forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evolucija (surogat istinskih osjecaja)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2015 : 19:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by dupli

quote:

Ne pucajte u glasnika.

Jedan znanstvenik dosta ozbiljno tvrdi da bismo mogli živjeti 150 godina, samo da prestanemo voditi ljubav

http://eskejp.blogspot.ba/2015/10/jedan-znanstvenik-dosta-ozbiljno-tvrdi.html

(mislim da odgovara na ovoj temi jer sam slično već s Willerom raspravljala ovdje, na temu ubrzanja evolucije, pa eto vam ga sad.:))

Ah, dopustit ću si malo šaljivog tona u ovo kišno poslijepodne.

Tvrdnja je konzistentna s dugovječnošću Adama i Eve.
I za to ste krive.
Eh, da Eva nije primila stvar u svoje ruke ...

Je li? Jadni Adam.
Vratimo se malo u Rajski Vrt i Drvo spoznaje, jabuku i zmiju.

Ne znam ni sama zašto me, kao davnu potomkinju Eve, i dan danas privlači i pali ta zmija koja ju je na grijeh nagovorila.

Obratite pažnju na zmiju u spotu.
Glavno da je Eva kriva..

Mislim, Eva je progledala, kad se to isto misli desiti i Adamu?

samo klasici

https://youtu.be/PW-6FKFnHx8

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/10/2015 : 19:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

Ne pucajte u glasnika.

Jedan znanstvenik dosta ozbiljno tvrdi da bismo mogli živjeti 150 godina, samo da prestanemo voditi ljubav

http://eskejp.blogspot.ba/2015/10/jedan-znanstvenik-dosta-ozbiljno-tvrdi.html

(mislim da odgovara na ovoj temi jer sam slično već s Willerom raspravljala ovdje, na temu ubrzanja evolucije, pa eto vam ga sad.:))

Ah, dopustit ću si malo šaljivog tona u ovo kišno poslijepodne.

Tvrdnja je konzistentna s dugovječnošću Adama i Eve.
I za to ste krive.
Eh, da Eva nije primila stvar u svoje ruke ...

Je li? Jadni Adam.
Vratimo se malo u Rajski Vrt i Drvo spoznaje, jabuku i zmiju.

Ne znam ni sama zašto me, kao davnu potomkinju Eve, i dan danas privlači i pali ta zmija koja ju je na grijeh nagovorila.

Obratite pažnju na zmiju u spotu.
Glavno da je Eva kriva..

Mislim, Eva je progledala, kad se to isto misli desiti i Adamu?

samo klasici

https://youtu.be/PW-6FKFnHx8

Da, zaboravila sam uplest i Lucifera

u zadnjih 5 minuta ovaj forum me rasplakao od smijeha na nekim temama, pa ću to ovdje priznati

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1158 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 11/10/2015 : 20:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
Charlie, neznam što bih ti odgovorio.
U mojoj slici svijeta Adam i Eva su jednostanični organizmi i nekako
mi je teško zamisliti kako se oni upuštaju u aktivnosti od tvog
interesa. Siguran sam da bi CV znao odgovoriti na sva tvoja pitanja
ali nekako sumnjam da će se pridružiti doskočicama na ovu temu.
Ali, ako te interesira evolucionistički pogled, podsjetio bih te
da su ljudi genetski najbliži čimpanzama. A čimpanzi ima dvije vrste.
Interesantna je ona koja se zove Bonobo
https://en.wikipedia.org/wiki/Bonobo.
Baci pogled na poglavlje Sexual social behavior.
Ima li još netko da sumnja kako je čovjek bliski majmunski rođak?
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/10/2015 : 20:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oh..pa ti ne čitaš uopće mene pa da ti pojasnim da ja i s Bogom kavu pijem i nije mi teško zaviriti u Rajski vrt i ništa mi nije sveto ako mi naiđe inspiracija da sve to na svijetu ispretumbam i samo se riječima poigram. Mene nikako ne treba uzeti za ozbiljno i samnom započeti ozbiljne teme. Ni u kišnu nedjelju ni tmuran ponedjeljak dan. Sve okrećem naglavačke, da bi ovaj život bio zabavan.

