forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

izivko
Advanced Member

Germany
13113 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/10/2015 : 20:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Da. Nigdje ni slovceta o počinitelju. U najmanju ruku čudno.

Have mercy
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/10/2015 : 20:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Ako i jesam Romantičar po nečijoj kategorizaciji, nisam poražen, ni u kom slučaju: pa kroz Hrvatsku je dosad prošlo valjda i 250 tisuća izbjeglica i migranata, bez ikakvih ograda, žica, vojske i nasilja. Upravo suprotno, sve se odvijalo skoro pa savršeno. Svemu tome sam neznatno pridonio i osobno, s nešto malo odjeće i hrane te pozivanja na brojeve humanitarnih telefona, i ni u kom se slučaju ne smatram poraženim.

Štoviše, poražen si ti, pretpostavljam da bi se uvrstio među Realiste ili barem Pragmatičare, jer se pokazalo da barem u Hrvatskoj i barem dosad nije bilo potrebe ni za kakvom žicom, ogradama, vojskom itd.

Čak dapače, ostvarilo se ono moje o čemu smo postali prije valjda mjesec dana, da ćemo primiti i zbrinuti onoliko Ljudi koliko budemo mogli i za koliko imamo kapaciteta. Još smo i nadmašili te uvjete i kapacitete, za nekih 150-ak puta umnogostručivši kvote propisane u Bruxellesu.

Ti si i tada bio za podizanje ograda, žice i vojske, sve u ime nekakve civilizacijske, kulturološke, rasne i kakve sve ne supremacije "nas" u odnosu na "njih". A ti "oni" kojih se toliko plašiš već sad obogaćuju europsko društvo, i to je bespovratno.

Pa makar sutradan zbog zatvaranja drugih granica i ograničenosti naših kapaciteta i mogućnosti i mi morali podignuti žicu. To će biti ono što sam ti i onda rekao, ako zbog širih okolnosti i svojih osobina dosegnemo kritičnu granicu.

No čvrsto vjerujem da ćemo i u tom slučaju bodljikavu žicu postaviti na vrh ograde, a ne na zemlju. I zbog ljudi i zbog srna.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 22/10/2015 22:23:35
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/10/2015 : 20:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Ovo boldano ne treba zamišljati, imaš to u Mađarskoj u kojoj mediji ne samo da "konstruiraju samo smeće koje proizvode, zapaljene šatore, kako seru, pišaju, kako urlaju, svađaju se, mlate, trgaju", nego i novinari nesretnim ljudima podmeću noge, pa se ovi prostru po ledini da bi bila što efektnija reportaža. Napokon, isto na ovom topicu radi i nagor.

Nema potrebe ni za kakvim zamišljanjima, sve je već tu oko nas, a samo je na nama hoćemo li biti humani pa u krajnjoj liniji i tako da bodljikavu žicu stavimo na vrh ograde i na taj način čak spasimo i onu srnu, ili ćemo biti ti, ksenofobi, rasisti i što sve ne, i ograditi se bodljikavom žicom po tlu, pa da stradavaju i ljudi i srne, pa još na granice izvesti vojsku, postaviti mitraljeska gnijezda ... recimo i podignuti zid identičan onom oko Zapadne obale.

To je jedina dvojba.

Ha, kako si ti moćan, ismijavajući one koje ismijavaju, eto nek se nađe ..

Ti kao i obično malo ili ništa ne razumiješ: ne ismijavam baš nikoga, to mi nije ni u primisli, sasvim sam ozbiljan. Ovo, naime, nije stvar za zajebanciju i ismijavanje. Ja nisam ni zloćudni lwood ni podjebant igor 12.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 22/10/2015 : 21:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
Sto je ruzna ova nova zastava EU u picku materinu,
Jos malo pa ce i vecini ovde diktatura biti u redu , ako sluzi
sacuvanju rase i "kulture".

