Author |
Topic  |
pot
Average Member

Croatia
818 Posts
Member since 27/10/2002 |
|
Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 17/12/2002 : 22:49:56
|
Meni je Kit Teller bio i ostao drag junak i dan-danas ga rado citam. Jednoga dana planiram skupiti kolekciju od svih 255 epizoda samo ne znam da li su sve objavljene u LMS i ZS. A bilo bi dobro da se neki pirat sjeti objaviti onaj njegov jedan jedini specijalac. Inace, najbolji mi je bio serijal sa Jastrebom od 5 epizoda, ali ima tu još puno kvalitetnih epizoda. Iako strip ne prikazuje realno Texaške Rangere; super mi je ona atmosfera iz njihovog utvrdjenja, a Frankie Bellevan je zakon.
Ja vragolan i moj deda; Kud krenemo svijet nas gleda! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/12/2002 : 23:58:26
|
mislim da nisu izasle sve epizode kod nas i meni je ta epizoda draga no dosta drage su mi one epizode koje je crtao Montanari Grasani i one koje je crtao Bignoti
|
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 18/12/2002 : 00:00:29
|
Hmmm.. Zakon Koplja Pod uzarenim Suncem Poslednje Zlodjelo.. ili mozda, El Tornado Vrac u Nemilosti Agent cini Gresku..hmmm..a mozda i Napustena Rijeka Maska Mrznje Ozloglaseni Derbi..ili cak Bljesak iz Svemira Teleskopulos Poruka iz Svemira...hmmm veoma je tesko reci staje zaista najbolje, kada je rijec o KIT TELERU... 
Ja tarzan ati dzejn lele dunje ranke,od moravski krokodili cu pravim opanke..
|
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 18/12/2002 : 00:09:46
|
cito sam i ja njegove romane i puno su mi se svidjali
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce( budala nemoze glumit pametnog covjeka) |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 18/12/2002 : 02:13:55
|
Stose tice zivota u tvrdjavi rendzera, mislim daje najbolje opisan u epizodi LMS 110 DANI UZBUDJENJA.. Od BIGNOTIJA najdraza mi je epizoda LMS 178 ZACARANA DOLINA.. Neznam Krigeru dalije ona zena crtala ili bilo kako ucestvovala u epizodama LMS 650 AVANTURISTI i 651 KITOVA GRESKA..Cinimise daje ono bio njen stil crtanja.. Ilije to radio mozda PINI SENJA...  
|
 |
|
MoD
Starting Member
Croatia
46 Posts
Member since 26/10/2002 |
Posted - 18/12/2002 : 09:03:20
|
dali bi netko mogao usporedit LMS u odnosu na IT mislim da nije preskoceno puno epizoda, i usput staviti red izlazenja posto sam siguran da ga se Dnevnik nije pridrzavao??
dali je bilo puno skracenih epizoda?
P.S. Markose kad ce usporedni popis K.Marka stavio sam topic pred 3 mjeseca i mislim da dosta ljudi to zanima |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 18/12/2002 : 09:10:40
|
Da, da! Apsolutno najbolja epizoda je ta sa Jastrijebom:-))) Ufff koliko sam je samo puta procitao...Jos bi izdvojio fenomenalnu epizodu "OKRŠAJ U VODENICI". Momci imate Vi pravo Kit Teller nam je takoder vrlo kvalitetno ispunjavao djetinjstvo i bilo bi lijepo imati citavu kolekciju... Treba jos spomenuti naslovnice koje je u originalu radio Franco Donatelli sa uljanim bojama, naravno mi ot toga u LMS nismo vidjeli na zalost nista:-(((
"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..." |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 18/12/2002 : 09:27:33
|
ne Kolekcionar tu epizodu nije crtala ona Bufalone neznam kako se crtac zove ali znam da se rijetko pojavljivao i da nije bas sjajan DD mislim da su se pojavile neke od tih naslovnica sto spominjes ali neznam tocno u kojim brojevima a i ko ce to sve poloviti svakako bi bilo dobro uraditi usporedni popis talijanskih i dnevnikovih |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/12/2002 : 10:19:47
|
Zena se zove Lina Buffolente i nije to crtala, mislim da je ona dosla tek pri kraju. Ja su uskoro staviti sve talijanske naslovnice pa cete moci bar tako usporedit o cemu se radi... Dosta su ga ispremijesali, naravno... Usporedni popis marka? Pa isto, trenutno se skeniraju naslovnice pa cemo onda napraviti nesto.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Posted - 18/12/2002 : 10:23:24
|
Znam Krugy da su neke naslovnice objavljene, ali sugavo farbane. nema ni U od uljanih boja kod nas:-(((
"RASTE KAO NADA, KAO MORE, KAO BOR, KAO POKRET, KAO ZORA, KAO DETE, KAO KRV, KAO ŽELJA MEÐU NAMA, RASTE KAO BOL I GRIZE SVE PRED NAŠIM OCIMA..." |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 18/12/2002 : 13:05:28
|
Meni je Kit Teler bezveze. Klinjo u uniformi. Dosadan mi je sadržaj njegovih prica.
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao. |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6369 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Posted - 18/12/2002 : 13:37:41
|

