forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Martin Mystère
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 173

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/04/2012 : 13:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shiva314
A u kojim DD i MM epizodama, Dylan i Marti dolaze u New York/London i u razgovoru spominju prijatelja iz tog grada kojeg su kontaktirali, ali se ne susreću s njim "jer uvijek prizovu strašne sile"?

DD "Ananga" i MM "Londonske misterije", a spominje se DD i avantura s Mabusom i u "POvratak u New York"...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 21/04/2012 : 14:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Shiva314
A u kojim DD i MM epizodama, Dylan i Marti dolaze u New York/London i u razgovoru spominju prijatelja iz tog grada kojeg su kontaktirali, ali se ne susreću s njim "jer uvijek prizovu strašne sile"?

DD "Ananga" i MM "Londonske misterije", a spominje se DD i avantura s Mabusom i u "POvratak u New York"...

I u DD "Zločin" kad Dylan otputuje u Ameriku.
Meni najurnebesnije pojavljivanja Martija

I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 21/04/2012 : 14:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

@Bruce Wayne: ne znam koliko ti je očuvanost bitna...
Iz nekog razloga Martine je malo teže naći u odličnom stanju- većina ih ima raspucanu boju po uglovima. U striparnicama koliko se sjećam drže grde cijene od dvadeset do pedesetak kuna što mi se čini malo previše a po štandovima imaš samo primjerke u stanju od 2+ do 3+
Ali nedaj se uplašiti, samo se pripremi :D

Da! Nimalo veselo za početak :(
Ali što je zadatak teži to je pobeda sladja :)
Thanx

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/04/2012 : 11:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Bh. Marti Misterija!

Izdavač: Agarthi Comics d.o.o.
www.agarthicomics.ba
Prijevod: FUAD HASANAGIĆ
Lektura: SNJEŽANA ĐORĐIĆ
Dizajn prilagodio: DRAGOMIR KRIŽIĆ
Priprema za štampu: DRAGOMIR KRIŽIĆ
Štamparija: BLICDRUK d.o.o
ISSN: 2233-1271
Štampano u Bosni i Hercegovini
Štampa: c/b
Format: 160/210 mm (Bonelli format)
Datum objave: 21.04.2012.
1 / LJUDI U CRNOM
Originalni naslov: GLI UOMINI IN NERO
Prvo izdanje: April 1982.
Tvorac junaka: ALFREDO CASTELLI
Scenarij: ALFREDO CASTELLI
Crteži: G. ALESSANDRINI

I to smo dočekali!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4364 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 23/04/2012 : 12:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
pohvala za izdanje....jedino mala primedbica za riknu zute boje...u originalu je bela sa plavim i crvenim slovima...
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 23/04/2012 : 12:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
ccc...
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
395 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 24/04/2012 : 16:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Pitanje za pozanvaoce MM: U kojim epizdama se susreću Marti i Dilan Dog?

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 24/04/2012 : 17:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

pohvala za izdanje....jedino mala primedbica za riknu zute boje...u originalu je bela sa plavim i crvenim slovima...

...i čak dvije gramatičke greške na posljednjoj stranici...

Piše:

Broj. 2
Maj 2012

(točka nakon broj --- bez točke nakon 2012)

Treba biti:
Broj 2
Maj 2012.

šteta što lektor spava....
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR Katodikova sjena samo što nije

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/04/2012 : 18:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Poceo sam sa MM od pocetka...

10/10

Kada progutam crtez, odlican kao pocetak seriaja. Idem dalje!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Shiva314
Junior Member

Croatia
336 Posts

Member since 16/07/2004

Posted - 24/04/2012 : 19:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Shiva314 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chris.tower

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Pitanje za pozanvaoce MM: U kojim epizdama se susreću Marti i Dilan Dog?

Wow! Bravo Chris! I hvala.
Morat ću još jednom pregledati neke od ovih epizoda koje imam, jer ili nisam primijetio pojavljivanje/referenciranje ili sam ga zaboravio.

I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/04/2012 : 10:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Evo na ovom topicu su i neki drugi susreti raznih junaka, pa koga zanima:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=7830&SearchTerms=susreti

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/04/2012 : 10:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Da, ne volem ja ta bezrazlozna preplitanja i mesanja
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/04/2012 : 22:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Dee je li Zona X i Priče iz Baze Drugdje izašle sve kod LIB?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/04/2012 : 11:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Dee je li Zona X i Priče iz Baze Drugdje izašle sve kod LIB?

Pa naravno da nije, Zona X tek je u začetku, dug serijal od 45 epizoda, a PIBD su izašle više od polovice...

