forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 131

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/06/2015 : 03:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Mislim da smo se frendica i ja upravo vozile taxijem vise od pol sata za 20 kuna..shvatile smo u cemu je fora..
Ovaj dan se spojio bez pauze s jucerasnjim i sad kuhamo kavu.
S okusom moci.
Najbolji brend kave.
:)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/06/2015 : 07:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ovo je ono - igre moci, kad nas nekoliko u krevetu izvlaci slamku koga ce zapasti da glumi da je ziv.

Jucer je netko umro nam i sve je poslo u krivo dok nisam rekla kako da puste dusu da sretna u miru ode kamo je nakanila.
Sve se promijenilo i bilo je veselo i odlicna glazba i jutros nasa Domaca na kiosku umire od smijeha i kaze - Da, to je jednom u zivotu!
Kazem ja:- da, pa ne umire se svaki dan, samo jednom se zivi.

Ja sam jutros izvukla kracu slamku.
Moram glumit da sam ziva.
Ostali su viknuli nek ih budim oko jedan.

Jutros je dobro samo onome sto je jucer umro.
Mi ostali se moramo snaci.

Kava. Trebam kavu. Nitko ziv da mi ju skuha.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/06/2015 : 09:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Danas sam trebao ici na foo figterse u st gallenu,ali je Dave slomio nogu i sada je cijela turneja u qurcu

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

melkajk
Average Member

509 Posts

Member since 07/10/2011

Posted - 16/06/2015 : 09:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send melkajk a Private Message  Reply with Quote
Si vidio...
Drago mi je sto nisam nista uplacivao :/

“Yesterday is but a dream,
Tomorrow is only a vision.
But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/06/2015 : 12:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by melkajk

Si vidio...
Drago mi je sto nisam nista uplacivao :/

Ma sviceri ce vratit lovu ali tko ce mi platit mjesece nabrijavanja na koncert,cak sam i uzeo slobodan dan sutra

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 20/06/2015 : 09:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Malo kao upozorjenje zbog tih telefonskih brojeva.

U 02:00 po noči zove me ovaj broj +243819090069.
Danas ukucam ovaj broj u google i dobijam ovo https://cd.shouldianswer.net/numero-de-telephone/0819090069
Idem na prijevod, dodje ovako, to je kao nekakav virus(?), ako budete ovo slučajno dobili prikazano na vašem telefonu. Gore na stranici je još ostalih tel. brojeva.
To znači, da može vaš telefon upotrebljavati još netko drugi.
Kako se sad ovoga odrešiti, ili sa menjavom tel.broja. ili kako drugačije? treba pogledati.
Jedina sreča je što imam telefon na kartice a ne na narudžbu-naročnino.

Nadam se da nečete što slično doživjeti.

-

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 20/06/2015 09:19:21
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/06/2015 : 00:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Danas, tj. noćas mi se događa jedna nesvakidašnja stvar. Svih ovih godina radio sam svakakve smjene ali sada prvi puta u životu imam jednu koja počinje u 0:00 (znači, već je počela) i to zbog izvanrednog slučaja.
Pošto smjena završava u 7 h nadam se da ću uhvatiti koji sat sna.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/06/2015 : 02:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Danas, tj. noćas mi se događa jedna nesvakidašnja stvar.
Svih ovih godina radio sam svakakve smjene ali sada prvi puta u životu imam jednu koja počinje u 0:00 (znači, već je počela) i to zbog izvanrednog slučaja.
Pošto smjena završava u 7 h nadam se da ću uhvatiti koji sat sna.

