Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 18/09/2015 : 20:23:54
|
lwoode, blamiras se.
Tjednima si se palio i odusevljavao madjarskom vojskom, silom, vodenim topovima, zidovima i suzavcima.
Ali sad kad je sve doslo u HR, sad ti odgovaraju otvorene granice prema Madjarskoj i sad si sretan sto ce svi otici i pises, samo neka idu i ne okrecu se...sad ti zidovi i suzavac vise ne odgovaraju.
Licemjernije od toga ne moze.
I svi ovdje to shvacaju, ne samo ja....
Tako da mozes nastaviti tako i dalje, ja nemam namjeru ponavljati jedno te isto mjesecima...
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by surfer
hahaha odlicno...
quote: Originally posted by surfer
Kao sto sam i predvidio, sad su isti oni koji su ovdje do prije 2 dana bili odusevljeni madjarskim "postivanjem zakona" i "cuvanjem sengenskih granica"
presretni sto su Madjari otvorili granicu i vise ne postuju iste te zakone koji su do prije 2 dana bilo tako jako bitni.
nisi ti baš ništa predvidija
je,smiješan si . ili slabo svačaš neke postove. ti odluči ,meni je svejedno.
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/09/2015 : 20:26:24
|
ajde pročitaj dobro sve moje postove na ovoj temi. bar zadnjih 5 dana. kad ih pročitaš razmisli šta u njima piše. ako ne kužiš dobro jer su ti austrijanci isprali mozak pitaj nekog da ti pomogne da ih skontaš. hvala |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 18/09/2015 : 20:27:00
|
quote: Originally posted by tinton
Neće Hrvatska imati sto hiljada izbeglica, a Evropa će birati koga će uzeti, koga ne", rekaoje premijer Hrvatske.

tako je zoki . šalji sve to na granice
A jučer je bio kreten, đubre, debil...
jučer je radija krive poteze. za razliku od tebe i gomile forumaša ja nisan otrovan strančarenjem
Ne bih rekao da sam otrovan. Samo mi je čudno da tako lako brzaš s etiketama, a sutradan kažeš nešto suprotno tome mrtav-ladan. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/09/2015 : 20:28:31
|
Mađarski nacionalizam, neprijatelj sveg slavenstva još od 1848.
U čemu je problem, Orbane mitomanu i kompleksašu, osim ako ne plešeš na nečije tuđe note!? |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/09/2015 : 20:29:36
|
Neće Hrvatska imati sto hiljada izbeglica, a Evropa će birati koga će uzeti, koga ne", rekaoje premijer Hrvatske.

jučer je radija krive poteze. za razliku od tebe i gomile forumaša ja nisan otrovan strančarenjem
Ne bih rekao da sam otrovan. Samo mi je čudno da tako lako brzaš s etiketama, a sutradan kažeš nešto suprotno tome mrtav-ladan.
ti loše kontaš ili šta? ako neko nešto radi krivo ,triba bi mučat? pročitaj i ti ponovo šta san ja točno pisa. bog te jeba,ka da vas je pola na forumu retardirano.
  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 18/09/2015 : 20:31:58
|
Kao što to desničarska kompradorsk buržoazija redovno radi, od Latinske Amerike do Balkana i Ukrajine, sve se busajući u domoljubna kokošja prsa. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 18/09/2015 : 20:33:41
|
quote: Originally posted by VALTER
Mađarski nacionalizam, neprijatelj sveg slavenstva još od 1848.
U čemu je problem, Orbane mitomanu i kompleksašu, osim ako ne plešeš na nečije tuđe note!?
Treba oskrnavit grob franje tahija... |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 18/09/2015 : 20:36:37
|

Ne bih rekao da sam otrovan. Samo mi je čudno da tako lako brzaš s etiketama, a sutradan kažeš nešto suprotno tome mrtav-ladan.
ti loše kontaš ili šta? ako neko nešto radi krivo ,triba bi mučat? pročitaj i ti ponovo šta san ja točno pisa. bog te jeba,ka da vas je pola na forumu retardirano.

