forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/08/2014 : 00:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

ali odgovor nije tačan

što nije točno?

quote:
i u više si ga navrata menjao ispravljo kukomuljio

opet laži i neoosnovane optužbe...nikaj u odogovoru nije mijenjano. Uostalom na kraju me i ptaš (kaj samo još jedan dokaza da si dobil sve odgovore koje s tražil) jel još stojim kod svog odgovora na kaj sam ti odgovoril "naravno da da". Slobodni navedi gdje sam kaj prepravljal ako možeš, samo naprijed da te vidimo junače.
quote:
a ja sam ti isto na ono dgovorio
da je engleski viki od tebe napravio dobar komad budale

Da po čemu?

jel potrebno spoimnjati da nikako da ne vedeš te razlike koje povremeno spominješ

vrlog li sugovornika...

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 00:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:
tek kad je imo oformljene sve frontove na već pometujoj lini i kad su rezerve bile na nivou krenuo je nad švabe, i uz lagani predah kod varšave nije se zaustavljo da rajhstaga

vec `43.
Sovjetima je do Njemačke trebalo dvije godine, uz jedan lagani predah. Naciji su to inače prošli u par (ne dva, nego pet-šest) tjedana!

je izduvali se i šta onda polako natrag ka nemačkoj
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/08/2014 : 00:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by wolf

Kako već rekoh - danas jesi, sutra nisi. Upitno je hoće li i Rusija jednog dana nekome potpisati kapitulaciju. Ne znamo što može biti ni za 20, a kamoli 100 ili više godina.

Ali to i dalje ne mijenja osnovne činjenice - Rusija pod svaku cijenu želi držati Ukrajinu pod svojom skutom. Kad već ne ide preko marionetskih vlastodržaca tipa Janukovič, neuspješnim pokušajem proguravanja federalizacije Ukrajine, ide se huškanjem prorusa na Istoku uz snabdijevanje vojnom i logističkom potporom (otvoreno uplitanje vodilo bi sukobu globalnih razmjera). A Krim su uzeli prvenstveno zbog vojnih baza koje tamo imaju.

I ovo s humanitarnim konvojem je bila najočitija provokacija Rusije. Iako je bilo jasno da neće unijeti oružje, činjenica da su silom prešli ukrajinsku granicu unatoč protivljenju legalne ukrajinske vlasti (koju priznaje cijeli svijet i koju bezočno napadaš i vrijeđaš epitetima oligarhije, hunte i sl.) jasno pokazuje na koje karte se igra. Dobro pa ukrajinci nisu nasjeli na provokaciju.

Ipak, rekao bih da u ovom trenutku ono što će odrediti buduće globalne odnose jest kako će se svijet obračunati s ovim luđacima u samozvanom kalifatu.

ne pod svojom skutom neka uz rusiju da bude...to je strateško pitanje za rusiju...

ta vlast je nelegalna i zar nije malo pretenciozno nazivati milijardu ljudi sa zapada cijelim svijetom- tu nelegalnu vlast priznaje i rusija iako kaže da je nelegalna...jer s nekim moraš il ratovat il pregovarat na kraju krajeva za ovo sranje neko će morati odgovarati

Naravno. U prvom redu Putin, ali znamo da je to previše iluzorno za očekivati.
Dakako, ni na zapadu nisu previše čisti što se ove situacije tiče.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 00:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
gle na ovo pitanje koje sam ti postavi si tolko izmrsomudio da ni sam neznaš šta je tačno, odgovori su ti konfuzni

jednom kažeš pre pa poslee pa par tjedana do nekoliko tjedana...

ali u svakom slučaju odgovor nije tačan

guglaj i dalje ja ima crno na belom točne datume kad je naredo vojnom kabinetu da se pripremi plan napada a kad je poslo ultimatum

i dok ne staviš konkretne datume nemamo šta pričat
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/08/2014 : 00:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
Meni je zanimljivo da pristaše Rusa stalno misle da mi kaj kritizirtamo Puztina podržavamo Amere i sl. Izgleda da nika ne žele shvatiti da nisu ljudi ni za Amre ni za Ruse vec jednostavno neutralni, ali ne i slepi. Kaj je to tak teško prihvati, da ima neutralnih?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/08/2014 : 00:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