A ja pomislila ti ševiš

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/06/2015 : 02:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/06/2015 : 07:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kvragu, jedva sam oka sklopio, u pravilnom razmaku svakih sat vremena nešto iskrsne i upropasti noć.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 21/06/2015 : 08:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kvragu, jedva sam oka sklopio, u pravilnom razmaku svakih sat vremena nešto iskrsne i upropasti noć.

mora da je gadno kad te neko probudi usred radnog vremena

nije fer,umoran čoek više ni na radnom mjestu odmorit ne može,
al kad si već bio budan,što nisi kojeg zagora pročitao

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/06/2015 : 09:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/06/2015 : 17:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

mora da je gadno kad te neko probudi usred radnog vremena

nije fer,umoran čoek više ni na radnom mjestu odmorit ne može,
al kad si već bio budan,što nisi kojeg zagora pročitao

Lako je pričati ugodno zavaljen u fotelju a mi ovdje krvarimo k'o ranjeni srndaći. Pokušavaju nam narušiti koncepciju divljim upadima (bez prisutnosti svinja) ali mi smo premazani svim mastima i odbijamo sve napade.
I Zagor me iznevjerio, uzeo 2 komada što je trebalo biti dosta ali među njima se greškom našao 1 koji je baš neki dan pokleknuo pa je bio suvišan u toj igri...
Shit, pa ni čitati nam ne daju.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/06/2015 : 17:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Teska vremena za Metalheadse

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 21/06/2015 : 17:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
he,he

vaki bulling što ga naš dods proživljava nema ni u amerika,

daj otkaz ako ti ne daju spavat na radnom mjestu,ja to ne bi trpio

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 21/06/2015 18:04:10
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/06/2015 : 18:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne možeš dati ni otkaz jer ti onda firma mora isplatiti otpremninu od barem 100 somova, odakle će ih isčupati kada su rijeke skoro presušile.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/06/2015 : 19:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Kao što rekoh; ovdje krvi ima u izobilju a za znoj i suze se moraš sam potruditi.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/06/2015 : 19:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Lajkam

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/06/2015 : 20:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
još fali Rock&Roll

Edited by - Just_Charlie on 21/06/2015 20:02:34
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/06/2015 : 20:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
I onda se netko čudi kako su državna poduzeća u kurčini...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/06/2015 : 20:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kao što rekoh; ovdje krvi ima u izobilju a za znoj i suze se moraš sam potruditi.

kolegica s posla?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/06/2015 : 21:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

I onda se netko čudi kako su državna poduzeća u kurčini...

ajde nemoj tako ,on bar nešto radi.
zamisli one šta ne dolaze na posal a dobivaju po dva soma ojra.
a prije neki dan plač na tv-u kako če svi uteč iz hr.
stvarno čudno

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/06/2015 : 21:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

kolegica s posla?

Jedina kolegica s posla je ipak starija od ove na slici, tj. baka u najboljim godinama.
Kada smo već kod posla ja bih radije da je sada ona situacija iz 80-ih kada je bilo ljudi i posla po cijeli dan i noć a plaće jebačke. Danas nema nekog posla ali ni ljudi u izvršnim službama već samo onih u kancelarijama i foteljama koji mogu kako hoće, dok sam npr. ja u zadnje dvije godine 5 puta vraćan s godišnjeg jer netko ode na bolovanje pa nemaju koga staviti na njegovo mjesto.
To što danas posla ima samo u iznimnim slučajevima kao noćas nije krivica radnika (ne možeš raditi ono što ne postoji), već odgovornost za to treba tražiti na puno višim pozicijama ali to je već stara izlizana priča.

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/06/2015 : 01:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Dana gospodnjega,iliti noći ako ćemo pravo,23.06.15.u sitne sate sam uz upotrebu sile izbačen iz svoga udobnog kreveta spavaće i dat u izgnanstvo po negostoljubivim kaučima dnevne sobe.Naime,posljedica je to cjelodnevnog te cjelovečernog konzumiranja graha/pasulja/fažola (kad se ima,ima se) te prvenstveno nuspojava prerađivanja istoga...Potpuno zasluženo dođoh u nemilost drugoga obitavatelja spavaćih dveri i iskreno se nadam da će s dolaskom jutra nemili plinski događaji biti zaboravljeni...

Wtf?

Edited by - bagi on 23/06/2015 01:37:40
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/07/2015 : 17:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
A i ovaj dnevni horoskop u novinama isto nabijem na k&$€¥@#%!

Go to Top of Page
Page: of 131 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000