forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Losi stripovi
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 25/11/2002 : 00:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Meni su definitivno bili najdosadniji oni blesavi dodaci u LMS-u i ZS-u. Najviše me smetalo kad bi neka epizoda npr. Texa ili Mister Noa (nakon više nastavaka)završila na 40 i nekoj stranici, pa bi uslijedili blesavi dodaci. Užas!
Od svih tih raznih dodataka nekako su mi najpodnošljiviji bili Rocky Joe, Tajanstveni Alan, Lon Volf i još neki. Premda su mi oni danas totalno bezveze, nekako sam ih podnosio za razliku od gluposti koje su, kao dodatke, znali inace 'servirati'.

Go to Top of Page

Billy
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 24/02/2002

Posted - 25/11/2002 : 07:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Billy a Private Message
Neke od tih dodataka je iskupio Carlo Marcello svojim crtežom, a bilo je i generalno jako dobrih stripova (jasno i loših). Npr. Traper Keri koji je bio na zadnje 33 stranice Komadanta Marka jedno vrijeme. Najgore što je izlazilo u ZS i LMS su definitivno bili ekscesi domacih autora. Ljudi vole pljuvati po Marku i Bleku ali crtacki je to bilo solidno odradeno ako se vec nije mogla na 66 stranica razviti neka smislena prica. Kit Teller je imao "odraslu" fazu gdje price i nisu tako slabe, ali se svima nažalost u sjecanje urezao 12-godišnji klinac na konju i onaj odvratni bljedunjavi crtež koji je pratio tu fazu... Ne vidim po cemu je ijedan od tih stripova banalniji od superjunaka. Gdje se samo kolje, kolje i kolje.
Na koncu konaca, ako nešto stvarno ne mogu citati to je manga, jer me jednostavno zaboli glava od tog crteža.

Nothing is more terrifying then attempting to make people laugh and failling
Go to Top of Page

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 25/11/2002 : 15:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message
quote:

Meni su sranje americki superheroji, americki novinski strip, uglavnom svi dodaci u ZS i LMS (ako se to uopce može nazvati strip), vecina Kit Telera, vecina Bleka, vecina Marka, stari Teks, stari Zagor, Kapetan Miki, Tim i Dasti, Alan Ford i još podosta toga.

Slazem se!

Jeremiah je ZAKON!Kao i svi Hermannovi.

Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 25/11/2002 : 16:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message
od dodataka zs i lms mi je jedino dobar traper keri, donekle lon volf
ostali su toliko ocajni, blijedi i neprepoznatljivi da ih se ni ne sjecam
los mi je akira - nisam citao, prolistao sam ga i nisam ga dobio ni najmanju volju kupit
novi alan fordovi
hrvatski kapetani mikiji koji su toliko losi da su zapravo dobri i smjesni
mozda su takvi i oni stari ali njih sam zatnji put citao jos kao klinac pa mozda zato nemam lose misljenje o njima, ali mi se ipak cini da su bile bolje i price i crtez

A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
Go to Top of Page

sAdam
Junior Member

Croatia
346 Posts

Member since 29/06/2002

Posted - 25/11/2002 : 23:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sAdam an ICQ Message  Send sAdam a Private Message
najlošiji strip? teško, al definitivno mi se tex i zagor tuku za to prvo mjesto, diabolik odmah iza njih (jako loš crtež), a jeremiah je zakon, sve ono sto je renky rekao
quote:
Njegov strip obiluje stvarnim facama, koji se boje, placu, idu u WC, i izgledaju tako.
fantasticno!

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 25/11/2002 : 23:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Ma bezi bre odavde ako ti se Zagor i Tex ne svidjaju...Sta ti radis ovdje onda?!?
Hermman je fenomenalan, ali, meni se barem, svidja Bilal vise. Nekako mi je Jeremiah onako svaki lik isti, neko je jednom reko 'svim likovima sasusene majmunske face', i vozdra. Samo sto jednima doda vise kose, kapu, brkove ili nesto slicno. Ali prica je jedna od neprevazidjenih.

I still remember the face of My father...
Go to Top of Page

Gand
Advanced Member

Croatia
3026 Posts

Member since 20/03/2002

Posted - 26/11/2002 : 16:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gand's Homepage  Send Gand a Private Message
Najgore je kad fanovi pogube konce i nemaju mjerila. Hermannov sam fan, upoznao sam covjeka osobno, na zidu mi vise njegovi potpisani radovi - table iz Katinge, imam sve njegove albume ukoricene, ali da je u zadnjim epizodama posustao, vise je nego ocito. "Puska u vodi" mu definitivno nije trebala u Jeremiah serijalu.

