Author |
Topic  |
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5575 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5575 Posts
Posted - 09/08/2012 : 14:54:47
|
quote: Originally posted by Caleb
Апсолутно се слажем. нек пукну, ал да погину.
Odmah posle izvlacenja sam rekao da ispadamo i mi i vi...jebi ga, u ovom trenutku to je realnost...ali hocu, sto bi stari Tex rekao : Ako vec moram onda cu skupo prodati svoju kozu"  |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 09/08/2012 : 15:41:58
|
'94 u zimu, isao da gledam zvezda-olympiakos prijateljsku, ilija ivic sveze presao, bacio buket cveca severu pred pocetak, olympiakos povede 0-1 na opste iznenadjenje svih prisutnih, a onda im spakujemo 4 gola bez da si trepnuo i mogli smo jos toliko.
Proslo je 18 godina, ali u fudbalskim terminima, mi smo zaostali jedno 50. Sta naucise klinci u sfrj naucise, otkako su srpski mozgovi konacno zbacili okupatorski jaram i krenuli da rade samostalno dometi su kratki. Prvo samo da nam skinu sankcije, onda ne valja sto smo jugoslavija, onda ne valja hej sloveni, onda i crna gora smeta, e, sad, kad smo srbija, nasa himna, nasi ljudi, sad cemo da ginemo za grb, zastavu... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 09/08/2012 : 15:50:49
|
Rakocevic.
E sad mozemo da pricamo da smo kandidat za titulu. Ali samo onako tiho, ispod glasa. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 09/08/2012 : 16:41:19
|
quote: Originally posted by Mairosu '94 u zimu, isao da gledam zvezda-olympiakos prijateljsku, ilija ivic sveze presao, bacio buket cveca severu pred pocetak, olympiakos povede 0-1 na opste iznenadjenje svih prisutnih, a onda im spakujemo 4 gola bez da si trepnuo i mogli smo jos toliko.
Uh, de me nadje! Jedna od mojih omiljenih utakmica. Rambo razvalio! Ta generacija mi je jedna od omiljenih: Rambo, Perovic, Kovacevic, Stojkovski, Zivkovic, Miloje, Stefanovic, Krupnikovic...
Nas je bilo cetvorica i (normalno) morali smo da se svercujemo vozom. Problem je sto je voz isao samo do Lapova pa smo morali stopom za KG.
E sada dolazim do Mairosuovih pominjanja ovih 18 godina koje prodjose... U Lapovu na naplatnoj rampi nam staje zuti neugledni golf i tip otvara vrata: "Upadajte!" Prilazim kolima i kazem: "Ima nas cetvorica..." i zagrcnem se kada sam video da nam je stao Toma Grobar Nikolic. "Ma upadajte svi, necete valjda pesaka za Kragujevac?!"
 I upadosmo. Tu iz prve ruke saznamo sve o Seseljevom boravku u zatvoru (tada ga je Sloba slao na prevaspitanje) jer se Toma bas vracao iz posete. Secam se i da nas je zezao sto se palimo na prijateljske utakmice koje nam rezim servira.
Kako god ga ja pamtio kao politicara do tada, a bogme, i od tada - ipak nikada necu zaboraviti taj njegov gest te veceri.
I da, mnooogo stvari se promenilo za ovih 18 godina. Tada smo gazili Olimpijakos, a sada strepimo od Omonije. Toma je postao predsednik, a ja nisam.

|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Posted - 09/08/2012 : 17:11:20
|
quote: Originally posted by Mairosu
Rakocevic.
E sad mozemo da pricamo da smo kandidat za titulu. Ali samo onako tiho, ispod glasa.
Posle Igorovog drugog odlaska (2004. godine) samo sam jednu sezonu studiozno pratio Zvezdu (prvi Pesicev dolazak) evo prilike da gledam i ovu sezonu. Nema nikavog opravdanja za drugacije razmisljanje.
Nego, i o ovome treba razmisljati:
Da li Covic moze da garantuje bezbednost sudija koji bi sudili posteno ali se boje Danilovica i Vujosevica i njihovih poseta u svlacionici?
Da li Covic moze spreciti gepekovanje sudija?
Moze li se stati u kraj propadanju srpske kosarke naustrb jednog kluba?
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 09/08/2012 : 17:11:27
|
:D Mrtvi Toma, i tad je bio slina.
