forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 372

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/08/2012 : 08:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Slažem se, kod pilota je dobar, ali kod Texa je katastrofa.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4142 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 28/08/2012 : 09:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Slažem se, kod pilota je dobar, ali kod Texa je katastrofa.

+1
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17132 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/08/2012 : 10:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Disa što dalje od Texa - mislim da oko ovoga vlada manje-više konsenzus...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/08/2012 : 11:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Bre, al ste se nameracili na Disa, stidite se
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17132 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/08/2012 : 11:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Meni je Diso zakon na Mister Nou, a kako je tek odradio Mohikanca, strašno... Tex je nešto što mu (preočito) nije leglo.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/08/2012 : 11:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Meni je Diso zakon na Mister Nou, a kako je tek odradio Mohikanca, strašno... Tex je nešto što mu (preočito) nije leglo.

Dobro, lose je uradio Texa, al gledajuci unazad maxiji su uglavnom lose nacrtani, iskljucivsi tu one procetne brojeve do Severozapadnog Teritorija.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/08/2012 : 11:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Nisu baš, Ortizov je svaki dobar, a ni Repetto nije loš.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/08/2012 : 12:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisu baš, Ortizov je svaki dobar, a ni Repetto nije loš.

Ortiz mi je ocajan u onom Voz maksiju, prica jos losija. A kad se setim kako je uradio Gigant, Maskalerose i svoj prvi maksi eh. Steta. Nije zalost kad neko ko slab/nevest crtac radi standrardno lose radove, steta je da znalce arce ninasta. Font na primer svo vreme drzi kvalitet, a mozda je sada i bolji nego ranije.
Disove maxija sam makar doterao do kraja (ne znam kako).
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/08/2012 : 12:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Meni je Blindirani vlak baš sjeo. Sviđa mi se kad malo ubace novosti, pa Tex radi s "probranom" ekipicom.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/08/2012 : 12:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je Blindirani vlak baš sjeo. Sviđa mi se kad malo ubace novosti, pa Tex radi s "probranom" ekipicom.

Uh i meni se generalno svidjaju scenariji sa tim probranim ljudima spremim na sve
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 28/08/2012 : 13:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

a kako je tek odradio Mohikanca, strašno...

Strasno dobro ili strasno lose?
Nisam vidio "Mohikana" na sajtu pogledat cu a sto se tice stripa u cijelini opcenito jel valja ako si citao ili tko drugi ?

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/08/2012 : 14:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Nisam vidio "Mohikana" na sajtu pogledat cu a sto se tice stripa u cijelini opcenito jel valja ako si citao ili tko drugi ?

Uzimaj Mohikanac cim pre, sjajan strip.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17132 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/08/2012 : 09:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:

a kako je tek odradio Mohikanca, strašno...

Mislio sam na dobro, izvrsno! Sorry na dvosmislenosti
Mohikanac je možda i najbolji strip koji sam čitao u zadnje 2-3 godine, a bilo je tu puno stripova...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/08/2012 : 20:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ma Diso odlicno crta i Texa i Mister Noa, mozda mu samo pilot vise lezi.

Jedva cekam da Diso dodje na sajam stripa ovde u Beogradu da mi se potpise na 100 broj!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12648 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/09/2012 : 19:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Da ne otvaram novu temu:

-jel ima negdje popis najboljih priča Teksa Vilera.

Jeste li razgovarali nešto na tu temu?

U poslednje vrijeme sam počeo čitati Teksa pa me zanima koje su to priče da bi valjalo nabaviti i pročitati....

Inače neka kažem i to, da volim priče sa puno akcije, indijanaca,....znači u tom rangu. Ne volim one neke "detektivske", "stočarske" "skorumpirani gradonačelnik",....priče.

Recimo El Morisko-Stižu ruralesi u tom stilu. Ili da napadnu neku utvrđenje, zamak,....ono neki rat i to....
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/09/2012 : 19:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Lovci na skalpove, Sablasti u pustinji i Razbojnici s Rio Grandea od Libellusa, Kameni most (ZS), Ponos Navajoa (SD 15-18), Na putu za utvrdu Apache (LU 90-92)... Ovo je ono što mi prvo pada na pamet, mislim da su brojevi epizoda otprilike točni, ovdje mi je slaba konekcija, pa ne smijem ni otvoriti drugi prozor da provjerim. Najradije bih ti preporučio svaku epizodu, ali pogledaj malo recenzije.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 01/09/2012 : 19:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

Da ne otvaram novu temu:

U poslednje vrijeme sam počeo čitati Teksa pa me zanima koje su to priče da bi valjalo nabaviti i pročitati....

