forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Tema dana: Ljudska prava i sloboda izbora
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 28/09/2016 : 21:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:
Originally posted by culture vulture

Fala, ali evo u ozujku ce biti 10 godina otkako sam upoznao zenu svog zivota i nemam je namjeru mijenjati.
Pomozi radije ovim svojima.

Bravo i sretno vam!!!

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/09/2016 : 21:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
mnogi od vas ovdje moraju shvatiti jednu stvar. zapravo, gomila vas još mora shvatiti gomilu stvari... ali, svejedno... jer nikoga ovdje ne zanima koje ste sve jebene visoke škole završili ili koji vam je i kakav obiteljski status. ovdje je važno, prije svega, što pišete i kako se izražavate. jer to je ono što puno više govori o vama.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 28/09/2016 : 22:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Zapravo je fascinantno koliko se ljudi razmeću i dave ljude time što imaju ženu/muža i djecu. Kao da je to neko posebno postignuće koje su samo rijetki imali prilike da dostignu. To najčešće primjećujem kod domaćica, takozvane "the mame", ali vidim da ni muškarci nisu imuni na to.
Da vam objasnim: svako ko nema tu nesreću da je onemogućen da ima djecu (iz medicinskih razloga) može da sklepa hrpu mućaćosa. Ne treba puno mozga, stvarno.
Go to Top of Page

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 29/09/2016 : 07:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

Zapravo je fascinantno koliko se ljudi razmeću i dave ljude time što imaju ženu/muža i djecu. Kao da je to neko posebno postignuće koje su samo rijetki imali prilike da dostignu. To najčešće primjećujem kod domaćica, takozvane "the mame", ali vidim da ni muškarci nisu imuni na to.
Da vam objasnim: svako ko nema tu nesreću da je onemogućen da ima djecu (iz medicinskih razloga) može da sklepa hrpu mućaćosa. Ne treba puno mozga, stvarno.

Slazem se s tobom da nema potrebe iznositi pojedinosti o svom obiteljskom statusu.
Ne bih se slozio sa drugim dijelom tvoga posta.

"Vater werden ist nicht schwer,Vater sein dagegen sehr"

"Otac nije tesko postati,otac je tesko biti".
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 29/09/2016 : 07:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Ja bih još dodao sljedeće... postati otac nije teško, biti otac je puno teže, doći do prilike za uopće biti otac je najteže.
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 29/09/2016 : 09:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
I love the smell of troll in the morning...

Olovka je jedina stvar u mojem životu koju mogu kontrolirati.
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 29/09/2016 : 09:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message
Istina, vrlo je malo ljudi koji su sami vlastitom voljom (premda ih ima, ali oni su iznimke). Pristup suprotnom spolu govori puno o tome koliko je netko savladao pravila ponasanja i stilizaciju samoga sebe, koliko je uspjesan (jer se sve to gleda na ljubavnom trzistu: i obrazovanje, i konzekventno karijera, izgled, zdravlje, snaga itd.) Ostati sam citav zivot gotovo uvijek implicira da te nitko nije htio: upravo da bi izbjegli takav dojam, ljudi se cesto zadovolje i s ljudima koje ne postuju, od kojih se smatraju boljima.
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 29/09/2016 : 11:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
quote:
Originally posted by Mrkva

Istina, vrlo je malo ljudi koji su sami vlastitom voljom (premda ih ima, ali oni su iznimke). Pristup suprotnom spolu govori puno o tome koliko je netko savladao pravila ponasanja i stilizaciju samoga sebe, koliko je uspjesan (jer se sve to gleda na ljubavnom trzistu: i obrazovanje, i konzekventno karijera, izgled, zdravlje, snaga itd.) Ostati sam citav zivot gotovo uvijek implicira da te nitko nije htio: upravo da bi izbjegli takav dojam, ljudi se cesto zadovolje i s ljudima koje ne postuju, od kojih se smatraju boljima.

