Author |
Topic  |
Tutta
Advanced Member

Germany
33123 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 14/10/2012 : 16:03:05
|
quote: Originally posted by globinjo
jebete vi mene,a   šta vam nije jasno...ja bi zva bilo kojeg panja,samo da se dokaže i pokaže kako je modrić kurac od igrača...glede reprezentacije-sto puta sam rekao i napisao...ne zamaram se puno njima,nije to hajduk...ali mi je drago da dobiju...jebote,hrvat sam,nisam pakistanac  
 |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
Edited by - Tutta on 14/10/2012 16:04:31 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 14/10/2012 : 16:07:33
|
jebete vi mene,a   šta vam nije jasno...ja bi zva bilo kojeg panja,samo da se dokaže i pokaže kako je modrić kurac od igrača...glede reprezentacije-sto puta sam rekao i napisao...ne zamaram se puno njima,nije to hajduk...ali mi je drago da dobiju...jebote,vlah sam,nisam pakistanac  
 |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 14/10/2012 : 16:19:11
|
    Tamo,vamo i Štimac osvoji 7 bodova....još fale tri protiv Walesa i na pola puta smo. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/10/2012 : 16:35:23
|
quote: Originally posted by brni
jebete vi mene,a   šta vam nije jasno...ja bi zva bilo kojeg panja,samo da se dokaže i pokaže kako je modrić kurac od igrača...glede reprezentacije-sto puta sam rekao i napisao...ne zamaram se puno njima,nije to hajduk...ali mi je drago da dobiju...jebote,vlah sam,nisam pakistanac  

SELJO   nije vlah,nego vlaj 
kako di..ali drago mi je sta se ponosis genin kamenim..  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/10/2012 : 16:51:03
|
quote: Originally posted by Tutta
brni,vlaj i vlah su dva razlicita pojma kao sunce i misec. nema kako gdje. ili ili. ja sam vlaj.globinjo je vlaj,a ti si meksikanac! al boga mi,pravi meksikanac!
slazem se..ali ne govorim o tome..negdi se uvrjezilo vlah, vjerovatno zbog neznanja..ali nebitno..
Evo jedna za tebe i tvog globija: "pusti zeca, ubi vlaja".. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/10/2012 : 16:55:27
|
"Sve iza Klisa su Vlaji. Ali da ne bi bilo zabune Vlaj nije samo pojam koji označava odakle je neko rodom a stanovnik je Splita nego njegova cjelokupna pojava, mentalni sklop i uvažavanje grada kao takvog. Prema tome ne postoji jednostavna definicija Vlaja kao takvog jer budimo realni termin Vlaj je ima smisla u Splitu od recimo prija drugog rata di su Vlaji bili ti koji su se isticali ili razlikovali po govoru oblačenju i u krajnjoj liniji društvenom statusu. Strikan i Netjak iz Velog mista su tipični predstavnici Vlaja onog doba, danas takva razlika ne postoji odnosno teško ju je na prvi pogled uočit osim eventualno po govoru ili bolje rećeno po nekim još uvik tipičnim vlaškim izrazima tipa unde, tude, iđemo i slično di spličani bez problema nakon dvi rečenice sa sigurnošću detektira Vlaja. Tako da ustvrdit točno ko je Vlaj nije jednostavno ali spličanima od kolina detekcija Vlaja je urođena pa mi to radimo bez problema."
ja bi jos doda nedilj'e ti.. mislim da je globinjo tip vlaja koji je najtezi za detektiranje..tesko mu je skuzit po govoru..jedino po velicini glave.. |
Edited by - brni on 14/10/2012 16:57:42 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 14/10/2012 : 17:18:51
|
mislim da je globinjo tip vlaja koji je najtezi za detektiranje..tesko mu je skuzit po govoru..jedino po velicini glave..
    nema šanse da me netko detektira po govoru...pa ja sam se rodija u splitu,odgojen u jednom od najvećih uporišta fetivih splićana...teško da će se meni omaknit iđemo,unde,nu i slično...danas,skoro 40 godina od mog rođenja,splićana ima jako malo...vlaja je uvik bilo,al je došlo od rata naovoamo bosanaca,hercegovaca...ali oni ne ojkaju ka vlaji...a da ni vlaja,ne bi splita bilo |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/10/2012 : 17:21:52
|
mislim da je globinjo tip vlaja koji je najtezi za detektiranje..tesko mu je skuzit po govoru..jedino po velicini glave..
