forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 GRČKA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 29

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/07/2015 : 20:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jesi pročita ono o Litvi?
i danas došli Grci u Brisel bez prijedloga i traže još love
Cipras ka da traži da ih škartaju vanka

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 07/07/2015 : 20:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Kakve veze imaju "Pulp"- Common people, Jarvis Cocker i Varoufakis odnosno gospodja?

She came from Greece she had a thirst for knowledge
She studied sculpture at Saint Martin's College, that's where I caught her eye.
She told me that her Dad was loaded
I said in that case I'll have a rum and coke-cola.
She said fine and in thirty seconds time she said, I want to live like common people
I want to do whatever common people do, I want to sleep with common people
I want to sleep with common people like you.

Is the mystery woman in Pulp's 'Common People' really Greek finance minister Yanis Varoufakis' wife?

http://www.independent.co.uk/news/business/news/is-the-mystery-woman-in-pulps-common-people-really-the-greek-finance-ministers-wife-10232324.html
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 07/07/2015 : 20:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

jesi pročita ono o Litvi?
i danas došli Grci u Brisel bez prijedloga i traže još love
Cipras ka da traži da ih škartaju vanka

kao prvo slwoode skuži da ne pušim sve te novinarske uvaljotke i spinove dok ne nađem više nezavisnih potvrda za to

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/07/2015 : 20:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
pa valjda si vidija da je rulja spalila zastavu eu u noči slavlja?
šta onda uopče traže novce od iste organizacije?
nije li to licemjerno?

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 07/07/2015 : 21:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Sve se svodi na to da Cipras tj. Grci otvoreno kažu "mi vam dugove ne želimo vraćati i želimo da nam ih otpišete", a onda "želimo da nam date još, još i još kredita, jer bismo htjeli živjeti kao i dosad, s istom razinom standarda i svih beneficija, a bez ikakvih odricanja".

E jebi ga, tako ne ide, pa im ostaje da "umru u ljepoti", ponosu i dostojanstvu.

Komentar Tomislava Klauškog:

http://www.24sata.hr/politika/grcki-oxi-prkos-pravednika-ili-tek-zadnji-vapaj-ocajnika-426950

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 07/07/2015 : 22:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
lwoode a da ipak kažeš broj majce? ;o)))

Guardian piše da će Grčka najvjerojatnije tražiti kratkoročan program, kako bi pokrili trenutne potrebe, a potom i dugotrajniji paket. Predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk navodno traži da se večeras donese odluka je li treći paket pomoći održiv. To će odrediti hoće li i dalje pregovarati sa Grčkom ili će krenuti u stvaranje planova za gubitak jedne članice monetarne unije.
Bijela kuća je potvrdila da je američki predsjednik Barack Obama danas razgovarao sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel o Grčkoj. Oboje su stava da se sa Grčkom postigne trajan sporazum koji će joj omogućiti nastavak reformi, ostvarivanje gospodarskog rasta i održivog duga uz ostanak u eurozoni.
Ranije je grčki ministar financija Euclid Tsakalotos kazao da postoji "politička volja" u Europi za postizanje dogovora sa Atenom. - Eurozona je pokazala političku volju za davanje Grčkoj nove šanse - rekao je Tsakalotos.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 07/07/2015 : 22:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Super, samo postoji li politička volja u Grčkoj za postizanje sporazuma s Europom?

