forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 606

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/08/2014 : 21:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobra reza

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/08/2014 : 22:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ako ovu prednost prokockaju onda su zaslužili zatvorsku kaznu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 21/08/2014 : 22:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Bravo Duje,ako tako nastavis mozes doci i u Lokomotivu,nikad se ne zna.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 21/08/2014 : 22:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-da-mi-imamo-ovakvu-atmosferu-dinamo-bi-svake-godine-igrao-ligu-prvaka-i-to-ne-kao-prolaznik-/766779.aspx

A zašto nema ovakve atmosfere u Zagrebu? Možda zbog tebe i tvog lopovskog brata?

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 21/08/2014 : 23:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
U današnjoj utakmici mi je najzanimljiviji bio Ćosić i njegov Josip Čop...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/08/2014 : 23:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Cestitke momcima odlican rezultat.
Duje pokazuje, barem je na tragu da dobije priliku u reprezentaciji.
Kako je rekao komentator bila bi najveca luost zamjeniti copa za willsona iako i portugalac nije los.
Cop je jedan od onih na kojem treba graditi temelj momcadi.
Najvise me razocarala obrana, pinto i simunovic ajde nesto su se iskupili.
Eduardo opet nesiguran.
A Mashado cak ni nakon euro gola ne zasluzuje prolaznu ocjenu.
Gledam da se rumunji tuze na suca koji je izvrsno odradio posao.
Onih par zaleda sve je bilo, mozda koji prekrsaj na korist Dinama nista znacajno.
Jedanesterac cist kao suca kao i crveni karton.
Ali nista nije gotovo uz ovakvu obranu i vratara cak ni 3:1 u gostima nije dovoljno.
Steta samo sto Dinamo trenutno nema navijaca ali nista cekamo bolja vremena zasada idemo po 8 sezonu u skupine uefe.
Spomenuo bi nigeriskog izraelca kod rumunja Toto jako neugodan i fizicki mocan igrac.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/08/2014 : 23:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

U današnjoj utakmici mi je najzanimljiviji bio Ćosić

"u splitu je već 7 dana prije uzvrata prodano oko 7000 karata...da bar toliko ljudi dođe na maksimir"

drago kralj!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/08/2014 : 23:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

U današnjoj utakmici mi je najzanimljiviji bio Ćosić

"u splitu je već 7 dana prije uzvrata prodano oko 7000 karata...da bar toliko ljudi dođe na maksimir"

drago kralj!

Na zalost covjek je odlicno rekao.
Sramota Zagreba bez obzira na mamice.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 21/08/2014 : 23:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Cestitke momcima odlican rezultat.
Duje pokazuje, barem je na tragu da dobije priliku u reprezentaciji.
Kako je rekao komentator bila bi najveca luost zamjeniti copa za willsona iako i portugalac nije los.
Cop je jedan od onih na kojem treba graditi temelj momcadi.
Najvise me razocarala obrana, pinto i simunovic ajde nesto su se iskupili.
Eduardo opet nesiguran.
A Mashado cak ni nakon euro gola ne zasluzuje prolaznu ocjenu.
Gledam da se rumunji tuze na suca koji je izvrsno odradio posao.
Onih par zaleda sve je bilo, mozda koji prekrsaj na korist Dinama nista znacajno.
Jedanesterac cist kao suca kao i crveni karton.
Ali nista nije gotovo uz ovakvu obranu i vratara cak ni 3:1 u gostima nije dovoljno.
Steta samo sto Dinamo trenutno nema navijaca ali nista cekamo bolja vremena zasada idemo po 8 sezonu u skupine uefe.
Spomenuo bi nigeriskog izraelca kod rumunja Toto jako neugodan i fizicki mocan igrac.