|
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Aster
Average Member

.jpg)
Hungary
871 Posts
Member since 18/06/2002 |
Posted - 18/12/2002 : 13:43:13
|
Teler mi nikad nije legao.Imao sam par stripova od njega,medju njima je bio i Odbegli robijas(mislim da se tako zove).
Vise sam voleo Kapetana Mikija. |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 18/12/2002 : 14:39:59
|
ma istina je da je on mlad, mal, slabic ali zato dobro zna baratat pistoljem.Zagor je bolji od njega jer zna baratat sa svim.Zagor je jak u svim smislima.Zato njega najvise volim citat
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce( budala nemoze glumit pametnog covjeka) |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 18/12/2002 : 21:03:31
|
mene to DD zove na stari nacin
meni je Miki bolji
i bas sam zaoravio kako se ona zenska zove znaci Bufolente i Lina koliko znam imala je ona svojih radova i oko 200 broja LMS dakle nije se pojavila bas pri kraju no tu epizodu koju Kolekcionar spominje nije crtala
|
 |
|
chico
Average Member

Croatia
804 Posts
Member since 25/10/2002 |
|
chico
Average Member

Croatia
804 Posts
Member since 25/10/2002 |
Posted - 21/12/2002 : 00:45:11
|
inace,morate priznati da ima puno slicnosti izmedu mikija i kita .oboje imaju zenskinju u tvrdavi.imaju smijesne partnere(frenki,smuk i salaso)i jos puno drugog.scenaristi si tu bas nisu dali truda da izmisle nesto novo vec su isfuravali staro,ali je u ovom slucaju novo ipak bolje.makar su mi i kit i miki jednako dragi a slazem se da je ova sa jastrebom epizoda najbolja,uz sam bok one sa dosljakom iz svemira |
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 21/12/2002 : 01:23:07
|
UUUFFF ljudi, stobise reklo o ukusima se ne raspravlja.. Vecsmo jednom imali tu temu koije najkompotentniji junak u izdanjima ZS i LMS.. Zakljucilismo dasu to bili i vjerujem ostali upravo KIT TELER i K. MARK.. Mark postaje vodja pobunjenika i borise do kraja rata 1776 - 1783 g.. Dakle imase pocetak i sretan zavrsetak.. Kod Kit Telera potpuno isto.. 15 godina star djecacic sirotan bez majke, uz pomoc ocevih preporuka dobiva mjesto u rendzerskom korpusu, i zahvaljujuci cinjenici daje komandant toga korpusa BIO JAKO PRAVILAN I POSTEN COVJEK, USKORO kIT POLAHKO NAPREDUJE U KARIJERI RENDZERA.. u sada vec legendarnim epizodama lms 690 Gvozdeni Obruc i 691 Tvrdjava u Plamenu kit zavrsava svoju karijeru rendzera i sa grupom najvjernijih prijatelja odlazi na ranc i postaje srecno ozenjen covjek kao stoje i K. MARK.. Zato nije nikako uredu ako KIT TELERA najranije epizode ODVAJATE kao eto nevaljaju, a valja recimo jedan MIKI, ili TEX koi uopste i nema svoju proslost, Blek donekle, kao i Zagor.. Cak niti MARK nemoze se mjeriti sa SCENARIOM koi ima KIT TELER.. KIT TELER JE NAJKOMPLETNIJI JUNAK KOJEGAJE IKADA DOSADA BONELLI IZDAO bar stose tice dosadasnjih junaka, staroga westerna.. 
