Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/10/2012 : 12:18:10
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by globinjo
jelavić-stranac          daj tonka,jesi pao s marsa,il ćeš skoro pasti...daj mi reci,odakle je jelavić...
Smiješ se a ne znaš.  Jelavić je iz Čapljine koja se nalazi u Bosni i Hercegovini. Dakle Jelavić je stranac. Osim ako ti nemas neku sebi poznatu kartu. 
ne bi ja ni jelavića zva u reprezentaciju. Samo zbog strica. Takvi nam ne trebaju, ni na terenu ni u društvu.
e jebi ga...jelavić je ekstra igrač...ne moš to tko gledat...oli si imao posla s njegovim stricem   
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15062 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 16/10/2012 : 12:19:41
|
Znam da tebi ne smeta sto je crnac, niti zlotvoru... ali vjerujem da ima onih koji ovo gledaju, a najveci su protivnici Sammira upravo zbog boje koze. 
Interesantno kako se to sve odigralo odjedanput. Šuker predsjednik HNS-a. Štimac izbornik . Sammir reprezentativac.
I onda se neki čude kako se ljudi odnose prema reprezentaciji. Jebe se mene za Sammira, smeta mi jedino šta je Mamićev.
Jerko (NESVRSTANI) je jedanput prije malo više od godine dana napisa na forumu bi li Sammir prista igrat za Hrvatsku reprezentaciju da kojim slučajem ima dilemu Hrvatska ili Brazil.
Ja ovdje ne govorim ni o Šukeru ni o Mamiću i kako je Samir usao u reprezentaciju. A bi li Eduardo pristao igrati za Hrvatsku da ima dilemu Brazil ili Hrvatska? Budimo posteni, kad se vec raspravlja. Naravno da ne bi niti jedan a niti drugi. A sto bi bilo kad bi bilo? Koliko Brazilaca igra za druge reprezentacije sirom svijeta, zasto nebi i u jednoj Hrvatskoj? |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15062 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:23:30
|
ako ćemo brojat krvna zrnca i gledat gdje se tko rodio,onda ih pola ne bi igralo u reprezentaciji...stranac je sammir...eduardo...iako imaju putovnice...ali su rođeni brazilci,tamo odrasli i došli ovdje prije 15 ili 10 godina...porijeklo im nije hrvatsko...tako da stavljatinjih dvojicu i jelavića u isti koš je debilno...
Moze tebi biti debilno koliko hoce, ali covjek je stranac kao i ova dvojica. Nije se rodio u Hrvatskoj nego u Bosni i Hercegovini koja je druga država! Evo i Šimunić je stranac. A da ne govorim koliko vec zivi i igra za Hrvatsku, a ne zna spojiti dvije recenice. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 16/10/2012 : 12:25:43
|
Svi imamo pravo na svoje mišljenje. Ja ne bih dopustio igračima tipa Eduardo, Sammir, Marcos Senna, Marco Aurelio, Dontaye Draper, Bo McCaleb, Cleo ili bilo kome od "novopridošlih" da igraju za određene repke, ali igračima poput Ozila, Balotellija ili Krkića bih. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:26:39
|
ako ćemo brojat krvna zrnca i gledat gdje se tko rodio,onda ih pola ne bi igralo u reprezentaciji...stranac je sammir...eduardo...iako imaju putovnice...ali su rođeni brazilci,tamo odrasli i došli ovdje prije 15 ili 10 godina...porijeklo im nije hrvatsko...tako da stavljatinjih dvojicu i jelavića u isti koš je debilno...
Moze tebi biti debilno koliko hoce, ali covjek je stranac kao i ova dvojica. Nije se rodio u Hrvatskoj nego u Bosni i Hercegovini koja je druga država! Evo i Šimunić je stranac. A da ne govorim koliko vec zivi i igra za Hrvatsku, a ne zna spojiti dvije recenice.
Sammirovo i podrijetlo ove dvojice su dvije totalno drugačije priče. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 16/10/2012 : 12:28:37
|
@Tonka24
Samo ću ti reć da narod nije čorav ni glup i njegovo nezadovoljstvo je opravdano. Da se s reprezentacijom upravlja ko sa svojim privatnim vlasništvom.
