Author |
Topic  |
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 17/10/2012 : 13:27:18
|
a jesu li neka od obilježja kao što su podrijetlo i boja kože uistinu važni? kakve ima veze što je taj i taj nogometaš stigao od tamo i tamo? apsolutno nevažno. osim toga, i Sammir i Eduardo su u okviru reprezentacije skroz čvrsti igrači. a osim toga, oni su se kao osobe skroz uklopili u našu sredinu. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:28:57
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
a jesu li neka od obilježja kao što su podrijetlo i boja kože uistinu važni? kakve ima veze što je taj i taj nogometaš stigao od tamo i tamo? apsolutno nevažno. osim toga, i Sammir i Eduardo su u okviru reprezentacije skroz čvrsti igrači. a osim toga, oni su se kao osobe skroz uklopili u našu sredinu.
Jesu. Samo šta jedan od njih ima uteg oko vrata i zato mu ljudi ne daju mira. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15090 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 17/10/2012 : 13:32:32
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by Tonka24
Kad smo kod banana, bas bi volio vidjeti odakle dolazi navijac koji je u Poljskoj bacio Bananu kad smo igrali protiv talijana.
To nikad nećemo znat i nema smisla naklapat. Možda je to napravija Kristijan Plander ? Moze biti i to ko ce ga znati  
Mislim da ljudima pokušavaš servirat da su rasisti samo zato šta se ne slažu s tobom. Oprosti ovo je cisto tvoj zakljucak i izmisljotina koju ja negiram, ja nikome ne govorim da je rasista, rekao sam da vjerujem da ima onih koji citaju ovaj forum a rasisti su. Sad, ja nisam nikoga imenova a bome ovaj forum ne citaju iskljucivo samo clasnovi. A svi znamo glavni uzrok netrpeljivosti prema Sammiru. Da je on kojim slučajem igrač bez menađera i da mu menađer nije mamić, sasvi drugo bi bilo ozračje. Pa nije ovo Amerika da se svaki sukob između afroamerikanca i bijelca okarakterizira kao rasni.
I to tvoje serviranje rasizma drugima nema neku svoju težinu, Opet izmisljas, pojasnio sam ti. jer ipak su tebe na ovom forumu nekoliko puta kaznili zbog vrijeđanja srpskog naroda. Opet nije istina, kaznilu se me jednom a ne nekoliko puta. Vidis kako izmisljaš? I to svako malo ponavljaš tako da ti to stari ne piza nimalo. A gdje to svako malo, navedi, pokazi. Dogodili su se nesporazumi, koji su rijeseni. Digni malo glavu nije rijec dvojice ili jednoga rijec cijeloga foruma.
Jos nesto, tipican nacin ponasanja takvih ljudi, nemaju argumenata, izmisljaju i onda pogadaju tamo gdje oni misle da covjeka najvise bole. Nemoj se truditi, cjepljen sam ja konjskim inekcijama protiv takvih. Nista osobno, cinio si mi se ok sve do sada, ali pomalo gledam i vidim. Ne brini ne osudujem te nimalo. Sve razumijem. 
|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15090 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:38:30
|
@ Split85
Ja sam po tebi mrzitelj dalmacije, jer se ne slazem da je svako padanje igraca Hajduka u sesnestercu penal? Jer govorim kako reprezentacija ne treba igrati na poljudu. Jer navijam za Dinamo. Jer sam podrzavao Mamića. Boli mene qurac za Hajduk i poljud i torcidu, jedino kada igraju u europi onda gledam inavijam za njih. A da ne trebaju igrati na poljudu, pa i ne trebaju jerstalno vam nesto nije po volji,zvizdite, sramotite, pljujete... i onda da takvima dode igrati reprezentacija? Zbog koga i zbog čega? Mislim daj aj malo pogledaj sto si napisao, ti mene osudujes da sam ja mrzitelj dalmacije na osnovu sporta  Da ne govorim kako na pamet pises ( a da uopce ne znas ) gdje ja zivim, gdje sam se preselio i od kada i za koga navijam. Daj ono ne znam odi u wc poli se hladnom vodom pa pogledaj sto si napisao sve.