Dobro znaš koji je jedini način da se ovo dogodi.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/08/2014 : 23:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Znam ali cuda su moguca.
Jedno da mamici odu ili drugo da se navijaci vrate unatoc mamicima
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 21/08/2014 : 23:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Mamići mogu otići na dva načina:
- da pravna država počne raditi svoj posao, pa Mamić završi ili u zatvoru ili u doživotnom izgonu iz nogometa
- da Dinamo ne uspije ostvariti jesen u Europi jedno dvije sezone zaredom, onda bi se sve raspalo kao kula od karata, jer je sve temeljeno na tim parama od UEFA-e - vjerojatno bi se morao dignuti kredit da se isplate plaće ovim poluproizvodima, i kriminalci bi odlepršali i ostavili klub u stanju sličnom ili vjerojatno gorem nego što je Hajduk sada

Ostale alternative - da se Mamić sam povuče (skoro nemoguće, jedino zbog neke teške bolesti, a i tada bi stavio nekog svog čovjeka), da se održe izbori jedan član-jedan glas itd. su jednako vjerojatne kao i to da Duje Čop postane napadač svjetske klase. Znači nema šanse.

A povratak navijača - isto skoro nemoguće, ako na jednom Realu stadion nije bio ni blizu pun, ako je protiv Porta bilo jedva nekoliko tisuća ljudi...
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 22/08/2014 : 00:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Neka presele Dinamo u Kranjčevićevu pa će možda imati pun stadion jednom-dvaput godišnje... Ionako se ne razlikuje kvalitetom mnogo od onog cirkusa u Maksimiru.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9958 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 22/08/2014 : 00:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
da ima srece jedan od mamica bi i javno preuzeo hajduk:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 22/08/2014 : 01:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
quote:

U današnjoj utakmici mi je najzanimljiviji bio Ćosić i njegov Josip Čop...

Bio je Drago dobar i s tvrdnjom da minuta ima 90 sekundi
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33821 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/08/2014 : 07:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Hoće Dinama u Rumunjskoj, kao što netko reče ovo je stavrno teško prokockati, ali već smo se nagledali svega!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/08/2014 : 10:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Protiv Steaue 1993. su imali 2:1 u gostima plus vodstvo 1:0 u uzvratu ali nije bilo dovoljno ni za produžetke već za (ne)častan oproštaj a ona momčad je bila jača nego današnja.

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 22/08/2014 : 11:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Nažalost pročete, ja to znam dakle možete bit mirni. Sad, jedina mi je nada da će te dobit jaku skupinu inače još ču više popizdit (biče vas puni mediji).
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 22/08/2014 : 11:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Ovaj mashado najplaceniji i najskuplji nogometas dinama teski je promasaj veci od andersona coste.
Nevjerovatno da ti je najbolji igrac na terenu najogri igrac i to bas svaku utakmicu.

Najskuplji promašaj je bija onaj Grk, sićate se (prije nekoliko godina), koji pola godine nije igra a onda su mu dali 6 miliona kn (Bandić) samo da ode.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33821 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/08/2014 : 11:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Papadopulos, bilo je promašaja ko u priči, ionako je politika da se kupuje puno njih, pa ako koji bude dobar ok, sjetimo se nekih kroz povijest: najveći promašaj je svakako bio Anderson Costa, Mikulenas također, Callelo, Teberio, Rasmusen, Slepička, Guela, Dodo, Morales, Carlos, Ibanez, Etto, Bosnar, Koch, Nowotny, Miura, Addy, Atta, Cleyton, Kwedi

bilo je i dobrih Eduardo, Viduka, Tonel, Cufre, Chago...

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/08/2014 : 13:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kada se samo sjetim Miure, doveden kao veliko napadačko pojačanje a kada je odlazio na kontu je imao 0 postignutih golova.

Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 22/08/2014 : 13:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Nadjite mi klub na svijetu koji nije imao promašaja? Kad gledaš cijeli hajduk je zadnjih 10 godina promašaj :)
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13163 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/08/2014 : 13:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Nadjite mi klub na svijetu koji nije imao promašaja? Kad gledaš cijeli hajduk je zadnjih 10 godina promašaj :)

Have mercy
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/08/2014 : 14:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Nažalost pročete, ja to znam dakle možete bit mirni. Sad, jedina mi je nada da će te dobit jaku skupinu inače još ču više popizdit (biče vas puni mediji).

Zašto tako čovječe, pa zar ti nije drago da naši klubovi dobro igraju...:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/08/2014 : 14:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by Dermentor

hi hi hi :))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/08/2014 : 15:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by MSBlueberry

Zašto tako čovječe, pa zar ti nije drago da naši klubovi dobro igraju...:))

Pa nije Dinamo nas klub.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 606 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.36 seconds. Snitz Forums 2000