imam rat senki br24(glanc novi od gastona) i pohabani sa tresnjevke, onaj pohabani je duzi 1-2 mm od ocuvanog, u cemu je fora? kvestjen iz it(ovaj inglis sam naucio u dzuboksu )
Cesto se nadju stripovi koje su ljudi "skratili" za koji milimetar pa i vise jer tako rubovi izgledaju novije (nema vise ofucanosti i odstrani se zuti papir), ali i takvo "uredjivanje" stripova po meni je samo unistavanje.
Upravuste svi...Tacno daje to kastriranje stripa i nije nikako uredu.Ja imam jedan strip od K.MARKA nije nista veci od ALANA FORDA po velicini..Nekoga posteno smanjio, istina nijemu nista osteceno(slike) ali mnogoje manji od ostalih regularne velicine.. Tko god to radi nije uredu nikako..
Sretno ti bilo i imala svega u dvorcu od zlata a ja kao prosjak zivot proklinjao ispred tvoih vrata...
Pa stvar je u molekularnoj podudarnosti razlikovanja atomskih masa. Jednostavno!!! Dakle molekule papira /simbol Pp/ se spontano raširuju radi atomskog zracenja papirne mase te se radi ucestale kristalizacije litija proširuju.
Ups!!! Silly me! Zaboravio sam napisati formulu za širenje molekularnih razdaljina pri utjecaju ozonskih rupa te povecavanje molekula papira zbog gravitacijskih arizmerijskih sesmickih zracenja.
Šmr=afp/254444.678654 X PI /gpu3x Ko zeli izracunati nek izvoli