Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/09/2012 : 01:46:16
|
protiv Makedonaca smo jedva izvukli i ovaj rezultat. bojin se da če štimac bit i gori nego šta san mislia |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33550 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 08/09/2012 : 09:07:52
|
sretna pobjeda, Makedonci stvorili više šansi od nas i izgledali kao repka koja zna što hoće, za razliku od nas, u Belgiji nemamo što tražiti, očekujem laganu pobjedu Belgije! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 08/09/2012 : 09:34:25
|
quote: Originally posted by tex2
sretna pobjeda, Makedonci stvorili više šansi od nas i izgledali kao repka koja zna što hoće, za razliku od nas, u Belgiji nemamo što tražiti, očekujem laganu pobjedu Belgije!
A ko zna, možda baš tamo odigramo odlično, sumljam , ali ko zna. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 08/09/2012 : 09:37:02
|
A dajte ljudi, pa od 3 prijašnje pobjede nad Makedonijom, sve tri su bile knap. Igra nije bila neka, ali mi ionako lošije igramo protiv "malih", naš stari problem. Pričekajmo s kritikama bar do Belgije, ja sam uvjeren da će tamo igrati puno bolje. |
Trouble will find me |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 08/09/2012 : 09:40:08
|
quote: Originally posted by Markos
A dajte ljudi, pa od 3 prijašnje pobjede nad Makedonijom, sve tri su bile knap. Igra nije bila neka, ali mi ionako lošije igramo protiv "malih", naš stari problem. Pričekajmo s kritikama bar do Belgije, ja sam uvjeren da će tamo igrati puno bolje.
   |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 08/09/2012 : 09:42:47
|
quote: Originally posted by King Warrior
Odakle Mijatovic sa njim? Zar ima jos neke veze sa Realom?
Pedja je u razdoblju od 2006. do 2009. bio sportski direktor u Realu,te iako je bio jako cijenjen kao igrač,uspio je još više postići svoju popularnost u Madridu.
Uz to,čini se da je upravo on bio jedan od ključnih ljudi u transferu Modrića. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 08/09/2012 : 10:04:13
|
I mislio sam da će ovo biti užasno izjednačena skupina, eto i Makedonija je pokazala da ima jako dobru igru, nekoliko odličnih igrača i da može svima napraviti cirkus, i u gostima i kod kuće... Ne pamtim kada nas je neka, uvjetno rečeno mala momčad, ovako napala kod kuće, pa imali su bolje prilike, više udraca u okvir, više kornera... Bravo Makedonija! |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 08/09/2012 : 11:25:46
|
Najslabija karika Hrvatske repke je Štimac... |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 08/09/2012 : 11:46:04
|
quote: Originally posted by Leonid
Pedja je u razdoblju od 2006. do 2009. bio sportski direktor u Realu,te iako je bio jako cijenjen kao igrač,uspio je još više postići svoju popularnost u Madridu.
Uz to,čini se da je upravo on bio jedan od ključnih ljudi u transferu Modrića.
Ma znam da je bio direktor u Realu do 2009., vec sam se iznenadio kada sam ga sinoc vidjeo zajedno sa Mourinhom na utakmici, pa mi nije jasno sta je tu trazio, da li je opet preuzeo neku funkciju ili nesto trece. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 08/09/2012 : 13:07:03
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by mr murdoc
Najslabija karika Hrvatske repke je Štimac...
 Kako su lipo podilili funkcije između sebe, bez ikakvog natječaja. 
Seljak do seljaka ..infantilni malogradani liseni svakog srama. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 08/09/2012 : 13:19:34
|
Ma znam da je bio direktor u Realu do 2009., vec sam se iznenadio kada sam ga sinoc vidjeo zajedno sa Mourinhom na utakmici, pa mi nije jasno sta je tu trazio, da li je opet preuzeo neku funkciju ili nesto trece.
Nije preuzeo nikakvu funkciju no koliko je meni poznato,Mijatović ima neku neslužbenu ulogu skauta za Balkan,on je i preporučio Modrića Realu ima jedno 2 godine. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 08/09/2012 : 13:24:46
|
Belgija bi nam ipak trebala više odgovarati. Uostalom, Hrvatske je svoje najbolje utakmice igrala kad smo se postavili na "kontre" i čekali na svojoj polovici. Šteta što naši treneri i izbornici forsiraju nekakvu "lijepu igru s puno pasova" i onda na kraju dobiješ upravo suprotno. Jebiga, nemože svatko igrati tako i ne vidim zašto težimo tome. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33550 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 08/09/2012 : 13:44:45
|
Jučer su skauti mogli vidjeti samo Pandeva, strašan napadač, mogao bi ga Mou uzeti... |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 08/09/2012 : 15:15:50
|
quote: Originally posted by tex2
Jučer su skauti mogli vidjeti samo Pandeva, strašan napadač, mogao bi ga Mou uzeti...
odlican igrac! samo nije vise ni najmladji. steta. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 08/09/2012 : 16:18:39
|
Hrvatska uvijek igra lošije protiv "malih", to je nažalost tako uvijek bilo i čini se da će biti, protiv Belgije očekujem iznanđujuće dobru igru i mnoge hvalospjeve nakon tekme...