Sinko naša si krivoga kome ćeš govorit o Hajduku. Simpatiziram ga samo kad igra protiv Dinama, ali ne navijam za njega.
A to šta ti govoriš kontra Dalmacije to je tvoje pravo ,samo zanj da su to tvoji susidi, tvoji rođaci i tvoja obitelj. A to šta si se maka 150 km od Dalmacije to je tvoja stvar, samo nikad nečeš moć prerezat svoju pupčanu vrpcu. Ma di god da si otiša, ma iz kojeg kraja poteka.
A to šta ti okarakteriziraš ponašanje igrača Hajduka i njegovih navijača kao primitivno, pa koji navijač čovječe nije primitivan.
Od navijača Lazia, Rome, Chelsea, Man Utd, PSV itd.
Evo ovdje se djelomicno slazemo. Neman ja nista protiv Dalmacije. Vec kontra ljudskog mentalitea tih ljudi. Cek ja vidim da moja vlastita rodbina radi nesto sto nije ok po svim ljudskim pravilima, kontra bilo kakvom moralu... i da ja njih podrzavam samo zbog toga sto su moja familija? Ne, ja nisam takvog soja, ja nisam takav čovjek. Zato nam i je ovako kako je, jer stitimo svim silama " SVOJE " ma koliku god gnjusobu i nepravednost napravili. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15090 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:40:49
|
I te riječi imaju svoju težinu.  
A gle, toveje ne da nemaju tezinu, nego su izmisljene  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/10/2012 : 13:42:09
|
@ Split85
Ja sam po tebi mrzitelj dalmacije, jer se ne slazem da je svako padanje igraca Hajduka u sesnestercu penal? Jer govorim kako reprezentacija ne treba igrati na poljudu. Jer navijam za Dinamo. Jer sam podrzavao Mamića. Boli mene qurac za Hajduk i poljud i torcidu, jedino kada igraju u europi onda gledam inavijam za njih. A da ne trebaju igrati na poljudu, pa i ne trebaju jerstalno vam nesto nije po volji,zvizdite, sramotite, pljujete... i onda da takvima dode igrati reprezentacija? Zbog koga i zbog čega? Mislim daj aj malo pogledaj sto si napisao, ti mene osudujes da sam ja mrzitelj dalmacije na osnovu sporta  Da ne govorim kako na pamet pises ( a da uopce ne znas ) gdje ja zivim, gdje sam se preselio i od kada i za koga navijam. Daj ono ne znam odi u wc poli se hladnom vodom pa pogledaj sto si napisao sve.
Sinko naša si krivoga kome ćeš govorit o Hajduku. Simpatiziram ga samo kad igra protiv Dinama, ali ne navijam za njega.
A to šta ti govoriš kontra Dalmacije to je tvoje pravo ,samo zanj da su to tvoji susidi, tvoji rođaci i tvoja obitelj. A to šta si se maka 150 km od Dalmacije to je tvoja stvar, samo nikad nečeš moć prerezat svoju pupčanu vrpcu. Ma di god da si otiša, ma iz kojeg kraja poteka.
A to šta ti okarakteriziraš ponašanje igrača Hajduka i njegovih navijača kao primitivno, pa koji navijač čovječe nije primitivan.
Od navijača Lazia, Rome, Chelsea, Man Utd, PSV itd.