Nekako nisam siguran, jer oni bi i stisnuli i prdnuli, a priče o "ostvarivanju gospodarskog rasta i održivog duga" su samo priče, wishful thinking.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/07/2015 : 23:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

mlađo
ja mislim da će rješenje, jer moraju ga naći, biti nekakav otpis 30-50% duga, ali uvjetovano nekim brzim poreznim reformama
mislim da je to svima prihvatljivo u ovoj situaciji
svi bi mogli reći da su pobijedili uz male ustupke
evo, slinić jadan nema dovoljno posla za svoju neizmjernu energiju
neka ga pošalju da uvede fiskalizaciju u grčku i spasi i njih i eurozonu

Pazi stvar je u tome kaj Tsipras fakat ne misli vraćati te novce.
I njima, ako nešto radikalno ne promijene, izrazito brzo doslovce slijedi nestašica svega.
A oni nisu navikli niti ne žele minimalne restrikcije, a što misliš kako će biti kad počnu extremne mjere - nedostatak hrane, i lijekova, isključivanja struje, nedostatak goriva...
Na žalost postoji mogućnost i za najcrnji scenarij - potpuni kolaps države u slijedećih nekoliko mjeseci, nasilje, državni udar i dolazak Zlatne zore na vlast.
A nakon toga...

Ma bolje je i ne misliti.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/07/2015 : 23:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
A da ne govorimo o milion rugih problema koji se već sad dešavaju.
Zamisli da imaš oročenih 100 000 eura i da ih ne možeš dignuti.
I da postoji šansa da ih možda nikada i ne vidiš.
Ili da ti za tih 100 000 eura u dogledno vrijeme daju 100 000 Drahmi.
Koji vrijede 1000 eura.
Ljudi će puknuti po šavovima.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/07/2015 : 23:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by ken2

mlađo
ja mislim da će rješenje, jer moraju ga naći, biti nekakav otpis 30-50% duga, ali uvjetovano nekim brzim poreznim reformama
mislim da je to svima prihvatljivo u ovoj situaciji
svi bi mogli reći da su pobijedili uz male ustupke
evo, slinić jadan nema dovoljno posla za svoju neizmjernu energiju
neka ga pošalju da uvede fiskalizaciju u grčku i spasi i njih i eurozonu

Pazi stvar je u tome kaj Tsipras fakat ne misli vraćati te novce.
I njima, ako nešto radikalno ne promijene, izrazito brzo doslovce slijedi nestašica svega.
A oni nisu navikli niti ne žele minimalne restrikcije, a što misliš kako će biti kad počnu extremne mjere - nedostatak hrane, i lijekova, isključivanja struje, nedostatak goriva...
Na žalost postoji mogućnost i za najcrnji scenarij - potpuni kolaps države u slijedećih nekoliko mjeseci, nasilje, državni udar i dolazak Zlatne zore na vlast.
A nakon toga...

Ma bolje je i ne misliti.

ne da ne misli vračat nego oče još.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/07/2015 : 00:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nedjelja-je-dan-odluke-cipras-ostaje-pri-svom-merkel-sazvala-summit-svih-28-clanica-eu/829546.aspx

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/07/2015 : 00:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Danas citao o ljudima na otoku Zakintos ( tu sam se nasmijao jer zvuci bas kao "za kintos - za saku kinte/love") o ljudima kojima je oftamolog pisao potvrde da su slijepi...i to njih 700!!!! I izvlacili lovu od drzave... EUreka!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 08/07/2015 : 08:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Difool, ova grcka ekipa je dosla na vlast prije 6 mjeseci i naslijedila preko 300 milijardi EUR duga.

Mislis da je to tako lako rijesiti?

100 milijardi EUR duga je nastalo samo u zadnjih 5 godina presipavanja iz supljeg u prazno kroz tzv.pomoci.
I sad to treba nastaviti dalje?

Vjerovnici zaradjuju od kamata na grckim obveznicama pa to onda daju kao pomoc pa to Grci onda uplate MMF-u, pa dobiju od MMF-a pa uplate Evropljanima.

Potrazi malo otvoreno pismo koje su Jeffrey Sachs, Pikety i drugi vrhunski ekonomisti poslali Angeli i sta oni misle o tzv pomoci i neophodnosti otpisa dijela duga.

http://www.thenation.com/article/austerity-has-failed-an-open-letter-from-thomas-piketty-to-angela-merkel/

Mislim, 24 sata bas nije neki izvor informacija.

