forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/11/2011 : 17:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ti kao prvo ne znaš čitati.Jer nigdje nisam napisao da će jedan igrač zaraditi toliki iznos nego desetorostruki iznos može zaraditi savez.

evo sto si napisao:
quote:

Zašto bi neka budala pustila utakmicu za 5 miliona eura kad mu odlazak na euro donosi 10 puta više??????????

daj ne izmisljaj da si mislio na savez, lijepo ovdje pise na koga si mislio, na budalu koja ce pustiti utakmicu, a to moze jedino igrac
trebao bi znati nakon toliko godina u nogometu da nitko iz saveza ne moze pustiti utakmicu jer ne igra
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/11/2011 : 17:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesi li ti svijestan da je recimo gospodarstvo Velike Britanije izgubilo prema procjenama izmeđi 1,5 i 2 milijarde funti zbog neodlaska na Euro u Austriji i Švicarskoj 2008,a postotak od tog novca je izgubio i savez.

pa to se odnosi na cijelo gospodarstvo VB
nemam volju ti objasnjvati multiplikativni efekt potrošnje, ali u pitanju su mnogostruko manji novci
a i od te mnogostruko manje sume samo djelić savezu, a kamoli igračima
vecina ide u proizvodnju, usluge i slično što nema veze sa nogometom

daj upotrijebi logiku, pa koliko smo mi EP i SP-a preskocili od 91? dva! dosad bi cijela država bila puna milijardera sa takvim ciframa o kojim ti pricas
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/11/2011 : 17:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Isto tako tih 5 miliona eura ne bi imalo smisla ponuditi jednom igraču pa se samim tim i taj iznos po igraču smanjuje jer za puštanje utakmice mora biti u igri barem 3,4 potplaćena igrača plus nekakav posrednik koji se isto ogrebe za dio kolača.

ma sto ti to meni objasnjavas???
ti si napisao za jednu budalu i 5 mil. eura, a ne ja

quote:

Zašto bi neka budala pustila utakmicu za 5 miliona eura kad mu odlazak na euro donosi 10 puta više??????????

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 15/11/2011 : 18:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
opet ti genije....pa jel se tebi mora baš sve nacrtati doslovno.pa i napisao sam da samo postotak od te velike sume ide savezu...A od tog novca igrači uglavnom ne dobiju niti lipe direktno u džep nego eventualno ako računaš da su im od toga plaćene pripreme,avionske karte,smještaj....I ako ćeš već cijepidlačiti od 91. smo preskočili 4 prvenstva.euro 92. i 2000 te svjetsko 94 i 2010.makar ja ne gledam na sve plitko poput tebe pa znam da si mislio samo na ova dva 2000 i 2010 jer na ova prva dva nismo niti imali pravo sudjelovanja u kvalifikacijama.i bez brige da se itekako neki usreće odlaskom naših na euro...i to u milionskim iznosima(prije svega pivare,od čega opet savez ugrebe dio kolača),a ne u milijardama kako si ti opet plitko zaključio genije moj.jer ipak smo mi puuuuno manje i platežno slabije tržište od engleskog.
Ja definitivno nisam mislio pod NEKOM budalom(a ne jednom budalom kako si ti napisao)na igrača jer bi totalni retard bio onaj koji bi potkupljivanjem jednog igrača mislio da je riješio utakmicu.(za detalje pogledaj prethodni post kad ti već sve treba nacrtati ko u drugom osnovne).
I zapamti da ako i zanemarimo da je svakom igraču ponos igrati za svoju državu,ako i zanemarimo da je svakom igraču dječački san sudjelovati na Euru ili SP onda se definitivno ne može zanemariti da si na takvim natjecanjima u izlogu koji gleda dvije milijarde ljudi i da odigravanjem dobre utakmice možeš ostvariti transfer koji u današnjem nogometu uvelike prelazi 5 miliona eura jer se danas za toliko već kupuju juniori.Naravno,karikiram,ali budući da se tebi sve mora doslovno nacrtati....
A pod nekom budalom ja sam mislio na neku osobu,bilo iz saveza ,bilo menadžera koji je posrednik preko kojeg se dolazi do igrača koji onda puštaju utakmicu.Jer je valjda svakom osim tebe jasno da se takve stvari ne dogovaraju direktno preko igrača.A bilo menadžer bilo netko iz saveza ima puno veću korist plasmanom na Euro nego puštanjem utakmice iz razloga koji su ti gore navedeni....
Kao što sam ti rekao,previše sam u ovome da bi mi neki galamdžija iz birtije mogao podvaliti svoje labave argumente.I ja se nadam genije moj da se ovime ova rasprava završava jer da sam htio voditi glupe i besmislene razgovore(ovo se odnosi,kad ti već sve moram crtati, na stereotip da su fudbaleri glupsani koji ne znaju sastaviti proširenu rečenicu :P )nastavio bi igrati nogomet,za to sam barem bio plaćen.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/11/2011 : 19:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

