Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15062 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 16/10/2012 : 12:55:37
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
[quote]Sammir je igrač koji se realno može prodati u neki osrednji belgijski ili švicarski klub. Što znači da uopće nije kvalitet za reprezentaciju.
Znaci po tome onda Vukojević, Radošević, Kovačić, Vida, Strinić... nisu kvalitet za reprezentaciju?
BTW:Strinić, protiv njega sam stalno govorio, no napredovao je puno i kao takav zasluzuje biti u prvih 11. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts
Posted - 16/10/2012 : 12:57:40
|
quote: Originally posted by Tonka24
[quote]Sammir je igrač koji se realno može prodati u neki osrednji belgijski ili švicarski klub. Što znači da uopće nije kvalitet za reprezentaciju.
Znaci po tome onda Vukojević, Radošević, Kovačić, Vida, Strinić... nisu kvalitet za reprezentaciju?
Ova trojica nisu. Možda za U21. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/10/2012 : 13:00:27
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by lwood
@lwood
Lovre, jesi li još na Marjanu?
nisan više
Koliko si radija gori?
3 miseca  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 16/10/2012 : 13:10:35
|
quote: Originally posted by globinjo
davno sam napisao...sutra bih potpisao da u bijelim dresovima hajduka istrči 11 crnaca ako će to pomoći hajduku...jest da to ne bih volio,ali iz samo jednog razloga...zato što nisu splićani...to šta su crnci,ma boli me qita...protiv njih nemam ništa...pogotovo nemam ništa protiv crnkinja idioti koji huču sammiru samo zato što je crnac-goli otok...čak ako mu i huču ne zbog boje kože već zbog pakta cvetković-maček...pardon,maminjo-štico...
Još ćemo na kraju postati najbolji prijatelji nastaviš li ovako  |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/10/2012 : 13:12:20
|
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by NESVRSTANI
I iskreno, mislim da velika većina (podsvjesno) ne želi Sammira radi boje kože. Eduarda su preživjeli jer je ipak po boji koži više "ciganska varijanta" dok je Sammir puno tamniji, a kako mi nismo nacija u kojoj ima puno tamnoputih ljudi, automatski je nekima to neprihvatljivo. Druga stvar što se u prvi plan gura to što je "Mamićev filho", ali kažem, kod većine se radi o (prikrivenom) rasizmu.
Ti si stvarno interesantan mladić.
Zahvaljujem na pohvalama.
Nema na čemu. I drugi put. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 16/10/2012 : 13:14:09
|
davno sam napisao...sutra bih potpisao da u bijelim dresovima hajduka istrči 11 crnaca ako će to pomoći hajduku...jest da to ne bih volio,ali iz samo jednog razloga...zato što nisu splićani...to šta su crnci,ma boli me qita...protiv njih nemam ništa...pogotovo nemam ništa protiv crnkinja idioti koji huču sammiru samo zato što je crnac-goli otok...čak ako mu i huču ne zbog boje kože već zbog pakta cvetković-maček...pardon,maminjo-štico...
Još ćemo na kraju postati najbolji prijatelji nastaviš li ovako 
čuj, po ovome ispada da sam ja preobraćeni rasist   ne mrzim nikoga,ne smeta mi ničija boja kože...jedino mi ide na kurac dinamo i dinamovci    ali,šta ćeš,nitko nije savršen |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts
Posted - 16/10/2012 : 13:19:25
|
quote: Originally posted by split85 Koliko si radija gori?
3 miseca 
Ko i ja, od 14.6. do 13.9.
i ti na marjanu?šta ste radili?
Čistija puteve, prenosija balvane i sl. I sve bi bilo dobro da negdi 7 dana nakon isteka ugovora nisan mora na policiju na obavijesni razgovor i da DNK obrise iz usta. 
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 16/10/2012 : 13:30:31
|
"Ono što bi HNS moglo zabrinuti jest informacija koja kaže da će svi navijači koji će doći navijati za Hrvatsku, na Gradskom vrtu u utorak protiv Walesa, otići sa stadiona ako Sammir nastupi."
nadam se da ce ovo Slavonci ispostovati jer ne sumnjam da ce ga stavit onaj mafiozo.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 16/10/2012 : 13:32:17
|
To će biti scena. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/10/2012 : 13:35:08
|
quote: Originally posted by brni
"Ono što bi HNS moglo zabrinuti jest informacija koja kaže da će svi navijači koji će doći navijati za Hrvatsku, na Gradskom vrtu u utorak protiv Walesa, otići sa stadiona ako Sammir nastupi."
nadam se da ce ovo Slavonci ispostovati jer ne sumnjam da ce ga stavit onaj mafiozo..
Zaboravi. To se dogodit neće. Eventualno će se pokupit Kohorta, dok će ostatak stadiona izviždat te "huligane". Osin toga, da san osječanin više bi me peka BREND nego Damir. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 16/10/2012 : 13:43:10
|
3 miseca 
u ZOO-u ka timaritelj  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 16/10/2012 : 13:44:16
|
3 miseca 
Čistija puteve, prenosija balvane i sl. I sve bi bilo dobro da negdi 7 dana nakon isteka ugovora nisan mora na policiju na obavijesni razgovor i da DNK obrise iz usta. 
išli smo i mi na obavijesni razgovor . uzelo DNK ,otiske prstiju ,dlanova i poslikalo nas  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15062 Posts
Posted - 16/10/2012 : 13:59:33
|
  Koje preorazenje  Koja je to duhovna obnova, da i meni malo pomogne  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15062 Posts
Posted - 16/10/2012 : 14:02:47
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by brni
nadam se da ce ovo Slavonci ispostovati jer ne sumnjam da ce ga stavit onaj mafiozo..
Zaboravi. To se dogodit neće. Eventualno će se pokupit Kohorta, dok će ostatak stadiona izviždat te "huligane". Osin toga, da san osječanin više bi me peka BREND nego Damir.
Daj nauči se više čovječe SAMMIR. Može i Jorge Sammir Cruz Campos  |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13092 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 16/10/2012 : 14:56:39
|
@ makikatalinic- slazem se. Evo jednog primjera, svi napadaju Sammira, a nitko se ne buni protiv Australca Šimunića, a da ne govorim koliko zivi u Hratskoj i koliko igra za nju, pa da on ne moze sloziti jednu jedinu tecnu recenicu. Sammir je debelo u reprezentaciji i zbog Mamića, treba biti iskren i priznati. Ali isto tako godinama igar za Dinamo i godinama je najbolji igrac HNL-a, i kao takav treba dobiti priliku, treba i to priznati. Kad vec govorite protiv njega, onda budite posteni pa govorite da ste protiv zbog ghuzicara Mamića, a ne izmisljate neke isprike i opravdanja, a jedan Eduardo koji nije nista manje Brazilac nego Sammir ude u repku bez slova i rijeci pobune.
    |
Have mercy |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13092 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 16/10/2012 : 14:58:56
|
BTW:Strinić, protiv njega sam stalno govorio, no napredovao je puno i kao takav zasluzuje biti u prvih 11.
    |
Have mercy |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33124 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
brni
Advanced Member