A cuj, ima i slucajeva da je osoba bila itekako pozeljna, ali je potrosila vrijeme s krivim partnerima/-icama. Par godina ove lazne nade, par godina one iluzije i eto klimakterija. Sto je jos jedan nacin na koji katolicki moral spasava zivote - ne dozvoljava kretenima da te zavlace i potrose ti citavu mladost.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/09/2016 : 11:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Katolicki moral. Dobra fora u katolickoj zemlji u kojoj se ne zna tko koga jebe i vara. No.. pod tepih s tim. Bitno da je ispostovana institucija Braka.
Kad je nacija bolesna i poremecena, poremecenih vrijednosti, tesko da moze pomoci bilo koja institucija, osim struke koja se poremecajima bavi. A bas to je na ovim prostorima tabu. Posjet psihologu, psihijatru.. Treba lijeciti uzroke a ne posljedice trpati u formu.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 29/09/2016 : 12:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
Da, dobro, vama je cinjenica da zivimo u jednoj paloj realnosti svakog jutra podjednako nova. I svakog dana iznova imate potrebu o tome pricati.
To je otprilike kao da vam netko kaze: "zdrava prehrana ukljucuje 5 komada voca i povrca dnevno", a vi svakog dana iznova dolazite do nevjerojatnih otkrica tipa da mnogi to ne konzumiraju a ipak zive, da nekome zeludac ne podnosi luk ili da se previse koriste pesticidi.
Nemam neka visoka ocekivanja od vas, ali dajte bar budite duhoviti. Ovo postaje zalosno.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26021 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/09/2016 : 12:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

Ovo mi je toliko bezvezna izjava, na više nivoa, da ne mogu ni da reagujem.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/09/2016 : 12:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

Da, dobro, vama je cinjenica da zivimo u jednoj paloj realnosti svakog jutra podjednako nova. I svakog dana iznova imate potrebu o tome pricati.
To je otprilike kao da vam netko kaze: "zdrava prehrana ukljucuje 5 komada voca i povrca dnevno", a vi svakog dana iznova dolazite do nevjerojatnih otkrica tipa da mnogi to ne konzumiraju a ipak zive, da nekome zeludac ne podnosi luk ili da se previse koriste pesticidi.
Nemam neka visoka ocekivanja od vas, ali dajte bar budite duhoviti. Ovo postaje zalosno.

Sumnjaš li ti ikada u svoje istine...?

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/09/2016 : 12:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

A cuj, gledaj to ovako pa ces bit veseliji: da nema nas koji smo zalosna slika u opcoj euforiji katolicanstva, na osnovu kojih parametara bi sebe dozivio toliko ispravnim i vrijednim samopouzdanja i samopostovanja.
Bila bi praznina da ti nema nekog poput mene jer ne bi umio pronaci i izraziti sebe.:)

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26021 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/09/2016 : 13:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ako smem da primetim, mnogo ste medijski preopterećeni.
To jest, mediji vam kroje ubeđenja i "ovima" i "onima".

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 29/09/2016 : 13:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message
quote:

quote:

A cuj, ima i slucajeva da je osoba bila itekako pozeljna, ali je potrosila vrijeme s krivim partnerima/-icama. Par godina ove lazne nade, par godina one iluzije i eto klimakterija. Sto je jos jedan nacin na koji katolicki moral spasava zivote - ne dozvoljava kretenima da te zavlace i potrose ti citavu mladost.

Nacelno se slazem s tobom, no ja sam sklonija kulturnorelativistickom tumacenju odnosa: spiljska spika.
Blabla, slijedi dosadni kratki kurs: zeni je u interesu da muskarac ne trosi svoje resurse, snagu i energiju na potomstvo koje nije njeno pa trazi neku garanciju da do toga nece doci, a to dolazi u obliku braka, formalnog, ozakonjenog obecanja.
Sto muskarac iz tog ugovora dobiva? "Obecanje" da ce potomstvo uistinu biti njegovo, a ne susjedovo i postarovo (zato je i bilo tako vazno da zena pri ulasku u brak bude djevica, prije nego sto je postojala DNA analiza - da ne bi podmetnula kukavicje jaje muskarcu, tj. da postarova djeca ne bi naslijedila njegovo bogatstvo) te ofkors, osigurava sva zakonska prava spomenutog potomstva. I to ima sve veze s katolickim moralom jer je pragmaticno i zdravorazumski ugradeno u temelje civilizacije. Molim te, nemoj me opet krivo shvatiti i pokusavati mi odgristi glavu. Uistinu dajem katolicanstvu credit where its due: to je dobro smisljeno.