Samo to, ništa više. (eto,, i to sam ukrala E.A.Poe-u iz pjesme "Gavran")

Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1158 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 12/10/2015 : 09:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Oh..pa ti ne čitaš uopće mene pa da ti pojasnim da ja i s Bogom kavu pijem i nije mi teško zaviriti u Rajski vrt i ništa mi nije sveto ako mi naiđe inspiracija da sve to na svijetu ispretumbam i samo se riječima poigram. Mene nikako ne treba uzeti za ozbiljno i samnom započeti ozbiljne teme. Ni u kišnu nedjelju ni tmuran ponedjeljak dan. Sve okrećem naglavačke, da bi ovaj život bio zabavan.

Samo to, ništa više. (eto,, i to sam ukrala E.A.Poe-u iz pjesme "Gavran")

Kako ne čitam? Čitam, čitam.
Nego, čini mi se da te ostatak ekipe ovdje ne čita.
Ti tako raspoložena, a oni svi ignore.
Baš sam ih sinoć htio pozvati na red kad mi je žena došla
reći da su djeca zaspala pa je forum naglo prestao biti
interesantan.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/10/2015 : 12:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
bolje i polucija nego extradicijski pritvor

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/10/2015 : 13:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/03/03/ljudski-genetski-kod-napisao-vanzemaljski-programer/
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/10/2015 : 15:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
https://www.youtube.com/watch?v=fZpCgl2sHP0
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 12/10/2015 : 16:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

https://www.youtube.com/watch?v=fZpCgl2sHP0

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 12/10/2015 : 16:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
quote:

CV i GGG,
predlažem da se ovdje suzdržava od pozivanja na psihologiju.
Psihologija nije prirodna znanost i tempirana je bomba u
razgovorima u kojima se spominje religija. Ako ni zbog čega
drugog, a onda zbog toga što ima pretenzije govoriti i o
porijeklu Boga. Složit ćete se da je tema evolucije tj.
razvoja života (čak ne razglabamo ni porijeklo života)
kikiriki u odnosu na to.

U principu se slažem, ali ako se pojavi pitanje "Vjerujete li u evoluciju", onda je sve skupa više stvar psihologije nego prirodoslovja.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/10/2015 : 22:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo.

Pojasni svoju duhovitost.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/10/2015 : 22:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro pises ali prijatelju ( ako te tako smijem zvati ) ti u darvinovu evoluciju samo mozes da vjerujes i nista drugo...jer dokaza jednostavno nema, ne postoji...da ga ima da postoji izisao bi kad tad na vidjelo.
Zanimljivo da se nitko nije sjetio otkada je izisla prav fotografija 1826 godine da prati tu evoluciju majmuna u covjeka pa makar i najsitniji moguci detalj.
Opservacijski dokaza nema.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/10/2015 : 22:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
baš si redneck.
jesi dozna čemu služi sisa?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/10/2015 : 22:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovo.

Pojasni svoju duhovitost.

ovu duhovnost vrlo je teško objasnit ljudima koji nisu duhovni.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/10/2015 : 23:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

baš si redneck.
jesi dozna čemu služi sisa?

Jesi ti progleda?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/10/2015 : 23:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
aj tonka objasni nam di ti biološki spadaš

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 14/10/2015 : 17:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Dobro pises ali prijatelju ( ako te tako smijem zvati ) ti u darvinovu evoluciju samo mozes da vjerujes i nista drugo...jer dokaza jednostavno nema, ne postoji...da ga ima da postoji izisao bi kad tad na vidjelo.
Zanimljivo da se nitko nije sjetio otkada je izisla prav fotografija 1826 godine da prati tu evoluciju majmuna u covjeka pa makar i najsitniji moguci detalj.
Opservacijski dokaza nema.