Pa očekivao bi čovjek da ćeš danas bar reći, ok jučer sam bio u krivu, sorry ljusi, sorry Zoki itd.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 18/09/2015 : 20:37:18
|
Surferu, mađari su nešto imigranata kroz direktan koridor odveli. Granica je zatvorena. Moguće je da je baš zapečate ogradom.
Kažeš netko upravlja njima. Upravlja brzina propuštanja Austrije. Oni nikoga ne primaju, samo su dio imigranata direkt odvezli u austriju,, valjda kad im se otvorila prilika da to naprave jer ni austrijanci baš olako ne puštaju preko granice.
Ukratko svi igraju neku svoju igru osim nas.
|
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 18/09/2015 : 20:55:32
|
Ma je, direktan koridor, ali od B.Manastira do Austrije imas sigurno 150 km i vise, razumijes, opet je sve to skupa uz dozvolu Madjara, to hocu reci.bez njih to ne bi moglo.
Naravno, svi imaju neki plan i racunice, s tim da ja mislim da je HR plan dobar.
Austrijanci trenutno tvrde da ih o tome nitko nije obavijestio, ali da su spremni. Isto tako kazu kako zadrzavaju pravo sve odbiti na granici koji ne zele zatraziti azil kod njih.
quote: Originally posted by Poncho
Surferu, mađari su nešto imigranata kroz direktan koridor odveli. Granica je zatvorena. Moguće je da je baš zapečate ogradom.
Kažeš netko upravlja njima. Upravlja brzina propuštanja Austrije. Oni nikoga ne primaju, samo su dio imigranata direkt odvezli u austriju,, valjda kad im se otvorila prilika da to naprave jer ni austrijanci baš olako ne puštaju preko granice.
Ukratko svi igraju neku svoju igru osim nas.
|
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 18/09/2015 : 21:00:56
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by Obi-wan
Evo danas je kroz Beli Manastir (10 000 stranovnika) prošlo kažu nekih 10 000 Sirijaca na putu za negdje. Spavaju i logoruju u parkovima, na stanici, u centru. Pokupuju cijele pekare i trgovine. Ne idu na mjesta gdje su im predvidjeli da budu. Plaćaju sulude sume da ih se odveze u Osijek ili Zagreb. Trenutno ih Mađarska (5 km. odavde) još ne želi primiti. Na stanici gomile ljudi, policije, vatrogasaca, hitna, vozila ko blata. Ovoliko živo u najmrtvijem gradu u HR nije bilo još od prije rata...
Aj reci nam iz prve ruke..jel siluju.pale.žare.kradu
Po mojem mišljenju, ponašaju se znatno bolje nego što bismo se mi ponašali u takvoj situaciji. Konkretno, ne rade ništa strašno, samo žele stići u Njemačku što brže i bezbolnije. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 18/09/2015 : 21:26:25
|
quote: Originally posted by KRAS
Evo danas je kroz Beli Manastir (10 000 stranovnika) prošlo kažu nekih 10 000 Sirijaca na putu za negdje. Spavaju i logoruju u parkovima, na stanici, u centru. Pokupuju cijele pekare i trgovine. Ne idu na mjesta gdje su im predvidjeli da budu. Plaćaju sulude sume da ih se odveze u Osijek ili Zagreb. Trenutno ih Mađarska (5 km. odavde) još ne želi primiti. Na stanici gomile ljudi, policije, vatrogasaca, hitna, vozila ko blata. Ovoliko živo u najmrtvijem gradu u HR nije bilo još od prije rata...
Aj reci nam iz prve ruke..jel siluju.pale.žare.kradu
Po mojem mišljenju, ponašaju se znatno bolje nego što bismo se mi ponašali u takvoj situaciji. Konkretno, ne rade ništa strašno, samo žele stići u Njemačku što brže i bezbolnije.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/izbjeglicki-val-u-hrvatskoj-metez-medju-migrantima-iz-mase-iznijeli-onesvijestenog-mladica---409052.html
Pogledaj oba videa. Nije baš ugodno šetati se ulicom dok leti kamenje okolo. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 18/09/2015 : 21:27:12
|
Previse pitanja si postavljate da se primetit
Te zasto dolaze bas sada na pre tri godine zasto dolaze u najkicama a ne u opancima zasto imaju smartfone umesto da se dovikuju zasto beze u evropu a ne u saudijsku pustinju zasto dolaze muskarci 18-40 a ne bebe i starcad
Biti radoznao ili smarati dve su razlicite kategorije koje tanka linija razdvaja
Dosli su i doci ce ih jos..to je zasad sve sto prosecni porezni obveznik treba da zna |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 18/09/2015 : 23:39:14
|
Jebagaled..jos cemo zaratit zbog pustinjara.evo ako nista drugo srbija i hrvatska bi trebale sklopit savez protiv madzarona |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 18/09/2015 : 23:47:48
|
Za početak bismo mogli Khu... Zsoltu Hernadiju dati vritnjak i MOL izbaciti iz INA-e. 
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 19/09/2015 : 00:02:48
|
Bice rata ljudi...samo kao sto vidimo pustinjarima zasad nisu meta slavenske zemlje..nadam se da cemo barem mi biti pametni ko sto nasi preci nisu bili.i da necemo glumit nekakvo predziđe..pustit pustinjare neka slobodno idu pokoravat zapadne barbare.a nama evo krasne prilike kakvu istorija rijetko pruza i krasnog zajednickog neprijatelja...madzarona.hortijevaca.orbanovih fasista..u povijesti hrvati i srbi zajedno su se borili protiv izdrkotine šibe božije.i odlična prilika da se osvete sve djevice što obesčasti franjo tahi
|
Edited by - KRAS on 19/09/2015 00:17:54 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Topic  |
|