Sto se serije tice koja krece u USA! To je smece o kojem ne treba trositi rijeci. Scenaristi su sami izjavili da u zivotu nisu culi ni za Hermanna ni za njegove stripove i da su tek nakon sto su im ponudjeni poslovi scenarista malko prolistali Jeremiaha. Naravno, serija se tice stripa utoliko sti se sve odvija u Jeremiah svijetu i sto su glavni likovi Jer i Kurdy.
To je kao prvo strip radjen europskim mentalnim sklopom i zlo mi je kad se nesto Europsko mora ispeglati da bi ga debilni Ameri mogli donekle sazvakati da im ne daj Boze ne padne tesko na zeludac.
*bljuuuuv*

Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 26/11/2002 : 17:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
Ma bezi bre odavde ako ti se Zagor i Tex ne svidjaju...Sta ti radis ovdje onda?!?
[quote]

!!!!!!!??????????
meni se ne svidja 95% bonelijeve produkcije pocevsi sa zagorom a zavrsivsi sa texom ...
...a i ono dilana i misterije sto mogu svariti su uglavnom stare epizode.

jel to znaci da sad svi koji slicno razmisljaju treba da pronadju neki drugi forum?

daj covece,nije strip samo boneli niti je strip samo maus ili sendmen,opusti se i daj ljudima pravo na misljenje.

Respect My Authority!!!
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 26/11/2002 : 18:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
takoder, ne volim stripove koji previše isticu grafiku, kao npr. žeželj ili kordej, iako Vama volim

[quote]

jao da,vam rulz:)!
probaj da nabavis nesto americkih strip izdanja od zezelja(recimo captain america:dead man running) i kordeja(recimo new x-man).iznenadices se koliko su smanjili taj njihov grafizam(jbga treba crtati tablu/dve dnevno:)
s tim sto se meni kordey ranije stvarno svidjao dok je u ovoj inkarnaciji VRLO los.
toliko los da mi se i ne mili citati(ustvari to je verovatno zato sto ne volim x-mene:)))

Respect My Authority!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 26/11/2002 : 19:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Vam je najbolji domaci strip koji sam citao. Ustvari, svi ostali domaci su mi sranje, ukljucujuci i Kerca.

MOCNI ORMAG JE VAMOV NEPRIJATELJ!!!

Jedna Stara Indijanska Legenda Kaže: Smrdljivi grad otvara jeftine bircuze, za šljakere što locu ko pesi.
Go to Top of Page

dekara
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
667 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 26/11/2002 : 20:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dekara's Homepage  Send dekara a Private Message
xexe
stinky u starom dobrom nihilistickom raspolozenju:)

...al se bar ovaj put slazemo oko kerca:)

Respect My Authority!!!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/11/2002 : 08:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ma sta vam sad smeta kod Kerca da mi je znat? Pa ima li ista da je lose nacrtao. A fora je i to da na svakoj slici osim glavne teme, mozes vidjet kojekakve gluposti. Kao kad su se u starim Alan Fordovima stalno motali nekakvi stakori i sl.

Hiljadu mu epruveta moga dede apotekara, tvorica, bubnjeva Darkwooda, Crvenih Mundira i vampira!
Go to Top of Page

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 29/11/2002 : 13:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message
quote:

najlošiji strip? teško, al definitivno mi se tex i zagor tuku za to prvo mjesto, diabolik odmah iza njih (jako loš crtež),

Ma zasto ti se Tex ne dopada???
Pogledaj crteze od Ville,Civitellija,Montija.
Pravo remek-delo!

Go to Top of Page

Aster
Average Member

Hungary
871 Posts

Member since 18/06/2002

Posted - 29/11/2002 : 13:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aster's Homepage  Send Aster a Private Message
Za vecinu Zagora se slazem,
a u tu losu kategoriju bih nabrojao jos Bleka,K.Marka i AlanForda.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/11/2002 : 13:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ne znam sto mnogi ne vole alana forda????

Go ahead punk, make my day...

Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 29/11/2002 : 14:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message
quote:

Ma sta vam sad smeta kod Kerca da mi je znat? Pa ima li ista da je lose nacrtao. A fora je i to da na svakoj slici osim glavne teme, mozes vidjet kojekakve gluposti. Kao kad su se u starim Alan Fordovima stalno motali nekakvi stakori i sl.

Hiljadu mu epruveta moga dede apotekara, tvorica, bubnjeva Darkwooda, Crvenih Mundira i vampira!

Kerac je brate krut, i crta muskobanjaste zene, i sjenke su mu nekakve teske, tvrde, kao da su mu likovi od kamena.
Nesto je bolji kad njegovu olovku tusira onaj drugi lik, zaboravio sam mu ime, uglavnom, zajedno su radili Balkan Expres.

