Author |
Topic  |
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 16/10/2012 : 09:55:39
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by tinton
@nesvrstani
s obziro da je prvi uvjet klađenja na tvojoj strani smijem li se još uvijek pridružiti okladi u avatar' 
Tek sad vidin pitanje. Naravno da može . Samo, moraš navest(čisto informativno), šta misliš kakav će bit Damirov put kroz "repku". Ako izgubiš. nosiš Žužula u avataru i potpis "Triba li šta piturat?"
Inače, mislin da san se zajeba, jer su bezobrazniji nego šta je iko moga očekivat tako da će Damir izgleda i prije pete-šeste utakmice uć u prvi sastav
      |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15039 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 16/10/2012 : 11:21:04
|
Kako bi volio da danas Sammir sam torpedira Wales, uff. Sto imate protiv decka? Odlicno je odigrao u Makedoniji. A zaniljivo je kako se ne bunite protiv janjeta lulavog ( Kalinića ) i onu vreču od igrača Kranjčara? |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/10/2012 : 11:22:57
|
quote: Originally posted by Tonka24
...janjeta lulavog ( Kalinića )...
Na ovo san, davnih dana, triba stavit patent...  |
Trljam ruke. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15039 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/10/2012 : 11:38:56
|
Kako bi volio da danas Sammir sam torpedira Wales, uff. Sto imate protiv decka? Odlicno je odigrao u Makedoniji.
Ne smeta mi šta je pijančina. Ne smeta mi šta je stranac. Ne smeta mi šta je u "repki" samo zato šta se velebnin igrama u Dinamu nije uspija prodat. Ne smeta mi šta lika boli kurac i za Dinamo i za reprezentaciju. Ne smeta mi šta su nakon Dinama za kojeg me boli k..., privatizirali HNS i reprezentaciju. Ne smeta mi Štimac koji je postavljen ne zbog svojih referenci nego zbog pakta sa đavlon. Ne smeta mi mazanje očiju sa Radoševićen i Maločon da bi se "smirilo" Dalmaciju prije nego pozove filja. Ne smeta mi BREND kojega okolo vode ka medu na lancu, koji ne odlučuje o ničemu, koji nije u stanju spojit suvislu rečenicu, i koji ne zna da stvari koje nađe, poput antiknih novčića triba vratit vlasniku.
Ma ne smeta mi u stvari ništa osin činjenice da je Damir crnac. To je ono šta je pravi problem. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/10/2012 : 11:43:02
|
Ne smeta mi šta je pijančina. Ne smeta mi šta je stranac. Ne smeta mi šta je u "repki" samo zato šta se velebnin igrama u Dinamu nije uspija prodat. Ne smeta mi šta lika boli kurac i za Dinamo i za reprezentaciju. Ne smeta mi šta su nakon Dinama za kojeg me boli k..., privatizirali HNS i reprezentaciju. Ne smeta mi Štimac koji je postavljen ne zbog svojih referenci nego zbog pakta sa đavlon. Ne smeta mi mazanje očiju sa Radoševićen i Maločon da bi se "smirilo" Dalmaciju prije nego pozove filja. Ne smeta mi BREND kojega okolo vode ka medu na lancu, koji ne odlučuje o ničemu, koji nije u stanju spojit suvislu rečenicu, i koji ne zna da stvari koje nađe, poput antiknih novčića triba vratit vlasniku.
Ma ne smeta mi u stvari ništa osin činjenice da je Damir crnac. To je ono šta je pravi problem.
 |
Trljam ruke. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15039 Posts
Posted - 16/10/2012 : 11:49:28
|
Kako bi volio da danas Sammir sam torpedira Wales, uff. Sto imate protiv decka? Odlicno je odigrao u Makedoniji.
Ne smeta mi šta je pijančina. - Sto je Rakitic? Srna ? Čorluka? Ne smeta mi šta je stranac. - Sto je Šimunić ( za njega je Sammir doktor Hrvatskog jezika ) Sto je Eduardo, sto je Jelavic... Ne smeta mi šta je u "repki" samo zato šta se velebnin igrama u Dinamu nije uspija prodat. Ne smeta mi šta lika boli kurac i za Dinamo i za reprezentaciju. - Pa Corluka ne zna protiv koga igramo 15 dana prije tekme  Ne smeta mi šta su nakon Dinama za kojeg me boli k..., privatizirali HNS i reprezentaciju. - Dobro jasno mi je da si Hajdukov fan  Ne smeta mi Štimac koji je postavljen ne zbog svojih referenci nego zbog pakta sa đavlon. - Hoho i stonizam u điru  Covjek ima karakter i autoritet i to kakav, iznenadio me. Ne smeta mi mazanje očiju sa Radoševićen i Maločon da bi se "smirilo" Dalmaciju prije nego pozove filja. - Slobodno dodaj i Vukusica a radosevic je po meni zasluzio vise nego vukojevic Ne smeta mi BREND kojega okolo vode ka medu na lancu, koji ne odlučuje o ničemu, koji nije u stanju spojit suvislu rečenicu, i koji ne zna da stvari koje nađe, poput antiknih novčića triba vratit vlasniku.