Evo ovdje se djelomicno slazemo. Neman ja nista protiv Dalmacije. Vec kontra ljudskog mentalitea tih ljudi. Cek ja vidim da moja vlastita rodbina radi nesto sto nije ok po svim ljudskim pravilima, kontra bilo kakvom moralu... i da ja njih podrzavam samo zbog toga sto su moja familija? Ne, ja nisam takvog soja, ja nisam takav čovjek. Zato nam i je ovako kako je, jer stitimo svim silama " SVOJE " ma koliku god gnjusobu i nepravednost napravili.
s takvim razmišljanjima nečeš nikad uč u mafiju  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:43:31
|
Imaj svoja uvjerenja i drži ih za sebe ma kakva god bila. Imaj svoje principe i strogo ih se drži. Jer čovjek koji nema principe samo upada u probleme i sam ih stvara.
Zaboli me kurac za narkomane na sjevernoj tribini Maksimira i Poljuda. Ali nekad su i oni u pravu, pogotovo kad govorimo o gostovanju reprezentacije u Splitu. Kad nas malo više budu cijenili možda će imat potporu, ali ovako kumsko raspačavanje svetinje ka šta je reprezentacija niko ne voli gledat i stime se slagat. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15090 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:45:31
|
Imaj svoja uvjerenja i drži ih za sebe ma kakva god bila. Imaj svoje principe i strogo ih se drži. Jer čovjek koji nema principe samo upada u probleme i sam ih stvara.
Zaboli me kurac za narkomane na sjevernoj tribini Maksimira i Poljuda. Ali nekad su i oni u pravu, pogotovo kad govorimo o gostovanju reprezentacije u Splitu. Kad nas malo više budu cijenili možda će imat potporu, ali ovako kumsko raspačavanje svetinje ka šta je reprezentacija niko ne voli gledat i stime se slagat.
  |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:46:34
|
I te riječi imaju svoju težinu.  
A gle, toveje ne da nemaju tezinu, nego su izmisljene 
Ja san ti samo ukaza na grešeke iz prošlosti, sad ti vidi očeš li ih prihvatit i u buduče trudit se ne napravit ih. Ja sam samo izvuka činjenice. Kad možda malo smiriš neke tenzije koje si otvorija možda će ljudi na ovom forumu cjenit šta pišeš. |
Edited by - split85 on 17/10/2012 13:47:11 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15090 Posts
Posted - 17/10/2012 : 13:51:59
|
Eto opet govoris u ime cijelog foruma. Ok, mene nije briga dali itko cijeni ili ne sto ja pisem. Tko hoce ok tko nece briga me, ne zanima me. Ja dobro znam svoje greske na ovom forum, ne treba mi nitko trljati nos njima. S tobom sam u dobrim odnosima kao ( trenutno ) s vecinom, s kojima raspravljam i komentiram. Ne zelim vise raspravljati o ovome i to je to. Ti iznosis cinjenice ja mislim da ih iznosis polovicno i sebi u korist generaliziras. Ali ok i sam si rekao imas svoje misljenje i principe i drzi se toga, ne moramo na nože.
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33657 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 17/10/2012 : 14:04:29
|
Budući da nisam očekivao 10 bodova ove kalendarske godine u kvalifikacijama, mogu biti zadovoljan, kao i svaki navijač Hrvatske! Puno je loše atmosfere oko reprezentacije, ali rezultat stvarno rijetko izostane, pa makar na klupi sjedio i Štimac, koga vjerojatno nitko nije želio na klupi, i rezultat je jedini bitan, tako je to, imamo ga i sada kad nam je obrana najslabiji dio momčadi, srećom imamo napad koji je godinama ubitačan, nema veze što su se jučer napromašivali, nema veze ni što Štimac vuče neke ne baš shvatljive poteze, rezultat je tu! Sljedeći meč nam pobjedom donosi najmanje dodatne kvalifikacije, mnogi to nisu očekivali! I bravo za osječku publiku i Vatrene! Ali ne treba nam euforija, ipak je Wales daleko ispod nas! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 17/10/2012 : 14:10:19
|
Mislim da možemo i do prvog mjesta. Belgija je ipak bila malo prenapuhana po medijima. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 17/10/2012 : 14:15:34
|
10 bodova je stvarno uspjesna berba
vjerujem da smo sigurno 1 ili 2, nijanse ce odlucivati (treba imati na umu da je belgija odigrala malo teze utakmice dosad od nas)
Jucer smo igrali odlicno i ima mjesta za napredak :) |
There can be only one, me! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 17/10/2012 : 14:25:21
|
Da, ali Belgija je nas ugostila i mora doći u Hrvatsku. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/10/2012 : 14:39:43
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by tinton
@nesvrstani
s obziro da je prvi uvjet klađenja na tvojoj strani smijem li se još uvijek pridružiti okladi u avatar' 
Tek sad vidin pitanje. Naravno da može . Samo, moraš navest(čisto informativno), šta misliš kakav će bit Damirov put kroz "repku". Ako izgubiš. nosiš Žužula u avataru i potpis "Triba li šta piturat?"
