... Samo vi uzivajte u istoriji a mi cemo sada...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/07/2011 : 12:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

A znas koja je razlika onda kada je Partizan igrao KES i kada je Zvezda.. Ogromna.. Znas i sam da timovi iz nekih jakih zemalja nisu ucestvovali te godine u LS i da ste igrali 120 minuta bunker u svojih 16 metara u finalu i pobedili srecno... Ali dobro... Samo vi uzivajte u istoriji a mi cemo sada...

Znam, ljubomora se to zove!!!

To kad se nadete vi Grobari, pa se medusobno tešite da ste postigli više u fudbalu od Zvezde! A cinjenice govore nešto sasvim drugo, uživaj brate, samo uživaj u ovoj tvojoj TSL!!!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/07/2011 : 13:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Niko se ovde ne teši da smo postigli više od vas.

Samo što smo mi svesni da je danas 2011, a ne ko neki koji su zabili glavu u 1991 i ne mrdaju odatle i stano ponavljaju ko pokvarena ploca "bili smo prvaci sveta".
I dinosaurusi su bili gospodari planete, pa su izumrli. A kako vam je krenuo mister prezident, niste ni vi daleko od toga.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/07/2011 : 14:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Igrala je Zvezda te godine LŠ, sad što to ne odgovara novinarima kao što je Strajnic i pali vas mlade i neupucene navijace, šta vam ja mogu!

Druga faza se igrala po grupama i poslednju utakmicu je Zvezda igrala sa Sampdorijom i da je pobedila igrala bi ponovo u finalu, jako dobro se secam tih vremena. Plus ni jednu utakmicu Zvezda nije igrala u Beogradu, zbog vec poznatih dogadaja. Da je igrala u BG, osvojila bi i Super kup(revanš sa Mancesterom) i tadašnju Ligu Šampiona!

Znam da ne možete to da podnesete, jer ste Zvezdomrzci, ali cinjenice su cinjenice! Prijatno!

Nemoj da se trudiš da omalovažavaš uspehe najtrofejnijeg srpskog kluba. Bolje uživaj u pokradenim titulama u "tole super ligi", dok još možeš!

Nisu to nikakvi novinari to su cinjenice.Potrazi malo podatke po netu pa ces i ti videti kad je prvi put odigrana i kad je prvi put odigrana u ovakvom formatu.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/07/2011 : 15:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
http://en.wikipedia.org/wiki/1992%E2%80%9393_UEFA_Champions_League

The 1992–93 UEFA Champions League was the 38th European Cup, the premier European club football tournament, and the first season under the current UEFA Champions League format (originally was only the group phase).

Cao, prijatno.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/07/2011 : 15:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Isti sistem je primenjen kao i u prethodnoj sezoni. Ajde prijatno momci!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/07/2011 : 16:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
A prvi put je odigrana u ovom formatu kao sto je danas 97/98.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/07/2011 : 16:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Pogledaj kako se zove takmicenje za sezonu 91/92, pa se onda pravi pametan.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/07/2011 : 16:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ima u jednom postu gore link, da ne postavljam ponovo, igrali smo u grupi sa Sampdorijom, Panatinaikosom i Anderlehtom, jedna pobeda u poslednjoj utakmici je falila da igramo ponovo u finalu. Dakle mi smo igrali, a vi se zadovoljavate samo ucešcem...

Ali nebitno je više to, dakle ne živimo samo u '91. nego smo i posle toga imali dobre rezultate u Evropi. A imacemo ih opet, Bože moj, pa i Inter je cekao 50 godina da ponovo bude prvak Evrope, nadam se da Zvezda nece morati baš toliko da ceka.

I šta ste ovde poceli o LŠ, ovo je tema o TSL!

Edited by - srdjandj on 08/07/2011 16:32:42
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/07/2011 : 16:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Bajkovic: “Za mene je Robi i dalje najvece pojacanje!”

Golman Crvene Zvezde posle dva dana pauze, zbog problema sa ušima, ponovo na treninzima i vrlo brzo se vraca na gol crveno-belih u prijateljskim mecevima na pripremama u Austriji.

Boban Bajkovic, golman Crvene Zvezde, imao je problema sa ušima zbog cega je morao na neophodnu pauzu koja mu je teško pala.

“Ne volim da pauziram tokom priprema. Iskacem iz ritma. Ipak, moralo je. Sada sam se vratio i nadoknadicu sve što je propušteno.” istice Bajkovic.