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 21/12/2002 : 10:57:37
|
Jest malo morgen!;-)) Btw zagor ima proslost,tex ima proslost,blek ima proslost,mister no ima proslost... Meni je MV dobar,KP,DD to su najkompletniji junaci.Meni je miki bolji od kit tellera :-))!
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
|
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 21/12/2002 : 14:04:58
|
quote: Originally posted by seinfeld
Jest malo morgen!;-)) Btw zagor ima proslost,tex ima proslost,blek ima proslost,mister no ima proslost... Meni je MV dobar,KP,DD to su najkompletniji junaci.Meni je miki bolji od kit tellera :-))!
Kojesu to epizode sa proslostima od tih junaka seinfelde.. Gdjeje to Zagorova proslost..PIHH, strpana u nekih 150 strana i ti od tolike SAGE o ZAGORU kazes da ima proslost..KIT TELEROVU PROSLOST pratis iz epizode u epizodu gdje KIT KAO I CITATELJ POSTEPENO ODRASTA.. BIVA STARIJI..GDJE TO IMA KOD ZAGORA, BLEKA, MARKA, MIKIJA, MISTER Noa, TEXA.. Pitaj bilo kojega STRIP KRITICARA u SVIJETU, ili EUROPI paces vidjeti staceti ljudi reci, koi su proveli zivot uz opisivnje stripova.. 
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 21/12/2002 : 15:18:02
|
Zagor ima proslost zna se zasto je stao na stranu indijanaca, ja ne govorim o Darkwood anno zero i izabraniku manitua i slicno, nego o njegovom djetinjstvu i njegovom ocu koji je bio "ubica" itd.Tex ima proslost i vezanost s indijancima ,njegova zena ,sin...Mr.No ima proslost vidi pricu u NY i njegovom djetinjstvu npr.Isto to vazi za kita ali on sigurno nije najkompletniji junak cak i kad uzmes samo Bonellija ima tona Bonellijevih junaka koji su 10 puta bolji od njega ;-))) Uz gore navedene blueberry ima proslost,XIII ima proslost,buddy longway...Pitaj bilo koga s ovog foruma koji mu je najbolji/najdrazi/najxxx junak 99% sigurno nece navesti Kit Tellera! Ali nije nista lose sto je on za tebe super svako ima misljenje ali ipak malo objektivnosti nije lose imati ponekad ;-))!
|
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 21/12/2002 : 16:27:50
|
Izgleda dase nijesmo dobro raszumjeli..  Nije meni KIT TELER NAJDRAZI junak, niti vjerujem vecini ljudi sa foruma, ali ja kazem daje NAJKOMPLETNIJI od svih drugij junaka, po pitanju SVOIH PRICA ili EPIZODA.. Ima FENOMENALAN POCETAK i FANTASTICAN ZAVRSETAK SAGE...Svi drugi junaci UPALISU NASILNO U NASE ZIVOTE, akose tako mogu izraziti..Nemaju pocetak koi ih prati kroz strip price kao sto ima KIT..Toje moje misljenje i ja od njega ne odstupam, isto sto svako ima svoje..Ja tvoje postujem i cijenim a ti moje ako hoces..    
|
 |
|
Topic  |
|