A pod nekom budalom ja sam mislio na neku osobu,bilo iz saveza ,bilo menadžera koji je posrednik preko kojeg se dolazi do igrača koji onda puštaju utakmicu.Jer je valjda svakom osim tebe jasno da se takve stvari ne dogovaraju direktno preko igrača.A bilo menadžer bilo netko iz saveza ima puno veću korist plasmanom na Euro nego puštanjem utakmice iz razloga koji su ti gore navedeni....

menađer ili netko iz saveza (ili više njih) sigurno neće za 5 mil. prodati utakmicu jer se igrači neće moći dobro prodati
hahahah
boli njega za igrače

menađer ili netko iz saveza (ili više njih) sigurno neće za 5 mil. prodati utakmicu jer će nam gospodarstvo izgubiti silne novce
hahahaha

menađer ili netko iz saveza (ili više njih) sigurno neće za 5 mil. prodati utakmicu jer pivovare neće zaraditi
hahahah

menađer ili netko iz saveza (ili više njih) sigurno neće za 5 mil. prodati utakmicu jer je igračima dječački san igrati na EP i SP
hahahahahahahahahahaha

umrijet cu od smijeha!!!
daj samo pišeš nebuloze, sto se zakopavas dublje???
ja nisam tvrdio da se utakmica namjestila, niti to mislim, ali ti stvarno pises svasta...
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 15/11/2011 : 19:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Manite se corava posla i uzivajte u utakmici veceras
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/11/2011 : 19:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Samo opsjednuti paranoični luđak može misliti da je ta utakmica s Turskom bila namještena u našu korist.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 15/11/2011 : 19:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Genije,menadžer će imati više koristi prodajom svojeg igrača ili svojih igrača ukoliko se kvalificiraju na prvenstvo nego puštanjem utakmice....
Isto tako,doslovno svi ljudi u savezu imaju neke svoje privatne interese i koristi tako da ne misliš da su oni tu iz altruističkih ideja pa će i oni imati više para u džepu odlaskom na Euro nego puštanjem utakmice.(jel smijem pisati riječi dulje od 5 slova budući da razgovaram se nekim inteligencije petogodišnjaka i po tome kako je napisao MENAĐER sa nekim nadasve načitanim)
Uostalom,dosad je shvatio svatko sa više od 2 razreda osnovne,a ti dragi moj MENAĐERU uživaj u utakmici,sigurno je namještena
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/11/2011 : 20:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
počinje tekma. poželimo sreću našima!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 15/11/2011 : 22:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Prošli.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17902 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/11/2011 : 22:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

hahahahahaha :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 15/11/2011 : 22:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da će se zajebat onaj koji ode u Poljsku ili Ukrajinu gledat reprezentaciju.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 22:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Cestitke. Zasluzeno, nema sta.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13014 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/11/2011 : 23:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Čestitke našim igračima na sjajnom uspjehu!
Bit će fino na ljeto pratit EP.

Have mercy
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/11/2011 : 23:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

Mislim da će se zajebat onaj koji ode u Poljsku ili Ukrajinu gledat reprezentaciju.

Šta kurve su podigle tarifu?
Nema više čekanja i odgađanja.Ide se na prvenstvo i počinje se skupljati lova.
Počinje prodaja stripova

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/11/2011 : 01:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

vidjet ćemo...Bilić je, ak ništa drugo, ovim tekmama pokazao da barem nije 100% beskoristan. tak da...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 16/11/2011 : 08:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Da, vidjeli smo ipak nešto malo drugačiju Hrvatsku sada u ove protekle dvije utakmice gdje smo s 442 više postavili u "kontra gard", prepustili posjed i igru Turcima te odigrali nekoliko dobrih kontri i akcija. Idealno je tako kad imaš kao dvije špice Olića i Mandžukića koji odlično odrađuju neke od svojih obrambenih zadaća. U Turskoj je to bolje funkcioniralo, ali i jučer smo imali par situacija samo što realizacija nije bila na nivou. Posljednjih 25 minuta smo igrali u 4231 gdje smo ipak više imali loptu u nogama, ali više mi se sviđa varijanta s kontra napadima jer naprosto nismo momčad koja zna iskoristiti posjed lopte. Naravno, za kontrašku igru nam je ipak potrebna koncentracija u fazi obrane, a tu je i bilo ponešto grešaka (pa čak i u toj "opjevanoj" utakmici na Istanbulu), ali uz ponešto korekcija valjda možemo to još bolje usavršiti.