Gdje nastaje problem? Tamo gdje se realnost braka tuce s holivudskom romantikom na kojoj sam ja, kao sto vec rekoh sto puta, odrasla. Ljubav koja traje vjecno i vjecno se osjecas kao da si na najsjajnijim drogama, i vise nikad nemas los dan, pronasla si sebe u drugome, izvukao te iz depresije, pravocrtno se uspinjete ka zajednickim ciljevima (promaknuce, kucica u cvijecu, 2.3 djece).

No, ta ideja zivota u ljubavnoj ekstazi, osim sto je potpuno neodrziva, usto je i u opreci s pragmatickim aspektom braka (sto ne znaci da ja sad braku odricem pravo na emocije i sentimentalnost, samo naglasavam da je pragmaticki aspekt vrlo krupan). Tu sad dolazimo do toga sto si ti spomenuo o pozeljnima, a koji su igrom slucaja ostali stajati u igri glazbenih stolica, dok su svi ostali na svojim stolicama i gledaju ih u cudu. Yes, istina je da su mnogi od njih zrtve holivudizacije ljubavi, ali mozemo pricati i o vrlo bolnim iskustvima smrtnih slucajeva gdje je opet pojedinac (ne svojom krivnjom ili nedostatkom mudrosti) ostao na margini i izvan zajednice.

Poanta je da, koji god razlog tomu bio, drustvo ima posebno izvitoperen stav prema samcima koji zadu u odredene godine, bez imalo suosjecanja prema razlozima koji su do toga doveli i zato me uopce ne cudi sto forumasi (konstantno, might I add) potezu to pitanje. Naravno, oni to jos dodatno garniraju macistickom spikom koju uopce necu komentirati. Evo i ti nisi planirao ici u tancine svog ljubavnog statusa, ali vrag im nije dao mira: potegnuli su to zato da bi te mogli poniziti (u slucaju da nemas nikoga) i za tvoje cinicno ponasanje reci "Pa naravno, kakav ce i biti kad je sam".
Isto to rade i starijim profesoricama ucenici kad im daju jedinice "Njoj treba...*insert vulgarism here*". Velik je pritisak.

EDIT: editirala sam sve palatale jer su se prikazali kao upitnici.

Edited by - Mrkva on 29/09/2016 13:39:16
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 29/09/2016 : 13:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

(Odgovaram tebi osobno, jer si mi drag pa ovime radim na upoznavanju... Da je bilo tko drugi pitao, izignorirao bih ga... I nadoveze li se itko drugi, upravo to cu i napraviti.)

U svoje "istine" - naravno. (Najbolji ti je dokaz to koliko brzo odustanem od nekog stripa, koliko sam fakulteta promijenio, poslova, prebivalista...)

U istine koje je razradio Toma Akvinski - skoro nikad. Koliko god bi mojoj intelektualnoj tastini odgovaralo da mogu nesto u tom sistemu popraviti ili nadopuniti, jednostavno se nema sta. I ne samo to, nego mi je, u usporedbi s time, sve drugo smijesno banalno i djetinjasto i naivno.

Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 29/09/2016 : 13:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
quote:

Gdje nastaje problem? Tamo gdje se realnost braka tuce s holivudskom romantikom na kojoj sam ja, kao sto vec rekoh sto puta, odrasla. Ljubav koja traje vjecno i vjecno se osjecas kao da si na najsjajnijim drogama, i vise nikad nemas los dan, pronasla si sebe u drugome, izvukao te iz depresije, pravocrtno se uspinjete ka zajednickim ciljevima (promaknuce, kucica u cvijecu, 2.3 djece).

No, ta ideja zivota u ljubavnoj ekstazi, osim sto je potpuno neodrziva, usto je i u opreci s pragmatickim aspektom braka (sto ne znaci da ja sad braku odricem pravo na emocije i sentimentalnost, samo naglasavam da je pragmaticki aspekt vrlo krupan). Tu sad dolazimo do toga sto si ti spomenuo o pozeljnima, a koji su igrom slucaja ostali stajati u igri glazbenih stolica, dok su svi ostali na svojim stolicama i gledaju ih u cudu. Yes, istina je da su mnogi od njih zrtve holivudizacije ljubavi, ali mozemo pricati i o vrlo bolnim iskustvima smrtnih slucajeva gdje je opet pojedinac (ne svojom krivnjom ili nedostatkom mudrosti) ostao na margini i izvan zajednice.