Go to Top of Page

zovko
New Member

201 Posts

Member since 21/08/2012

Posted - 22/10/2015 : 21:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zovko a Private Message
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Zašto portali ne stavljaju vijest o mačevaocu iz Švedske a tu su nekakve pizdarije o odgurnutoj, udarenoj izbjeglici? Možda jer je taj ubojica upravo ex izbjeglica, ha? Novinarstvo je u velikom kurcu.
Ove "vijesti" da su udareni, nisu imali wc papira, da kišu ogromno apćiha nakon prelaska hladne rijeke i slične gluposti samo imaju kontra-učinak

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/600485/EKSTREMNI-DESNICAR-Otkriven-identitet-napadaca-iz-Svedske

Ako imaš iole stida, zacrveneo si se od njega.
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 22/10/2015 : 21:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
quote:

Zašto portali ne stavljaju vijest o mačevaocu iz Švedske a tu su nekakve pizdarije o odgurnutoj, udarenoj izbjeglici? Možda jer je taj ubojica upravo ex izbjeglica, ha? Novinarstvo je u velikom kurcu.
Ove "vijesti" da su udareni, nisu imali wc papira, da kišu ogromno apćiha nakon prelaska hladne rijeke i slične gluposti samo imaju kontra-učinak

Koliko sam ja uspio da pohvatam konce, radi se o školi za problematičnu djecu. Povredjena su djeca migranata, što sugeriše da je neka škola na periferiji grada gdje mahom žive migranti. Indikativno je i to da je svjedok masakra profesor za srpski jezik. Moguće da je neki Svedjanin ksenofob u pitanju, tamo u zadnje vrijeme redovno pale kuće predvidjene za smještaj izbjeglica.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 22/10/2015 : 22:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by hello
Odgovorit ću ti na jednom primjeru. Vozim auto i ...

Ali ovdje se postavlja drugo pitanje. Jesmo li mi sposobni zaštititi tako dugu granicu?

e pa nisi odgovorio. i to je taj problem. tebi je teško iznijeti jasan stav, jer si 'žrtva' medijske konstrukcije. ken2 će ti postaviti sliku ranjene srne, a na dnevniku će te bombardirati sa slikama djece koja pate, ali imaju osmijeh i dižu dva prsta.

to je pravo pitanje, hello: zašto ti ne možeš jasno reći "nisu dobrodošli"?

slike jadne djece, teški život izbjeglica itd., to je samo jedan "moment", ili ako hoćeš, jedan djelić istine. uzet samo tako, jednostrano, kako to rade kenovi i difulovi, to je tek apstrakcija (apstrahiranje od "konkretnog", čitave stvari sa migrantima. zamisli sad drugačiji model, da ti mediji konstruiraju samo smeće koje proizvode, zapaljene šatore, kako seru, pišaju, kako urlaju, svađaju se, mlate, trgaju, dakle, zamisli da se "apstrahira" taj moment i da te mjesec dana bombardiraju s time ----- nije isključeno da će uskoro s ekrana stići takva konstrukcija, a ekipa će brzo zaboraviti slike jadnih, smrznutih itd.).

dakle, mene zanima "stvar". ali stvar se može spoznati (uvijek!!!) samo "neadekvatno". nema načina da ja dođem do apsolutne spoznaje situacije s migrantima, ali to ne znači da ću prihvatiti ken-diful-trenutnu-medijsku-priču konstrukciju. to je jedan moment, a drugi su: svijet-kultura-povijest-hrvatska u svemu tome itd.

i prema mojim mogućnostima, orijentiram se u svijetu. orijentacija mi kaže da ovi migranti nisu dobrodošli. nemam povjerenja u njih. tako stvari stoje sada.

i to je jedino pitanje hello. pokušati se postaviti u situaciji, a kad se postaviš, onda ono tvoje pitanje otpada kao sekundarno. kada znaš što ti je činiti, onda možeš i braniti granicu (pa i žrtvovati se u pokušaju - kao što se pisala naša povijest slavna, kaže thompson;)

