forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
a jesu li neka od obilježja kao što su podrijetlo i boja kože uistinu važni? kakve ima veze što je taj i taj nogometaš stigao od tamo i tamo? apsolutno nevažno. osim toga, i Sammir i Eduardo su u okviru reprezentacije skroz čvrsti igrači. a osim toga, oni su se kao osobe skroz uklopili u našu sredinu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
@Tonka24

Nema potreba da ikakvu mržnju gajiš prema nikome.
Možeš se neslagat oko nečega. Ali ono šta je u balunu mora ostat u balunu.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

a jesu li neka od obilježja kao što su podrijetlo i boja kože uistinu važni? kakve ima veze što je taj i taj nogometaš stigao od tamo i tamo? apsolutno nevažno. osim toga, i Sammir i Eduardo su u okviru reprezentacije skroz čvrsti igrači. a osim toga, oni su se kao osobe skroz uklopili u našu sredinu.

Jesu.
Samo šta jedan od njih ima uteg oko vrata i zato mu ljudi ne daju mira.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15091 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:
Originally posted by Tonka24

Kad smo kod banana, bas bi volio vidjeti odakle dolazi navijac koji je u Poljskoj bacio Bananu kad smo igrali protiv talijana.

To nikad nećemo znat i nema smisla naklapat.
Možda je to napravija Kristijan Plander ? Moze biti i to ko ce ga znati

Mislim da ljudima pokušavaš servirat da su rasisti samo zato šta se ne slažu s tobom. Oprosti ovo je cisto tvoj zakljucak i izmisljotina koju ja negiram, ja nikome ne govorim da je rasista, rekao sam da vjerujem da ima onih koji citaju ovaj forum a rasisti su. Sad, ja nisam nikoga imenova a bome ovaj forum ne citaju iskljucivo samo clasnovi. A svi znamo glavni uzrok netrpeljivosti prema Sammiru.
Da je on kojim slučajem igrač bez menađera i da mu menađer nije mamić, sasvi drugo bi bilo ozračje.
Pa nije ovo Amerika da se svaki sukob između afroamerikanca i bijelca okarakterizira kao rasni.

I to tvoje serviranje rasizma drugima nema neku svoju težinu
, Opet izmisljas, pojasnio sam ti. jer ipak su tebe na ovom forumu nekoliko puta kaznili zbog vrijeđanja srpskog naroda. Opet nije istina, kaznilu se me jednom a ne nekoliko puta. Vidis kako izmisljaš? I to svako malo ponavljaš tako da ti to stari ne piza nimalo. A gdje to svako malo, navedi, pokazi. Dogodili su se nesporazumi, koji su rijeseni. Digni malo glavu nije rijec dvojice ili jednoga rijec cijeloga foruma.

Jos nesto, tipican nacin ponasanja takvih ljudi, nemaju argumenata, izmisljaju i onda pogadaju tamo gdje oni misle da covjeka najvise bole. Nemoj se truditi, cjepljen sam ja konjskim inekcijama protiv takvih. Nista osobno, cinio si mi se ok sve do sada, ali pomalo gledam i vidim. Ne brini ne osudujem te nimalo. Sve razumijem.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
I te riječi imaju svoju težinu.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15091 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@ Split85

Ja sam po tebi mrzitelj dalmacije, jer se ne slazem da je svako padanje igraca Hajduka u sesnestercu penal?
Jer govorim kako reprezentacija ne treba igrati na poljudu.
Jer navijam za Dinamo.
Jer sam podrzavao Mamića.
Boli mene qurac za Hajduk i poljud i torcidu, jedino kada igraju u europi onda gledam inavijam za njih. A da ne trebaju igrati na poljudu, pa i ne trebaju jerstalno vam nesto nije po volji,zvizdite, sramotite, pljujete... i onda da takvima dode igrati reprezentacija? Zbog koga i zbog čega?
Mislim daj aj malo pogledaj sto si napisao, ti mene osudujes da sam ja mrzitelj dalmacije na osnovu sporta
Da ne govorim kako na pamet pises ( a da uopce ne znas ) gdje ja zivim, gdje sam se preselio i od kada i za koga navijam.
Daj ono ne znam odi u wc poli se hladnom vodom pa pogledaj sto si napisao sve.

Sinko naša si krivoga kome ćeš govorit o Hajduku.
Simpatiziram ga samo kad igra protiv Dinama, ali ne navijam za njega.

A to šta ti govoriš kontra Dalmacije to je tvoje pravo ,samo zanj da su to tvoji susidi, tvoji rođaci i tvoja obitelj.
A to šta si se maka 150 km od Dalmacije to je tvoja stvar, samo nikad nečeš moć prerezat svoju pupčanu vrpcu. Ma di god da si otiša, ma iz kojeg kraja poteka.

A to šta ti okarakteriziraš ponašanje igrača Hajduka i njegovih navijača kao primitivno, pa koji navijač čovječe nije primitivan.

Od navijača Lazia, Rome, Chelsea, Man Utd, PSV itd.