Ajde reci, kad već kažeš da večini smeta šta je on druge boje kože, zašto nije bilo ovakve galame kad je Draper pozvan u košarkašku reprezentaciju ? |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15062 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:41:42
|
@ Selane- ja mislim da nema tu podrijetlo, ako vec treba ici rigorozno, onda tamo gdje si roden za tu drzavu igras i gotovo, nema rasprave. Ali kad je vec ovako ok. Pa jeli normalno da u jednoj Italiji igra Balotelli tip kojeg u mraku doslovno vidjeti ne mozes ?( nije uvreda, niti rasizam, Boze sacuvaj, samo slikovito prikazujem )Ali covjek je roden u Palermu i igra za Talijansku reprezentaciju bez obzira na ciste Ganske korijene.
@ Split85- oprosti ali nije citavi narod, pa ni pola naroda, mislim da je vise onih koji podrzavaju da je Sammir u repki ili su bar neutralni nego kao sto ti govoris NAROD. Ispada da su u vecini oni koji su protiv Sammira da igra u repki, sto nije istina. Ja nigdje nisam napisao da VEČINI smeta sto je on crnac. Uostalom i Eduardo je crnac pa se nitko nije bunio.
|
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 16/10/2012 : 12:41:49
|
@Tonka24
Samo ću ti reć da narod nije čorav ni glup i njegovo nezadovoljstvo je opravdano. Da se s reprezentacijom upravlja ko sa svojim privatnim vlasništvom.
Ajde reci, kad već kažeš da večini smeta šta je on druge boje kože, zašto nije bilo ovakve galame kad je Draper pozvan u košarkašku reprezentaciju ?
Mogu i ja odgovoriti, zato što nam je košarkaška reprezentacija manje popularna. Realno, naša nogometna repka uvijek nam je bila broj 1 uz rukometaše. Košarkaši su s vremenom nažalost izgubili taj "kult" kojeg pokušavaju vratiti, volio bih kad bi uspjeli naravno.
No dobra je poanta zašto se nije digla takva buka s Draperom, ljudi moji, on je Hrvat koji zna jedino riječi poput "bok" i to je to.
Imao sam prilike razgovarati s njim na par minuta i neugodno sam se iznenadio što je naš razgovor (jednostavna konverzacija) bio isključivo na engleskom. Dakle, čovjek godinu i pol bio u Hrvatskoj i nije naučio kako složiti prostu rečenicu. To nije Hrvat, niti će ikad biti.
Sammir je druga priča za mene, počevši od jezika kojeg priča bolje nego neki pravi Hrvati. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:43:01
|
Sa zadovoljstvom mogu konačno napisati "Slažem se"  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/10/2012 : 12:44:52
|
@ Selane- ja mislim da nema tu podrijetlo, ako vec treba ici rigorozno, onda tamo gdje si roden za tu drzavu igras i gotovo, nema rasprave. Ali kad je vec ovako ok. Pa jeli normalno da u jednoj Italiji igra Balotelli tip kojeg u mraku doslovno vidjeti ne mozes ?( nije uvreda, niti rasizam, Boze sacuvaj, samo slikovito prikazujem )Ali covjek je roden u Palermu i igra za Talijansku reprezentaciju bez obzira na ciste Ganske korijene.
@ Split85- oprosti ali nije citavi narod, pa ni pola naroda, mislim da je vise onih koji podrzavaju da je Sammir u repki ili su bar neutralni nego kao sto ti govoris NAROD. Ispada da su u vecini oni koji su protiv Sammira da igra u repki, sto nije istina. Ja nigdje nisam napisao da VEČINI smeta sto je on crnac. Uostalom i Eduardo je crnac pa se nitko nije bunio.