Pa mislim da sam sasvim jasno odgovorio, ali ne postoji jednostavno DA i NE jer ovisi o situaciji.
1. Da li su izbjeglice za mene dobrodošle da preko Hrvatske idu dalje dok ih drugi primaju? Da, nemam ništa protiv. Ako oni žele u Njemačku, a Njemačka ih čeka raširenih ruku zašto bi im pravili dodatne neugodnosti.
2. Da li su izbjeglice za mene dobrodošle ako svi drugi zatvore granice? Da, ali samo obitelji s djecom dok ne popunimo kapacitete od par tisuća ljudi koje možemo smjestiti
3. Da li su izbjeglice za mene dobrodošle ako svi drugi zatvore granice, a mi popunimo kapacitete? Kratko i jasno NE. Objašnjeno na onom primjeru s stoperima.
Naravno, također smatram kao i ti da moramo biti spremni na ovaj treći scenarij i već sad početi s ozbiljnim pripremama a to je držanje vojske u pripravnosti i priprema gradnje ograde koja zadovoljava optimalne sigurnosne standarde kao što je ken2 prije pisao o tome.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7162 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 22/10/2015 : 22:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
quote:
Originally posted by zovko

quote:

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/600485/EKSTREMNI-DESNICAR-Otkriven-identitet-napadaca-iz-Svedske

Ako imaš iole stida, zacrveneo si se od njega.

Zašto bi se zacrvenio od stida? Indikativno je bilo da x sati nakon zločina, a 2 sata nakon što je vijest objavio HRT na svojoj web stranici, iste nije bilo na 3 ostala portala koja sam pretražio. Sad ne sumnjam da će proći (ili da kažem "je prošla").

loading...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/10/2015 : 22:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Ovo boldano ne treba zamišljati, imaš to u Mađarskoj u kojoj mediji ne samo da "konstruiraju samo smeće koje proizvode, zapaljene šatore, kako seru, pišaju, kako urlaju, svađaju se, mlate, trgaju", nego i novinari nesretnim ljudima podmeću noge, pa se ovi prostru po ledini da bi bila što efektnija reportaža. Napokon, isto na ovom topicu radi i nagor.

Nema potrebe ni za kakvim zamišljanjima, sve je već tu oko nas, a samo je na nama hoćemo li biti humani pa u krajnjoj liniji i tako da bodljikavu žicu stavimo na vrh ograde i na taj način čak spasimo i onu srnu, ili ćemo biti ti, ksenofobi, rasisti i što sve ne, i ograditi se bodljikavom žicom po tlu, pa da stradavaju i ljudi i srne, pa još na granice izvesti vojsku, postaviti mitraljeska gnijezda ... recimo i podignuti zid identičan onom oko Zapadne obale.

To je jedina dvojba.

Ha, kako si ti moćan, ismijavajući one koje ismijavaju, eto nek se nađe ..

Ti kao i obično malo ili ništa ne razumiješ: ne ismijavam baš nikoga, to mi nije ni u primisli, sasvim sam ozbiljan. Ovo, naime, nije stvar za zajebanciju i ismijavanje. Ja nisam ni zloćudni lwood ni podjebant igor 12.

je. lwood je oličenje Zla na planeti.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19908 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/10/2015 : 22:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

2. Da li su izbjeglice za mene dobrodošle ako svi drugi zatvore granice? Da, ali samo obitelji s djecom

Ok da budu prioritet, ali samo?
I kako to misliš izvest? Dolazi ti rulja, a ti biraš jednog po jendog, a svi oni će mirno gledati kako ti biraš među njima?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 22/10/2015 : 22:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Da, i hello je zao jer stavio "ali" u svoj post.

Taj "ali stav" imaju svi, samo neki toga još nisu svjesni. I ti tintone, i ti Johnny... ;)
Nisi zbog toga loš. To je u ljudskoj prirodi.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/10/2015 : 22:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

2. Da li su izbjeglice za mene dobrodošle ako svi drugi zatvore granice? Da, ali samo obitelji s djecom

I kako to misliš izvest? Dolazi ti rulja, a ti biraš jednog po jendog, a svi oni će mirno gledati kako ti biraš među njima?

hello je dobar lik al su ga isto malo zaveli mediji.
nema nikakvog primanja.
eventualno neki žestoki stručnjak.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/10/2015 : 22:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by senokute

je svi smo nacisti jerbo se ne želimo sjebat milijunima ljudi koji če nahrupit.

