KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 11/12/2002 : 23:01:21
|
Jabi opet NN Strava nad Nama, stavio u verziju filma REPTILIJAN... Madaje i ovo tacno stosi naveo BOC.. Bezobzira stose neko nece sloziti sa crtezom NN 6, i 7, nevjerovatno odlicna prica u trecem nastavku 36 Lovci i Lovine..
Sretno ti bilo i imala svega u dvorcu od zlata a ja kao prosjak zivot proklinjao ispred tvoih vrata...
|
 |
|
Aster
Average Member

.jpg)
Hungary
871 Posts
Member since 18/06/2002 |
Posted - 12/12/2002 : 10:12:03
|
quote: Originally posted by Zox
quote:
To znam.I bas zato mi se i ne dopadaju te epizode koje su obradile neke filmove.Vise volim one unicume,originalne price iz Sclavijevog pera.Jer to su jedinstvene price.
Da, ali takve ne postoje, postoje samo price u kojima se Sclavi inspirisao skoro nepoznatim knjigama ili filmovima. Posto imam dosta literature o Sclaviju, u stvari sve sto je izaslo, rado cu ti navesti uzor, ili inspiraciju, za bilo koju Sclavijevu pricu koju smatras njegovih ruku djelo. To, naravno, ne umanjuje njegovu vrijednost, cak stavise, ja ga volim bas zbog tog postmodernistickog pristupa literaturi.
Ja ne cijenim kad se neko sluzi tudjim idejama,pa govori da su to svoje ideje. Nije se dobro kiti tudjim perjem. |
 |
|