Author |
Topic  |
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 15/07/2012 : 10:13:37
|
quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by selanne
Na mobitelu sam pa mi je mrsko provjeravati naslovnice, je li to nastavak one priče o riječnim gusarima ili nova priča?
Novo, novo.
Hvala! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 16/07/2012 : 16:52:14
|
eh... maxi... paklena postrojba... cosu potpuno inferioran crtac u odnosu na citav ostali tex staf... trudio se jadan, ali nista mrka kapa... prica nategnuta do bola... opet nekoliko spektakularnih gluposti... i prosli maxi se vrteo oko nekog utvrdjenja i ovaj isto... eto toliko... naslovnica spojler sama po sebi... nekoliko pravopisnih gresaka i jedan prazan baloncic... tek da začini... |
sangue navajo |
 |
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts
Posted - 17/07/2012 : 14:49:47
|
dolina mrznje... veseli cetvrtak 34 sveska... nizzi i braca cestaro... od njih sam citao kisu u izdanju cetvrtka ali i orginale iz italije 581 i 582 (znaci sve sto su nacrtali u texu)... pravi divlji zapad... momci crtaju sa mnogo prasine na ljudima, konjima i svuda okolo... u svakom slucaju ja nisam veliki kriticar dosadasnjih cetvrtkovih texova kao mnogi na ovom forumu, jednostavno smatram da su uleteli u malo tezi niz i eto... mnoge epizode su mi super, ali vidim da je kisa ostavila veliki uticaj na citaoce kao mozda i najbolji cetvrtak tex... velika jednodelna epizoda... e sad ocekujem da i drugi nastavak doline mrznje bude solidan i da upamtimo i ovu epizodu brace cestaro... a sto se tice 581 i 582 verujte na rec - cista desetka... videcete kad libellus izbaci... |
sangue navajo |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17132 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 17/07/2012 : 15:13:46
|
Cestarovci su sami crtački vrh u SBE, a Texu idealno leže... I meni je Kiša najbolji VČ Tex ali tek poslije Crvenih Vukova... Boselli i Font = nenadjebiv tandem... |
 |
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts
Posted - 17/07/2012 : 15:24:20
|
font je jeben crtac... moram i tu da se pohvalim da sam procitao sve osim almanaha... mislim da je sledece sto ce se pojaviti colorado belle... odlican strip... ali severozapadna teritorija... vrh vrhova... top 10 svih vremena u texu... bez razmisljanja... |
sangue navajo |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4142 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2432 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 17/07/2012 : 23:00:04
|
quote: Originally posted by Kojot
Meni Kisa bolja od Crvenih vukova,meni licno!
I meni takođe. Lično nisam od onih koji će tvrditi da je svaka Fontova priča super. Meni su Crveni vukovi onako osrednje. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
Edited by - legaz on 17/07/2012 23:00:40 |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 18/07/2012 : 09:58:23
|
Meni Font baš i ne leži, to sam već negdje spominjao. Nekako su mu lica previše plošna. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 18/07/2012 : 19:54:58
|
Je li još netko osim Rubyja Scotta u epizodi Posljednje putovanje u Silver Bell ikad pobijedio Texa u dvoboju? |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 18/07/2012 : 20:02:03
|
I ako netko ima dobre volje, bi li me uputio na neke usporedne popise ZS-a i originalnih talijanskih izdanja, ako takvo nešto postoji na forumu? Malo bih recenzirao neke starije epizode, pa mi treba radi ovih formalnosti na početku recke.  |
 |
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 18/07/2012 : 21:51:07
|
I ako netko ima dobre volje, bi li me uputio na neke usporedne popise ZS-a i originalnih talijanskih izdanja, ako takvo nešto postoji na forumu? Malo bih recenzirao neke starije epizode, pa mi treba radi ovih formalnosti na početku recke. 