nije crnac nego mulat ako čemo bit precizni. drugo ne smeta mi ni da igraju gubavci al kvaka je u tome da on nije stavljen da igra zbog svojih nekih vanserijskih sposobnosti nego isključivo da se uspije prodat. to ti je jasno jelda? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:45:28
|
Ja bih išao na neki kompromis - ili igraš gdje si rođen (to jest, gdje si odrastao i proveo većinu djetinjstva) ili po korijenima. Nikako ne bih dopustio činjenicu da igraš u zemlji u koju si došao prije 4-5 godina. |
Edited by - selanne on 16/10/2012 12:45:48 |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:45:35
|
I iskreno, mislim da velika većina (podsvjesno) ne želi Sammira radi boje kože. Eduarda su preživjeli jer je ipak po boji koži više "ciganska varijanta" dok je Sammir puno tamniji, a kako mi nismo nacija u kojoj ima puno tamnoputih ljudi, automatski je nekima to neprihvatljivo. Druga stvar što se u prvi plan gura to što je "Mamićev filho", ali kažem, kod većine se radi o (prikrivenom) rasizmu. |
Edited by - makikatalinic on 16/10/2012 12:46:06 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15062 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:46:55
|
@ makikatalinic- slazem se. Evo jednog primjera, svi napadaju Sammira, a nitko se ne buni protiv Australca Šimunića, a da ne govorim koliko zivi u Hratskoj i koliko igra za nju, pa da on ne moze sloziti jednu jedinu tecnu recenicu. Sammir je debelo u reprezentaciji i zbog Mamića, treba biti iskren i priznati. Ali isto tako godinama igar za Dinamo i godinama je najbolji igrac HNL-a, i kao takav treba dobiti priliku, treba i to priznati. Kad vec govorite protiv njega, onda budite posteni pa govorite da ste protiv zbog ghuzicara Mamića, a ne izmisljate neke isprike i opravdanja, a jedan Eduardo koji nije nista manje Brazilac nego Sammir ude u repku bez slova i rijeci pobune. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/10/2012 : 12:47:35
|
quote: Originally posted by makikatalinic
I iskreno, mislim da velika većina (podsvjesno) ne želi Sammira radi boje kože. Eduarda su preživjeli jer je ipak po boji koži više "ciganska varijanta" dok je Sammir puno tamniji, a kako mi nismo nacija u kojoj ima puno tamnoputih ljudi, automatski je nekima to neprihvatljivo. Druga stvar što se u prvi plan gura to što je "Mamićev filho", ali kažem, kod većine se radi o (prikrivenom) rasizmu.
Ti si stvarno interesantan mladić. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:48:14
|
quote: Originally posted by selanne
Ja bih išao na neki kompromis - ili igraš gdje si rođen (to jest, gdje si odrastao i proveo većinu djetinjstva) ili po korijenima. Nikako ne bih dopustio činjenicu da igraš u zemlji u koju si došao prije 4-5 godina.
a jesi smiješan  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:48:50
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
I iskreno, mislim da velika većina (podsvjesno) ne želi Sammira radi boje kože. Eduarda su preživjeli jer je ipak po boji koži više "ciganska varijanta" dok je Sammir puno tamniji, a kako mi nismo nacija u kojoj ima puno tamnoputih ljudi, automatski je nekima to neprihvatljivo. Druga stvar što se u prvi plan gura to što je "Mamićev filho", ali kažem, kod većine se radi o (prikrivenom) rasizmu.
Ti si stvarno interesantan mladić.
    |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7537 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 16/10/2012 : 12:48:53
|
Sammir je igrač koji se realno može prodati u neki osrednji belgijski ili švicarski klub. Što znači da uopće nije kvalitet za reprezentaciju. Kakav razlozi što je crnac ili tako nešto...
Uostalom, Štimac ne bi nikad postao izbornikom da nije Sammira. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15062 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:49:39
|
quote: Originally posted by lwood
nije crnac nego mulat ako čemo bit precizni. drugo ne smeta mi ni da igraju gubavci al kvaka je u tome da on nije stavljen da igra zbog svojih nekih vanserijskih sposobnosti nego isključivo da se uspije prodat. to ti je jasno jelda?
Mulat, tako je. Nesvrstani je spomenuo crnac, pa sam uzeo to " crnac ". Svoje misljje sam objasnio u postu ispod, ali ajmo opet. Dakle ja mislim ovako: "Sammir je debelo u reprezentaciji i zbog Mamića, treba biti iskren i priznati. Ali isto tako godinama igar za Dinamo i godinama je najbolji igrac HNL-a, i kao takav treba dobiti priliku, treba i to priznati."
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:50:45
|
u tome i je problem ,on nije klasa za reprezentaciju nego propali mamičev poduzetnički potez |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:51:06
|
quote: Originally posted by lwood

|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/10/2012 : 12:51:30
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Sammir je igrač koji se realno može prodati u neki osrednji belgijski ili švicarski klub. Što znači da uopće nije kvalitet za reprezentaciju. Kakav razlozi što je crnac ili tako nešto...
Uostalom, Štimac ne bi nikad postao izbornikom da nije Sammira.
Mislim da samo kompletan idiot može mislit da ljudi imaju problem sa Damirovom bojom kože. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:54:00
|
Zahvaljujem na pohvalama. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:55:11
|