Evo ovdje se djelomicno slazemo. Neman ja nista protiv Dalmacije. Vec kontra ljudskog mentalitea tih ljudi. Cek ja vidim da moja vlastita rodbina radi nesto sto nije ok po svim ljudskim pravilima, kontra bilo kakvom moralu... i da ja njih podrzavam samo zbog toga sto su moja familija? Ne, ja nisam takvog soja, ja nisam takav čovjek. Zato nam i je ovako kako je, jer stitimo svim silama " SVOJE " ma koliku god gnjusobu i nepravednost napravili.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15091 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A gle, toveje ne da nemaju tezinu, nego su izmisljene
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/10/2012 : 13:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

@ Split85

Ja sam po tebi mrzitelj dalmacije, jer se ne slazem da je svako padanje igraca Hajduka u sesnestercu penal?
Jer govorim kako reprezentacija ne treba igrati na poljudu.
Jer navijam za Dinamo.
Jer sam podrzavao Mamića.
Boli mene qurac za Hajduk i poljud i torcidu, jedino kada igraju u europi onda gledam inavijam za njih. A da ne trebaju igrati na poljudu, pa i ne trebaju jerstalno vam nesto nije po volji,zvizdite, sramotite, pljujete... i onda da takvima dode igrati reprezentacija? Zbog koga i zbog čega?
Mislim daj aj malo pogledaj sto si napisao, ti mene osudujes da sam ja mrzitelj dalmacije na osnovu sporta
Da ne govorim kako na pamet pises ( a da uopce ne znas ) gdje ja zivim, gdje sam se preselio i od kada i za koga navijam.
Daj ono ne znam odi u wc poli se hladnom vodom pa pogledaj sto si napisao sve.

Sinko naša si krivoga kome ćeš govorit o Hajduku.
Simpatiziram ga samo kad igra protiv Dinama, ali ne navijam za njega.

A to šta ti govoriš kontra Dalmacije to je tvoje pravo ,samo zanj da su to tvoji susidi, tvoji rođaci i tvoja obitelj.
A to šta si se maka 150 km od Dalmacije to je tvoja stvar, samo nikad nečeš moć prerezat svoju pupčanu vrpcu. Ma di god da si otiša, ma iz kojeg kraja poteka.

A to šta ti okarakteriziraš ponašanje igrača Hajduka i njegovih navijača kao primitivno, pa koji navijač čovječe nije primitivan.

Od navijača Lazia, Rome, Chelsea, Man Utd, PSV itd.

Evo ovdje se djelomicno slazemo. Neman ja nista protiv Dalmacije. Vec kontra ljudskog mentalitea tih ljudi. Cek ja vidim da moja vlastita rodbina radi nesto sto nije ok po svim ljudskim pravilima, kontra bilo kakvom moralu... i da ja njih podrzavam samo zbog toga sto su moja familija? Ne, ja nisam takvog soja, ja nisam takav čovjek. Zato nam i je ovako kako je, jer stitimo svim silama " SVOJE " ma koliku god gnjusobu i nepravednost napravili.

s takvim razmišljanjima nečeš nikad uč u mafiju

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Imaj svoja uvjerenja i drži ih za sebe ma kakva god bila.
Imaj svoje principe i strogo ih se drži. Jer čovjek koji nema principe samo upada u probleme i sam ih stvara.

Zaboli me kurac za narkomane na sjevernoj tribini Maksimira i Poljuda.
Ali nekad su i oni u pravu, pogotovo kad govorimo o gostovanju reprezentacije u Splitu.
Kad nas malo više budu cijenili možda će imat potporu, ali ovako kumsko raspačavanje svetinje ka šta je reprezentacija niko ne voli gledat i stime se slagat.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15091 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imaj svoja uvjerenja i drži ih za sebe ma kakva god bila.
Imaj svoje principe i strogo ih se drži. Jer čovjek koji nema principe samo upada u probleme i sam ih stvara.

Zaboli me kurac za narkomane na sjevernoj tribini Maksimira i Poljuda.
Ali nekad su i oni u pravu
, pogotovo kad govorimo o gostovanju reprezentacije u Splitu.
Kad nas malo više budu cijenili možda će imat potporu, ali ovako kumsko raspačavanje svetinje ka šta je reprezentacija niko ne voli gledat i stime se slagat.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A gle, toveje ne da nemaju tezinu, nego su izmisljene

Ja san ti samo ukaza na grešeke iz prošlosti, sad ti vidi očeš li ih prihvatit i u buduče trudit se ne napravit ih.
Ja sam samo izvuka činjenice. Kad možda malo smiriš neke tenzije koje si otvorija možda će ljudi na ovom forumu cjenit šta pišeš.