Izvoli
http://stacion.hr/txt/tex_popis_td.htm |
Nemam potpis... |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17132 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 18/07/2012 : 22:05:13
|
quote: Originally posted by Combatrock
font je jeben crtac... moram i tu da se pohvalim da sam procitao sve osim almanaha... mislim da je sledece sto ce se pojaviti colorado belle... odlican strip... ali severozapadna teritorija... vrh vrhova... top 10 svih vremena u texu... bez razmisljanja...
Sjeverozapadni teritorij sam dosad čitao "samo" tri puta... Čekam zimu, snijeg, to je pravi ugođaj za taj strip... Pravo remek djelo, nešto s čime bi nekoga ko ne čita stripove mogao "navući" na njih Pokušao sam s curom, ali ne ide, to je teži slučaj Jedini je pozitivan komentar bio kako je crtež super  |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 19/07/2012 : 01:13:59
|
quote: Originally posted by Magico_Vento
I ako netko ima dobre volje, bi li me uputio na neke usporedne popise ZS-a i originalnih talijanskih izdanja, ako takvo nešto postoji na forumu? Malo bih recenzirao neke starije epizode, pa mi treba radi ovih formalnosti na početku recke. 
Izvoli
http://stacion.hr/txt/tex_popis_td.htm
Hvala najveća!!!!!  |
 |
|
F.T.W.
Starting Member

23 Posts
Member since 14/07/2012 |
Posted - 20/07/2012 : 01:52:38
|
Spisak od Goblina,poslednji updejt 14.2.2012. http://www.mediafire.com/?b6n4q9q0rqeu03r |
Edited by - F.T.W. on 20/07/2012 01:59:39 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 20/07/2012 : 12:18:20
|
Hvala i na ovoj obavijesti! |
 |
|
night
Senior Member

Serbia
1815 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 20/07/2012 : 15:56:37
|
Kupih i ovog 50-og Tex-a od Libellusa. I u dilemi sam da li da nastavim dalje ili ne? Izuzetno dobre i priče i crtači, ali 20-ak evra po knjizi me strašno obeshrabruje. Ne kažem da je mnogo za takvo izdanje, ali stižu na naplatu neke druge, vanstripovske stvari. Što me neće u neku vladu da budem ministar pa da se nakupujem stripova. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 20/07/2012 : 15:59:36
|
quote: Originally posted by night
Kupih i ovog 50-og Tex-a od Libellusa. I u dilemi sam da li da nastavim dalje ili ne? Izuzetno dobre i priče i crtači, ali 20-ak evra po knjizi me strašno obeshrabruje. Ne kažem da je mnogo za takvo izdanje, ali stižu na naplatu neke druge, vanstripovske stvari. Što me neće u neku vladu da budem ministar pa da se nakupujem stripova.
Prosto, da ne moze prostije, uzimaj probrano. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 20/07/2012 : 16:05:37
|
Odustaneš od ostalih stripova... Ja sam napravio sličan kompromis iako sam uzimao i Zagija i Dylana i Mister Noa, pa sad od njih uzmem samo ponešto, a s Texom gonim dalje. Ne mislim konkretno na Libellusova izdanja. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4142 Posts
Posted - 20/07/2012 : 22:24:14
|
Odustaneš od ostalih stripova... Ja sam napravio sličan kompromis iako sam uzimao i Zagija i Dylana i Mister Noa, pa sad od njih uzmem samo ponešto, a s Texom gonim dalje. Ne mislim konkretno na Libellusova izdanja.
Bas tako! Texa, nemoj ni slucajno propustati! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 21/07/2012 : 11:22:04
|
Kako se nas dvojica ovako dobro slažemo u svemu i imamo slične ukuse... Zašto si onda tako zastranio u navijačkom smislu?   |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4142 Posts
Posted - 21/07/2012 : 17:45:25
|
Kako se nas dvojica ovako dobro slažemo u svemu i imamo slične ukuse... Zašto si onda tako zastranio u navijačkom smislu?  
Ma pusti...malo je trebalo,da navijam za pogresan klub! Srecom,odustao u zadnjem momentu.
|
 |
|
Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts
Member since 07/02/2006 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia