forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 605

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 05/11/2014 : 23:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kada su kod nas važnije neke druge stvari...

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 05/11/2014 : 23:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Kada su kod nas važnije neke druge stvari...

Hahah dobra, dobra
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47620 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2014 : 00:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Josip2000

Samo nastavi lwood, dokazuješ moje tvrdnje svakim svojim sljedećim postom, i usput si sam navlačiš gaće preko glave XD. Još jedan savjet: upiši večernju školu, kategorija - pravopis. Ja kao hrvat i obrazovan čovjek neznam šta znače riječi "triba", "reč", "uključia", "miseca" i slične.

iz tvojih postova prosto pršti obrazovanost velika rvatino.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 06/11/2014 : 00:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Samo nastavi lwood, dokazuješ moje tvrdnje svakim svojim sljedećim postom, i usput si sam navlačiš gaće preko glave XD. Još jedan savjet: upiši večernju školu, kategorija - pravopis. Ja kao hrvat i obrazovan čovjek neznam šta znače riječi "triba", "reč", "uključia", "miseca" i slične.

Daj čovječe mani me se, nemoj mi se obraćat, biće ti bolje u životu, ovako ti mene provociraš, ja ti uzvratim i navučem gaće preko glave. Idi radi nešta, zaradi koju kunu da si možeš kupit koji strip, znam da većini dalmatinaca pa tako i tebi rad nije u krvi i da ti je rad strani pojam ali probaj, bićeš zadovoljniji i nećeš toliko misliti o ratovima, pljačkama, bahaćenju te kako da drugima napakostiš.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47620 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2014 : 00:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Daj čovječe mani me se, nemoj mi se obraćat, biće ti bolje u životu, ovako ti mene provociraš, ja ti uzvratim i navučem gaće preko glave. Idi radi nešta, zaradi koju kunu da si možeš kupit koji strip, znam da većini dalmatinaca pa tako i tebi rad nije u krvi i da ti je rad strani pojam ali probaj, bićeš zadovoljniji i nećeš toliko misliti o ratovima, pljačkama, bahaćenju te kako da drugima napakostiš.

pravi se javia.
ili ti je diler dalmatinac uvalia loš pcp ?

Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 06/11/2014 : 00:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Mislim kako drugačije objasniti da stalno visiš na forumu? Jbg višak slobodnog vremena. I još me tu optužuje da sam drogeraš, za razliku od tebe nisam upućen u nikakve droge i neznam ni što znači to.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47620 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2014 : 00:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim kako drugačije objasniti da stalno visiš na forumu? Jbg višak slobodnog vremena. I još me tu optužuje da sam drogeraš, za razliku od tebe nisam upućen u nikakve droge i neznam ni što znači to.

a di živiš inače?u južnom waziristanu?
imaš li više od 10 godina?

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/11/2014 : 10:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Svi purgeri su pičke i plodovi bluda zagorskih kurvi i austrijskih vojnika.
Svi srbi su četnici.
Svi crnci su priglupi.
Svi sa imenom Josip su idioti.

moderatori ako me za ovo izbacite ste licemjeri.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 06/11/2014 : 10:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja kao hrvat i obrazovan čovjek neznam

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 06/11/2014 11:03:31
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 06/11/2014 : 10:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 06/11/2014 : 12:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čisto me zaboli đoko što sam ja tebi naporan i dosadan, i ti meni izazivaš proljev kad vidim tvoj tekst i avatar pa se ne žalim, odem na wc i prošla smetnja XD. Ne vodim ja nikakve sukobe, samo odgovorim na provokacije nekolicine provokatora, mislim da je ok da se branim.

Pazi,metak!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.

Edited by - roby05 on 06/11/2014 12:40:43
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 06/11/2014 : 13:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Daj ljudi prestanite hraniti trola. Vidite da u tome uživa.

Edited by - Dudley Smith on 06/11/2014 13:34:15
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 06/11/2014 : 14:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

Daj ljudi prestanite hraniti trola. Vidite da u tome uživa.

Pazi ovo, trol optužuje mene da sam trol, znaš, ako ti konstantno trolaš, ne znači da to svi ostali rade, pa tako ni ja.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/11/2014 : 14:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
znam da većini dalmatinaca pa tako i tebi rad nije u krvi i da ti je rad strani pojam

za ovo bi trebao letit s foruma,jer si uvrijedio meene kao dalmatinca,a i ostale forumaše dalmatince kojih ima poprilično na forumu...ali ako te izbacim,morat ću i nesvrstanog...ali nesvrstani ono ne misli,a ti misliš ovo šta si napisao...ovo ti je zadnje upozorenje...ima da tge izbacim do uskrsa...a ti lijeni dalmatineru ajvude,prestani prcat josipa...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 06/11/2014 : 14:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
znam da većini dalmatinaca pa tako i tebi rad nije u krvi i da ti je rad strani pojam

za ovo bi trebao letit s foruma,jer si uvrijedio meene kao dalmatinca,a i ostale forumaše dalmatince kojih ima poprilično na forumu...ali ako te izbacim,morat ću i nesvrstanog...ali nesvrstani ono ne misli,a ti misliš ovo šta si napisao...ovo ti je zadnje upozorenje...ima da tge izbacim do uskrsa...a ti lijeni dalmatineru ajvude,prestani prcat josipa...

Odakle ti znaš da li ja mislim to što sam napisao a da Nesvrstani ne misli? Jbt zar si ti Bog? Ili čitaš misli? Evo da se ispričam tebi i svim dalmatincima koji su se osjetili uvrijeđenima, jer mi nije bila namjera uvrijedit sve dalmatince, to sam zaista nespretno napisao, zapravo imam dosta prijatelja dalmatinaca. Jedina mi je namjera bila prcnut lwooda. Koji otkad sam ja došao na forum nije napisao jedan pozitivni, dobronamjerni post. Svaki je bio bahat, bezobrazan i blago rečeno umišljen. Na provokaciju uzvraćam provokacijom, na bezobrazluk istim. Samo što sad tu nekolicina se u ovom topicu udružila s njim, čisto jer je duže na forumu, da sam i dan duže od njega, situacija bi bila obrnuta, i svatko tko tvrdi drugačije laže. I očito je bolje držati se one strane foruma koja zapravo jedina opravdava ime sajta, tako da - bye.

Edited by - Josip2000 on 06/11/2014 14:46:45
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47620 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2014 : 14:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

a ko ga prca prelin san za to

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47620 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2014 : 14:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
i ako misli ozbiljno pričat nek odgovori na pitanje o godinama i iz kojeg je naselja.

baš me zanima di to nisu čuli za drogu

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/11/2014 : 15:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
nisam Bog...nesvrstanog znam osobno,i ovo nije njegov stil...i on ovo nikad nije napisao na forumu...a ti si ovo napisao jer te ajvud prca...isprovociran si...isprika prihvaćena...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/11/2014 : 15:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nikoga nije briga da li ti njega poznajes ili ne i kakav je njegov stil...zanima me samo da mi je majku nazvao K***m
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/11/2014 : 15:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čisto me zaboli đoko što sam ja tebi naporan i dosadan, i ti meni izazivaš proljev kad vidim tvoj tekst i avatar pa se ne žalim, odem na wc i prošla smetnja XD. Ne vodim ja nikakve sukobe, samo odgovorim na provokacije nekolicine provokatora, mislim da je ok da se branim.

Od čega se braniš? Od postojanja topica prvi poraz osovine zla?

I da, moram priznati da se popravljaš, od riječi koje "obrazovani hrvat" ne bi trebao znati opazio sam samo "XD".

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/11/2014 : 18:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Cujem da ce biti dosta ljudi na tribinama veceras... da se okuplja veliki broj ljudi oko stadiona...
Sto se tice dogadanja na terenu, Zoran je napravio sve sto je trebao, jos jedino ako ne bude islo Copu da ga se zamjeni, osobno smatram da nije za krilo...
Sto se tice obrane izvrstan, fenomenalan potez Zorana koji sam zazivao...
Poslao sam im par mailova na staranicu, i facebook... mozda je i to urodilo plodom
Kako bilo Zoranu se nece moci nista prigovoriti ako bude negativan rezultat.
Nadamo se najboljemu.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 06/11/2014 : 19:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Jeba te,da sam zna,da za imat love triba nesto radit,di bi mi bija kraj.Moga sam imat cilu Zlatnu Seriju i Lunov Magnus Strip,po sadasnjim cijenama.Moga sam ici veceras gledat Red Bull u Zagreb.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 06/11/2014 : 19:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Od čega se braniš? Od postojanja topica prvi poraz osovine zla?

I da, moram priznati da se popravljaš, od riječi koje "obrazovani hrvat" ne bi trebao znati opazio sam samo "XD".

A sta je XD?

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/11/2014 : 19:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Po drugi put:dosta spama

Slijedeći koji bude ovdje spamao biti će udaljen sa foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 06/11/2014 : 19:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ako si mislija na mene,ja sam samo pita,jer ne znam,ali ako je tako,onda odustajem od pitanja.

Go to Top of Page
Page: of 605 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.79 seconds. Snitz Forums 2000