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Sve se svodi na to da Cipras tj. Grci otvoreno kažu "mi vam dugove ne želimo vraćati i želimo da nam ih otpišete", a onda "želimo da nam date još, još i još kredita, jer bismo htjeli živjeti kao i dosad, s istom razinom standarda i svih beneficija, a bez ikakvih odricanja".

E jebi ga, tako ne ide, pa im ostaje da "umru u ljepoti", ponosu i dostojanstvu.

http://www.24sata.hr/politika/grcki-oxi-prkos-pravednika-ili-tek-zadnji-vapaj-ocajnika-426950

Edited by - surfer on 08/07/2015 08:48:52
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17671 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/07/2015 : 09:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Danas citao o ljudima na otoku Zakintos ( tu sam se nasmijao jer zvuci bas kao "za kintos - za saku kinte/love") o ljudima kojima je oftamolog pisao potvrde da su slijepi...i to njih 700!!!! I izvlacili lovu od drzave... EUreka!

A kao da tog nema kod nas? Mislim da je neki doktor u Ljubinju napisao gomilu potvrda ljudima da su ludi i oni odavno primaju penzije. I koliko još takvih doktora u drugim opštinama.

Ali ovaj Ciprasov zahtjev za grejs period od 20 godina je u stvari jedino što bi Grci stvarno željeli, iz njihovog ugla jedino normalno. Ne treba im dati ništa više od novca dovoljnog za puko preživljavanje.

Edited by - delboj on 08/07/2015 11:13:28
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 08/07/2015 : 09:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Ne treba im dati ništa više od novca dovoljnog za puko preživljavanje.

Pa to će i dobiti, ali ovakve rate i takve kamate oni jednostavno ne mogu isplaćivati ako ne prekinu te prisilne mjere štednje i pokrenu proizvodnju kopju su im zablokirali. Ni za 200 godina nemaju šanse to isplatiti na ovaj način.
I naravno morat će sprovesti reforme, uvesti razložne poreze, srediti si državu i sve te lipe stvari ... drugačije i ne ide.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 08/07/2015 : 10:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/kraj-grcke-je-i-kraj-eurzone--cipras-nikada-nije-planirao-pobijediti--sada-je-zarobljen-i-ne-zna-sto-uciniti--/1378971/

http://www.jutarnji.hr/potpredsjednik-grcke-gospodarske-komore-o-buducnosti-grcke--ako-izademo-iz-eurozone--mi-smo-mrtvi--onda-je-gotovo--propadamo----/1378251/
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/07/2015 : 10:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/07/2015 : 11:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by surfer

Difool, ova grcka ekipa je dosla na vlast prije 6 mjeseci i naslijedila preko 300 milijardi EUR duga.

Mislis da je to tako lako rijesiti?

100 milijardi EUR duga je nastalo samo u zadnjih 5 godina presipavanja iz supljeg u prazno kroz tzv.pomoci.
I sad to treba nastaviti dalje?

Vjerovnici zaradjuju od kamata na grckim obveznicama pa to onda daju kao pomoc pa to Grci onda uplate MMF-u, pa dobiju od MMF-a pa uplate Evropljanima.

Potrazi malo otvoreno pismo koje su Jeffrey Sachs, Pikety i drugi vrhunski ekonomisti poslali Angeli i sta oni misle o tzv pomoci i neophodnosti otpisa dijela duga.

http://www.thenation.com/article/austerity-has-failed-an-open-letter-from-thomas-piketty-to-angela-merkel/

Mislim, 24 sata bas nije neki izvor informacija.

quote:

24 sata nije relevantan izvor informacija, ali ovdje je riječ o komentatoru Klauškom kojeg dosta cijenim. Mislim da bi morao razlikovati nečiji osoban stav od profila medija u kojem je objavljen.