Inače neka kažem i to, da volim priče sa puno akcije, indijanaca,....znači u tom rangu. Ne volim one neke "detektivske", "stočarske" "skorumpirani gradonačelnik",....priče.

Recimo El Morisko-Stižu ruralesi u tom stilu. Ili da napadnu neku utvrđenje, zamak,....ono neki rat i to....

Okorjeli Zagorovac kaže bilo koja epizoda.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/09/2012 : 19:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Tako i treba, a ja se ustručavam.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12648 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/09/2012 : 21:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lovci na skalpove, Sablasti u pustinji i Razbojnici s Rio Grandea od Libellusa, Kameni most (ZS), Ponos Navajoa (SD 15-18), Na putu za utvrdu Apache (LU 90-92)... Ovo je ono što mi prvo pada na pamet, mislim da su brojevi epizoda otprilike točni, ovdje mi je slaba konekcija, pa ne smijem ni otvoriti drugi prozor da provjerim. Najradije bih ti preporučio svaku epizodu, ali pogledaj malo recenzije.

hvala, nego šta ti mali visiš na forumu, subota je, u Tunisu si, ajde van da se provedeš! Skokni malo u Hamamet (tamo sam ja bio pred 15 godina haha).
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12648 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/09/2012 : 21:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Da ne otvaram novu temu:

Okorjeli Zagorovac kaže bilo koja epizoda.

ma i ja sam Zagorovac ali u poslednje vrijeme sam na novo odkrio Teksa kojeg nisam čitao sto godina pa eto, da nabavim po koji strip o Teksu.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/09/2012 : 21:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hvala, nego šta ti mali visiš na forumu, subota je, u Tunisu si, ajde van da se provedeš! Skokni malo u Hamamet (tamo sam ja bio pred 15 godina haha).

Hahaha, hvala na savjetima i brizi, ali nemam s kim vani. Svi ostali studenti koji su ovdje na razmjeni su jučer otišli na organizirani izlet negdje po obali, a ja sam stigao jutros oko 4h. Do sutra uvečer sam potpuno sam, onda će početi provod.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12648 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/09/2012 : 21:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hahaha, hvala na savjetima i brizi, ali nemam s kim vani. Svi ostali studenti koji su ovdje na razmjeni su jučer otišli na organizirani izlet negdje po obali, a ja sam stigao jutros oko 4h. Do sutra uvečer sam potpuno sam, onda će početi provod.

a dobro je. Nemojte suviše galamiti, ipak je to muslimanska zemlja ( teško sam se naviknuo na njihov wc i onu cijev za pranje umjesto papira) a i alkohol nije dozvoljen iako svi piju haha.
Taksiji su bili jako jeftini pa možete tražiti neke klubove iako mislim da se sve nekako dešava po hotelima itd...bar u Hamametu. Vjerovatno je u glavnome gradu Tunisu drukčije....
Kako dugo češ biti dolje?
I zašto baš Tunis? Što nisi izabrao Braziliju npr haha.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/09/2012 : 22:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Bit ću dva mjeseca, a birao sam između Indije i Tunisa. Bilo mi je lakše naći prijevoz, ne trebaju mi vize, za Indiju bi se trebao i cijepiti protiv nekakvih bolesti... Svašta nešto, uglavnom, Tunis je bio bolji izbor.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12648 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/09/2012 : 22:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bit ću dva mjeseca, a birao sam između Indije i Tunisa. Bilo mi je lakše naći prijevoz, ne trebaju mi vize, za Indiju bi se trebao i cijepiti protiv nekakvih bolesti... Svašta nešto, uglavnom, Tunis je bio bolji izbor.

pa uživaj! Mogao bi mi poslati razglednicu, odnosno zamoliti ostale studente da mi pišu iz njihovih zemalja, kada se budu vratili kuči, tamo su sigurno studenti iz cijeloga svijeta.

ZEZAM SE!!!

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/09/2012 : 01:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Za sve ljubitelje Teksa:

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page
Page: of 372 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000