forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/08/2012 : 22:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:
Originally posted by brni

triba Damira zvat u repku.. i to sta prije..

Njega ne bi zva da mi smokve ide brat

jbg zaboravia sam stavit ovo -

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 15/08/2012 : 22:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Boljih igrača od ovih nemamo ali nisu igrači problem,problem je što Štimac previše mijenja koncept igre,njemu je sami centar pola utakmice bio prazan.
Rakitić i Badelj ne mogu pokriti toliki teren,jednostavno oni nisu pravi defenzivni vezni koji znaju kvalitetno prekinuti protivničku kontru.
Ovo je previše napadački,previše neorganizirano.

Štimac stalno ponavlja da mu je Mourinho uzor a nije pokupio ništa od njegove igre.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/08/2012 : 00:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
hmm
zar nije rekao neki dan da cemo igrati kao Španjolska?
Go to Top of Page

Dule
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 09/05/2003

Posted - 16/08/2012 : 00:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dule's Homepage  Send Dule a Private Message  Reply with Quote
Svojedobno kad sam bio dete, (prije cca 40 godina) svi su mediji govorili o tzv. „Totalnom nogometu“. (Kao, svi igraju sve i svi idu naprjed, ali i natrag...). Kad sam čuo izjave novog Izbornika (a i vidio ovo danas/jučer), to me nekak potsjetilo na to... Međutua, takav pristup zahtjeva i igrače fizički pripremljene za 90 minuta trka. Štimac ima ekipu koja to može izdržati otprilike 40 minuta. A baš im i tehnika nije kao Nizozemaca na Weltmajsteršaftu 1974.
„Totalni nogomet“, a to je ono čime mi se čini da Štimac želi pokrenuti ovu reprezentaciju, može profunkcionirati jedino ak dovede recimo nekog njemačkog neumoljivog dresera t.j kondicionog trenera. Sve ostalo, bojim se ostat će na šarmiranju Mile, dok bu Pletikosa sve više gledal preko ramena.
:)
PS
Ipak mislim da Štimcu treba dati vremena i priliku. Ako ništa drugo ima neku pozitivnu agresiju,; za razliku od proračunatog ziheraša prije njega.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 16/08/2012 : 01:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dule

može profunkcionirati jedino ak dovede recimo nekog njemačkog neumoljivog dresera t.j kondicionog trenera

Hm, koliko bilo kakav kondicioni mag može uraditi sa igračima koji su u repki relativno kratak period (mislim na okupljanja)? Potrebno je primijeniti njemački sistem (koji su oni uzeli od Španaca, a ovi od Holanđana, pa i nije baš njemački, ali dobro), ali u svim omladinskim kategorijama i instalirati ih u klubove.

Potpis.
Go to Top of Page

HercegBosna
Starting Member

64 Posts

Member since 02/03/2012

Posted - 16/08/2012 : 09:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send HercegBosna a Private Message  Reply with Quote
Dobro je prošlo, moglo je biti i gore, razbiše nas Kosovari !!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/08/2012 : 11:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

odgrao sam na hrvatsku pobjedu. al ne znam zasto,dok sam ispunjavao listic u glavi mi je samo bio stimac kako se keseri a kraj njega sotona.sluh mi je govorio nemoj,al patriotsko srce je odlucilo.nisam gledao utakmicu,sin mi dodje i rece,vode oni. ja pogleda malo kasnije na pc´u,ono 1:1.ma bit ce to,nema frke. onda mi sin rece izgubili smo 2:4. osjecao sam se ko patriot pred streljackim vodom.sta je pouka ovoga,ne kladi se kad igra domovina. al bit ce bolje.

Mene šišnila Poljska u košarci protiv Belgije 1,35 bilo. Da se propucaš. Na 10 kunića 440.

Bila i Hrvatska na njemu, ali ja san veleizdajnik - stavia san 3+!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 16/08/2012 : 12:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
ono kaj je najzanimljivije u cijeloj ovoj priči i samo još jedan od dokaza da je naš nogomet hodajući zombi..

za mjesto izbornika čak nije bilo ni kandidature, nego je automatski dogovoreno, da štimac, nakon kaj je uništio hnl sa ligom 16, nakon propalih izbora za predsjednika hns-a, skinuo gaće i naguzio se maksimirskom joci amsterdamu..

ako su reference za izbornika višegodišnje komentiranje prek televizije, onda je komotno repku mogao preuzeti božo sušec ili mila horvat.

o štimcu kao treneru dovoljno govore podaci da je u par tekmi trenirao cibaliju u vinkovcima, da je sa zagrebom(i to dobrom momčadi: jefton,skender,tokić,ljubojević,krstanović,pavlović,šovšić) uspio ispasti iz lige, samo kaj su muljatori iz hns-a spriječili to. također, osvojio prvenstvo sa hajdukom,nakon kaj je cijelu ekipu do proljeća složio baka slišković i to u sezoni kad su mu jedini konkurenti bili za naslov inker i zagreb.

sjajne reference za trenera...

za nasljednika predviđam krunu "romb" jurčića
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/08/2012 : 12:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

za mjesto izbornika čak nije bilo ni kandidature, nego je automatski dogovoreno, da štimac, nakon kaj je uništio hnl sa ligom 16, nakon propalih izbora za predsjednika hns-a, skinuo gaće i naguzio se maksimirskom joci amsterdamu..