Sasvim se slažem da za trenutno stanje Grčke i u Grčkoj nisu krivi Cipras, Varufakis i ekipa, ali njihov stav jest da dugove ne žele vraćati (OK, ne mogu, ali i referendumom potvrđen stav je da ne žele), kao i to da im treba još golema količina kredita, po mogućnosti s nikakvim kamatama i rokom otplate od 50 godina, a najbolje bi bilo bez ikakvih uvjeta.

A tako ne ide, kako god okreneš.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/07/2015 : 11:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro jutro!
I tako je svugdje, ne samo u Grčkoj, samo što je to nikakva utjeha.

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/388344/Cipras-Novac-je-otisao-za-spas-banki-a-ne-Grcke.html

Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 08/07/2015 : 11:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Ma razlikujem ja komentare od vijesti, ali, znas kako je, ovisi o mediju jako puno kakve komentare objavljuje i svi su uglavnom u skladu sa generalnim profilom i ciljnom publikom medija :-).

Nemam utisak da Grci ne zele vratiti, oni to u zadanom roku i sa zadanim uvjetima jednostavno ne mogu.

To se odlicno pokazalo u zadnjim 5 godina.

A stvar je takva da sto je veci dug, vece su i sanse da se dio otpise.

Ako ti banka potrazuje 1.000 ili 10.000 EUR, to ce uglavnom i istjerati, ali ako si im duzan 10 miliona EUR, onda ce biti sretni ako im vratis 6 ili 7 miliona.

Npr. Austrija i Bavarska su na sudu oko stete nastale prilikom propasti Hypo banke, u prvoj instanci je sud presudio da Austrijanci moraju platiti 2,5 mldr EUR odstete, a jucer su se medjusobno dogovorili da im plate 1,2 mlrd, znaci 45 % i stvar je rijesena.

[/quote]

24 sata nije relevantan izvor informacija, ali ovdje je riječ o komentatoru Klauškom kojeg dosta cijenim. Mislim da bi morao razlikovati nečiji osoban stav od profila medija u kojem je objavljen.

Sasvim se slažem da za trenutno stanje Grčke i u Grčkoj nisu krivi Cipras, Varufakis i ekipa, ali njihov stav jest da dugove ne žele vraćati (OK, ne mogu, ali i referendumom potvrđen stav je da ne žele), kao i to da im treba još golema količina kredita, po mogućnosti s nikakvim kamatama i rokom otplate od 50 godina, a najbolje bi bilo bez ikakvih uvjeta.

[/quote]
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/07/2015 : 21:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by surfer

Ma razlikujem ja komentare od vijesti, ali, znas kako je, ovisi o mediju jako puno kakve komentare objavljuje i svi su uglavnom u skladu sa generalnim profilom i ciljnom publikom medija :-).

Nemam utisak da Grci ne zele vratiti, oni to u zadanom roku i sa zadanim uvjetima jednostavno ne mogu.

To se odlicno pokazalo u zadnjim 5 godina.

A stvar je takva da sto je veci dug, vece su i sanse da se dio otpise.

Ako ti banka potrazuje 1.000 ili 10.000 EUR, to ce uglavnom i istjerati, ali ako si im duzan 10 miliona EUR, onda ce biti sretni ako im vratis 6 ili 7 miliona.

Npr. Austrija i Bavarska su na sudu oko stete nastale prilikom propasti Hypo banke, u prvoj instanci je sud presudio da Austrijanci moraju platiti 2,5 mldr EUR odstete, a jucer su se medjusobno dogovorili da im plate 1,2 mlrd, znaci 45 % i stvar je rijesena.