Go to Top of Page

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 30/04/2012 : 20:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message  Reply with Quote
Naroooode !!!!!
Pozdrav,novi sam ! Mogu li dobiti preporuku,to jest što vi mislite o epizodama Dani more i Operacija Dorijan Grej ?

Ono,mislim stvarno ...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/04/2012 : 23:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagooor

Naroooode !!!!!
Pozdrav,novi sam ! Mogu li dobiti preporuku,to jest što vi mislite o epizodama Dani more i Operacija Dorijan Grej ?

Fenomenalne epizode!!!

Uzmi sve što nađeš na kioscima, i prvi broj "Ljudi u crnom" i ova dva team-upa s Nathanom što ih izdanje Arkona, Zarobljenik budućnosti i Tajna baze Drugde! Nećeš požaliti!

Go to Top of Page

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 03/05/2012 : 08:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message  Reply with Quote
Planira li Martin Mystere doći u Hrvatsku ?

Ono,mislim stvarno ...
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 03/05/2012 : 09:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagooor

Planira li Martin Mystere doći u Hrvatsku ?

Ako ima neka zanimljiva i neresena misterija,doci ce pre ili kasnije.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/05/2012 : 10:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Kad "riješi" bosanske piramide, odmah kreće u istraživanje tajanstvenih NLO viđenja nad Pagom i još tajanstvenijeg trokuta na Komorovcu na Pagu... šala, naravno.

A što se tiče Agarthi Misterija, vjerojatno će eventualno doći u striparnice u ZG; ali se može naručiti i direktno od izdavača...

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 03/05/2012 : 10:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
A tek Baranjski sex Trokut?

Karanac-Draž-Batina

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 03/05/2012 : 11:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo,kako je Marti posetio mnoge zemlje sveta,ali nikad nije svracao na Ex-YU prostore.
Bar koliko ja znam. Dee ce me ispraviti ako gresim.
Zar je moguce da kod nas nema misterija,dovoljno interesantnih za DSSM?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/05/2012 : 11:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Zanimljivo,kako je Marti posetio mnoge zemlje sveta,ali nikad nije svracao na Ex-YU prostore.

Bio je u Sloveniji jednom, u Postojnskoj jami, u epizodi "10 zagonetki u 10 gradova"... Italiju su dobro prorešetali uzduž i poprijeko, bili u Turskoj, Grčkoj, Rumunjskoj; al mislim da su bivšu Jugu zaobišli. Ili smo osjetljivo područje, ili nezanimljivo ili jednostavno još nismo došli na red. Tako Zagor nikad nije konkretno stupio na tlo Europe; a Dampyr npr. baš počinje u Bih, a i vraćaju s više puta. Ima npr. jedna baš mostarska epizoda o starom mostu.

Edited by - DeeCay on 03/05/2012 11:45:31
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 03/05/2012 : 17:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bio je u Sloveniji jednom, u Postojnskoj jami, u epizodi "10 zagonetki u 10 gradova"... Italiju su dobro prorešetali uzduž i poprijeko, bili u Turskoj, Grčkoj, Rumunjskoj; al mislim da su bivšu Jugu zaobišli. Ili smo osjetljivo područje, ili nezanimljivo ili jednostavno još nismo došli na red. Tako Zagor nikad nije konkretno stupio na tlo Europe; a Dampyr npr. baš počinje u Bih, a i vraćaju s više puta. Ima npr. jedna baš mostarska epizoda o starom mostu.

Ne citam Dampira,ne lezi mi ta tematika,ali zato mi je Marti uz Teksa numero uno Bonelli.
Nisam znao za tu epizodu u kojoj je Marti posetio Sloveniju,pokusacu da nabavim.
Hvala Dee.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/05/2012 : 18:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tako Zagor nikad nije konkretno stupio na tlo Europe; a Dampyr npr. baš počinje u Bih, a i vraćaju s više puta. Ima npr. jedna baš mostarska epizoda o starom mostu.

Ovo za Zagora mislim da je Nolitta izjavio da je Europa (kontinent) previše realističan za njega. Da je doba napoleona Zagor bi se uklopio, da je 1848. isto dobro, ali bolje da ne dolaze po ex-Yu jer bi se netko pojavio s pitanjem zašto je Hrvata prikazao ovako, Srbina onako, Crnogorca tako itd. Usput da li ona tiraža za MM u Itajiji je samo za regularne brojeve i ili ukljućuje Zonu i Bazu?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1683 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 03/05/2012 : 18:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A jednom se pominje BiH - to je ona epizoda s vampirom (Vampir u New Yorku) kada on priča o tome kako je postao vampir. Ugrizao ga neki vampir kod Sarajeva :)

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page
Page: of 173 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000