forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Martin Mystère
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 174

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 01:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by Rahazlam
mislim da previse davi s povijesnim cinjenicama ima dosta epizoda u kojima nema prave radnje nego se samo prepricavaju stvarni povijesni događaji

Alternativna istorija, misterija. To je koncept stripa.
Zar nije lepo kada možeš i da se zabaviš i pritom naučiš, obrazuješ se preko stripa? Ne znam, ja takve i stripove koje mogu da me nasmeju vrednujem. Možda je to do mene, šta znam.

Ma takva povijest me nezanima(nekazem da mm nema dobrih epizoda)atlandita,vanzemaljci i slicne gluposti!!!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/07/2013 : 01:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ta Atlantida, vanzemaljci i slične gluposti su u korelaciji sa edukativnim karakterom stripa. Dakle, o nečemu naučiš (obično tokom dugih Martijevih beseda), a nečim se zabaviš (delovi stripa nalik Sci-Fi serijama, Indijani Džonsu, Zoni sumraka).
Dobra stvar kod Martija je kada nema akcije, bar naučiš nešto čitajući strip (:
Ili ako si već znao, dopuniš znanje :)
Mada ja i ne preferiram stripove sa akcijom, draži mi je Marti koji će mi u priči pripovedati o nečemu (meni) zanimljivom. Idealna epizoda je ona koja uklopi zanimljivu (meni) istorijsku komponentu sa inteligentnim ili neočekivanim raspletima, obrtima (:
A akcione su mi ponajviše fuj. Te fala agnostičkoj sili što Marti više drži čas, nego što se igra kauboja i indijanaca (:

Edited by - Jasko on 24/07/2013 01:55:51
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 01:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ta Atlantida, vanzemaljci i slične gluposti su u korelaciji sa edukativnim karakterom stripa. Dakle, o nečemu naučiš (obično tokom dugih Martijevih beseda), a nečim se zabaviš (delovi stripa nalik Sci-Fi serijama, Indijani Džonsu, Zoni sumraka).
Dobra stvar kod Martija je kada nema akcije, bar naučiš nešto čitajući strip (:
Ili ako si već znao, dopuniš znanje :)
Mada ja i ne preferiram stripove sa akcijom, draži mi je Marti koji će mi u priči pripovedati o nečemu (meni) zanimljivom. Idealna epizoda je ona koja uklopi zanimljivu (meni) istorijsku komponentu sa inteligentnim ili neočekivanim raspletima, obrtima (:
A akcione su mi ponajviše fuj. Te fala agnostičkoj sili što Marti više drži čas, nego što se igra kauboja i indijanaca (:

Onda se razlikujemo ja vise volim akciju pa cak i naivni stripovi poput bleka su mi bolji od filozofiranja i pricanja gluposti
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/07/2013 : 02:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Jasno. Marti nije za tebe.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 02:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

procitam tu i tamo neku epizodu(inace po naslovu biram maritja cim vidim da je glupa tema to neuzimam)a i volim Alessandrinijev crtez!!
Go to Top of Page

marko15532
New Member

United Kingdom
139 Posts

Member since 18/12/2011

Posted - 24/07/2013 : 02:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send marko15532 a Private Message  Reply with Quote
Pa ništa, ima ovde ljudi koji orno učestvuju u fan klubu a zapravo ne vole ovaj strip. Valjda i to ima neku svoju funkciju.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 24/07/2013 : 07:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

procitam tu i tamo neku epizodu(inace po naslovu biram maritja cim vidim da je glupa tema to neuzimam)a i volim Alessandrinijev crtez!!

Lijepo ti je Jasko rekao, Marti nije za tebe. I to je OK. Ali mogao si to pristojnije reć a ne upasti u topic kao padobranac i vikati (velika slova se smatraju vikanjem) kako je glupost. Zanima me da li i druge stvari koje ne voliš nazivaš glupošću.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 24/07/2013 : 10:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
Klasika na nasim prostorima- Sve sto se ne voli i ne razumije to se automatski smatra da je glupost.

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19568 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/07/2013 : 10:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Meni je Marti do 100 odličan, onako u stilu Indiana Jonsa...polije se sve više pretvara u nekog dosadnog profesora...najgori period mi je one Priče sa Italije (Slobodna dalmacija izdala) poslje u Ludens periodu čak i ok...ali mi zato specijali za razliku od Giganta malo koji valjaju....ali to sam ja,pa ne sudite po meni...
a da ima Marti padove i uspone..pa koji junak jih nema...bar ti dugovećni.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 24/07/2013 : 10:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:

MA MARTIN STVARNO NEKAD ZNA DAVIT S GLUPOSTIMA PREVISE GLUPOSTI U TAKO KRATKOM SERIJALU!!!