I'm not here, this isn't happening
Go to Top of Page

boyan
Starting Member

Fed Rep Yugoslavia
10 Posts

Member since 27/11/2002

Posted - 30/11/2002 : 21:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send boyan a Private Message
Nikako ne mogu da shvatim ljude kojima se ne svidjaju Zagor i Tex ! Sto se tice svih koji su za najgore proglasili Mikija,Bleka,Kita Telera, cini mi se da su oni u pravu,jer su ove fore tipa 'Mali rendzer',Rodi malo mnogo za malu decu! Ali strip trziste mora da ima i takvih predstavnika tako da po meni oni treba da postoje(a druga je stvar sto se meni ne svidjaju).
Inace ima i dobrih Yu Bleka npr: 'Potopljeno oruzje'ali se slazem da vecina 'sucks'!

What we're dealin' with here is a total lack of respect for the low
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/12/2002 : 00:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Kerac crta muskobanjaste zene?!!?!!??? Pa nisi valjda i ti otkacio totalno na ovu modu anoreksicnih kravica? Da muskobanjaste... Ajme... Da mi dode takva muskobanjasta... Uf...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/12/2002 : 00:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

[/quote]

Kerac je brate krut, i crta muskobanjaste zene, i sjenke su mu nekakve teske, tvrde, kao da su mu likovi od kamena.
Nesto je bolji kad njegovu olovku tusira onaj drugi lik, zaboravio sam mu ime, uglavnom, zajedno su radili Balkan Expres.

I'm not here, this isn't happening
[/quote]

Drugi lik se zove Branko Plavsic i uz duznu pocast on je nesto najgore sto se Banetu moglo dogoditi. Bas je Plavsic taj koji je ukocio pokret i dinamiku Banetovih crteza. Pogledaj solo Kerca i ovo drugo vidit ces da je crtez kad je radio sam Kerac puno dinamicniji.
Btw ako je Cat Claw muskobanjasta onda...ne znam.
A znas li zasto su njih dvojica poceli suradnju? Potraznja je bila tolika da Bane nije sve stizao sam. Ako je bija los zasto onda Plavsic nije crta sve one popularne likove a Kerac radija tus?
Ali ukusi su razliciti. Tebi se ne svidja i to je to. Cijenim tvoj stav.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/12/2002 : 00:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Svaka cast! Slazem se u svemu, samo sto ja ne postujem njegov stav!

Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 01/12/2002 : 01:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message
Ne, ne, vjerovatno ste u pravu, Kerac je spektakularan, a ja od njega poznajem (detaljno!) samo Cobru i Balkan Expres. Cini mi se da je ona Sidni, ili Sindi, ili kako se vec zove, fakat muskobanjasta, s onim usnama koje kao da su lenjirom nacrtane, i izdefinisanim misicima... A Plavisic (da, bas sam na njega mislio!) je imao neku paucastu furku u tom tusiranju, pa je to sve malo izgledalo mekse, ali bar po meni...
Ako bas mogu biti iskren do kraja, meni se cini da Kerac crta guzove sestarom...

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 01/12/2002 : 01:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message
quote:

Ne znam sto mnogi ne vole alana forda????

razumijem ih
vecina epizoda što je objavljena u hr ne zaslužuje se niti pojaviti na kioscima
ali inace gledajuci stare epizode alan ford je odlican strip!

Što ce ti život kad puteve mijenjaš, bolje da umreš nego da se predaš.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/12/2002 : 02:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ma nek ih crta s krivuljarom, stari moj- to ti je guzica i po! A u ono vrijeme, u kojem se odvija radnja stripa, zenske su bile malo takve. Upoznaj nemuskobanjactu Kercovu Cat Claw!

Go to Top of Page

davor
New Member

Croatia
104 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 01/12/2002 : 14:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send davor a Private Message
Jeremiaha je,ako i nije najbolji,onda svakako najkompletniji strip.Za razliku od vecine ostalih stripova kod kojih se sam strip razvijao postupno(najbolji primjer je Bluberi,prve epizode su loše crtane a,ni price nisu nešto posebno dok su zadnje epizode pravo remek djelo i što se tice crteža i scenarija.Giraud i Charlier su se i sami razvijali kreirajuci Bluberija.)S Jeremiahom to nije slucaj.Hermann je u trenutku kad je poceo raditi Jeremiahu vec bio veliki crtac(Comancha,Bernard Prince)i odmah se pokazao kao izvrstan scenarista,posebno u stvaranju atmosvere i u briljantnim "filmskim"dialozima.Možda se nekome njegov crtež i ne svida ,ali on savršeno pristaje svijetu u kojem se Jeremiaha odvija.

radoja
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/12/2002 : 17:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Valjda ove nece nestat, mamu im...

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000