forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 372

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/07/2012 : 10:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Originally posted by selanne

Na mobitelu sam pa mi je mrsko provjeravati naslovnice, je li to nastavak one priče o riječnim gusarima ili nova priča?

Novo, novo.

Hvala!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 16/07/2012 : 16:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
eh... maxi... paklena postrojba... cosu potpuno inferioran crtac u odnosu na citav ostali tex staf... trudio se jadan, ali nista mrka kapa... prica nategnuta do bola... opet nekoliko spektakularnih gluposti... i prosli maxi se vrteo oko nekog utvrdjenja i ovaj isto... eto toliko... naslovnica spojler sama po sebi... nekoliko pravopisnih gresaka i jedan prazan baloncic... tek da začini...

sangue navajo
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 17/07/2012 : 14:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
dolina mrznje... veseli cetvrtak 34 sveska... nizzi i braca cestaro... od njih sam citao kisu u izdanju cetvrtka ali i orginale iz italije 581 i 582 (znaci sve sto su nacrtali u texu)... pravi divlji zapad... momci crtaju sa mnogo prasine na ljudima, konjima i svuda okolo... u svakom slucaju ja nisam veliki kriticar dosadasnjih cetvrtkovih texova kao mnogi na ovom forumu, jednostavno smatram da su uleteli u malo tezi niz i eto... mnoge epizode su mi super, ali vidim da je kisa ostavila veliki uticaj na citaoce kao mozda i najbolji cetvrtak tex... velika jednodelna epizoda... e sad ocekujem da i drugi nastavak doline mrznje bude solidan i da upamtimo i ovu epizodu brace cestaro... a sto se tice 581 i 582 verujte na rec - cista desetka... videcete kad libellus izbaci...

sangue navajo
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17132 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/07/2012 : 15:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Cestarovci su sami crtački vrh u SBE, a Texu idealno leže...
I meni je Kiša najbolji VČ Tex ali tek poslije Crvenih Vukova... Boselli i Font = nenadjebiv tandem...
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 17/07/2012 : 15:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
font je jeben crtac... moram i tu da se pohvalim da sam procitao sve osim almanaha... mislim da je sledece sto ce se pojaviti colorado belle... odlican strip... ali severozapadna teritorija... vrh vrhova... top 10 svih vremena u texu... bez razmisljanja...

sangue navajo
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4141 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 17/07/2012 : 20:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Meni Kisa bolja od Crvenih vukova,meni licno!
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2432 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 17/07/2012 : 23:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Meni Kisa bolja od Crvenih vukova,meni licno!

I meni takođe. Lično nisam od onih koji će tvrditi da je svaka Fontova priča super. Meni su Crveni vukovi onako osrednje.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.

Edited by - legaz on 17/07/2012 23:00:40
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/07/2012 : 07:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Pridruzujem se zakljucima gornja dva posta.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/07/2012 : 09:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Meni Font baš i ne leži, to sam već negdje spominjao. Nekako su mu lica previše plošna.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/07/2012 : 19:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Je li još netko osim Rubyja Scotta u epizodi Posljednje putovanje u Silver Bell ikad pobijedio Texa u dvoboju?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/07/2012 : 20:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
I ako netko ima dobre volje, bi li me uputio na neke usporedne popise ZS-a i originalnih talijanskih izdanja, ako takvo nešto postoji na forumu? Malo bih recenzirao neke starije epizode, pa mi treba radi ovih formalnosti na početku recke.

Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 18/07/2012 : 21:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ako netko ima dobre volje, bi li me uputio na neke usporedne popise ZS-a i originalnih talijanskih izdanja, ako takvo nešto postoji na forumu? Malo bih recenzirao neke starije epizode, pa mi treba radi ovih formalnosti na početku recke.