nema šanse da me netko detektira po govoru...pa ja sam se rodija u splitu,odgojen u jednom od najvećih uporišta fetivih splićana...teško da će se meni omaknit iđemo,unde,nu i slično...danas,skoro 40 godina od mog rođenja,splićana ima jako malo...vlaja je uvik bilo,al je došlo od rata naovoamo bosanaca,hercegovaca...ali oni ne ojkaju ka vlaji...a da ni vlaja,ne bi splita bilo
i mislia sam da si roden doli..iman jednog poznanika u sibeniku..on zna reci umisto idemo na Hajduka, idemo na Torcidu..ono to je tipicno vlaski..osim govora i ne kuze bas ovaj djir uz more iako i sami zive tu, ali dobro neko se asimilira prije neko kasnije..sta ti dode pivac Zečić  |
Edited by - brni on 14/10/2012 17:23:01 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 14/10/2012 : 17:24:25
|
nema šanse da me netko detektira po govoru...pa ja sam se rodija u splitu,odgojen u jednom od najvećih uporišta fetivih splićana...teško da će se meni omaknit iđemo,unde,nu i slično...danas,skoro 40 godina od mog rođenja,splićana ima jako malo...vlaja je uvik bilo,al je došlo od rata naovoamo bosanaca,hercegovaca...ali oni ne ojkaju ka vlaji...a da ni vlaja,ne bi splita bilo
i mislia sam da si roden doli..iman jednog poznanika u sibeniku..on zna reci umisto idemo na Hajduka, idemo na Torcidu..ono to je tipicno vlaski..osim govora i ne kuze bas ovaj djir uz more iako i sami zive tu, ali dobro neko se asimilira prije neko kasnije..sta ti dode pivac Zečić 
dođe mi neki rod...četvrto,peto kolino...žestoki hajdukovac... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/10/2012 : 17:30:23
|
i mislia sam da si roden doli..iman jednog poznanika u sibeniku..on zna reci umisto idemo na Hajduka, idemo na Torcidu..ono to je tipicno vlaski..osim govora i ne kuze bas ovaj djir uz more iako i sami zive tu, ali dobro neko se asimilira prije neko kasnije..sta ti dode pivac Zečić 
dođe mi neki rod...četvrto,peto kolino...žestoki hajdukovac...
vlaj bi reka zestoka Torcida.. |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33123 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17122 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 14/10/2012 : 18:21:56
|
Jedva čekam tekmu u utorak, nadam se da se neće ostvariti one najave o napuštanju tribina ako uđe Sammir, o vrijeđanjima svih 90 minuta, reprezentacija je iznad svega... |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33123 Posts
Posted - 14/10/2012 : 19:46:54
|
sta su se uhvatili sammira? hrvatska je iduce godine u eu. pogledajte postotak stranaca u eu drzavama. za 10 do 20 godina u hrvatskoj ce biti 10% stranaca iz ne-eu drzava. to su cinjenice. banglades,eritrea,irak, filipini,maroko,nigeria i.t.d. . ne vjerujete?  |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/10/2012 : 19:48:37
|
sta su se uhvatili sammira? hrvatska je iduce godine u eu. pogledajte postotak stranaca u eu drzavama. za 10 do 20 godina u hrvatskoj ce biti 10% stranaca iz ne-eu drzava. to su cinjenice. banglades,eritrea,irak, filipini,maroko,nigeria i.t.d. . ne vjerujete? 
naravno da vjerujem..zato se i naouruzavam zadnjih par godina..automatske puske, bombe, rocket launcheri itd.. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17122 Posts
Posted - 14/10/2012 : 21:21:28
|
sta su se uhvatili sammira? hrvatska je iduce godine u eu. pogledajte postotak stranaca u eu drzavama. za 10 do 20 godina u hrvatskoj ce biti 10% stranaca iz ne-eu drzava. to su cinjenice. banglades,eritrea,irak, filipini,maroko,nigeria i.t.d. . ne vjerujete? 
