Author |
Topic  |
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33625 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 16/10/2012 : 20:58:34
|
1:0 Mandžo, potpuna dominacija, ne bi smjelo biti problema! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 16/10/2012 : 21:03:42
|
Jos najmanje 1 gol i onda prezimiti sa 10 bodova...mila majka.  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29662 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8339 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5461 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8339 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17128 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 16/10/2012 : 22:39:01
|
Evo upravo došao s utakmice! Najvažniji zaključak je - što više reprezentacije u Osijeku, ovdje repka diše punim plućima! Igra sjajna, bit će nešto od ovoga! |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33155 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15077 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 16/10/2012 : 23:12:01
|
Trebalo je biti barem sest komada u mrezi Walesa. Makedonci nam napravili ogromnu uslugu, a Belgijanci se izvukli. Samo nije mi jasan onaj Bale, kako moze ta onako brzo trci?? Pa taj bi i Bolta prestigao. Ono je cudo, kad krene sa loptom jedino ga moze golman zaustaviti. Ono je strasno jebote. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13097 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15077 Posts
Posted - 16/10/2012 : 23:51:38
|
Ma ne treba se vise igrati niti na maksimiru a na poljudu pogotovo, ni u dalmaciji. Obnovit teren u osijeku, varazdinu, rijeci. Ima istra dobar stadion... i to je to. Kome treba ruglo i prazne tribine maksimira ili bacanje banana i zvizdanje sa poljuda, tamo ionako kad god igramo, igramo katastrofalno. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8339 Posts
Posted - 17/10/2012 : 11:13:06
|
quote: Originally posted by Tonka24 bacanje banana i zvizdanje sa poljuda
A kad je zadnji put banana bačena na Poljudu? Nakon zaklanog pivca 80-tih, samo su se cipele bacale i to protiv Dinama. Nemoj izmišljat, banane su se bacale u njemačkoj i francuskoj i to nedavno. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 17/10/2012 : 11:15:04
|
Štimac je prvu trećinu puta odradio dosta dobro mora se priznati,čovjek je bahat i pun sebe ali posao je odradio. Svidjelo mi se ono jučer u Osijeku,atmosfera i navijanje. Vodstvu HNS-a se može poručiti što mislimo o njima ali ne vrijedi zbog toga uskratiti podršku igračima na terenu.
Štimca je netko dobro savjetovao,ako želi vratiti euforiju onda mora ući među ljude,što više biti s raznim navijačima,čak puno više nego Nane.....iako sam skeptičan prema dva velika grada. Možda je rješenje da se igra samo u Puli,Osijeku,Rijeci i Varaždinu......Zagreb i Split su puni negativizma. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8339 Posts
Posted - 17/10/2012 : 11:16:19
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ma ne treba se vise igrati niti na maksimiru a na poljudu pogotovo, ni u dalmaciji.
Nevjerojatno koliko ti tu Dalmaciju mrziš, a iz Zadra si. Znači odselija si se iz Zadra i želiš na sve načine zaboravit ili popljuvat. To si dokaza u nekoliko postova. I to ti novopečeni navijač Dinama.
|
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 17/10/2012 : 11:19:22
|
quote: Originally posted by globinjo
idioti koji huču sammiru samo zato što je crnac-goli otok...
+1 Meni lično Sammir nije igrač za reprezentaciju dočim je, npr., Badelj druga priča.
E, da: parola "Sammir nije Damir" je šovinistička. U duhu one "Mijenjaj ime Dejanu, a ne Dinamu".
|
Potpis. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15077 Posts
Posted - 17/10/2012 : 12:42:02
|
quote: Originally posted by split85
A kad je zadnji put banana bačena na Poljudu? Nakon zaklanog pivca 80-tih, samo su se cipele bacale i to protiv Dinama. Nemoj izmišljat, banane su se bacale u njemačkoj i francuskoj i to nedavno.
Svaka cast splicanima, bio sam u Splitu xxx puta, mater mi je iz Splita i cijela njezina rodbina. Tako da ne posmislis da iman nesto protiv splicana. Kada je bila Gay parada nisu se bacale banane nego pepeljare i kamenje   A poznavajuci splitski mentalitet, ne da bi samo banane letile s tribina poljuda već i sjekire doslovno.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15077 Posts
Posted - 17/10/2012 : 12:44:54
|
A kad je zadnji put banana bačena na Poljudu? Nakon zaklanog pivca 80-tih, samo su se cipele bacale i to protiv Dinama. Nemoj izmišljat, banane su se bacale u njemačkoj i francuskoj i to nedavno.
Kad smo kod banana, bas bi volio vidjeti odakle dolazi navijac koji je u Poljskoj bacio Bananu kad smo igrali protiv talijana. Istina na poljudu jos nisam vidio bacanje bana, ali sam vidio pedeset puta goru zadrtost. Kao sto je klanje pivca, pilanje stativa, sađenje krumpira po terenu, skrivanje sjekira... i tako tih normalnih stvari za Splitske navijaće   |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15077 Posts
Posted - 17/10/2012 : 12:56:48
|
Ma ne treba se vise igrati niti na maksimiru a na poljudu pogotovo, ni u dalmaciji.
