forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 13/10/2012 : 16:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Kakav god da nam je po pitanju morala savez i trener navijači su se također potrudili da zaokruže priču o hrvatskom nogometu.
Koliko god sam bio protiv Sammirovog poziva toliko mi je i jadno ako je istina ono što pišu mediji hukanje navijača kad je Sammir imao loptu.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/10/2012 : 16:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Nekima je problem što je Sammir crnac,to ih najviše boli....takvi tipovi mi se gade doslovce.
Meni je jedini problem što Mamić diktira koga će se pozvati,međutim ako Sammir pokaže želju,trku i igru preći ću i preko toga.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 13/10/2012 : 17:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Meni je jedini problem što Mamić diktira koga će se pozvati

+1

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/10/2012 : 17:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
također, ono s rasizmom je bolesno, ali da je samir zaslužio poziv, nije

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/10/2012 : 17:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
@nesvrstani

s obziro da je prvi uvjet klađenja na tvojoj strani smijem li se još uvijek pridružiti okladi u avatar'

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17122 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/10/2012 : 19:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Jel moguće da su majmuni hukali?? Znam da vrijeđam majmune, ali kako te izrode nazvati? Sorry, majmuni!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/10/2012 : 19:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Čestitke i Sammiru danas na dobrom nastupu, bilo mi ga je baš drago vidjeti ga na terenu, baš za inat svim "velikim Hrvatinama" koji su se javljali. Neka samo tako nastavi.

Potpis svakog slova.
Decka mi je iskreno Žao, koliko ga se pljuje bez ikakvog razloga. Bit će on jak adut reprezentacije. Bravo Sammir!!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/10/2012 : 19:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by izivko

Makedonce smo apsolvirali, 2 pobjede 6 bodova. Fino, ajmo dalje.
Sammir se dobro uklopio, biće pravo pojačanje dok Kalinić nema šta tražit u reprezentaciji...

Zasto smijanje? Pa taj Kalinić je dolsovno janje lulavo ( bez uvrede ikome ). Čovjek pada sam od sebe, promaši svaki puta nemoguće a o tome kako se vuče po terenu ne treba govoriti.
Samo pogledaj kako je odigrao prošle kvalifikacije protiv Malte u gostima, ono je strašno
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/10/2012 : 19:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Kakav god da nam je po pitanju morala savez i trener navijači su se također potrudili da zaokruže priču o hrvatskom nogometu.
Koliko god sam bio protiv Sammirovog poziva toliko mi je i jadno ako je istina ono što pišu mediji hukanje navijača kad je Sammir imao loptu.

Ma to je samo skupina jadnih huligana i gotovo. Kao sto kaze stimac delikventi kojima nece uspjeti plan.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15037 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/10/2012 : 19:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Protiv Makedonije odlična utakmica, moglo se na kraju slaviti sa dva, tri razlike, ali necemo gledati pobjedi u zube. Bravo decki!
A sada Wales.
Nece biti lako, uopće. Treba sto prije zabiti gol i tako ih rijesiti.
Takoder volio bi sto vise golova u mrezi otocana, iz razloga jer ih je Srbija razbila doma 6:1.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2012 : 20:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
meni je "filho" jučer bio neloš...dapače...modrić...jel taj igrao...bravo naši,po prvi put smo dobili makedoniju na strani...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2012 : 20:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Nekima je problem što je Sammir crnac,to ih najviše boli....takvi tipovi mi se gade doslovce.
Meni je jedini problem što Mamić diktira koga će se pozvati,međutim ako Sammir pokaže želju,trku i igru preći ću i preko toga.

potpis...

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 13/10/2012 : 20:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:

X

Inače, Modrić je bio uvjerljivo najnevidljiviji igrač, Badelj u prvu momčad, Modrić na klupu, kažem ja!
Samir bolji od večine, pa mi možemo kenjat sto nas volja:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2012 : 20:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

quote:

X

Inače, Modrić je bio uvjerljivo najnevidljiviji igrač, Badelj u prvu momčad, Modrić na klupu, kažem ja!
Samir bolji od večine, pa mi možemo kenjat sto nas volja:)

upravo tako...jedino mi žao nike...nije to zaslužio...igore,konju

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/10/2012 : 21:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
sammir je tako igrao i na početku u dinamu pa kad je postao standardan onda je počeo raditi gluposti i kerefeke, tako će biti i u repci

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/10/2012 : 21:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

meni je "filho" jučer bio neloš...dapače...modrić...jel taj igrao...bravo naši,po prvi put smo dobili makedoniju na strani...

protiv sam sammira, ali jucer je bio dobar
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7938 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/10/2012 : 22:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Štimac je zagovarao Eduarda u prvoj postavi kad je bio komentator a sad ga ni ne stavlja u igru, kao ni Bilić.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/10/2012 : 23:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

sta se tebi dogodilo..ko da si bija kod dalaj lame na duhovnoj obnovi..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/10/2012 : 23:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Sammir je dobar bio stvarno, ali opet dobro je poznata priča o njegovoj nekonstantnosti. Neka poveže to protiv Walesa (sigurno će opet dobiti minute) pa će to već biti nešto.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/10/2012 : 23:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

sta se tebi dogodilo..ko da si bija kod dalaj lame na duhovnoj obnovi..

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/10/2012 : 23:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
biče raščerečia koju turistkinju u hotelu

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/10/2012 : 23:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

biče raščerečia koju turistkinju u hotelu

ae..bice ga zgrabila neka švabica 50+..vidis da je cili izgubljen..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/10/2012 : 00:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
biče sve i snimila pa ga ucjenjuje da je i dalje buši da ne stavi snimku na net

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/10/2012 : 00:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

biče sve i snimila pa ga ucjenjuje da je i dalje buši da ne stavi snimku na net

snimila dok ju je busia na wc-u..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2012 : 15:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
jebete vi mene,a
šta vam nije jasno...ja bi zva bilo kojeg panja,samo da se dokaže i pokaže kako je modrić kurac od igrača...glede reprezentacije-sto puta sam rekao i napisao...ne zamaram se puno njima,nije to hajduk...ali mi je drago da dobiju...jebote,hrvat sam,nisam pakistanac

Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000