Samo jedan ispravak: čovjek NIJE evoluirao iz majmuna.

I ljudi i majmuni razvili su se iz primata Proconsula, koji je živjeo prije 14.000.000. godina.

Znači iz majmuna nema evolucije u čovjeka, ali moguče je , da za nekoliko hiljada godina dobijemo nove vrste majmuna - gorile su se zbog geografije več podjelile na dvije vrste (planinske i nizinske), iako smo baš "usred" podjele pa te razlike još nisu dovoljno velike.

Kod ljudi nema nekakvih geografskih ili drugih prepreka, koje bi jednu grupu izolirala za par hiljada generacija, što bi bio preduvjet za nastanak nove vrste, tako da fotografije (a još bolje drugi biometrijski podaci) mogu jedino pratiti neke promjene cjele vrste (a i te su prvenstveno posljedica životnih uvjeta i okoline a ne genetike). 200 godina je na žalost premalo za bilo kakav zaključak, vjerojatno ni nakon 20.000 godina neče biti nekih razlika (ali če zato biti dosta fotografija).

Observacijskih dokaza ima koliko hočeš, samo treba je "observirati"

Stara Huta za 36 minuta

Edited by - GGG on 15/10/2015 00:48:29
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/10/2015 : 06:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Sve vam se temelji na evolucije apsolutno sve...
Sotona uvjeri da ne postoji on niti demoni niti Bog...zanimljiva je evolucija...podloga za mnoge obmane...
Znaci uvjeri da ne postoji,ali onda ih pocinje zamjenjivati drugim entitetima pa povjerujemo u evoluciju...
A sve skupa sluzi kao temelj drugim svjetovnim bicima koji su se takoder razvili, ali naravno ne Bozijom zaslugom oni su se razvili davnih dana...
Danas... pa evo ovaj forum povjerovat ce prije u vanzemaljce nego u Boga.
Kako su neki slijepi s tom evolucijom takozvanom darvinovom teorijom...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 15/10/2015 : 07:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Tonka počinješ se ponavljati...Daj nešto novo...

Wtf?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/10/2015 : 08:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
San,napori i nastojanja covjeka je u tome kako da " vjecno zivi " da bude " besmrtan ".
To je usko povezano s evolucijom...ljudi vec sada pokusavaju dostici i uzeti pod kontrolu svoju navodnu " evoluciju " jer ako smo dosli ovoliko daleko zasto bi cekali?
Zasto se ne bi dalje razvijali?
I ako dodemo do tehnologije za prevladavanje smrti ( na cemu rade organizacije poout masona, illuminata, new agea.. )zasto ne bismo uzeli to? Zvuci dobro, imas neko dijete koje umire od neke bolesti a mi imamo moc " uci unutra i popraviti sve " recimo preraspodjeliti gene...
Pitanje je ne bi li bilo okrutno ako to ne ucinimo a mozemo?!
Pretpostavimo da ce ovim putem kojim smo sad krenuli kad-tad doci do takvih nevjerovatni stvari...
Ne kazem da nije dobro...uvjek je moguce dobro ali smatram da ne bi trebali ulaziti u podrucije s kojim se ne bi smjeli poigravati, jer ulazimo u logos koji je Bog stvorio a On nam porucuje da to ne diramo.