quote:
ne mislim na cijeli serijal, mslio sam reci da ima previse gluposti za tako malo epizoda

quote:
Ma takva povijest me nezanima(nekazem da mm nema dobrih epizoda)atlandita,vanzemaljci i slicne gluposti!!!

quote:
Onda se razlikujemo ja vise volim akciju pa cak i naivni stripovi poput bleka su mi bolji od filozofiranja i pricanja gluposti

quote:

Prijatelju, hvala ti što si mi otvorio oči! Otprilike davne 1987/8. godine počeo sam da povremeno čitam Martija, sa svojih tadašnjih 7-8 godina starosti. Tako mlad, nisam baš mnogo toga razumeo, ali mi je MM držao pažnju i veoma me zaintrigirao i činio da težim da saznam više. Od tada sam uz svoje odrastanje polako sve bolje razumevao ovaj strip i sve više sam voleo njega i Dylana, a polako sam ostavljao dotadašnje favorite - Zagora i Bleka. Uvek sam uživao u stripu Marti Misterija, u njegovom inteligentnom poigravanju sa istorijom, neobjašnjivim fenomenima, teorijama zavere, u njegovim uverljivo razvijanim likovima, kompleksnim zapletima radnje itd. Iz samog stripa sam mnogo toga naučio, npr. po prvi put sam se upoznao sa ličnošću i stvaralaštvom H. P. Lavkrafta negde otprilike 1991/2. godine, kada sam već imao 11-12 godina i bio dovoljno zreo da razumem takve priče.
Iz epizoda MM-a sam učio da kritički razmišljam o svetu oko sebe i o stvarima koje nam se serviraju kao istina, pa i o tome da nekim strukturama i odgovara da se istina krije. Uživao sam u tom edukativnom i "sporom" ritmu ovog stripa, mislio sam da me oplemenjuje i estetski i intelektualno. Mislio sam i da je MM strip koji ne mogu razumeti svi, koji traži neki misaoni angažman, pažnju, pa i neko predznanje. To je sve bilo nekad, tj. do ovog jutra.

A sada sam shvatio da sam sve ovo vreme bio u zabludi. Zahvaljujući tvojim sadržajnim, informativnim, argumentovanim i detaljno obrazloženim postovima, shvatio sam da je Marti zaista glupost! Dovoljno je bilo da ti 5-6 puta napišeš tu reč i, eto, meni su se otvorile oči! Pa da, jeste glupost! Zašto bih verovao svom ukusu, osećaju za lepo i intelektu, kada imam tebe da mi objasniš da nisam bio u pravu i da je MM glup strip!

Tako su i neki moji poznanici svojevremeno rekli da je muzika koju slušam glupost. I prihvatio sam. Dovoljno je bilo reći tu magičnu reč glupost i od tada više ne slušam svoje omiljene R.E.M., The Cure ili Nick Cave-a, nego samo Cecu, Džeja i Šemsu Suljaković.

Rahazlam - još jednom veliko hvala što si me uputio na put istine! A ako budeš imao problema sa razumevanjem ovog mog celokupnog posta, potraži u rečniku značenje izraza sarkazam.
Živeli!

Edited by - star-duster on 24/07/2013 12:51:20
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 24/07/2013 : 10:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Meni je Marti do 100 odličan, onako u stilu Indiana Jonsa...polije se sve više pretvara u nekog dosadnog profesora...najgori period mi je one Priče sa Italije (Slobodna dalmacija izdala) poslje u Ludens periodu čak i ok...ali mi zato specijali za razliku od Giganta malo koji valjaju....ali to sam ja,pa ne sudite po meni...

Iako se često smatra da su epizode dok Martin boravi u Italiji dno ja tvrdim da nisu ništa lošije od epizoda prije ni poslije njih. Ovako na prvu, po sjećanju, rekao bih da su sljedeće sasvim ok: Trinaesti znak, Kuća slijepih prozora, Decameron, Povratak magova/Nekromanti, Vragovi pakla, Teutonska baština/Orfejevo lice i Gospodarica zmija/Kripta i noćna mora. Mada je davno bilo kad sam ih zadnji put čitao i sada bih možda i promijenio mišljenje.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19568 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/07/2013 : 11:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:
Originally posted by teller

Iako se često smatra da su epizode dok Martin boravi u Italiji dno ja tvrdim da nisu ništa lošije od epizoda prije ni poslije njih. Ovako na prvu, po sjećanju, rekao bih da su sljedeće sasvim ok: Trinaesti znak, Kuća slijepih prozora, Decameron, Povratak magova/Nekromanti, Vragovi pakla, Teutonska baština/Orfejevo lice i Gospodarica zmija/Kripta i noćna mora. Mada je davno bilo kad sam ih zadnji put čitao i sada bih možda i promijenio mišljenje.