stvarno kad če više taj nuklearac da konačno ode sve u pm

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 22/10/2015 : 23:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

nema nikakvog primanja.

obitelji s djecom bi možda nekako i izvukli iz rulje, ali već zamišljam da im svima daš papir i olovku da rješavaju testove na granici da vidimo ima li medju njima koji extra pametan.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 23/10/2015 : 00:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Migrante na vrbe :)

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 23/10/2015 : 00:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

nema nikakvog primanja.

obitelji s djecom bi možda nekako i izvukli iz rulje, ali već zamišljam da im svima daš papir i olovku da rješavaju testove na granici da vidimo ima li medju njima koji extra pametan.

Ko nije, extra pametan, njega odma uz vrbu

Edited by - andjusticeforall on 23/10/2015 00:08:59
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 23/10/2015 : 00:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Uostalom ima i plan Ć, za dalmoše Č:

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/10/2015 : 00:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ali ovdje se postavlja drugo pitanje. Jesmo li mi sposobni zaštititi tako dugu granicu?

e pa nisi odgovorio. i to je taj problem. tebi je teško iznijeti jasan stav, jer si 'žrtva' medijske konstrukcije. ken2 će ti postaviti sliku ranjene srne, a na dnevniku će te bombardirati sa slikama djece koja pate, ali imaju osmijeh i dižu dva prsta.

slike jadne djece, teški život izbjeglica itd., to je samo jedan "moment", ili ako hoćeš, jedan djelić istine. uzet samo tako, jednostrano, kako to rade kenovi i difulovi, to je tek apstrakcija (apstrahiranje od "konkretnog", čitave stvari sa migrantima. zamisli sad drugačiji model, da ti mediji konstruiraju samo smeće koje proizvode, zapaljene šatore, kako seru, pišaju, kako urlaju, svađaju se, mlate, trgaju, dakle, zamisli da se "apstrahira" taj moment i da te mjesec dana bombardiraju s time ----- nije isključeno da će uskoro s ekrana stići takva konstrukcija, a ekipa će brzo zaboraviti slike jadnih, smrznutih itd.).

dakle, mene zanima "stvar". ali stvar se može spoznati (uvijek!!!) samo "neadekvatno". nema načina da ja dođem do apsolutne spoznaje situacije s migrantima, ali to ne znači da ću prihvatiti ken-diful-trenutnu-medijsku-priču konstrukciju. to je jedan moment, a drugi su: svijet-kultura-povijest-hrvatska u svemu tome itd.

i prema mojim mogućnostima, orijentiram se u svijetu. orijentacija mi kaže da ovi migranti nisu dobrodošli. nemam povjerenja u njih. tako stvari stoje sada.

i to je jedino pitanje hello. pokušati se postaviti u situaciji, a kad se postaviš, onda ono tvoje pitanje otpada kao sekundarno. kada znaš što ti je činiti, onda možeš i braniti granicu (pa i žrtvovati se u pokušaju - kao što se pisala naša povijest slavna, kaže thompson;)

Pa mislim da sam sasvim jasno odgovorio, ali ne postoji jednostavno DA i NE jer ovisi o situaciji.
1. Da li su izbjeglice za mene dobrodošle da preko Hrvatske idu dalje dok ih drugi primaju? Da, nemam ništa protiv. Ako oni žele u Njemačku, a Njemačka ih čeka raširenih ruku zašto bi im pravili dodatne neugodnosti.
2. Da li su izbjeglice za mene dobrodošle ako svi drugi zatvore granice? Da, ali samo obitelji s djecom dok ne popunimo kapacitete od par tisuća ljudi koje možemo smjestiti
3. Da li su izbjeglice za mene dobrodošle ako svi drugi zatvore granice, a mi popunimo kapacitete? Kratko i jasno NE. Objašnjeno na onom primjeru s stoperima.
Naravno, također smatram kao i ti da moramo biti spremni na ovaj treći scenarij i već sad početi s ozbiljnim pripremama a to je držanje vojske u pripravnosti i priprema gradnje ograde koja zadovoljava optimalne sigurnosne standarde kao što je ken2 prije pisao o tome.