Ljudi moji pa mi ulazimo u izvorni kod.
Bog je stvorio izvorni kod.
Isti taj Bog je nakon pada,prvog grijeha napravio da se taj izvorni kod preraspodjeli...
Kroz Kriz i Uskrsnuce Bog nam je obecao obnovu toga koda, obnovu izvornog koda, onakav kakav je bio prije pada.
Pa i sami evolucionisti ukazuju na to da se nesto dogodilo u ljudskoj genetici tj. da postoji nekakav zapis dogadaja u ljudskom bicu.
Zapis dogadaja je zapravo utjecao na nesto u ljudima.Dogadaj je bio pad, prvi grijeh.
Tjekom tog pada cijela ljudska kreacija je postala " uprljana ".
Bog je stvorio covjeka svarsenog na sliku svoju, covjek je svojim padom to " unistio " i postao nesavrsen.
Priroda " upija " na neki nacin covjeka...dakle ako je covjek dobar i zemlja je dobra ako je covjek los, i zemlja je losa.
Isus je postao drugi adam, dakle adam je bio prvi a Isus drugi adam.
A kako bismo bili dio Bozjeg novog kraljestva moramo se ponovo roditi,postati drugacije stvorenje...moramo biti dio drugog adama.
Jer svi smo prirodno rodeni kao sinovi prvog adama,ali moramo ponovo biti rodeni kao sinovi drugog adama.
Mislim da ce se to sve shvatiti u novom " obecanom " paketu DNA za nas.
U bibliji pise ako je netko u Kristu nov je stvor, gle novo nasta staro uminu...

Moze se netko smijati koliko god hoce...ali evolucija je preko darvina koji je postao sotonin instrument...savrsena kreacija sotone...cime je masu, ali masu ljudi zaveo.Najprije na svoje nepostojanje a time nepostojanje i Boga a kasnije i za udar temelja novom svjetskom poretku koji opet postavlja temelej za antikrista.
Stvari su tako kristalno jasne da jasnije ne mogu da budu...
Pa gledajte jednu stvar toko 2000 godina dobili smo skup od 66 knjiga koje su napisali 4o ljudi...iz razlicitih kultura, vremena i jezika.
Znaci ta jedna knjiga Biblija koju vi nazivate bajkom koja je stra 2000 godina je predvidjela dolazak tek ovoga sto sad polako dolazi a to je new age pokret i novi svjetski poredak ( masoni, illuminati koji za svog boga imaju lucifera.Sto mislite zasto se iste povezuje sa okultnim i spiritizmom ) pazite jos prije 2000 godina!!!!
Iato tako govori o covjeku koji ce vadati tim novi svjetskim poretkom koji priprema teren ( jedna drzava, jedna religija, jedan jezik, bla bla bla... )
Sve od strane njih je bilo planirano tisucama godina,savrsenim mehanizmom sotone kojim obmanjuje ljude... kroz generacije i generacije...retoricko pitanje zasto zivimo u vremneim agdje se nakon toliko tisuca godina tek sada otkrivaju?

Ja znam da ce veceina ovdje da me proglasi budalom ali isto tako znam da sam apostol pavao pise:
ako netko medu vama misli da je mudar trebao bi najprije postati budala kako bi tek kasnije postao mudar.

Nne zelim ja ovdje nikoga nagovarati an nista svatko zna za sebe...ne zelim niti neciju vjeru mjenjati jer je taj netko naucen tako cijeli zivot da zivi i kako da ja utjecem da on povjeruje odjednom u Boga?!

Samo vam gvorim da pratite znakove zadnjih vremena, ratove, glasine o ratovima, ponasanje ljudi...svatko s imalo mozga i tko zeli zaviriti u svoje srce i razum istina ce u biti rasvjtljena.
I vidit ce da je teorija evolucije samo sposobnost stone i nista drugo ni manje ni vise.

Isus Krist je umro za grijehe cijelog covjecanstva.
Znaci da je umro za ateiste, agnostike, muslimane, krscane, illuminate, masone,sotoniste iza mene i za tebe koji citas ovo.
Bog je dao covjeku besplatan dar spasenja i istinsku duhovnu slobodu.
Svi imamo izbor, da li cemo zivjeti u neznanju dozvoljavajuci zlu da ulazi u nas zivot te nevoljko podrzavati djelovanje sotone ili dopustiti Isusu, dobru ( nazovite kako zelite ) da ude u nasa srca i budemo zauvjek duhovno spaseni.