Ostaju još samo želje da bude što manje pehova i ozljeda na Euru te da budemo kompletni. Do tada je još puno...

"Velikodušnost bez premca"

Edited by - makikatalinic on 16/11/2011 08:52:42
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 16/11/2011 : 10:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Da, vidjeli smo ipak nešto malo drugačiju Hrvatsku sada u ove protekle dvije utakmice gdje smo s 442 više postavili u "kontra gard", prepustili posjed i igru Turcima te odigrali nekoliko dobrih kontri i akcija. Idealno je tako kad imaš kao dvije špice Olića i Mandžukića koji odlično odrađuju neke od svojih obrambenih zadaća. U Turskoj je to bolje funkcioniralo, ali i jučer smo imali par situacija samo što realizacija nije bila na nivou. Posljednjih 25 minuta smo igrali u 4231 gdje smo ipak više imali loptu u nogama, ali više mi se sviđa varijanta s kontra napadima jer naprosto nismo momčad koja zna iskoristiti posjed lopte. Naravno, za kontrašku igru nam je ipak potrebna koncentracija u fazi obrane, a tu je i bilo ponešto grešaka (pa čak i u toj "opjevanoj" utakmici na Istanbulu), ali uz ponešto korekcija valjda možemo to još bolje usavršiti.

Ostaju još samo želje da bude što manje pehova i ozljeda na Euru te da budemo kompletni. Do tada je još puno...

S ovim se u potpunosti slažem,no ni ova 4231 formacija s Rakitićem na zadnjem veznom a Modrićem kao playmakerom nije loša,tu je Modrić rasterećen.
Najbolje je formaciju postavljat prema suparniku,očito mi najbolje igramo protiv jačih repki,kod slučajeva "Grčka" smo očajni jer ne znamo preuzeti inicijativu i nemamo dubinska kretanja.
Očekujem skupinu:Ukrajina,Engleska,Hrvatska i Danska.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"

Edited by - Leonid on 16/11/2011 10:05:49
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 10:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

koje ti gluposti pišeš, to je čudo jedno
sve, ali baš sve što si napisao na ovom toppiku je potpuna glupost
pa djeca više od tebe znaju o nogometu... ono gore sto si napisao jos uvijek me nasmijava....
menadžer ili netko iz saveza (ili više njih) sigurno neće za 5 mil. prodati utakmicu jer će nam gospodarstvo izgubiti silne novce, jer pivovare neće zaraditi, jer je igračima dječački san igrati na EP i SP itd.
koje gluparije.... da se bar ugledaju na tvoje priče ugledaju ovi današnji političari... oni kradu bez obzira na sve

quote:

Genije,menadžer će imati više koristi prodajom svojeg igrača ili svojih igrača ukoliko se kvalificiraju na prvenstvo nego puštanjem utakmice....

znas li ti koja je vjerojatnost da se igrač proda nakon EP-a? mala
a znaš li koja je vjerojatnost da se vrhunski proda? još manja, skoro pa nikakva
a znaš li kolika je vjerojatnost da se igrač proda pa da mendžer na njemu zaradi 50 mil. sura? i 0%!
i sad upotrijebi svoj mozak jel bolje 5 mil eura ili nekakve bapske priče o zaradi od prodaje u RM za cifru od 100 000 000eura i plaću od 200 000 eura mjesečno?

quote:

Isto tako,doslovno svi ljudi u savezu imaju neke svoje privatne interese i koristi tako da ne misliš da su oni tu iz altruističkih ideja pa će i oni imati više para u džepu odlaskom na Euro nego puštanjem utakmice.

ahahahahahahaha!
sto ti mislis da ljudi u savezu imaju postotak od uspjesnosti reprezentacije?
a i da imaju, koliki postotak moraju imati da zarade 50 mil eura o kojima ti govoris???

quote:

(jel smijem pisati riječi dulje od 5 slova budući da razgovaram se nekim inteligencije petogodišnjaka i po tome kako je napisao MENAĐER sa nekim nadasve načitanim)

ahahaha
ti se javljas!!
napisao si svijestan sa i

quote:

