forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 372

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/07/2012 : 19:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ej Bushido, evo ti

A evo tebi

Mi se sad svađamo čiji je junak jači, jel?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/07/2012 : 19:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
a od kada si to ti postao Texov fan? Ili jednostavno nisi mogao da odolis prilici da se jos jednom ispucas po Ferriju?!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/07/2012 : 19:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Sto se odnosa Galep : CVila u naslovicama, tu je Galep nadmocan, ako se gleda opus prvih 200 brojeva.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/07/2012 : 19:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

a od kada si to ti postao Texov fan?

Eh, smiješno mi je što ljudi meni stalno pokušavaju priljepiti etiketu fana nečega. Neki mi kažu da sam ljubitelj Amerikanaca, drugi kažu mangi, itd.

Ja volim dobre stripove, a dobre stripove rade dobri autori, a Civitelli je dobar autor. I da, bolji od Ferrija.

Šta sad, ako kažem da volim Marcellove epizode Zagora hoću li dobiti i značku ljubitelja Zagora?

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/07/2012 : 20:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Sto se odnosa Galep : CVila u naslovicama, tu je Galep nadmocan, ako se gleda opus prvih 200 brojeva.

Po mom misljenju Villa crta vizuelno bolje naslovnice, mada je Galep imao bolje ideje. Nije crtao vecinom pozerske naslovnice poput Ville.
Sto se tice stripa, tu mi je Galep bolji, barem u epizodama kao sto je Cruzadov znak.
Kod Ville su likovi popeglani, uglancani, jednostavno ne pasu u prljavi svijet Divljeg zapada.
Po mom misljenju Villi perfektno odgovaraju serijali kao sto je M.Mystere. Tu moze da pokaze elegantne likove i sve je na svome mjestu.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/07/2012 : 21:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Ej Bushido, evo ti

A evo tebi

Mi se sad svađamo čiji je junak jači, jel?

Ma da, ono u fazonu kao kad smo se kao klincad igrali rata u sumu:
-ratatatatatatatta jesam te jesam te!
-nisi mogao jer sam trcao! Promasio siii!
-a ne nisaaam, znao sam da ces izleteti pa sam pucao ranije nja nja nja
-al me nisi ubiooo, ja imam panciir
-a ja imam protupancirski metak!
-a ja imam protuprotumetovski paniiir!
-a ja imam metak za protuprotumetovski panciiir!
-a ja imam...

jednako inteligentno, jednako besmisleno

Sto se Ferrija tice, uvek cu govoriti da je on tehnicki jako los, sto stariji to gori...Ali problem je sto tehnika nije dovoljna da dobijes ovacije od toliko hiljada citalaca...if you know what I mean

I da, potpisujem ovo i klanjam se

quote:

Eh, smiješno mi je što ljudi meni stalno pokušavaju priljepiti etiketu fana nečega. Neki mi kažu da sam ljubitelj Amerikanaca, drugi kažu mangi, itd.

Ja volim dobre stripove, a dobre stripove rade dobri autori, a Civitelli je dobar autor. I da, bolji od Ferrija.

Šta sad, ako kažem da volim Marcellove epizode Zagora hoću li dobiti i značku ljubitelja Zagora?

Osim ovoga da je Civitelli bolji od Ferrija. Ne zato sto se ne slazem (a dole negde duboko negodujem i negiram) nego iz jednostavnog razloga jer ga nisam citao.

I mani me te znacke...meni je dovoljno da takav poznavalac devete umetnosti ceni par zagijevih epizoda.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 23/07/2012 : 21:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Ja cenim nekih par stotina!
"VEDRO JE NEBO IZNAD DARKWOODA"!!!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/07/2012 : 21:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

I mani me te znacke...meni je dovoljno da takav poznavalac devete umetnosti ceni par zagijevih epizoda.

Da par, pa volim ja i Sclavija, Bosellija, Andreuccija, Della Monicu i još nekoliko njih.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/07/2012 : 21:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
A ne volis Ferrija... ku kuuuuuuu

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/07/2012 : 21:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ne volis Ferrija... ku kuuuuuuu

A bogami ni Nolittu.

Ali nema veze, ljepota je u oku promatrača.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/07/2012 : 21:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Steta, posto je i Nolitta (objektivno gledajuci) imao dobrih momenata

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/07/2012 : 22:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Steta, posto je i Nolitta (objektivno gledajuci) imao dobrih momenata

Objektivno gledajući svaki autor ima dobrih momenata, neki više, neki manje. Kod Nolitte je takvih premalo da bi mi se svidio. Jednostavno ne volim način na koji čovjek piše.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 23/07/2012 : 22:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Po mom misljenju Villa crta vizuelno bolje naslovnice, mada je Galep imao bolje ideje. Nije crtao vecinom pozerske naslovnice poput Ville.
Sto se tice stripa, tu mi je Galep bolji, barem u epizodama kao sto je Cruzadov znak.
Kod Ville su likovi popeglani, uglancani, jednostavno ne pasu u prljavi svijet Divljeg zapada.
Po mom misljenju Villi perfektno odgovaraju serijali kao sto je M.Mystere. Tu moze da pokaze elegantne likove i sve je na svome mjestu.