Bratislav Zivkovic, moj omiljeni igrac te ere ubedljivo. Kad je 98. derbiju usao i u prvoj akciji namestio Rambu za 3-1, kad nisam skocio do meseca. Bio na istoku... |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Posted - 09/08/2012 : 17:15:15
|
quote: Originally posted by Mairosu Bratislav Zivkovic, moj omiljeni igrac te ere ubedljivo. Kad je 98. derbiju usao i u prvoj akciji namestio Rambu za 3-1, kad nisam skocio do meseca. Bio na istoku...
Ako se secas, Zile je najbolje partije pruzao kada je ulazio kao rezerva... Posle kada je postao standardan, nije bio na tom nivou.
Meni je ubedljivo najomiljeniji igrac iz tog perioda:
6 Marko Perovic
Ali ubedljivo 
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 09/08/2012 : 17:18:26
|
marko perovic koji kasnije ode u cremonese...
Zile kao rezerva ulazio na krilu, posle postao nekakav mutav bek i nista nije znao. mimo onog gola barceloni :D al sto smo ga zavaljali sampdoriji takvog mutavog...ajd njega...al sakica...al jovicica sa polomljenim nogama...jos nas psuju u djenovi :D |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 09/08/2012 : 19:11:10
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by Mairosu '94 u zimu, isao da gledam zvezda-olympiakos prijateljsku, ilija ivic sveze presao, bacio buket cveca severu pred pocetak, olympiakos povede 0-1 na opste iznenadjenje svih prisutnih, a onda im spakujemo 4 gola bez da si trepnuo i mogli smo jos toliko.
Uh, de me nadje! Jedna od mojih omiljenih utakmica. Rambo razvalio! Ta generacija mi je jedna od omiljenih: Rambo, Perovic, Kovacevic, Stojkovski, Zivkovic, Miloje, Stefanovic, Krupnikovic...
Nas je bilo cetvorica i (normalno) morali smo da se svercujemo vozom. Problem je sto je voz isao samo do Lapova pa smo morali stopom za KG.
E sada dolazim do Mairosuovih pominjanja ovih 18 godina koje prodjose... U Lapovu na naplatnoj rampi nam staje zuti neugledni golf i tip otvara vrata: "Upadajte!" Prilazim kolima i kazem: "Ima nas cetvorica..." i zagrcnem se kada sam video da nam je stao Toma Grobar Nikolic. "Ma upadajte svi, necete valjda pesaka za Kragujevac?!"
 I upadosmo. Tu iz prve ruke saznamo sve o Seseljevom boravku u zatvoru (tada ga je Sloba slao na prevaspitanje) jer se Toma bas vracao iz posete. Secam se i da nas je zezao sto se palimo na prijateljske utakmice koje nam rezim servira.
Kako god ga ja pamtio kao politicara do tada, a bogme, i od tada - ipak nikada necu zaboraviti taj njegov gest te veceri.
I da, mnooogo stvari se promenilo za ovih 18 godina. Tada smo gazili Olimpijakos, a sada strepimo od Omonije. Toma je postao predsednik, a ja nisam.

Živković je igrao ko Dani Alves. Ja sam ih gledao kad smo popušili od Xamaxa. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 09/08/2012 : 20:52:17
|
Gledam nesto kako nasi igraci slave ovu pobjedu, pobjedili su na penale tim za koji nikad prije nisam cuo, sve to za zvanicni ulazak u uefa ligu...pa se sjetim penala prije 21 godinu.na niske smo grane pali. no dobro, idemo dalje. Od proslosti se ne zivi.  |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5575 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 09/08/2012 : 20:53:49
|
Ето, сад нам остаје да се нервирамо, бар још две утакмице.А могли смо то да избегнемо!
А бар не испадамо од Кипрана, као тамо неки!
А' ЕЛ неко зна колики је тачан резултат после пенала?  |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 09/08/2012 20:56:37 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5575 Posts
Posted - 09/08/2012 : 20:57:11
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ето, сад нам остаје да се нервирамо, бар још две утакмице.А могли смо то да избегнемо!
А бар не испадамо од Кипрана, као тамо неки!
А'ЕЛ неко зна колики је тачан резултат после пенала? 
To su bre prave komsije...Nadam se da bi oni isto ucinili za nas  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 09/08/2012 : 20:59:48
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
To su bre prave komsije...Nadam se da bi oni isto ucinili za nas 
Само што је ова Омонија дупло јача од оних за које никад нисам чуо.
  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 09/08/2012 : 21:06:19
|
И још нешто, драги моји Звездаши, па зар само ја треба да будем оптимиста?
Најавио сам победу на Кипру, сад да ли је после пенала, свеједно, још слађе је тако!
Ех, кад би могли да извучемо комшије у овом последњем колу, али не могу да се састану две екипе из исте земље, штета! |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Topic  |
|