Poanta je da, koji god razlog tomu bio, drustvo ima posebno izvitoperen stav prema samcima koji zadu u odredene godine, bez imalo suosjecanja prema razlozima koji su do toga doveli i zato me uopce ne cudi sto forumasi (konstantno, might I add) potezu to pitanje. Naravno, oni to jos dodatno garniraju macistickom spikom koju uopce necu komentirati. Evo i ti nisi planirao ici u tancine svog ljubavnog statusa, ali vrag im nije dao mira: potegnuli su to zato da bi te mogli poniziti (u slucaju da nemas nikoga) i za tvoje cinicno ponasanje reci "Pa naravno, kakav ce i biti kad je sam".
Isto to rade i starijim profesoricama ucenici kad im daju jedinice "Njoj treba...*insert vulgarism here*". Velik je pritisak.

EDIT: editirala sam sve palatale jer su se prikazali kao upitnici.

Holivudska vizija ljubavi, na kojoj sam i ja odrastao (ja ni dan danas ne znam kako ona scena iz Disneyjeve Pepeljuge, u kojoj su princu sve cure osim nje nezanimljive, nije najbolji prikaz ljubavi) lijeci se kao i sve djetinjarije - nekim oblikom mracne noci. (Referiram se na tzv. mracnu noc duse, kako ju je opisao Sv. Ivan od Kriza.)
Svatko tko, u bilo kojem podrucju zivota, treba prijeci s majcinog mlijeka na hranu za odrasle, mora prozivjeti nekakvu vrstu mracne noci. Samo kod svakoga to ima neki drugi oblik. Kod nekih, nazalost, ima i taj najtezi - smrt voljene osobe.
A reakcije ljudi oko tebe u takvim situacijama, kad prolazis kroz najtezu patnju, su uvijek takve, da. I dobro je da jesu, jer bi se inace prvom prilikom vratila na sisu i ne bi nikad dosla do snicla i pomfrita.

Edited by - culture vulture on 29/09/2016 14:01:00
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/09/2016 : 14:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

quote:

(Odgovaram tebi osobno, jer si mi drag pa ovime radim na upoznavanju... Da je bilo tko drugi pitao, izignorirao bih ga... I nadoveze li se itko drugi, upravo to cu i napraviti.)

U svoje "istine" - naravno. (Najbolji ti je dokaz to koliko brzo odustanem od nekog stripa, koliko sam fakulteta promijenio, poslova, prebivalista...)

U istine koje je razradio Toma Akvinski - skoro nikad. Koliko god bi mojoj intelektualnoj tastini odgovaralo da mogu nesto u tom sistemu popraviti ili nadopuniti, jednostavno se nema sta. I ne samo to, nego mi je, u usporedbi s time, sve drugo smijesno banalno i djetinjasto i naivno.

S moje točke gledišta na život puno bi zdravije bilo da je obrnuto... :)

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 29/09/2016 : 14:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
quote:

S moje točke gledišta na život puno bi zdravije bilo da je obrnuto... :)

S moje tocke gledista, to ti je kao da imas tesko bolesno dijete. Zivot bi ti bio puno jednostavniji da ga se jednostavno otarasis, ali bi time ubio svaki smisao.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/09/2016 : 14:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Katolicki moral. Dobra fora u katolickoj zemlji u kojoj se ne zna tko koga jebe i vara. No.. pod tepih s tim. Bitno da je ispostovana institucija Braka.
Kad je nacija bolesna i poremecena, poremecenih vrijednosti, tesko da moze pomoci bilo koja institucija, osim struke koja se poremecajima bavi. A bas to je na ovim prostorima tabu. Posjet psihologu, psihijatru.. Treba lijeciti uzroke a ne posljedice trpati u formu.

Je da si žensko, al znaš tu i tamo nešto stvarno pametno napisat.

Katolički moral?

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ili ovakvi proseri ka lešinar koji priča o svetosti kurca palca a ne smi čitat stripove u kojen se dvi žene ližu jer mu od toga titraju jajca i dolazi u napast.

Katolički moral?