A i ti Ameri i njihova savezništva. Svaki put su iznjedrili neke luđake. Prvo Al Qaidu, pa onda ove manijake.

dok im je odgovaralo poticali su ih:
http://youtu.be/WnLvzV9xAHA

kad su se oteli kontroli,pokušavaju ih zatuč

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

ali zašto si toliko protiv putina

kad u ovoj igri dosad jedino on igra pošteno bez nekih izmišljanja i pravljena budale od sebe poput ovih na zapadu...

on ne želi sukob u ukrajini kako ti to nije jasno..jer nije u interesu rusije da zarati sa ukrajinom..šta bi iamli od toga

amer na svaki način oće uvući rusiju u rat, ako uzmemo u obzir da su dali zeleno svijetlo hunti da mrvi artiljerijom gradove...

zašto ne pregovaraju

lavrov je u više navrata ponudio bilo kakve pregovore jer su ikakvi bolji nego rat

a ovi bahato odbijaju zašto
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

A i ti Ameri i njihova savezništva. Svaki put su iznjedrili neke luđake. Prvo Al Qaidu, pa onda ove manijake.

vićeš kad i asad proglase saveznikom obzirom kakvi luđacii su oni isilovci

Edited by - KRAS on 24/08/2014 01:06:08
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/08/2014 : 01:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

vićeš kad i asad proglase saveznikom obzirom kakvi luđacii su oni isilovci

pa Assad in je bija saveznik kad su Saddama napali.
ne bi bilo čudno da postane opet.
odgovara to i njemu i njima

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Meni je zanimljivo da pristaše Rusa stalno misle da mi kaj kritizirtamo Puztina podržavamo Amere i sl. Izgleda da nika ne žele shvatiti da nisu ljudi ni za Amre ni za Ruse vec jednostavno neutralni, ali ne i slepi. Kaj je to tak teško prihvati, da ima neutralnih?

ako misliš glumit neutralnost tornjaj se u švedsku

ovde se zna

ko nije za rusiju taj je protiv nje samim tim svrsto se uz amere

i takva će mu sudbina biti
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/08/2014 : 01:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

gle na ovo pitanje koje sam ti postavi si tolko izmrsomudio da ni sam neznaš šta je tačno, odgovori su ti konfuzni

guglaj i dalje ja ima crno na belom točne datume kad je naredo vojnom kabinetu da se pripremi plan napada a kad je poslo ultimatum

Nemamo mi kaj pričati sve dok ti konstatno govoriš laži, a to dokazano starijim postovima. Mene samo zanima do koliko si spreman daleko iti u svojim pokušajima, i to je sve?

Još na 173. strani sam ti rekel kakakv si sugovornik ali eto otvoril mi se neki posel pa rekoh da ubijem vreme. Ali od početka je jasno da osim par fraza malo toga se od tebe ima kaj za pročitati. Cijelu večer nisi dal ijedan relevantan podatak, ali si zato navel niz uvreda i laži uz mene. Ali opet to sve samo govori o tebi a ništa o meni tak da nije problem.

Ali meni je posel gotov!

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
al da nebi misli da ja mrzim amere

to su jedni boljih ljudi koje sam upozno

i amerika mi se sviđa ko zemlja, volio bi otić malo da guzim one guzate crnkinje

i nebi volio da ta zemlja nestane- ali jednakopravnog rivala mora imati ili više njih inače niš od demokracije-ostaje samo diktatura
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:

quote:

ali zašto si toliko protiv putina

kad u ovoj igri dosad jedino on igra pošteno bez nekih izmišljanja i pravljena budale od sebe poput ovih na zapadu...

on ne želi sukob u ukrajini kako ti to nije jasno..jer nije u interesu rusije da zarati sa ukrajinom..šta bi iamli od toga

amer na svaki način oće uvući rusiju u rat, ako uzmemo u obzir da su dali zeleno svijetlo hunti da mrvi artiljerijom gradove...

zašto ne pregovaraju

lavrov je u više navrata ponudio bilo kakve pregovore jer su ikakvi bolji nego rat

a ovi bahato odbijaju zašto

I ti bi odbio pregovarati s nekim tko ti u svakoj opciji nudi neki oblik svoje dominacije.