naravno, nije cijeli Marti Italija loš...samo mi izgledalo tada kad sam čitao taj period da se svrstalo najviše dosadnih prića...Trinajsti Znak i Vragovi pakla su mi bile dobre priče...
ali kako rekoh..Giganti Martija su mi svi odlični(zadnjeg br.13 još nemam) i žao mi da su u Bonelliju završili sa njima..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 13:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by star-duster

quote:

MA MARTIN STVARNO NEKAD ZNA DAVIT S GLUPOSTIMA PREVISE GLUPOSTI U TAKO KRATKOM SERIJALU!!!

quote:
ne mislim na cijeli serijal, mslio sam reci da ima previse gluposti za tako malo epizoda

quote:

quote:

quote:

Prijatelju, hvala ti što si mi otvorio oči! Otprilike davne 1987/8. godine počeo sam da povremeno čitam Martija, sa svojih tadašnjih 7-8 godina starosti. Tako mlad, nisam baš mnogo toga razumeo, ali mi je MM držao pažnju i veoma me zaintrigirao i činio da težim da saznam više. Od tada sam uz svoje odrastanje polako sve bolje razumevao ovaj strip i sve više sam voleo njega i Dylana, a polako sam ostavljao dotadašnje favorite - Zagora i Bleka. Uvek sam uživao u stripu Marti Misterija, u njegovom inteligentnom poigravanju sa istorijom, neobjašnjivim fenomenima, teorijama zavere, u njegovim uverljivo razvijanim likovima, kompleksnim zapletima radnje itd. Iz samog stripa sam mnogo toga naučio, npr. po prvi put sam se upoznao sa ličnošću i stvaralaštvom H. P. Lavkrafta negde otprilike 1991/2. godine, kada sam već imao 11-12 godina i bio dovoljno zreo da razumem takve priče.
Iz epizoda MM-a sam učio da kritički razmišljam o svetu oko sebe i o stvarima koje nam se serviraju kao istina, pa i o tome da nekim strukturama i odgovara da se istina krije. Uživao sam u tom edukativnom i "sporom" ritmu ovog stripa, mislio sam da me oplemenjuje i estetski i intelektualno. Mislio sam i da je MM strip koji ne mogu razumeti svi, koji traži neki misaoni angažman, pažnju, pa i neko predznanje. To je sve bilo nekad, tj. do ovog jutra.

A sada sam shvatio da sam sve ovo vreme bio u zabludi. Zahvaljujući tvojim sadržajnim, informativnim, argumentovanim i detaljno obrazloženim postovima, shvatio sam da je Marti zaista glupost! Dovoljno je bilo da ti 5-6 puta napišeš tu reč i, eto, meni su se otvorile oči! Pa da, jeste glupost! Zašto bih verovao svom ukusu, osećaju za lepo i intelektu, kada imam tebe da mi objasniš da nisam bio u pravu i da je MM glup strip!

Tako su i neki moji poznanici svojevremeno rekli da je muzika koju slušam glupost. I prihvatio sam. Dovoljno je bilo reći tu magičnu reč glupost i od tada više ne slušam svoje omiljene R.E.M., The Cure ili Nick Cave-a, nego samo Cecu, Džeja i Šemsu Suljaković.

Rahazlam - još jednom veliko hvala što si me uputio na put istine! A ako budeš imao problema sa razumevanjem ovog mog celokupnog posta, potraži u rečniku značenje izraza sarkazam.
Živeli!

Sta si ti to tolko bitno za svoj zivot naucio u mariu??
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/07/2013 : 14:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ovo je ko da si pitao šta je naučio u Zabavniku.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 24/07/2013 : 14:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zahvaljujući tvojim sadržajnim, informativnim, argumentovanim i detaljno obrazloženim postovima, shvatio sam da je Marti zaista glupost! Dovoljno je bilo da ti 5-6 puta napišeš tu reč i, eto, meni su se otvorile oči! Pa da, jeste glupost! Zašto bih verovao svom ukusu, osećaju za lepo i intelektu, kada imam tebe da mi objasniš da nisam bio u pravu i da je MM glup strip!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 15:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je ko da si pitao šta je naučio u Zabavniku.

Pa on je reka da je naucio da kriticki razmislja o svemu oko sebe(i to je u reda i treba da tako razmislja zbog realne stvarnosti a ne zbog mm)jebes mm
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/07/2013 : 17:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Znači, kritičko razmišljanje je pohvalno, ali ne ako se crpi iz MM-a?

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1692 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 24/07/2013 : 18:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Meni samo nije jasno kako neko ko čita bilo šta, uključujući i stripove, bez obzira imao ili ne imao neke formalne naobrazbe, ne može da nauči da se negacija piše odvojeno. Rahazlam, da si malo pažljivije čitao MM ili stripove u kojima ima akcije i koje preferiraš, naučio bi da se ne piše "neuzimam" i "nezanima". Haj ba prvo se opismeni pa dođi na forum da raspravljaš. Evo neke koristi za tebe - držim da si sada naučio ovo pravopisno pravilo. Nemoj samo gledati slike u stripu, čitaj malo...