I nemojte se zavaravati duhovni svijet postoji itekako postoji i vjerujte mi morat ce te birati na koju ce te stranu.

Jer jedno je sigurno novi svjetski poredak nije nesto u sto trebamovjerovati ili ne vec je cinjenica! A sto se nalazi iza tog novog svjetskog poretka to je pitanje.
EVOLUCIJA? Evolucija je samo pokretac.
Sistematsko uklanjanje krscana je samo dokaz svemu sta govorim jer oni su ti koji su nazadni i koje treba ukloniti koji se ne uklapaju u susatva NSP-tka i antikrista.

Ne znam ljudi istrazujte, preispitivajte sami sebe, budite mudri.

Jer jedna je cinjenica tj recenica s kojom i zavrsavamo ovaj post... na pocetku svijeta i sada pri kraju...koja je jako zamamna i dobrodosla,primamljiva...

" Bit ce te kao Bogovi..."

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/10/2015 : 08:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Baš sam sad u stanju razbiti vam svima na komadiće te vaše teorije i podjele i nagovoriti vas da ovoj temi pristupate u šaljivom tonu jer i ateisti i agnostici i vjernici i znanstvenici mogu postići konsenzus u jednoj stvari a to je da je seks početak i kraj, pokretač svega nevidljivoga i vidljivoga i da pakao i raj kao takvi ne postoje. Ako uzmeno seks, taj Evin grijeh u raju, na kog ju je potaknula zmija, za što je dan danas za mnoga zla žena kriva i "prokleta" da rađa u mukama što je to učinila..
Što je točno ta Eva učinila? Podlegla zmiji i brižnog Adama poševila? Ma dajte, odrastite..sve se vrti oko seksa, samo seks sam je pitanje moći, i tu vam Biblija ispire mozak zmijom koja je progovorila i glupu Evu na grijeh nagovorila zbog čega su oboje protjerani Istočno od raja..koji ne postoji, kao ni pakao, jer raj i pakao su napisani i opisani da vam dočaraju što vam se događa kada se prepustite užiku sa ženom, kao onom koja posjeduje ključeve tog raja i pakla, ovisno o otme na što vas osudi u toj seksualnoj igri i koliko ste joj se pokorili... Nema Boga, nema pakla, nema raja, sve je seks, Bog je žena, pakao i raj su trenutna stanja koja vas čekaju, ovisno o tome koliko ste loši ili dobri Boginji ženi.
Da nema seksa, ne bi bilo niti pogrešno tumačenih religija, ratova u ime bogova, neravnopravnosti spolova..
Frojde, diži se iz tog groba i pomozi mi! Potvrdi svima da je sve oko nas samo seks i sve se vrti oko seksa i seks je pitanje moći i tko njime bolje manipulira i vještije ga tumači, taj ima prevlast u igrama moći.
Od Adama i Eve do danas, baš se ništa promijenilo nije. Samo je pitanje, što je u Rajskom vrtu odigralo ulogu zmije.

Jako...jako zanimljiv post.
Nitko normalan nije protiv seksa pa ni Isus Krist ni Jahve...
U pravu si seks je Raj...

Samo znas gdje je caka?
Sto upravo taj isti sveti seks je netko uzeo da ponizi covjeka,da izopaci u potpunosti,degradira isti taj seks...
Taj netko zna sta radis obzirom da ljudsko bice ne moze bez seksa.