Ma ne smeta mi u stvari ništa osin činjenice da je Damir crnac. To je ono šta je pravi problem. - Sto je Eduardo? Kad smo kod smetanja, meni smetaju ljudi koji su primitivni rasisti, i koji prave razlike medu ljudima, pogotovo sto se tice boje koze.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 16/10/2012 : 11:51:02
|
Ne smeta mi šta je pijančina. - Sto je Rakitic? Srna ? Čorluka? Ne smeta mi šta je stranac. - Sto je Šimunić ( za njega je Sammir doktor Hrvatskog jezika ) Sto je Eduardo, sto je Jelavic... Ne smeta mi šta je u "repki" samo zato šta se velebnin igrama u Dinamu nije uspija prodat. Ne smeta mi šta lika boli kurac i za Dinamo i za reprezentaciju. - Pa Corluka ne zna protiv koga igramo 15 dana prije tekme  Ne smeta mi šta su nakon Dinama za kojeg me boli k..., privatizirali HNS i reprezentaciju. - Dobro jasno mi je da si Hajdukov fan  Ne smeta mi Štimac koji je postavljen ne zbog svojih referenci nego zbog pakta sa đavlon. - Hoho i stonizam u điru  Covjek ima karakter i autoritet i to kakav, iznenadio me. Ne smeta mi mazanje očiju sa Radoševićen i Maločon da bi se "smirilo" Dalmaciju prije nego pozove filja. - Slobodno dodaj i Vukusica a radosevic je po meni zasluzio vise nego vukojevic Ne smeta mi BREND kojega okolo vode ka medu na lancu, koji ne odlučuje o ničemu, koji nije u stanju spojit suvislu rečenicu, i koji ne zna da stvari koje nađe, poput antiknih novčića triba vratit vlasniku.
Ma ne smeta mi u stvari ništa osin činjenice da je Damir crnac. To je ono šta je pravi problem. - Sto je Eduardo? Kad smo kod smetanja, meni smetaju ljudi koji su primitivni rasisti, i koji prave razlike medu ljudima, pogotovo sto se tice boje koze.
A meni smetaju ljudi koji ne znaju pripoznat ironiju ni kad ih strefi drito u čelo. |
Edited by - NESVRSTANI on 16/10/2012 11:52:58 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15039 Posts
Posted - 16/10/2012 : 11:54:11
|
Znam da tebi ne smeta sto je crnac, niti zlotvoru... ali vjerujem da ima onih koji ovo gledaju, a najveci su protivnici Sammira upravo zbog boje koze.  Kurac zadrzi za sebe slobodno  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15039 Posts
Posted - 16/10/2012 : 11:59:01
|
Khurac sam spomenuo zato sto je NESVRSTANI , spomenutog spomenuo u kontekstu mene. Vidim da je promjenio komentar... Pa eto da se zna  |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:00:34
|
Khurac sam spomenuo zato sto je NESVRSTANI , spomenutog spomenuo u kontekstu mene. Vidim da je promjenio komentar... Pa eto da se zna 
Da, pisalo je da me nerviraju ljudi koji kurca ne razume. Nisan tija da se osjetiš uvriđen jer mi se nekako činilo da ćeš se pripoznat. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15039 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7674 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 16/10/2012 : 12:10:10
|
Iz druge je države.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15039 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:10:54
|
quote: Originally posted by globinjo
jelavić-stranac          daj tonka,jesi pao s marsa,il ćeš skoro pasti...daj mi reci,odakle je jelavić...
Smiješ se a ne znaš.  Jelavić je iz Čapljine koja se nalazi u Bosni i Hercegovini. Dakle Jelavić je stranac. Osim ako ti nemas neku sebi poznatu kartu.  |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7674 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:12:09
|
Nije iz Čapljine, nego iz Gabele. 
http://en.wikipedia.org/wiki/Gabela |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7674 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:13:05
|
Znam, ja se malo zezam i na svoj račun. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 16/10/2012 : 12:13:40
|
Znam da tebi ne smeta sto je crnac, niti zlotvoru... ali vjerujem da ima onih koji ovo gledaju, a najveci su protivnici Sammira upravo zbog boje koze. 
Interesantno kako se to sve odigralo odjedanput. Šuker predsjednik HNS-a. Štimac izbornik . Sammir reprezentativac.
I onda se neki čude kako se ljudi odnose prema reprezentaciji. Jebe se mene za Sammira, smeta mi jedino šta je Mamićev.
Jerko (NESVRSTANI) je jedanput prije malo više od godine dana napisa na forumu bi li Sammir prista igrat za Hrvatsku reprezentaciju da kojim slučajem ima dilemu Hrvatska ili Brazil. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7674 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:15:05
|
Naravno da bi pristao igrati za Brazil. Pa i Eduardo bi vjerojatno igrao za Brazil da je mogao. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 16/10/2012 : 12:16:02
|
quote: Originally posted by globinjo
jelavić-stranac          daj tonka,jesi pao s marsa,il ćeš skoro pasti...daj mi reci,odakle je jelavić...
Smiješ se a ne znaš.  Jelavić je iz Čapljine koja se nalazi u Bosni i Hercegovini. Dakle Jelavić je stranac. Osim ako ti nemas neku sebi poznatu kartu. 
ne bi ja ni jelavića zva u reprezentaciju. Samo zbog strica. Takvi nam ne trebaju, ni na terenu ni u društvu. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Topic  |
|