Nevjerojatno koliko ti tu Dalmaciju mrziš, a iz Zadra si. Znači odselija si se iz Zadra i želiš na sve načine zaboravit ili popljuvat. To si dokaza u nekoliko postova. I to ti novopečeni navijač Dinama.
Nevjerovatno koliko ti lupetaš gluposti. Ja sam cijeli zivot u Zadru i nisam se odselio. Trenutno sam u Rijeci. Ali mislim ziviti u Zadru. Moja majka je iz Splita kao i cijela njezina familija. Dosta sam vremena proveo u Splitu i druzio se s tim ljudima. I ono sto mene osobno smeta je njihova nevjerovatna bahatost i zatucanost. A najvise me smeta njihov posebni primitivizam i nacin na koji ce ti lagati, prevariti, izmuljati samo sebi u korist. To nema nigdje, purgeri, bosanci, slavonci, podravci, srbi, slovenci... nigdje to nisam vidio osim u Zadru i Splitu. Ja nikoga ne vrijeđam, mozda sam naletio na 100,200, 300 krivih ljudi. Evo pa od tebe sam kupio stripove koji su vrijedili po meni duplo, i poslao unaprijed. Ostavio sam ti i vise novaca nego je bilo potrebno uprvao iz tog razloga. Jedno lijepo iskustvo sa Splicaninom. Da vidis kakvih sam shranja ima sa Splicanima i Zadranima zbog jednog dana zakasnjenja uplate od 50 kuna. To je nesto nevjerovatno. Pa do izlika tipova koje sam zamolio da mi sacuvaju neke stripove, on meni kaze kao neman mjesta doma( alo nema mjesta za 3 strip ??!! ) to mogu samo Zadrani i Splićani.
I jos jednom nemoj lupetati gluposti, ovo ti nije prvi puta da izmisljas stvari kad sam JA u pitanju. Novopeceni navijac Dinamo sigurno nisam, to moze netko nalupati kao sto ti lupas bezveze.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15077 Posts
Posted - 17/10/2012 : 12:58:32
|
quote: Originally posted by Leonid
Štimac je prvu trećinu puta odradio dosta dobro mora se priznati,čovjek je bahat i pun sebe ali posao je odradio. Svidjelo mi se ono jučer u Osijeku,atmosfera i navijanje. Vodstvu HNS-a se može poručiti što mislimo o njima ali ne vrijedi zbog toga uskratiti podršku igračima na terenu.
Štimca je netko dobro savjetovao,ako želi vratiti euforiju onda mora ući među ljude,što više biti s raznim navijačima,čak puno više nego Nane.....iako sam skeptičan prema dva velika grada. Možda je rješenje da se igra samo u Puli,Osijeku,Rijeci i Varaždinu......Zagreb i Split su puni negativizma.
Pazi da ti ne bude kao meni da te ne optuze i proglase mrzitelja Dalmacije i Zagreba    Strašno.  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/10/2012 : 13:13:00
|
Nevjerovatno koliko ti lupetaš gluposti. Ja sam cijeli zivot u Zadru i nisam se odselio. Trenutno sam u Rijeci. Ali mislim ziviti u Zadru. Moja majka je iz Splita kao i cijela njezina familija. Dosta sam vremena proveo u Splitu i druzio se s tim ljudima. I ono sto mene osobno smeta je njihova nevjerovatna bahatost i zatucanost. A najvise me smeta njihov posebni primitivizam i nacin na koji ce ti lagati, prevariti, izmuljati samo sebi u korist. To nema nigdje, purgeri, bosanci, slavonci, podravci, srbi, slovenci... nigdje to nisam vidio osim u Zadru i Splitu. Ja nikoga ne vrijeđam, mozda sam naletio na 100,200, 300 krivih ljudi. Evo pa od tebe sam kupio stripove koji su vrijedili po meni duplo, i poslao unaprijed. Ostavio sam ti i vise novaca nego je bilo potrebno uprvao iz tog razloga. Jedno lijepo iskustvo sa Splicaninom. Da vidis kakvih sam shranja ima sa Splicanima i Zadranima zbog jednog dana zakasnjenja uplate od 50 kuna. To je nesto nevjerovatno. Pa do izlika tipova koje sam zamolio da mi sacuvaju neke stripove, on meni kaze kao neman mjesta doma( alo nema mjesta za 3 strip ??!! ) to mogu samo Zadrani i Splićani.
I jos jednom nemoj lupetati gluposti, ovo ti nije prvi puta da izmisljas stvari kad sam JA u pitanju. Novopeceni navijac Dinamo sigurno nisam, to moze netko nalupati kao sto ti lupas bezveze.
znači Dalmatinci te zajebu di stignu?  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15077 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:15:10
|
@ Split85
Ja sam po tebi mrzitelj dalmacije, jer se ne slazem da je svako padanje igraca Hajduka u sesnestercu penal? Jer govorim kako reprezentacija ne treba igrati na poljudu. Jer navijam za Dinamo. Jer sam podrzavao Mamića. Boli mene qurac za Hajduk i poljud i torcidu, jedino kada igraju u europi onda gledam inavijam za njih. A da ne trebaju igrati na poljudu, pa i ne trebaju jerstalno vam nesto nije po volji,zvizdite, sramotite, pljujete... i onda da takvima dode igrati reprezentacija? Zbog koga i zbog čega? Mislim daj aj malo pogledaj sto si napisao, ti mene osudujes da sam ja mrzitelj dalmacije na osnovu sporta  Da ne govorim kako na pamet pises ( a da uopce ne znas ) gdje ja zivim, gdje sam se preselio i od kada i za koga navijam. Daj ono ne znam odi u wc poli se hladnom vodom pa pogledaj sto si napisao sve. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8339 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:20:04
|
Kad smo kod banana, bas bi volio vidjeti odakle dolazi navijac koji je u Poljskoj bacio Bananu kad smo igrali protiv talijana.
To nikad nećemo znat i nema smisla naklapat. Možda je to napravija Kristijan Plander ?
Mislim da ljudima pokušavaš servirat da su rasisti samo zato šta se ne slažu s tobom. A svi znamo glavni uzrok netrpeljivosti prema Sammiru. Da je on kojim slučajem igrač bez menađera i da mu menađer nije mamić, sasvi drugo bi bilo ozračje. Pa nije ovo Amerika da se svaki sukob između afroamerikanca i bijelca okarakterizira kao rasni.
I to tvoje serviranje rasizma drugima nema neku svoju težinu, jer ipak su tebe na ovom forumu nekoliko puta kaznili zbog vrijeđanja srpskog naroda. I to svako malo ponavljaš tako da ti to stari ne piza nimalo.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15077 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:23:09
|
@ lwoodo Nije to da me zajebu. Imam ja prijatelja divnih ljudi, zadrana a i splicana. Pa i ovdje sam upoznao Zlotvora, jednog kvalitetnog momka. Iako u zadnje vrijeme nismo nesto posebno prisni.
Nego jednostavno ne volim takav nacin komunikacije, ponasanja... Brate mili banalan primjer nisi mu uplatio 50 kuna jedan dan, vec je tko zna priko kakvih veza iskopao moj broj mobitela i zove. Moras paziti striktno na svaku rijec koju izgovoris u sklapanju bilo kakvih poslova, jer ce sigurno pokusati neku muljažu i svaku tvoju rijec okrenu protiv tebe. Zato ja cim cujem Zadar, Split odma rijesavam, bez ikakvih dogovora, usluga, price... ja tebi pare tad i tad ti meni to i to tad i tad i bok, bok. Istina tu malo ostale zakidam i osudujem na neki nacin, ali s tim ljudima sam se previse puta opekao da bi mogao poslovati ili bilo sto drugo kao sa drugima. Ono ako covjek se stvarno pokaze korektan i fer, onda ja uzvratim svakako. Razumljivo. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8339 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:26:01
|
@ Split85
Ja sam po tebi mrzitelj dalmacije, jer se ne slazem da je svako padanje igraca Hajduka u sesnestercu penal? Jer govorim kako reprezentacija ne treba igrati na poljudu. Jer navijam za Dinamo. Jer sam podrzavao Mamića. Boli mene qurac za Hajduk i poljud i torcidu, jedino kada igraju u europi onda gledam inavijam za njih. A da ne trebaju igrati na poljudu, pa i ne trebaju jerstalno vam nesto nije po volji,zvizdite, sramotite, pljujete... i onda da takvima dode igrati reprezentacija? Zbog koga i zbog čega? Mislim daj aj malo pogledaj sto si napisao, ti mene osudujes da sam ja mrzitelj dalmacije na osnovu sporta  Da ne govorim kako na pamet pises ( a da uopce ne znas ) gdje ja zivim, gdje sam se preselio i od kada i za koga navijam. Daj ono ne znam odi u wc poli se hladnom vodom pa pogledaj sto si napisao sve.
Sinko naša si krivoga kome ćeš govorit o Hajduku. Simpatiziram ga samo kad igra protiv Dinama, ali ne navijam za njega.
A to šta ti govoriš kontra Dalmacije to je tvoje pravo ,samo zanj da su to tvoji susidi, tvoji rođaci i tvoja obitelj. A to šta si se maka 150 km od Dalmacije to je tvoja stvar, samo nikad nečeš moć prerezat svoju pupčanu vrpcu. Ma di god da si otiša, ma iz kojeg kraja poteka.
A to šta ti okarakteriziraš ponašanje igrača Hajduka i njegovih navijača kao primitivno, pa koji navijač čovječe nije primitivan.
Od navijača Lazia, Rome, Chelsea, Man Utd, PSV itd. |
 |
|
Topic  |
|