Nije stvar seks vec je stvar nacin
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/10/2015 : 08:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/03/03/ljudski-genetski-kod-napisao-vanzemaljski-programer/

Izvanzemaljci.
Hmmmm mogao bi i o tome do sutra da pise.
Vanzemaljci ce se uskoro pojaviti bit ce sve javno obznanjeno...iamte mali miljun ovih onih dokaza itd.
No zapravo zasto su lider uzeli naziv vanzemaljci?
Eto tu ulazimo opet u sferu evolucije...to su ta bića koja spominjem gore...ali oni su napredovali.
I lakse ih je nazvati vanzemaljcima koji su dosli od negdje drugdje jer je to blize 21 stoljecu nego ih nazvati onim zapravo sto jesu demoni ali kad bi tako isli to je za 15 stoljece.
Oni igraju jako, jako bitnu ulogu u cijeloj prici...
Jer masoni i ostali su prevareni a da ni sami ne znaju i servisirani su im izvanzemaljci koji ce svojom tehnologijom ovaj svijet trenutno napraviti puno boljim i zdravijim.
Ti demoni su upravo glavna poveznica davanja moci new ageu, masonima i ostalima za dolazak zna se koga.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/10/2015 : 09:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culture vulture

quote:

Kako takvi Tonkini stavovi demoniziraju jednu stranu u raspravi i vode upravo na polarizacije za koje si rekao da se bojiš do čega dovode u stvarnom životu, možda bi ti bio voljan Tonki s religijske strane reći gdje griješi. Znam da je to na rubu s pravilima foruma ali meni osobno jako smeta da su takve Tonkine izjave ostale visjeti u zraku, a nitko se s religijske strane nije ogradio od njih. Ako se odlučiš odgovoriti, nadam se da će moderatori tolerirati taj jedan odgovor.

S religijske strane - možda griješi, možda ne, tko bi to znao, nitko od nas nema uvida u onostransko. Dakle, neka (kao i svatko) vjeruje u što hoće.
S racionalne strane (a to je polje na kojem moramo braniti i religijska uvjerenja - nije dovoljno samo se pozivati na nekakve glasove koji su ti nešto rekli, osobna prosvjetljenja, osjećaje, glas savjesti i slično), ne znam odakle bih krenuo. Za tvrdnju da je "teorija evolucije perfektna Luciferova ideja da ljude uvjeri u svoje nepostojanje i isključi ih iz kraljevstva nebeskog" ne samo da nema nikakvih dokaza nego ne vidim ni u čemu je navodna perfektnost te ideje.
Istina je da su razna znanstvena otkrića mnogima uzdrmala vjeru, ali i, recimo, tragični događaji u osobnom životu su na neke imali isti efekt. Jesu li onda i, recimo, prometne nesreće ili bolesti djece - Luciferove perfektne ideje?
Ja osobno nisam nikad, kao vjernik, imao problem s teorijom evolucije i ne vidim tko bi ga mogao imati osim onih koji inzistiraju na doslovnom čitanju svakog pasusa u Bibliji. Takvih je na ovim prostorima malo i, iskreno, ne kužim odakle ove teme uopće na ovom forumu.
Vode li Tonkine izjave u opasne polarizacije? Da, ali da bi dovele do nekog većeg problema, trebale bi biti šire prihvaćene, a ovo što on govori je osuđeno da ostane mišljenje izdvojenih pojedinaca. Osobno me puno više brine to što ide u Crkvu i pristupa sakramentima, a vjeruje da je papa mason i sl., ali to nije za ovu raspravu, ili uopće za forum. Tonka, ako hoćeš, javi mi se na privat pa da o tome razgovaramo.