e sad ga i ti kompliciraš
reci da ili ne, kao čovjek, a ne ko programski jezici if then and again

ali dobro, uglavnom se slažem s tobom
hrvatska može primiti 10-20 tisuća ljudi (ili koliko već se odluči da je limit) koji žele tu biti i bog, nema više
možda nam i dobro dođu, ko će to znat
a ako razvoj situacije bude zahtijevao ograđivanje, onda se ograditi, ali ne bezobzirno i opasno kao mađari

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 23/10/2015 : 01:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Uglavnom, ja sam mišljenja da Peštu treba opet zapalit, ako ni zbog čeg drugog (digli oštorzubu žicu koja nas uvaljuje u probleme) pa onda radi ovoga:

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 23/10/2015 : 01:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Za balvane, to su inače zemlje krune Sv. Stjepana

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 23/10/2015 : 01:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
A unutra je tek šou...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/10/2015 : 01:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ta ti zgrada sa grbovima smeta a nas prozivaš zbog migranata?
ccc

Edited by - lwood on 23/10/2015 01:42:36
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47576 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/10/2015 : 01:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

quote:

e sad ga i ti kompliciraš
reci da ili ne, kao čovjek, a ne ko programski jezici if then and again

ali dobro, uglavnom se slažem s tobom
hrvatska može primiti 10-20 tisuća ljudi (ili koliko već se odluči da je limit) koji žele tu biti i bog, nema više
možda nam i dobro dođu, ko će to znat
a ako razvoj situacije bude zahtijevao ograđivanje, onda se ograditi, ali ne bezobzirno i opasno kao mađari

20 iljada ljudi je pola posto stanovništva.
di bi ti s tin ljudima i šta bi oni uopče radili u hr?

Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 23/10/2015 : 06:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by senokute

je svi smo nacisti jerbo se ne želimo sjebat milijunima ljudi koji če nahrupit.

stvarno kad če više taj nuklearac da konačno ode sve u pm

Problem je u problemu. Tipicni fašista je u stvari strašljivko koji
se boji svega i svačega, i taj strah napravi od njega ono sto jeste. To je taj životinjski nagon i strah od svega nepoznatog.
Ali, trgnite se i napravite taj sljedeći korak koji vam fali u toj jebenoj evoluciji.

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 23/10/2015 : 08:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
svakakih profila ljudi tu ima...

evo naš najmlađi tinton npr.kupi tri čokolade,dvije pojede putem do crvenog križa(kaže pao mu šećer) a treću onako još musav oko usta od čokolade uz osmijeh preda i kaže:ovo je za malog ahmada.
ili stinky.svako jutro diže bodljikavu žicu jer mu ove dvije barabe ken2 i johnny preobučeni u diverzante pokidaju.ni sizif se ne naradi ko naš stinky.
ili naša dva slovenca,poli i risar.njih je miro cerar ovlastio da uvedu red u kampu u bregani.svako jutro iz kampa se čuje:kdor ne skače ni slovenec,jen dva.u RTL direktu zabrinuto lice zorana šprajca izgovara:u hrvatsku pojačan priljev izbjeglica iz slovenije.
kras,svjetski čovjek.jedini komandir busa.mjegovaa je prva i zadnja.jednom rukom drži volan i prevozi emigrante,u drugoj ruci satelitski mobitel.direktna veza sa carem.daje putinu savjet kako smotat onu novu sekretaricu olgu.trećom rukom drži laser uperen u isilovske mete i navodi rusku avijaciju.
pa onda dva injžinjera genetike,dr.dwayne looney i dr. izivko.malo su se poigrali genetikom i od blond pitoma šveđanina dobili arapskog koljača.anton lundin peterson,pravo arapsko ime.
senokute.taj svijećom traži po forumu fašiste.da mu svjetlo upališ ne bi ih našao.
i za kraj,ali ne manje bitan,naš Iwood.zloslutna crna ptica.samo su mu neki smakovi svijeta na pameti.el će atomika kresnut el će nas izbjeglice pregazit.on bi to najvolio samo da nam u zadnjoj poruci na stripovikom može napisat:šta sam vam reko?evo vam sad.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000