Tutta, problem je što Mamić, Šuker i Štimac u kompi jedni drugima vraćaju usluge, a Štimac je dužan Mamiću pomoći oko prodaje Sammira... Debili kojima smeta što je on crnac ili stranac bi se trebali vratiti u kameno doba. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/10/2012 : 21:32:06
|
quote: Originally posted by velka031
Tutta, problem je što Mamić, Šuker i Štimac u kompi jedni drugima vraćaju usluge, a Štimac je dužan Mamiću pomoći oko prodaje Sammira..
ovo je jedini razlog zasto mi se gadu..moze on igrat na razini Maradone ali kad ja znam sta stoji iza njegovog poziva u repku zeludac mi se okrece..i ono hukanje mislim da je isprovocirano od istih ljudi upravo kako bi se navijaci priklonili njihovoj struji a kao nekakva grupica izbacila kojoj je svrha samo praviti nerede itd..nesto slicno onim isceniranim neredima u Zagrebu..nakon toga je krenia progon bbb od strane brace dalton pod pokroviteljstvom hrv drzave.. |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33123 Posts
Posted - 14/10/2012 : 21:44:03
|
Tutta, problem je što Mamić, Šuker i Štimac u kompi jedni drugima vraćaju usluge, a Štimac je dužan Mamiću pomoći oko prodaje Sammira... Debili kojima smeta što je on crnac ili stranac bi se trebali vratiti u kameno doba.
pa ljudi,budimo iskreni,nije ta situacija od jucer! u hrvatskoj su se ljudi docepali "moci",pune samo svoje dzepove i nista vise. a to sto mamic,suker i ekipa rade to je sitnica, direktno i ne pogadja narod. problem su oni sto tvornice pozatvarase i opljackase,gdje je tisuce itisuce ljudi svoj kruh zaradjivalo. a ta privatna "mafija",zvana hns,postoji od kad i drzava. po mom pojmu, vazniji je skver u splitu nego ijedan klub. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17122 Posts
Posted - 14/10/2012 : 21:47:56
|
Tutta, problem je što Mamić, Šuker i Štimac u kompi jedni drugima vraćaju usluge, a Štimac je dužan Mamiću pomoći oko prodaje Sammira... Debili kojima smeta što je on crnac ili stranac bi se trebali vratiti u kameno doba.
pa ljudi,budimo iskreni,nije ta situacija od jucer! u hrvatskoj su se ljudi docepali "moci",pune samo svoje dzepove i nista vise. a to sto mamic,suker i ekipa rade to je sitnica, direktno i ne pogadja narod. problem su oni sto tvornice pozatvarase i opljackase,gdje je tisuce itisuce ljudi svoj kruh zaradjivalo. a ta privatna "mafija",zvana hns,postoji od kad i drzava. po mom pojmu, vazniji je skver u splitu nego ijedan klub.
Good point  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15037 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 14/10/2012 : 23:42:09
|
quote: Originally posted by Leonid
Nekima je problem što je Sammir crnac,to ih najviše boli....takvi tipovi mi se gade doslovce. Meni je jedini problem što Mamić diktira koga će se pozvati,međutim ako Sammir pokaže želju,trku i igru preći ću i preko toga.
potpis...
Mozda sanjam da sam na netu Ili ne vidim dobro |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15037 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 14/10/2012 : 23:43:41
|
meni je "filho" jučer bio neloš...dapače...modrić...jel taj igrao...bravo naši,po prvi put smo dobili makedoniju na strani...
           |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/10/2012 : 09:29:18
|
quote: Originally posted by tinton
@nesvrstani
s obziro da je prvi uvjet klađenja na tvojoj strani smijem li se još uvijek pridružiti okladi u avatar' 
Tek sad vidin pitanje. Naravno da može . Samo, moraš navest(čisto informativno), šta misliš kakav će bit Damirov put kroz "repku". Ako izgubiš. nosiš Žužula u avataru i potpis "Triba li šta piturat?"
Inače, mislin da san se zajeba, jer su bezobrazniji nego šta je iko moga očekivat tako da će Damir izgleda i prije pete-šeste utakmice uć u prvi sastav |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/10/2012 : 09:33:40
|
moze on igrat na razini Maradone ali kad ja znam sta stoji iza njegovog poziva u repku zeludac mi se okrece..
Ovo je bit svega. Ko ima želudac za ovo, i spreman je trpit sranja zbog "svetinje" ni ne zaslužuje da sutra živi u boljoj državi od ovakve kakva je trenutačno naša. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 16/10/2012 : 09:45:41
|
ajde jere pusti to neku večer san se sitija pere vučice i kako je zajeba paspalja, pa bi baš mogli obnovit onaj nostalgični topik o košarci |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Topic  |
|