[/quote]
[/quote]

Načelno si u pravu, ali u konkretnom slučaju ne: za razliku od Večernjeg, Jutarnjeg, Novog lista i ostalih dnevnih novina, 24 sata je ideološki neprofiliran tabloid kod kojeg je najveći problem besadržajnost, a i besmislenost ono minijaturno sadržaja što nude.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/07/2015 : 21:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Eurogrupa od Grčke traži deranje stanovništva ali poštedu korporacija uz nultu stopu poreza na prihode iznad 500 000 eura.
Sasvim očekivano.

http://www.forum.tm/vijesti/eurogrupa-grckoj-rezite-socijalu-i-mirovine-ukinite-subvencije-samo-ne-dirajte-korporacije

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 08/07/2015 : 21:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
Talijanski ljevicar Bepe Grilo je opisao sistem "pomoci" EU:

https://www.agi.it/politica/notizie/grecia_da_grillo_a_salvini_ora_un_referendum_anche_in_italia-201507052354-pol-rt10100

"Ja ti pozajmim novac, ali ne zelim ga nazad, zelim kamate na kamate, i da ti uzmem sve sto imas".

A izgleda da se Spiegel zamjerio USA zbog spijunaze, ovaj clanak dok citam zaboravim da sam na spiegel.de, radi se o tekstu koji mozete citati samo na sajtovima koje svrstavaju u teoreticare zavjere, cak su animiranom grafikom objasnili kako USA kroz IWF vrsi uticaj na zemlje i kako IWF sluzi kao politicko oruzje da se otarase nepozeljnih vlada. Nevjerovatno jasan tekst o ulozi IWF-a u nametanju svoje volje na zemlje treceg svijeta. Izgleda da je Grcka tvrd orah:

http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/griechenland-christine-lagarde-steht-vor-den-truemmern-ihrer-politik-a-1042390.html

Jedna recenica bukvalno kaze, citat:

quote:
Sie steht vor den Trümmern einer gescheiterten Politik, die dem IWF lange nachgesehen wurde, da sie bisher nur machtlose Entwicklungsländer beutelte. Doch jetzt trifft diese Politik Europa - kein Wunder, dass nun nicht mehr nur die altbewährten IWF-Kritiker von Lagarde fordern, sie möge ihren Job abgeben.

Prevod:

quote:
Ona (Lagard) stoji na ruinama jedne propale politike, koja se IWF-u dugo tolerisala, jer je sve do sada sikanirala nemocne zemlje u razvoju. Medjutim sada se ta ista politika zeli primjeniti u Evropi - nije cudo da sada ne samo stari IWF-kriticari traze od Lagarade ostakvu.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 08/07/2015 21:47:49
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 08/07/2015 : 21:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eurogrupa od Grčke traži deranje stanovništva ali poštedu korporacija uz nultu stopu poreza na prihode iznad 500 000 eura.
Sasvim očekivano.

http://www.forum.tm/vijesti/eurogrupa-grckoj-rezite-socijalu-i-mirovine-ukinite-subvencije-samo-ne-dirajte-korporacije

A kaj se drugo i mislilo, pokusavao sam od sama pocetka takve neke stvari i pojasniti ovdje ali nije islo svi zabrijali na servirane spinove o Grcima
Najzanimljivije od svega je da te velike korporacije nisu u Grckom vlasnistvu nego je slicna situacija kao kod nas u HR ... pa otuda i navala da Grci ono svoje sto nisu privatiziraju, jasno kako bi ih te iste korporacije preuzele i u tome je sad cili fudbal

Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 08/07/2015 : 21:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sasvim očekivano.

A kaj se drugo i mislilo, pokusavao sam od sama pocetka takve neke stvari i pojasniti ovdje ali nije islo svi zabrijali na servirane spinove o Grcima
Najzanimljivije od svega je da te velike korporacije nisu u Grckom vlasnistvu nego je slicna situacija kao kod nas u HR ... pa otuda i navala da Grci ono svoje sto nisu privatiziraju, jasno kako bi ih te iste korporacije preuzele i u tome je sad cili fudbal

Go to Top of Page
Page: of 29 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.24 seconds. Snitz Forums 2000