Pozdrav.
Mozemo naravno...
Ja nemam dokaze da je papa mason...niti govorim sa 100 % papa je mason...
Iskren cu ti biti...
Od svoje petnaeste godine sam poceo vjerovati u Krista od djeteta koje nije ticala Crkva tamo nekakav izmisljeni Bog preko noci doslovno ( kino film pasija ) postao sam zagrizeni " KRISTOLIKI " da se tako izrazim
Pazi cesto u raspravama popustam da emocije zavladaju menom umjessto da ja vladam njima, cesto i govorim tj pisem ovako nabrzinu ne pazeci na sitne ali bitne detalje...
Sve sto govorim govorim o Crkvi, masonima, evolciji... govorim na temelju trinaest godina proucavanja, cak sam bio i u samostanu nekih sest mjeseci i tu sam doznao mnoge stvari...
Takoder materijali koje sam istarzivao na koje sam nailazio nisma olako shvacao jer sam svjestan da je oko 75 % svega glupost teska i podvala izmisljotina...
Nne znam da li si vjernik ili ne... nije ni bitno...
Sto mislis recimo o vatikanskoj banci?
Mislim da svatko tko zna razmisljati logicki... zakljucak bi bio jasan svima.
Da vrsim sve sakramente...ali necu i ne zelim dpustiti da mi popovi i biskupi peru mozak...Znaci govore jedno a kako se ponasaju? I ja bi im trebao vjerovati? Ok svi grijesimo, stoji teza ali toliko nemorala...Ja prije svega slijedim Isusa Krista a o onome sto kaze jedan fratar, pop, biskup,kardinal ili papa, prvo cu poslusati sto ima za reci a onda cu se zatvoriti u sebe i osluskivati sto mi Bog kaze o tome.

Uvjek govorim i ponavljam se i tebi savjetujem onu poznatu Kristovu " budite bezazleni kao golubovi a mudri kao zmije..."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2015 : 11:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Baš sam sad u stanju razbiti vam svima na komadiće te vaše teorije i podjele i nagovoriti vas da ovoj temi pristupate u šaljivom tonu jer i ateisti i agnostici i vjernici i znanstvenici mogu postići konsenzus u jednoj stvari a to je da je seks početak i kraj, pokretač svega nevidljivoga i vidljivoga i da pakao i raj kao takvi ne postoje. Ako uzmeno seks, taj Evin grijeh u raju, na kog ju je potaknula zmija, za što je dan danas za mnoga zla žena kriva i "prokleta" da rađa u mukama što je to učinila..
Što je točno ta Eva učinila? Podlegla zmiji i brižnog Adama poševila? Ma dajte, odrastite..sve se vrti oko seksa, samo seks sam je pitanje moći, i tu vam Biblija ispire mozak zmijom koja je progovorila i glupu Evu na grijeh nagovorila zbog čega su oboje protjerani Istočno od raja..koji ne postoji, kao ni pakao, jer raj i pakao su napisani i opisani da vam dočaraju što vam se događa kada se prepustite užiku sa ženom, kao onom koja posjeduje ključeve tog raja i pakla, ovisno o otme na što vas osudi u toj seksualnoj igri i koliko ste joj se pokorili... Nema Boga, nema pakla, nema raja, sve je seks, Bog je žena, pakao i raj su trenutna stanja koja vas čekaju, ovisno o tome koliko ste loši ili dobri Boginji ženi.
Da nema seksa, ne bi bilo niti pogrešno tumačenih religija, ratova u ime bogova, neravnopravnosti spolova..
Frojde, diži se iz tog groba i pomozi mi! Potvrdi svima da je sve oko nas samo seks i sve se vrti oko seksa i seks je pitanje moći i tko njime bolje manipulira i vještije ga tumači, taj ima prevlast u igrama moći.
Od Adama i Eve do danas, baš se ništa promijenilo nije. Samo je pitanje, što je u Rajskom vrtu odigralo ulogu zmije.

Jako...jako zanimljiv post.
Nitko normalan nije protiv seksa pa ni Isus Krist ni Jahve...
U pravu si seks je Raj...

Samo znas gdje je caka?
Sto upravo taj isti sveti seks je netko uzeo da ponizi covjeka,da izopaci u potpunosti,degradira isti taj seks...
Taj netko zna sta radis obzirom da ljudsko bice ne moze bez seksa.

Nije stvar seks vec je stvar nacin

dopaši kažu da je sex smijurija u usporedbi s dopon .

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 15/10/2015 : 11:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Shvaćaš ti da je te iste sakramente uspostavio taj isti masonski Vatikan?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000