Jesi li ti svijestan da je recimo gospodarstvo Velike Britanije izgubilo prema procjenama izmeđi 1,5 i 2 milijarde funti zbog neodlaska na Euro u Austriji i Švicarskoj 2008,a postotak od tog novca je izgubio i savez.

quote:

Uostalom,dosad je shvatio svatko sa više od 2 razreda osnovne,a ti dragi moj MENAĐERU uživaj u utakmici,sigurno je namještena

ja nigdje nisam rekao da mislim da je ova utakmica kupljena ili nesto, nisam ja u tim teorijama zavjerama, čak sam ti to i napisao, ali načitan čovjek kao ti ne zna čitati
quote:
Originally posted by supermark

ja niti u jednom trenutku nisam rekao da je utakmica namještena, gdje si ti to procitao?
ja sam se samo nadovezao na tvoju nebulozu (zasto bi igrač pustio utakmicu za 5 mil. eura kad ce od EP zaraditi 50 mil. eura)

quote:
Originally posted by supermark

ja nisam tvrdio da se utakmica namjestila, niti to mislim, ali ti stvarno pises svasta...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 10:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Turci procjenjuju da se ukupan gubitak kreće oko 220 milijuna eura, dok je turski savez ostao bez 8 milijuna eura. U računici je obuhvaćena i eventualna zarada od turizma, medija i komunikacija, putničkih agencija pa čak i tekstilna industrija.

Eto koliko ti imaš znanja o nogometu. Ti govoriš o nekim astronomoskim zaradama za stožer, menadžere i savez... Kome bi se isplatilo prodati utakmicu za 5 mil eura?
Daj odi negde drugdje, nemaš veze sa stvarnošću
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/11/2011 : 13:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Momak moj,što bi se u narodu reklo ti si pglu ko kurac.Tebi kad se i pokuša spustiti komunikacija na razinu retardiranog petogodišnjeg djeteta ispada da je to previsok nivo.
Dakle,za sve sa više od 2 zdrava neurona u mozgu da rezimiram još jednom.Nije isplativo uložiti 5 miliona eura u tako važnu utakmicu jer je dobit višestruko veća.I za ljude u savezu i za menaĐere i za igrače.Jednom rečenicom,za sve ljude koji bi nekako mogli utjecati na rezultat.Kladionice ovdje isključujem jer na tako velike uloge bi utakmica ekspresno došla pod istragu UEFE,a sigurno nećeš potplatiti igrača sa 5 miliona eura da bi uplatio listić od 10 kn.Kladioničari(braća Šapina i njima slični)uglavnom namještavaju ligaške utakmice jer se u sustavu natjecanja od tridesetak kola lako kompenzira gubitak bodova.Ili što je još češće,namještaju klubovi koji u tim trenucima više ne mogu na ljestvici niti gore niti dole.Uglavnom se namještavaju utakmice u ovim banana ligama poput naše ili teniski mečevi na turnirima C kategorije iz jednostavnog razloga što u takvim mečevima ZARADA OD KLADIONICE PREMAŠUJE ZARADU OD UTAKMICE!!!!!!!!
Drugo,dragi moj menaĐeru:Ja NIGDJE nisam napisao da bi NEKI IGRAČ pustio utakmicu za 5 miliona eura,nego NEKA BUDALA:Da bi namjestio utakmicu,retarde ne kontaktiraš igrača jer probaj pitati Badelja,Sammira ili Tomasova makar i koliko je sati,a da ne pitaš za dopuštenje Mamića ili Sinovčića,njihove menaĐere.Utakmica se dakle ne namješta preko igrača nego preko menađera ili funkcionera u savezu koji onda kontaktiraju nekoliko svojih igrača(dakle mito od 5 miliona eura se dijeli i ne dobije pojedinac cjelokupni iznos retarde)jer puštanjem samo jednog igrača ne možeš garantirati gubitak(ili dobitak,zavisno iz kuta gledanja)utakmice.
I polupismeni menađer zna da je utakmica baraža utakmica koja pobjedom donosi puno više zarade njemu od zarađenog puštanjem jer vjerovao ti ili ne utakmice EURA ili SP su najbolji izlog za prodaju nogometaša.Za detalje se obrati Petru Krpanu koji se je nakon odigranih 10 minuta na SP protiv Rumunjske (i promašenog praznog gola sa 2 metra)prodao u Sporting Lisabon iz Osijeka.Ili razmisli malo koliko je igrača iz Hrvatske igralo u Premiershipu prije pobjeda naše reprezentacije nad Englezima,a koliko igra danas.I dal su ti transferi premašili 5 miliona eura.Ili progooglaj malo koliko se igrača Urugvaja prodalo u bogate klubove za iznose puno veće od 5 miliona Eura.
Tako da dragi moj menaĐeru niti tu nisi u pravu jer se igrači (a menađeri zarađuju prodajom igrača)najbolje prodaju na takvim prvenstvima preko kojih se dolazi do utakmica baraža između ostalog.
Ljudi iz saveza,pogotovo utjecajniji pojedinci(jer nećeš za puštanje utakmice kontaktirat čistačicu.makar za tebe nisam siguran budući da si se već iskazao inteligencijom)imaju itekakvu korist od sjedenja u savezu jer su svi oni tu zbog osobnog(materijalnog)interesa.Plasmanom na Euro raste interes sponzora,rastu nagrade od postojećih sponzora,raste nagrada od Uefe,raste još mnogo stvari od kojih oni trpaju dio sebi u džep.
Dakle,ponavljam ovo je utakmica koja nosi svakom sudioniku(svakom koji ima dovoljno utjecaja na rezultat) puno više nego što mu nosi mito od 5 miliona eura(koji se ionako dijeli na više osoba)
E sad,kad smo već dosadili ovom prepirkom i Bogu i narodu neka ljudi sami odluče hoće li vjerovati nekom internet glupsanu koji nogomet prati na razini kafanske galame i meni analizira intelekt samo da bi nabio koji post više ili meni koji sam u nogometu aktivno dvadesetak godina i pritom sam igrao sa igračima tipa Balabana,Smoje,Biščana,Šokote(u omladinskom pogonu Rijeke i Dinama)i kasnije u seniorima sa igračima poput Vasilja,Gorana i Predraga Jurića,Bake Sliškovića,Tomasa(Hrv.Dragovoljac),komunicirao sa predsjednicima klubova poput pokojnog Spajića ili razgovarao sa novinarima poput Tome Židaka,Orlanda Rivettia,Ivora Balena tako da sam više nego dovoljno upoznat s temom o kojoj pričam za razliku od tebe menaĐeru....