Izvoli

http://stacion.hr/txt/tex_popis_td.htm

Nemam potpis...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17132 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 18/07/2012 : 22:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

font je jeben crtac... moram i tu da se pohvalim da sam procitao sve osim almanaha... mislim da je sledece sto ce se pojaviti colorado belle... odlican strip... ali severozapadna teritorija... vrh vrhova... top 10 svih vremena u texu... bez razmisljanja...

Sjeverozapadni teritorij sam dosad čitao "samo" tri puta... Čekam zimu, snijeg, to je pravi ugođaj za taj strip... Pravo remek djelo, nešto s čime bi nekoga ko ne čita stripove mogao "navući" na njih Pokušao sam s curom, ali ne ide, to je teži slučaj Jedini je pozitivan komentar bio kako je crtež super
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 19/07/2012 : 01:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magico_Vento

quote:

Izvoli

http://stacion.hr/txt/tex_popis_td.htm

Hvala najveća!!!!!

Go to Top of Page

F.T.W.
Starting Member

23 Posts

Member since 14/07/2012

Posted - 20/07/2012 : 01:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send F.T.W. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spisak od Goblina,poslednji updejt 14.2.2012.
http://www.mediafire.com/?b6n4q9q0rqeu03r

Edited by - F.T.W. on 20/07/2012 01:59:39
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 20/07/2012 : 12:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Hvala i na ovoj obavijesti!

Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1815 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 20/07/2012 : 15:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Kupih i ovog 50-og Tex-a od Libellusa. I u dilemi sam da li da nastavim dalje ili ne? Izuzetno dobre i priče i crtači, ali 20-ak evra po knjizi me strašno obeshrabruje. Ne kažem da je mnogo za takvo izdanje, ali stižu na naplatu neke druge, vanstripovske stvari. Što me neće u neku vladu da budem ministar pa da se nakupujem stripova.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/07/2012 : 15:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night

Kupih i ovog 50-og Tex-a od Libellusa. I u dilemi sam da li da nastavim dalje ili ne? Izuzetno dobre i priče i crtači, ali 20-ak evra po knjizi me strašno obeshrabruje. Ne kažem da je mnogo za takvo izdanje, ali stižu na naplatu neke druge, vanstripovske stvari. Što me neće u neku vladu da budem ministar pa da se nakupujem stripova.

Prosto, da ne moze prostije, uzimaj probrano.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 20/07/2012 : 16:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Odustaneš od ostalih stripova... Ja sam napravio sličan kompromis iako sam uzimao i Zagija i Dylana i Mister Noa, pa sad od njih uzmem samo ponešto, a s Texom gonim dalje. Ne mislim konkretno na Libellusova izdanja.

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4141 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 20/07/2012 : 22:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odustaneš od ostalih stripova... Ja sam napravio sličan kompromis iako sam uzimao i Zagija i Dylana i Mister Noa, pa sad od njih uzmem samo ponešto, a s Texom gonim dalje. Ne mislim konkretno na Libellusova izdanja.

Bas tako!
Texa, nemoj ni slucajno propustati!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/07/2012 : 11:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Kako se nas dvojica ovako dobro slažemo u svemu i imamo slične ukuse... Zašto si onda tako zastranio u navijačkom smislu?

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4141 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 21/07/2012 : 17:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako se nas dvojica ovako dobro slažemo u svemu i imamo slične ukuse... Zašto si onda tako zastranio u navijačkom smislu?

Ma pusti...malo je trebalo,da navijam za pogresan klub!
Srecom,odustao u zadnjem momentu.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 22/07/2012 : 05:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Baš čitam prve brojeve Texa, šteta općenito što ima tako malo recenzija :(
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 22/07/2012 : 11:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deki86

Baš čitam prve brojeve Texa, šteta općenito što ima tako malo recenzija :(

E pa onda kreni recenzirati.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 22/07/2012 : 14:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Ja čitam treću knjigu texa od VČ-a i već se vidi poboljšanje kvaliteta epizoda :)

Nemam potpis...
Go to Top of Page
Page: of 372 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.01 seconds. Snitz Forums 2000