Ljubimac navijaca ima zadatak da u narednoj sezoni zadrži kontinuitet iz prolecnog dela sezone.

“Pokazao sam da mogu ali sada ce biti teže to održati. Uvek je teže zadržati se, nego doci do cilja. Ipak, moje mesto je medu Zvezdinim stativama. To sam želeo svih ovih godina u crveno-belom i sada cu sigurno biti na nivou. Znam da je moja odgovornost velika i sa time nema igranja. Ovu šansu nikako necu ispustiti.”

Zvezda je dovela Kirovskog, tu je i Vesic. Ipak, Bajkovic se ne plaši konkurencije i istice da je dobro što crveno-belih imaju sjajne golmane.

“Za nas je bitno da imamo sjajne mlade golmane. Ne treba zaboraviti i Marka Dimitrijevica koji ima pauzu zbog bolesti. Nadam se da ce uskoro biti sa nama i onda cemo zasta imati tri fantasticna golmana zbog kojih Zvezda ne mora da brine za buducnost kada ja odem. Zaista su odlicni golmani sva trojica i sigurno ce biti još bolji posle rada sa trenerom Maksimovicem.” istice Bajkovic.

Na pitanje o kvalitetu ekipe u odnosu na prošlu sezonu, Bajkovic uz osmeh odgovara:

“Za mene je i dalje Robert Prosinecki najvece pojacanje Crvene zvezde. Najvažnije je što njega imamo. Njegovu harizmu, mentalitet i znanje koje poseduje. Ukoliko ispunimo sve što traži na treninzima i na utakmicama doci cemo do cilja.” rekao je Zvezdin golman na zvanicnom sajtu kluba sa Mrakane.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/07/2011 : 16:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Novo Goražde – crveno-belo

Kako se nova sezona približava, tako je i sve vece interesovanje Zvezdaša. U prilog tome govori i današnja poseta našem najvecem stadionu mališana iz Republike Srpske.

Osamnaestoro dece iz opštine Novo Goražde, u pratnji predstavnika opštine, jutros je organizovano stiglo na Marakanu. Tom prilikom su obišli stadion, a nakon toga se i uclanili u svoj klub.

- Sva deca ovde su vatreni Zvezdaši. Vec neko vreme imaju ideju da dodu i svojim ocima vide stadion evropskog i svetskog šampiona, i mi smo želeli da im izademo u susret – rekao je Tomislav Carapic, predstavnik opštine i organizator puta.

Edited by - srdjandj on 08/07/2011 16:43:40
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/07/2011 : 17:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Ima u jednom postu gore link, da ne postavljam ponovo, igrali smo u grupi sa Sampdorijom, Panatinaikosom i Anderlehtom, jedna pobeda u poslednjoj utakmici je falila da igramo ponovo u finalu. Dakle mi smo igrali, a vi se zadovoljavate samo ucešcem...

Ali nebitno je više to, dakle ne živimo samo u '91. nego smo i posle toga imali dobre rezultate u Evropi. A imacemo ih opet, Bože moj, pa i Inter je cekao 50 godina da ponovo bude prvak Evrope, nadam se da Zvezda nece morati baš toliko da ceka.

Ja se nesto i ne secam dobrih rezultata u evropi posle te pomenute 91/92.2-3 godine nismo ucestvovali a od kad su nam ukinuli sankcije samo je Partizan jednom uspeo da prezimi u Evropi.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/07/2011 : 18:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

to je KEŠ, a ne LŠ
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/07/2011 : 18:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

Bajkovic: “Za mene je Robi i dalje najvece pojacanje!”

Jel to pokušava da kaže, da izvineš na izrazu, da vam pojacanja nisu ni za onu stvar?
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/07/2011 : 20:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:

Brate, nije lijepo toliko mrziti bilo sta... Kakva je to prica? Jaki timovi nisu ucestvovali, igrali ste buker... Pa, sto ga i vi ne igrate, mozda osvojite neki bod u Evropi? Nemoj zezati, navijaj za koga hoces, ali nemoj cinjenice da izvrces. Kao kad bih ja sad krenuo da pricam kako je Zvezda ipak bolja u kosarci, samo zato sto ja za nju navijam... Ma sta ste vi uradili u Istambulu, da nije Djordjevicu na srecu usla trojka u zadnjem napadu, ne bi ste nikad bili prvaci Evrope! Glupo zvuci, priznaj :)
Go to Top of Page
Page: of 107 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000