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/08/2012 : 12:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Pitanje:
Ko je u stvari taj Stimac, odakle mu tolika moc u HNS?
Ja ga znam samo kao tipa koji je na EP prosipao bisere, zvucio mi je kao poprilicno retardiran.
Nije mi jasno kako takav covjek moze da ima toliku moc. Ko stoji iza njega i zasto?
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/08/2012 : 12:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Pitanje:
Ja ga znam samo kao tipa koji je na EP prosipao bisere, zvucio mi je kao poprilicno retardiran.
Nije mi jasno kako takav covjek moze da ima toliku moc. Ko stoji iza njega i zasto?

Mamić. Spuštenih gaća.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/08/2012 : 12:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Vidit ćemo oće li Iron Balls na baterije napravit kakve izmjene Zakona o športu.
S obzirom da ima većinu u Saboru ne bi tribalo biti problema.

Ali ja san prevelik optimist

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/08/2012 : 12:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:

Pitanje:

Mamić. Spuštenih gaća.

selanne daj makni taj gay avatar..sramotis se..

Edited by - brni on 16/08/2012 12:50:34
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/08/2012 : 13:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
a ja mislim da majstori iz hns-a nisu za štimčevu premijeru odabrali dobrog protivnika
švicarska je prejaka da bi se na njima eksperimentiralo
još se sjećam njihove utakmice s turcima iz 2008, po onome pljusku, jebote, to mi je najbolja utakmica u zadnjih 10 godina

ali dobro, što reći o tim 'promjenama' u hns-u
štimas i mamić su bili na pasmater dok nisu uhapsili širića i dok nije ispalo da je i on potplaćivao i namještao
od onda su veliki frendovi
eno i ustaška kapica maleš je odlepršao

a tek iron balls ministar, haha, on se pokazao na obrani učiteljskih plaća

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/08/2012 : 13:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pitanje:

Mamić. Spuštenih gaća.

Znam da si sad mislio na Zlotvora, ali toliko sam ti ja stalno u mislima da pišeš moje ime i kad misliš na druge. A ja sam ionako na forumu obznanio da sam gay, znači...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/08/2012 : 13:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pitanje:

Mamić. Spuštenih gaća.

Znam da si sad mislio na Zlotvora, ali toliko sam ti ja stalno u mislima da pišeš moje ime i kad misliš na druge. A ja sam ionako na forumu obznanio da sam gay, znači...

dobro dobro..procitali smo svi i prva dva puta kad si obznania..ne moras opet trubit na sva zvona..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/08/2012 : 13:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
a Zlotvoru saljem ovo -

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 16/08/2012 : 13:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se pretjeruje malo sa jučerašnjom utakmicom. Već otprije se zna kako nisam ljubitelj lika i djela Igora Štimca, ali isto tako treba pogledati drugu stranu priče, kad smo zadnji put odigrali dobro neku prijateljsku utakmicu? U Bilićevoj eri toga se ne sjećam.

Općenito prijateljske iz godine u godinu sve više gube smisao (hvala Bogu da FIFA i polako miče termin po termin), tako da u budućnosti uopće ne vidim potrebu da igramo prijateljske utakmice protiv ovako jakih protivnika. Eventualno neke slabije rangirane države pa da se "punimo" samopouzdanjem.

Nakon dviju kvalifikacijskih bit ćemo pametniji vjerujem. Iako nisam bio optimist ni prije kad se njega ustoličilo na ovo mjesto, ali nije nešto jučerašnja utakmica utjecala na moj dojam. Zanimljivo je da je Štimac valjda radio 10 poslova u životu i jedino u čemu je bio dobar je igračka karijera, ovo ostalo katastrofa.

Kao trener se već "dokazao", njegova jedina sreća je što nije isto biti izbornik i trener.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/08/2012 : 13:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
brni & sellane, man'te se vi mene, non stop van se moje ime valja po ustima. Ima i ljepših persona od mene za vaše mokre snove

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/08/2012 : 13:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

brni & sellane, man'te se vi mene, non stop van se moje ime valja po ustima. Ima i ljepših persona od mene za vaše mokre snove

Meni si ti najdraži.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/08/2012 : 13:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni si ti najdraži.

ah..lipo je vidit dva mlada momka poput vas kako se draskate..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/08/2012 : 13:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni si ti najdraži.

Ti stvarno nisi normalan

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/08/2012 : 13:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako se mladi Senegalac snaša u Vodicama?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/08/2012 : 13:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kako se mladi Senegalac snaša u Vodicama?

dobro i uhranjeno ..i kaze da jedva ceka da te upozna..i on poput selannea voli mlado meso..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/08/2012 : 13:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Mislim da se pretjeruje malo sa jučerašnjom utakmicom. Već otprije se zna kako nisam ljubitelj lika i djela Igora Štimca, ali isto tako treba pogledati drugu stranu priče, kad smo zadnji put odigrali dobro neku prijateljsku utakmicu? U Bilićevoj eri toga se ne sjećam.

prvo Balic sad Stimac..pa kojeg dalmatinca ti uopce volis..ne mogu virovat koji antagonizam ovdje siris..i jos si jedan od nas..

IZDAJNIK KATALINIĆ!!

Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000