Author |
Topic  |
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13110 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 18/10/2012 : 17:03:31
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by brni
Modrić za prsa ispred Mandžukića. Bio je naš najbolji igrač na EP.
oli je taj igra na EP.. 
E jeste svi vi hajdukovci svi isti ko ovce. Potirali ste Modrića iz kluba kao mali nema veze. I ne biste priznali ni dan danas da je igrač iako taj mali igra u najvećem klubu na svitu. Ne možete priznati ko ljudi da ste pojeli govno. A Kranjčar vam je kao igrač!  Naša igra bez Modrića je qurac...
kranjčar je riješava utakmice golovima i igrom...koju je utakmicu modrić riješio...znaš koliko ih je otišlo u real pa su prdnuli u čabar...polako,ima vremena...kranjčar je za modrića avion...modrića potjerali?koliko se sjećam,za hajduk nije igrao...bio na probi,ovi ga odjebali...amen...i dobro su napravili...
Kažem ja...  Ako ništa mogli ste na njemu zaradit koju crkavicu pa ne biste bili u govnima   |
Have mercy |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 18/10/2012 : 17:07:19
|
quote: Originally posted by izivko E jeste svi vi hajdukovci svi isti ko ovce. Potirali ste Modrića iz kluba kao mali nema veze. I ne biste priznali ni dan danas da je igrač iako taj mali igra u najvećem klubu na svitu. Ne možete priznati ko ljudi da ste pojeli govno. A Kranjčar vam je kao igrač!  Naša igra bez Modrića je qurac...
Mi smo ga potirali iz najvećeg kluba na svitu |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 18/10/2012 : 17:10:11
|
svakim odgovorom potvrđuješ ono kaj je ustvari odavno jasno...globinjo ti nemaš blage veze o nogometu!
p.s. Kranjčar je veči talent od Modrića i više ga volim gledati, ali defanzivno je ipak slabiji. A to je vrlo važno za veznog igrača i zato za njega ma mjesta u nijednom iole ozbiljnijem klubu (: |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13110 Posts
Posted - 18/10/2012 : 17:16:54
|
quote: Originally posted by dosada
svakim odgovorom potvrđuješ ono kaj je ustvari odavno jasno...globinjo ti nemaš blage veze o nogometu!
p.s. Kranjčar je veči talent od Modrića i više ga volim gledati, ali defanzivno je ipak slabiji. A to je vrlo važno za veznog igrača i zato za njega ma mjesta u nijednom iole ozbiljnijem klubu (:
Ma jasno je svakome. Mislim, drag je on meni, ipak je Cicin sin.  Ali on je mlitav igrač, nema živosti. Mogao bi igrati jedino u Hajduku jer to je jedan neozbiljan klub  |
Have mercy |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13110 Posts
Posted - 18/10/2012 : 17:21:24
|
oli je taj igra na EP.. 
E jeste svi vi hajdukovci svi isti ko ovce. Potirali ste Modrića iz kluba kao mali nema veze. I ne biste priznali ni dan danas da je igrač iako taj mali igra u najvećem klubu na svitu. Ne možete priznati ko ljudi da ste pojeli govno. A Kranjčar vam je kao igrač!  Naša igra bez Modrića je qurac...
kranjčar je riješava utakmice golovima i igrom...koju je utakmicu modrić riješio...znaš koliko ih je otišlo u real pa su prdnuli u čabar...polako,ima vremena...kranjčar je za modrića avion...modrića potjerali?koliko se sjećam,za hajduk nije igrao...bio na probi,ovi ga odjebali...amen...i dobro su napravili...
Real je kraljevski klub, najveći. Trebaš biti neko da te uopće spomenu a kamoli istresu tolike pare da te dovedu. Osim toga doveo ga je najveći i najplaćeniji trener današnjice a taj, moramo priznati, ipak zna nešto o nogometu  |
Have mercy |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/10/2012 : 17:25:49
|
Dobar je Modric..dosta trci, odlicno pokriva teren..zna dati i lipi balun u prostor ali je problem sto se od njega zeli napraviti nekog fantazistu a on to nije..a i premalo koristi sut..ali onaj gol sta je zabia Izraelu na maxiruglu je nenadjebiv.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 18/10/2012 17:26:41 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 18/10/2012 : 18:07:23
|
a di ste Kranjčara našli... taj se gega kao da ima 300 kila, nevjerojatno spor igrač i nevjerojatno da uopće ima mjesta za takve u modernom nogometu, pa makar i na klupama |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 18/10/2012 : 18:43:45
|
quote: Originally posted by dosada
p.s. Kranjčar je veči talent od Modrića i više ga volim gledati, ali defanzivno je ipak slabiji. A to je vrlo važno za veznog igrača i zato za njega ma mjesta u nijednom iole ozbiljnijem klubu (:
    koji lik   modrić defanzivno bolji?????????? odi sinko spat,nemaš ti pojma...obožavam likove koji mi trube da nemam pojma jer se on ne slaže sa mojim mišljenjem... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/10/2012 : 18:56:54
|
Kranjčar mi je 5 puta draži. Modrić je 5 buta bolji. Kako je Kranjčar igra sa 18-19 godina, prije nego su ga potirali, parilo je da će bit bolji od Kake. Nažalost, posta je samo solidan igrač. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 18/10/2012 : 19:01:22
|
Teško je ocjenjivati Modrića,pogotovo u Vatrenima gdje se ostali igrači slabo "otkrivaju" i ulaze u prostor. Tako su govorili i za Xavija,a eto danas ga se cijeni kao nikog.To su igrači tima,nemaju sposobnosti nositi tim ali sve ostale igrače čine boljim.