Potpuno jednako mislim, iako ne bih rekao da su ideje bilo puno bolje. Samo bolje. Doduše, moraš priznati da je i Villa imao sjajnih naslovnica koje ne spadaju u pozerske. Čak se u ovom trenutko mogu sjetiti manje pozerskih.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/07/2012 : 13:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Niko kao Galep (u Boneliju) nije svojim naslovnicama nije mogao da stvori ambijent napetosti i nasilja koje ce se tek desiti/ili je proslo. Nazalsto, u stripovima to nisam mogao da osetim, Boneli je u zrelijoj fazi jednostavno prepunio scenario planiranjem i diskusijama oko toga sta i kako.

Edited by - kasper on 24/07/2012 13:58:36
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 24/07/2012 : 16:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Zar nije Galep imao ubedljivo najviše "pozajmljenih" ideja za naslovnice? Mislim, i meni je jako drag njegov crtež kao i njegove naslovnice, ali mi je ipak Vilja ispred kada su naslovne u pitanju. A braća Cestaro su mi fenomenalni
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/07/2012 : 16:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bat Baterton

Zar nije Galep imao ubedljivo najviše "pozajmljenih" ideja za naslovnice?

Pa?

Edited by - kasper on 24/07/2012 16:41:53
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 24/07/2012 : 16:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zar nije Galep imao ubedljivo najviše "pozajmljenih" ideja za naslovnice?

Pa?

Pa zato što King, upoređujući Galepa i Vilju, kaže da je Galep imao bolje ideje.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/07/2012 : 16:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa zato što King, upoređujući Galepa i Vilju, kaže da je Galep imao bolje ideje.

A ovaj drugi ne pozajmljuje? .
Po meni najbolju naslovnicu IT497 je "pozajmio". Ima jos mnogo slicnih primera.

Edited by - kasper on 24/07/2012 16:51:59
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 24/07/2012 : 16:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A ovaj drugi ne pozajmljuje? .
Po meni najbolju naslovnicu IT497 je "pozajmio". Ima jos mnogo slicnih primera.

Ma naravno :) Ali to je ipak upotrebljeno kao prednost Galepa
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/07/2012 : 16:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma naravno :) Ali to je ipak upotrebljeno kao prednost Galepa

Napredni ljudi stalno uce (od drugih) . Tako je bilo kroz istoriju
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/07/2012 : 19:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
Možda netko ne zna,Villine naslovnice rađene su po 'naputku' kuće,tj.Villa je znao napraviti i nekoliko skica(naslovnica) za jedan broj,a koja će ići ,ovisilo je o Sergiu.Mislim da je Villa izbacio knjižicu sa stotinjak naslovnica koje se nisu uspile ugurati..Uglavnom,ostaje vidjeti,sad kada je slobodan hoće li nakon odličnih raditi vrhunske naslovnice.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17132 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 24/07/2012 : 23:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Meni su Texove naslovnice trenutno daleko najbolje u Bonelliju... Galep je odlično prikazivao "prljavi" Divlji Zapad ali ništa bolje od Fusca ili Ticcija ili ovih novih Cestarovaca koji su me oduševili!!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 25/07/2012 : 11:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Malo Texa by Villa (nadam se da netko nije već postavio), koji je meni najbolji crtač u Bonelliju općenito, i što se tiče naslovnica i što se tiče stripova:

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 25/07/2012 : 11:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Pa malo Texa by meni jako drag Diso:

I na kraju Tex i Mr. No zajedno:

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 25/07/2012 11:57:39
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/07/2012 : 13:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Procitao i ja ovu pricu 601/602 (Boselli/Mastantuono, nov/dec 2010) i zbilja je... eksplozivna prica, pogotovo "koralski zakljucak." Zanimljiva prica, pokvarenjaci na strani zakona, pomalo "detektivski" pristup plus dobra akcija. Svakako preporuke za kupnju kada dođe na red u LL.

MST bi rekao dobar ali znam da zna razdjeliti publiku. Meni pase, ovlada tus i kadrove. Mozda je njegov Tex (faca) malo drugaciji, plus volovski vrat, a Carson ispada pravi svaler koji dobro krije godine.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 372 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000