A da Putinu nije do rata ne bi naoružavao svoju huntu na Istoku.

Jednostavno - dotični se ne želi pomiriti s činjenicom da Ukrajina želi ići svojim putem. U cijelosti. S tim da bi trebali dobro manevrirati između Istoka i Zapada. Ono, da iskoriste najbolje s obje strane. Jer svakako nije dobro ni da bezrezervno računaju na američku pomoć.

Baka Merkelica je iznijela najbolje rješenje - Ukrajina u cijelosti svojim putem, ali bez da se bakte s NATO-om. U tom pogledu imam razumijevanja za Ruse - da im se ameri na mala vrata ne dovuku do granica.
Ipak, daljnje naoružavanje separatista od strane Rusije potvrđuje da ni Putin ne želi ništa drugo osim dominacije nad susjednim državama. Pa makar i silom.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

Nemamo mi kaj pričati sve dok ti konstatno govoriš laži, a to dokazano starijim postovima. Mene samo zanima do koliko si spreman daleko iti u svojim pokušajima, i to je sve?

Još na 173. strani sam ti rekel kakakv si sugovornik ali eto otvoril mi se neki posel pa rekoh da ubijem vreme. Ali od početka je jasno da osim par fraza malo toga se od tebe ima kaj za pročitati. Cijelu večer nisi dal ijedan relevantan podatak, ali si zato navel niz uvreda i laži uz mene. Ali opet to sve samo govori o tebi a ništa o meni tak da nije problem.

Ali meni je posel gotov!

jel znaš datum il neznaš sasvim jednostavno

ja se nisam kurčio da sve znam, al ono kaj sam pisal je bilo iz glave, kao što vidite po greškama u tipkanju i vrlo brzo, greške su moguće ali poanta se izinjela--dobro sam branio rusiju pa recite kaj god oćete

a ti, što se praviš najpametniji morao si meni kontrirati iz hr.vikija

alal vera

i mlađi svaka čast

pustio je pravi fajt

čim te sve nisam nazvo a- a ne popih bana
tctctc

zlu netrebalo

Edited by - KRAS on 24/08/2014 01:16:08
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Pa rekao je da te doživljava kao zajebanta
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/08/2014 : 01:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

tctctc

zlu netrebalo

ne mene, sebe.
I na žalost nije tu bilo nikakvog fajta vec samo konstatno ispravljanje tvojih nebuloza. Za fajt treba netko dostojan, netko tko barata informacija a ne floskulama.

Meni je sama činjenica da se lwood nijednom nije imal razloga okrznut na moj upis dovoljna da skužim koliko si ispod svake razine kao sugovornik. Šteta, sve je završilo očekivano

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/08/2014 : 01:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

i apsolutno je tu mladjo upravu...zajebant koji s par floskula pokušava isprovocirati sugovornika. Mogu si mislit kak bi bil sretan da je dosadu odmah prvi dan izbacil iz ritma. Više sreće drugi put!

S onih par infantilnih uvreda stvarno nisi imal šanse

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

I ti bi odbio pregovarati s nekim tko ti u svakoj opciji nudi neki oblik svoje dominacije.

A da Putinu nije do rata ne bi naoružavao svoju huntu na Istoku.

Jednostavno - dotični se ne želi pomiriti s činjenicom da Ukrajina želi ići svojim putem. U cijelosti. S tim da bi trebali dobro manevrirati između Istoka i Zapada. Ono, da iskoriste najbolje s obje strane. Jer svakako nije dobro ni da bezrezervno računaju na američku pomoć.