Uz to,Bilić je Modrića gotovo uvijek držao na centralnom veznom bez dopuštenja da previše ide u napad.To je statistički nezahvalna pozicija,ljudi pamte golove a ne igrača koji daje tempo.
Koliki mu je "plafon" vidjet ćemo sad u Madridu,na njemu je da se iskaže.....ne bi bio prvi koji je došao i još brže otišao. U Madridu ne smije biti slabih dana jer odmah iza ugla čeka neki novi Di Maria,Ozil,Morientes i itd. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33174 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 18/10/2012 : 23:51:49
|
Razlika u igračkoj kvaliteti ipak postoji, uostalom dovoljno je pogledati gdje trenutačno sad koji igra. Niko nažalost nikad nije niti će biti u kombinacijama za Real, dok Luka nije na kraju bio samo u kombinacijama već i završio tamo.
Valjda Mourinho koji je dokazano kvalitetan trener zna zašto ne Kranjčar, nego Modrić.
Ništa protiv Nike naravno, meni je on ok ovako, mislim da bi mogao biti dobar trener ako se jednoga dana odluči za to. Bolji od tate, tata je ipak bio bolji igrač :-) |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15095 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 19/10/2012 : 13:40:24
|
quote: Originally posted by jaki
Modrić igra odlično defanzivu ali uz Badelja?Možda je to ipak malo prenesigurno ali istina je da Vukojević pravi dosta faulova i uvijek je na granici crvenog kartona i zato sam ja za Radoševića koji je po tom pitanju puno bolji od Vukojevića.
+1 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15095 Posts
Posted - 19/10/2012 : 13:41:32
|
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by jaki
Modrić igra odlično defanzivu ali uz Badelja?Možda je to ipak malo prenesigurno ali istina je da Vukojević pravi dosta faulova i uvijek je na granici crvenog kartona i zato sam ja za Radoševića koji je po tom pitanju puno bolji od Vukojevića.
Kako god, protiv reprezentacija tipa Walesa kad igramo doma, nema razloga za onim klasičnim zadnjim veznim. Uostalom baš ova utakmica je to i pokazala.
Da to je samo igrac manje, nista vise. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15095 Posts
Posted - 19/10/2012 : 13:49:53
|
quote: Originally posted by supermark
a di ste Kranjčara našli... taj se gega kao da ima 300 kila, nevjerojatno spor igrač i nevjerojatno da uopće ima mjesta za takve u modernom nogometu, pa makar i na klupama
Ja prosto ne mogu da vjerujem da netko govori da je Niko Kranjcar dobar igrac   Pa taj je na terenu doslovno pokretni ormar, čovjek se jedva krece. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
Posted - 19/10/2012 : 13:53:10
|
quote: Originally posted by Tonka24 Ja prosto ne mogu da vjerujem da netko govori da je Niko Kranjcar dobar igrac   Pa taj je na terenu doslovno pokretni ormar, čovjek se jedva krece.
Na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj bija je naš najbolji igrač. Kad su drugi bili od kurca on je jedini pošteno odigra. Šteta šta ne igra dovoljno. Ipak 3 godine neigranje je veliki hendikep.
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15095 Posts
Posted - 19/10/2012 : 13:54:26
|
oli je taj igra na EP.. 
Mislis li to za Prsu i Jelavica? Hajduk je isti qurac kao i Real iz Madrida - upropastavaci igraca. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15095 Posts
Posted - 19/10/2012 : 13:59:54
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by Tonka24 Ja prosto ne mogu da vjerujem da netko govori da je Niko Kranjcar dobar igrac   Pa taj je na terenu doslovno pokretni ormar, čovjek se jedva krece.
Na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj bija je naš najbolji igrač. Kad su drugi bili od kurca on je jedini pošteno odigra. Šteta šta ne igra dovoljno. Ipak 3 godine neigranje je veliki hendikep.
Svi znamo kako smo zavrsili na SP u Njemackoj.  Iskreno meni je Niko Kranjcar najsporiji i najnepokretniji igrac kojeg sam ikada gledao. Ima on dribling nitko ne kaze da nema, ali covjece on to radi sporije od usporene snimke, nekada je to prolazilo protiv jedne Malte, pa uvali tri komada, danas to vjerovatno ne bi popusili niti igraci San Marina.
|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 19/10/2012 : 14:09:12
|
ak je kranjčar tolko loši igrač, kak to da je već član prvih 11 vatrenih(ili 12-13) igrač već 6 godina? kak to da ima prek 200 nastupa u "sporoj" premier ligi? kak to da je igral za "male" klubove poput totenhama ili dinamo kijeva? kak to da je igrao i kod cice i kod bilića i kod harrya i kod ćire i kod sliškovića...?
lako je s tribine kukat kak je neko spor, kak neko niš ne valja; pobogu, robert prosinečki je zadnji put trčal kad je imao 24-25 godina, nakon tog sve tehnika,dribling,pravi nogometni šmek, pretpostavljam da i on nije dobar?
ili pogledajmo igrača kojeg navijači boce najviše obožavaju od svih legenda koji su igrali na la bombeneri; riquelme! za njega je kranjčar član jamajkanske štafete!
dosta o brzini i sličnim pizdarijama... gledajmo statistiku... |
 |
|
Topic  |
|