Inače, mislin da san se zajeba, jer su bezobrazniji nego šta je iko moga očekivat tako da će Damir izgleda i prije pete-šeste utakmice uć u prvi sastav
već je debitirao to je na tvojoj strani
sljedeću utakmicu neće ući ući će protiv škotske cijelo poluvrijeme obadvije. drugu protiv Srbije će ući tek da upiše nastup. drugu protiv Belgije ne ulazi. drugu protiv walesa ulazi na poluvremenu te zabija gol mi se ne plasiramo na sp, štimac dobije otkaz, samim time i damir nebiva pozvan
čiča miča gotova je priča
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/10/2012 : 14:42:43
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
@nesvrstani
s obziro da je prvi uvjet klađenja na tvojoj strani smijem li se još uvijek pridružiti okladi u avatar' 
Tek sad vidin pitanje. Naravno da može . Samo, moraš navest(čisto informativno), šta misliš kakav će bit Damirov put kroz "repku". Ako izgubiš. nosiš Žužula u avataru i potpis "Triba li šta piturat?"
Inače, mislin da san se zajeba, jer su bezobrazniji nego šta je iko moga očekivat tako da će Damir izgleda i prije pete-šeste utakmice uć u prvi sastav
već je debitirao to je na tvojoj strani
sljedeću utakmicu neće ući ući će protiv škotske cijelo poluvrijeme obadvije. drugu protiv Srbije će ući tek da upiše nastup. drugu protiv Belgije ne ulazi. drugu protiv walesa ulazi na poluvremenu te zabija gol mi se ne plasiramo na sp, štimac dobije otkaz, samim time i damir nebiva pozvan
čiča miča gotova je priča
Odlično! Imamo deal! |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 17/10/2012 : 15:22:25
|
Pa i ovdje sam upoznao Zlotvora, jednog kvalitetnog momka...
E jesi mi da epitet, svaka ti čast! Ka da san njemački lovni prepeličar  |
Trljam ruke. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 17/10/2012 : 15:25:58
|
quote: Originally posted by Zlotvor
E jesi mi da epitet, svaka ti čast! Ka da san njemački lovni prepeličar 
Nezahvalnog.  |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 17/10/2012 : 15:30:54
|
quote: Originally posted by selanne
Nezahvalnog. 
Tužinane kuš!  |
Trljam ruke. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/10/2012 : 15:31:42
|
al nisi njemački lovni terijer?   |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 17/10/2012 : 15:32:34
|
quote: Originally posted by lwood
al nisi njemački lovni terijer?  
Prema trenutnoj frizuri, reka bi da san više ka foksterijer  |
Trljam ruke. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 17/10/2012 : 15:36:25
|
Nezahvalnog. 
Tužinane kuš! 
   |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 17/10/2012 : 15:47:00
|
Nezahvalnog. 
Tužinane kuš! 

Tako to biva kad kad pišeš priko smartfona 
Da ponovin: "Tunižanine - shut your filthy mouth!"  |
Trljam ruke. |
 |
|
Topic  |
|