Edited by - split85 on 17/10/2012 13:47:11
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15091 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/10/2012 : 13:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Eto opet govoris u ime cijelog foruma.
Ok, mene nije briga dali itko cijeni ili ne sto ja pisem. Tko hoce ok tko nece briga me, ne zanima me.
Ja dobro znam svoje greske na ovom forum, ne treba mi nitko trljati nos njima.
S tobom sam u dobrim odnosima kao ( trenutno ) s vecinom, s kojima raspravljam i komentiram.
Ne zelim vise raspravljati o ovome i to je to. Ti iznosis cinjenice ja mislim da ih iznosis polovicno i sebi u korist generaliziras.
Ali ok i sam si rekao imas svoje misljenje i principe i drzi se toga, ne moramo na nože.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33657 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/10/2012 : 14:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Budući da nisam očekivao 10 bodova ove kalendarske godine u kvalifikacijama, mogu biti zadovoljan, kao i svaki navijač Hrvatske! Puno je loše atmosfere oko reprezentacije, ali rezultat stvarno rijetko izostane, pa makar na klupi sjedio i Štimac, koga vjerojatno nitko nije želio na klupi, i rezultat je jedini bitan, tako je to, imamo ga i sada kad nam je obrana najslabiji dio momčadi, srećom imamo napad koji je godinama ubitačan, nema veze što su se jučer napromašivali, nema veze ni što Štimac vuče neke ne baš shvatljive poteze, rezultat je tu! Sljedeći meč nam pobjedom donosi najmanje dodatne kvalifikacije, mnogi to nisu očekivali! I bravo za osječku publiku i Vatrene! Ali ne treba nam euforija, ipak je Wales daleko ispod nas!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/10/2012 : 14:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Mislim da možemo i do prvog mjesta. Belgija je ipak bila malo prenapuhana po medijima.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 17/10/2012 : 14:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
10 bodova je stvarno uspjesna berba

vjerujem da smo sigurno 1 ili 2, nijanse ce odlucivati (treba imati na umu da je belgija odigrala malo teze utakmice dosad od nas)

Jucer smo igrali odlicno i ima mjesta za napredak :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/10/2012 : 14:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Da, ali Belgija je nas ugostila i mora doći u Hrvatsku.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/10/2012 : 14:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by tinton

@nesvrstani

s obziro da je prvi uvjet klađenja na tvojoj strani smijem li se još uvijek pridružiti okladi u avatar'

Tek sad vidin pitanje.
Naravno da može.
Samo, moraš navest(čisto informativno), šta misliš kakav će bit Damirov put kroz "repku".
Ako izgubiš. nosiš Žužula u avataru i potpis "Triba li šta piturat?"

Inače, mislin da san se zajeba, jer su bezobrazniji nego šta je iko moga očekivat tako da će Damir izgleda i prije pete-šeste utakmice uć u prvi sastav

već je debitirao to je na tvojoj strani

sljedeću utakmicu neće ući
ući će protiv škotske cijelo poluvrijeme obadvije.
drugu protiv Srbije će ući tek da upiše nastup.
drugu protiv Belgije ne ulazi.
drugu protiv walesa ulazi na poluvremenu te zabija gol
mi se ne plasiramo na sp, štimac dobije otkaz, samim time i damir nebiva pozvan

čiča miča gotova je priča

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/10/2012 : 14:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

@nesvrstani

s obziro da je prvi uvjet klađenja na tvojoj strani smijem li se još uvijek pridružiti okladi u avatar'

Tek sad vidin pitanje.
Naravno da može.
Samo, moraš navest(čisto informativno), šta misliš kakav će bit Damirov put kroz "repku".
Ako izgubiš. nosiš Žužula u avataru i potpis "Triba li šta piturat?"

Inače, mislin da san se zajeba, jer su bezobrazniji nego šta je iko moga očekivat tako da će Damir izgleda i prije pete-šeste utakmice uć u prvi sastav

već je debitirao to je na tvojoj strani

sljedeću utakmicu neće ući
ući će protiv škotske cijelo poluvrijeme obadvije.
drugu protiv Srbije će ući tek da upiše nastup.
drugu protiv Belgije ne ulazi.
drugu protiv walesa ulazi na poluvremenu te zabija gol
mi se ne plasiramo na sp, štimac dobije otkaz, samim time i damir nebiva pozvan

čiča miča gotova je priča

Odlično!
Imamo deal!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/10/2012 : 15:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa i ovdje sam upoznao Zlotvora, jednog kvalitetnog momka...
E jesi mi da epitet, svaka ti čast! Ka da san njemački lovni prepeličar

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/10/2012 : 15:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Nezahvalnog.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/10/2012 : 15:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:

quote:

Nezahvalnog.

Tužinane kuš!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/10/2012 : 15:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

al nisi njemački lovni terijer?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/10/2012 : 15:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

al nisi njemački lovni terijer?

Prema trenutnoj frizuri, reka bi da san više ka foksterijer

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/10/2012 : 15:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nezahvalnog.

Tužinane kuš!

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/10/2012 : 15:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nezahvalnog.

Tužinane kuš!

Tako to biva kad kad pišeš priko smartfona

Da ponovin: "Tunižanine - shut your filthy mouth!"

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To: