Author |
Topic  |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
|
Zox
Senior Member

1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
|
Zox
Senior Member

1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 13/12/2002 : 00:52:03
|
Dobro, ajde... Nije ni meni bas u potpunosti jasno. Jel trazimo kanditata za jokera u smislu krelca, prirodno glupog ili saljivog tj. duhovitog? 
 |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 13/12/2002 : 01:02:37
|
Ne volim da komentarisem, ali ovo ide preko svake mere. Neki ljudi su bas dokoni. Pomislim neki strip Joker Wanted, sta je to nikad cuo, kad ono nova debilana otvorena. To je bezobrazluk, jer ja trosim svoje vreme, i novac na netu, i ocekujem da cu na forumu stripovi nailaziti na strip teme, kad ono... I ne samo to, Markos je rekao da on prostor na ovom forumu placa, pa mu ovakve fix ideje samo vade novac iz dzepa, pa ce jednog dana coveku dokurciti, pa ce kao i Zagor ukinuti forum. A ja sam mislenja da sajt bez obzira na kvalitet i ucestalost updatea bez foruma nije ziv. Sudeci po anketi, gro ljudi je za sajt saznalo putem reklame u Ludensu, pa se cini ovako da je to bila medvedja usluga. Nemam nista protiv greenhorna, ali se postavljaju pitanja iz vec davno prozvakanih tema, na koje mnogi pravi poznavaoci, a vecina su starosedeoci na forumu, nemaju zivce da odgovaraju. A mladu gospodu mrzi da prevrcu pio starim topicima, iako sad imamo sasvim dobar sistem pretrazivanja (eto zasto je bitno precizirati naslove topica). Udaljio sam se od onoga sto sam hteo da kazem, a to je da molim da se ovakve budalastine tipa "biramo Najlepsi osmeh meseca" makar ogranice nja svastaru, koja je da vas podsetim namenjena tome (mada ni ona ne bi trebala biti vreca za gluposti, vec za oftopic teme!!

koliki sam baksuz, da mi je Pamella Anderson keva, hranila bi me na flasicu :( |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 13/12/2002 : 01:08:57
|
Po tvome se vise ne bi smjelo nista pisati tj. nepotrebno je jer je sve vec napisano! Dovoljno je citati stare postove koje su STARI clanovi pisali. Ma pih! Pa zanimljivost svakog foruma je raznolikost! Slazem se da je ovo blesava tema i da bi je trebalo stavit u svastaru, ali kruha i igara, covjece!
 |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts
Posted - 13/12/2002 : 01:18:44
|
ne, naravno da ne mislim da se ne smeju postavljati vec postavljana pitanja. Takodje daleko od toga da se sve vec ispricalo. Ali neki ljudi bi mogli prelistati stare strane, umesto da nabijaju zvezdice. Onda bi se mogla postavljati nova neispitana pitanja, koja bi potakla neke clanove, koji su se povukli u senku, da se vrate. A ima ih koji toliko znaju da je steta to ne iskoristiti, a ovaku su siti da odgovaraju stosi put na ista pitanja. Ali ovo je cini mi se i najmanji problem s koji se ovaj forum srece u poslednjue vreme. Otvorio sam novi topic, pa bih voleo da se rasprava od sad vodi tamo.
koliki sam baksuz, da mi je Pamella Anderson keva, hranila bi me na flasicu :( |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Posted - 13/12/2002 : 18:26:42
|
quote: Originally posted by Maximuss
Po tvome se vise ne bi smjelo nista pisati tj. nepotrebno je jer je sve vec napisano! Dovoljno je citati stare postove koje su STARI clanovi pisali. Ma pih! Pa zanimljivost svakog foruma je raznolikost! Slazem se da je ovo blesava tema i da bi je trebalo stavit u svastaru, ali kruha i igara, covjece!

cesto naletim na tvoje odgovore i uvijek mi sjednu na srce,ma reko idem da kliknem da vidim ko si,sta si zbog cega si  imas pravo da je ovo trebalo staviti u svastaru jeb.. do mene je
Sve je dobro kad se dobro svrsi |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Posted - 13/12/2002 : 18:32:16
|
quote: Originally posted by Maximuss
Dobro, ajde... Nije ni meni bas u potpunosti jasno. Jel trazimo kanditata za jokera u smislu krelca, prirodno glupog ili saljivog tj. duhovitog? 

Konto sam neko na forumu sto je zanimljiv,nije bitno da li je duhovit,krelac genije(ko ja) neko sto ce biti zanimljiv u neku ruku,pa i kad nesto provali da mu se oprosti,tako nesto sam konto
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Posted - 13/12/2002 : 18:37:35
|
Za Dzimi gitaru zao mi je sto si potrosio novac,ali mene kad nesto ne interesuje onda ne pisem 842 recenice u vezi tog topica,vec samo idem dalje(a novac cvrsto drzim)htjeo sam ovo staviti u svastaru i omaklo mi se(niko nije savrsen) ako hoces izracunaj koliko si potrosio novca dok si citao i pisao u vezi ovog topica.posalji mi adresu i ja cu ti poslati lovu u pismu. tako da ne mislid da te neko vara na ovom sajtu
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts
Posted - 14/12/2002 : 14:52:32
|
ma u redu j, nema ljutnje, samo malo nek se obrati paznja na stripove, a sve ostalo u svastaru pozdrav

|
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Posted - 14/12/2002 : 17:58:41
|
Ne ljutim se niti zelim nekog drugog da naljutim,uvrijedim ili na bilo koji nacin iritiram. U redu je da gluposti idu gdje im je mjesto,to se i ja slazem,ali greske se cine bez obzira na kom mjestu ili u kojoj situaciji. Ponekad i ja naletim na razne gluposti,ne samo na sajtu,vec i u privatnom zivotu,na poslu i znas sta uradim to je najbolji lijek. kad bi se nervirao za sve dosad bi otisao u 3,14cku mater.. Tako treba samo lagano i sportski i u slucajevima da ti je keva Pamela Anderson(sto kazes) ne treba se previse uzbudjivati Pozdrav iz Sweden
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 14/12/2002 : 18:18:54
|
quote:
3,14cku mater..
Hehe, nije losa fora 
I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Posted - 15/12/2002 : 16:09:09
|
quote: Originally posted by dd fan
quote:
3,14cku mater..
Hehe, nije losa fora 
I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother.
to je samo za raju sa visocijim iq,a ne izgleda vulgarno
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Posted - 16/12/2002 : 00:21:06
|
quote: ako hoces izracunaj koliko si potrosio novca dok si citao i pisao u vezi ovog topica.posalji mi adresu i ja cu ti poslati lovu u pismu.
Ha! Meni je i ovo dobra fora!
 |
 |
|
|
Topic  |
|