Baka Merkelica je iznijela najbolje rješenje - Ukrajina u cijelosti svojim putem, ali bez da se bakte s NATO-om. U tom pogledu imam razumijevanja za Ruse - da im se ameri na mala vrata ne dovuku do granica.
Ipak, daljnje naoružavanje separatista od strane Rusije potvrđuje da ni Putin ne želi ništa drugo osim dominacije nad susjednim državama. Pa makar i silom.

sve zavisi od domine

a šta ako on dakle putin naoružava pobunjenike iz razloga iz razloga znanih samo njemu...

zapad preko medija trubi da putin oće prisvojiti dio ukrajnske teritorije i zapravo cijela komedija leži u toj tezi koja je lažna a toliku uzbunu na zapdadu je podigla

može i putin, lakše i bolje, pronaći svoje nove lokalne tajfunčiće

tu više nije važno šta narod oće nego koja oligarhija će vladati- ova bahata prozapadna ili ponizna proruska pod prjeitnjom putinovog fsb-a

to mu je jeftinija opcije nego slat regularne vojne formacije

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

tctctc

zlu netrebalo

ne mene, sebe.
I na žalost nije tu bilo nikakvog fajta vec samo konstatno ispravljanje tvojih nebuloza. Za fajt treba netko dostojan, netko tko barata informacija a ne floskulama.

Meni je sama činjenica da se lwood nijednom nije imal razloga okrznut na moj upis dovoljna da skužim koliko si ispod svake razine kao sugovornik. Šteta, sve je završilo očekivano

kodnas u selu bi rekli da je veća budala samo onaj ko se upušta sa budalom u prepisku
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/08/2014 : 01:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Generalni tajnik NATO-a Anders Fogh Rasmussen izjavio je da se protiv ukrajinskih jedinica koristi rusko topništvo s ukrajinskog teritorija, prenosi RIA Novosti.

Prema riječima generalnog tajnika, Alijansa od sredine kolovoza opaža „značajno povećanje ruskog vojnog sudjelovanja u događajima u istočnoj Ukrajini, uključujući upotrebu ruskih vojnih jedinica“.

„Osim toga, protiv ukrajinskih Oružanih snaga se koristi ruska artiljerijska podrška – preko granice i s teritorija Ukrajine“, izjavio je Rasmussen.

Pa jasno ko dan!
Samo još zadnji naivac (da ne kažem budala) vjeruje da bi nekakve "narodne milicije" Donjecka i Luganska mogle ovako dugo odolijevati ukrajinskoj vojsci i pri tom još izvoditi šire ratne operacije opkoljavanja cijelih brigada ukrajinske vojske.
Tko je još toliko tup pa da u to vjeruje, tj. da vjeruje kako tamo nije nazočna regularna ruska vojska??
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
regularna ruska vojska sa zimskom opremom
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 24/08/2014 : 01:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

i apsolutno je tu mladjo upravu...zajebant koji s par floskula pokušava isprovocirati sugovornika. Mogu si mislit kak bi bil sretan da je dosadu odmah prvi dan izbacil iz ritma. Više sreće drugi put!

S onih par infantilnih uvreda stvarno nisi imal šanse

još sam pažljivo birao reči pa niš i drugi put, tu smo vidimo se

ja tebe ovak na o ovom forumu... mrzim ono kad si sprdao sa mojom kućom- to je neoprostivo i čak vređa makar bilo na netu

svi su mi ovde koji se javlju simpatični makar bili na nož a ti mi se baš gadiš

neznam zaš iskreno valjda zbog kuće

Edited by - KRAS on 24/08/2014 01:37:56
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 24/08/2014 : 02:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Njegov otac Hafez im je tada bio saveznik.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 24/08/2014 : 09:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
10 strana.... svadjalice...eh, zaključana je stranica...zanimljivo je čitati, ali BZ se svadjati...

Brutalan napad policije na anti-nacističkom skupu u Švedskoj - prosvjednike gazili konjima

-

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 24/08/2014 09:59:45
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/08/2014 : 09:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by lwood

Njegov otac Hafez im je tada bio saveznik.

tada čača a kad su rušili saddama on

Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.59 seconds. Snitz Forums 2000