A ona atmosfera je sramota, ja bih zabranio sad utakmice u Zagrebu na jedno 5 godina, u nas ljudi samo idu gledati protivnika, da je došla Španjolska bilo bi 35 tisuća ljudi a ovako 10... Mi bi trebali uvijek ići gledati naše, kakvi su god i s kim god igraju, imam dojam da će nas više biti u Belgiji...
A što se tiče ekipe, Šimunić nema što više tražiti u njoj i ne znam za vas ostale ali meni je Srna očajan!! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 08/09/2012 : 17:38:27
|
quote: Originally posted by Davor2403
Hrvatska uvijek igra lošije protiv "malih", to je nažalost tako uvijek bilo i čini se da će biti, protiv Belgije očekujem iznanđujuće dobru igru i mnoge hvalospjeve nakon tekme...
A ona atmosfera je sramota, ja bih zabranio sad utakmice u Zagrebu na jedno 5 godina, u nas ljudi samo idu gledati protivnika, da je došla Španjolska bilo bi 35 tisuća ljudi a ovako 10... Mi bi trebali uvijek ići gledati naše, kakvi su god i s kim god igraju, imam dojam da će nas više biti u Belgiji...
A što se tiče ekipe, Šimunić nema što više tražiti u njoj i ne znam za vas ostale ali meni je Srna očajan!!
POTPISUJEM...od slova do slova...zadnji put je maksmir bio pun prije 4 godine kad su nam englezi podarili četvorku,a osim toga,kad netko navikne da su karte kunu...šimunić je živi užas,za njega je buljat beckenbauer...srna se šlepa na staroj slavi,vec godinama statira u kukuruzu... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 08/09/2012 : 17:54:25
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Davor2403
A što se tiče ekipe, Šimunić nema što više tražiti u njoj i ne znam za vas ostale ali meni je Srna očajan!!
POTPISUJEM...od slova do slova...zadnji put je maksmir bio pun prije 4 godine kad su nam englezi podarili četvorku,a osim toga,kad netko navikne da su karte kunu...šimunić je živi užas,za njega je buljat beckenbauer...srna se šlepa na staroj slavi,vec godinama statira u kukuruzu...
Sve to stoji ali mi osim Maksimira i Poljuda nemamo dovoljno dobar stadion. U Zagrebu ljudi ne žele napunit Maksimir zbog Štimca a u Splitu zbog Mamića.....tako da bi ovakvo stanje moglo potrajati osim ako ne zaredaju s dobrim rezultatima.
Možda je ovaj put i cijena bila previsoka. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 08/09/2012 : 18:47:59
|
Sve to stoji ali mi osim Maksimira i Poljuda nemamo dovoljno dobar stadion. U Zagrebu ljudi ne žele napunit Maksimir zbog Štimca a u Splitu zbog Mamića.....tako da bi ovakvo stanje moglo potrajati osim ako ne zaredaju s dobrim rezultatima.
Možda je ovaj put i cijena bila previsoka.
Nažalost u Zagrebu se godinama ne može napuniti stadion ni na dinama ni na reprezentaciji. U ST koliko god kukali protiv HNS-a se kad je bilo važno protiv Gruzije u kvalifikacijama napunio stadion. Vidit ćemo protiv Škotske u ST. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 08/09/2012 : 18:49:02
|
Ma znam da je bio direktor u Realu do 2009., vec sam se iznenadio kada sam ga sinoc vidjeo zajedno sa Mourinhom na utakmici, pa mi nije jasno sta je tu trazio, da li je opet preuzeo neku funkciju ili nesto trece.
Nije preuzeo nikakvu funkciju no koliko je meni poznato,Mijatović ima neku neslužbenu ulogu skauta za Balkan,on je i preporučio Modrića Realu ima jedno 2 godine.
a rodjak, mozda cak i bratis mu je agent koji je sudjelovao u transferima modrica, badelja
mijatovic je nesluzbeni savjetnik direktora anhzija koji mu je prijatelj i mijatovic je najvise sudjelovau o dovodjenju eto'o u anzhi
a sto se tice njegovog odnosa u realu, on je veliki prijatelj kluba, kao i predsjednika i mourinha, tako da ne cudi sto je bio tu :) |
There can be only one, me! |
Edited by - maddox031 on 08/09/2012 18:49:35 |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
|
Topic  |
|