Edited by - sumohrvat on 16/11/2011 14:09:04
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 16:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ti si totalno poludio.... raspravljas neku pricu o niocemu
vrati ti par postova i pogledaj o cemu mi raspravljamo

evo sto si ti napisao:

quote:

jesi to napisao? jesi!

i aj sad ti meni objasni kako ce jedan pojedinac (jer budala je u jednini) koji pusti utakmicu zaraditi 50 mil. eura
ne cijeli savez, ne gospodarstvo, ne ovi oni, nego jedna osoba

aj to objasni, covjece koji je cistio kopacke svima koje si nabrojao i upravo dokazuje ono sto se opcenito misli o nogometasima
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/11/2011 : 16:21:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Hmm... Ako gledamo s aspekta da je "jedna budala" recimo Mamić, onda ni njemu nije baš u interesu da proda utakmicu za 5 mil. € jer bi mu odlazak na Euro stvarno donia puno više. Samo uzmi u obzir potencijalne transfere koje može napravit.
Vjerojatno je sumohrvat mislia na takvu "osobu", koja ima MOĆ. A možda san i ja krivo protumačia

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 16/11/2011 : 16:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Sumohrvat, ne ulazi u raspravu sa supermarkom..
Jer supermark zna apsolutno sve o nogometu što se znati može..
Dečko ipak navija za Barcu
EDIT: Supermark je savršen i kao takav nepogrešiv, nedaj bože da se s njim ne slažeš

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 16/11/2011 16:34:21
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 16:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Hmm... Ako gledamo s aspekta da je "jedna budala" recimo Mamić, onda ni njemu nije baš u interesu da proda utakmicu za 5 mil. € jer bi mu odlazak na Euro stvarno donia puno više. Samo uzmi u obzir potencijalne transfere koje može napravit.
Vjerojatno je sumohrvat mislia na takvu "osobu", koja ima MOĆ. A možda san i ja krivo protumačia

evo što je sumohrvat napisao na to:

quote:

Ti kao prvo ne znaš čitati.Jer nigdje nisam napisao da će jedan igrač zaraditi toliki iznos nego desetorostruki iznos može zaraditi savez.

dakle, jedna budala je cjolokupan savez?
ili sam i ja krivo protumačio
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.53 seconds. Snitz Forums 2000