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 18:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cerichus

Meni samo nije jasno kako neko ko čita bilo šta, uključujući i stripove, bez obzira imao ili ne imao neke formalne naobrazbe, ne može da nauči da se negacija piše odvojeno. Rahazlam, da si malo pažljivije čitao MM ili stripove u kojima ima akcije i koje preferiraš, naučio bi da se ne piše "neuzimam" i "nezanima". Haj ba prvo se opismeni pa dođi na forum da raspravljaš. Evo neke koristi za tebe - držim da si sada naučio ovo pravopisno pravilo. Nemoj samo gledati slike u stripu, čitaj malo...

Bas sam znao da ce mi neko prigovorit za pravopisne greske,inace nije me briga kako pisem dali je malo veliko slovo tocka zarez i sl gluposti bitno da skontas ono sta sam napiso
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 24/07/2013 : 18:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bas sam znao da ce mi neko prigovorit za pravopisne greske,inace nije me briga kako pisem dali je malo veliko slovo tocka zarez i sl gluposti bitno da skontas ono sta sam napiso

quote:

Zanima me da li i druge stvari koje ne voliš nazivaš glupošću.

Očito da.

Greške se događaju, prsti su često brži od mozga, nepismenost nije grijeh ali tvoj stav... Lijepu si reputaciju gradiš.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 18:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zanima me da li i druge stvari koje ne voliš nazivaš glupošću.

Očito da.

Greške se događaju, prsti su često brži od mozga, nepismenost nije grijeh ali tvoj stav... Lijepu si reputaciju gradiš.

Ja sve sto ne volim nazivam glupostcu(pa to je normalno)nemoj mi reci da ti ne nisam ja reko da je mm opcenito glup nego da je meni glup pa ga zato i nazivam glupostcu
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/07/2013 : 19:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Glupost

1. osobina onoga koji je glup
Đuro je jučer probao staviti panj u toster - taj baš zrači glupošću!
2. glup postupak, nepromišljena riječ; besmislenost, besmislica
Oh, ne! Upravo sam se zabunom ukrcao na brod za Novi Zeland! Kakva glupost!
3. u dijaloškoj situaciji kao prva riječ komentara na ono što je rekao sugovornik (u uglađenu ponašanju ne odnosi se na smisao njegovih riječi, nego na ono o čemu se govori)
Taj tip samo melje gluposti.
4. nepriličnost, neprikladnost, proturječnost [glupost položaja umjetnika]
Čuo sam da su na sprovod Johna Waynea Gacyja ljudi dolazili obučeni kao klauni. E, to je glupost!
5. Sve što se nekome ne sviđa
Ja sve sto ne volim nazivam glupostcu(pa to je normalno)nemoj mi reci da ti ne nisam ja reko da je mm opcenito glup nego da je meni glup pa ga zato i nazivam glupostcu

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 19:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Glupost

1. osobina onoga koji je glup
Đuro je jučer probao staviti panj u toster - taj baš zrači glupošću!
2. glup postupak, nepromišljena riječ; besmislenost, besmislica
Oh, ne! Upravo sam se zabunom ukrcao na brod za Novi Zeland! Kakva glupost!
3. u dijaloškoj situaciji kao prva riječ komentara na ono što je rekao sugovornik (u uglađenu ponašanju ne odnosi se na smisao njegovih riječi, nego na ono o čemu se govori)
Taj tip samo melje gluposti.
4. nepriličnost, neprikladnost, proturječnost [glupost položaja umjetnika]
Čuo sam da su na sprovod Johna Waynea Gacyja ljudi dolazili obučeni kao klauni. E, to je glupost!
5. Sve što se nekome ne sviđa

Kako ti nazivas ono sto ti se nesvida i totalno ti je besmisleno???
Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 24/07/2013 : 19:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote

[/quote] Kako ti nazivas ono sto ti se nesvida i totalno ti je besmisleno???
[/quote]

nikako ne razmisljam o tome i maknem se od toga sto me ne zanima i bavim se onim sto me zanima pogotovo ako je rijec o stripu pa ko te tjera da ga citas ako ti je glup
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/07/2013 : 19:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kako ti nazivas ono sto ti se nesvida i totalno ti je besmisleno???

Pa i nije da imam neku riječ za to. Ako se radi o stripu/filmu/čemu već, ignoriram te stvari ako me tematika ne zanima a ako me zanima ali smatram da je loše urađeno onda uglavnom objasnim zašto mi se ne sviđa.

Go to Top of Page
Page: of 174 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000