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kad rečeš "Katolički moral" to je ka da rečeš "Židovski mudžahedin"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 29/09/2016 14:18:01
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 29/09/2016 : 14:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
quote:

A cuj, gledaj to ovako pa ces bit veseliji: da nema nas koji smo zalosna slika u opcoj euforiji katolicanstva, na osnovu kojih parametara bi sebe dozivio toliko ispravnim i vrijednim samopouzdanja i samopostovanja.
Bila bi praznina da ti nema nekog poput mene jer ne bi umio pronaci i izraziti sebe.:)

Da nastavim s metaforom '5-a-day'.
- Zdrava prehrana ukljucuje 5 komada voca i povrca dnevno.
- A, cuj, gledaj to ovako pa ces biti veseliji: da nema nas koji smo zalosna slika u opcoj euforiji nutricionizma, na osnovi kojih parametara bi sebe dozivio toliko ispravnim i vrijednim samopouzdanja i samopostovanja?

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 29/09/2016 : 14:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

S moje tocke gledista, to ti je kao da imas tesko bolesno dijete. Zivot bi ti bio puno jednostavniji da ga se jednostavno otarasis, ali bi time ubio svaki smisao.

Osobno zapažanje, unaprijed se ispričavam.

Za jednu osobu koja je sigurna da živi na 'pravom putu' iz tebe izbija golema količina negativne energije. I nije to zbog različitih nam svjetonazora. Amos je recimo svjetonazorski jednak tebi, pa opet mi djeluje kao pozitivan lik, zadovoljan svojim životom. Ti često kao da ljudima želiš ubiti entuzijazam, te ne valjaju fakulteti, te ne znaš crtati, te nećeš raditi posao koji voliš, te ovo-ono... Ne znam odakle dolazi sve to, ali mi ne djeluje nimalo kršćanski. OK je upozoriti, ali tvoj nastup 'ja sve znam i sad ću ti reći' ne djeluje mi najprikladniji.

Ostavljaš dojam bahate osobe, što mi ne ide skupa s kršćanskim vrijednostima.

I ponovo se ispričavam što te uopće 'analiziram', ali eto došlo mi...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/09/2016 : 14:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Osobno zapažanje, unaprijed se ispričavam.

Za jednu osobu koja je sigurna da živi na 'pravom putu' iz tebe izbija golema količina negativne energije. I nije to zbog različitih nam svjetonazora. Amos je recimo svjetonazorski jednak tebi, pa opet mi djeluje kao pozitivan lik, zadovoljan svojim životom. Ti često kao da ljudima želiš ubiti entuzijazam, te ne valjaju fakulteti, te ne znaš crtati, te nećeš raditi posao koji voliš, te ovo-ono... Ne znam odakle dolazi sve to, ali mi ne djeluje nimalo kršćanski. OK je upozoriti, ali tvoj nastup 'ja sve znam i sad ću ti reći' ne djeluje mi najprikladniji.

Ostavljaš dojam bahate osobe, što mi ne ide skupa s kršćanskim vrijednostima.

I ponovo se ispričavam što te uopće 'analiziram', ali eto došlo mi...

Potpis.
Amosa i ja poštujen, Culture vulture mi je nakaradan. Pravi primjer katolika zbog kojega je moja baba prestala ić u crkvu.
Pogotovo ovaj nastup s visoka, kao on nas svih ignorira jer smo ispod njega, al eto Tonto mu je drag pa će mu odgovorit.
Ja ne virujen u pakal i raj, ali Culture bi se triba ozbiljno zamislit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 29/09/2016 14:36:09
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/09/2016 : 14:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

Da nastavim s metaforom '5-a-day'.
- Zdrava prehrana ukljucuje 5 komada voca i povrca dnevno.
- A, cuj, gledaj to ovako pa ces biti veseliji: da nema nas koji smo zalosna slika u opcoj euforiji nutricionizma, na osnovi kojih parametara bi sebe dozivio toliko ispravnim i vrijednim samopouzdanja i samopostovanja?

Naravno. U svemu i polazim od sebe. Kad ugledam sliku u cijem okviru ne bih sebe cijenila, tada se preispitam sto bih dalje mogla popraviti da sebe u tom okviru jednom (nikad) ne ugledam.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/09/2016 : 14:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Culture, postaješ naporan s tom religijom.
U načelu je zabranjeno na forumu o takvim temama ali ajde tolerira se.
ali ti sad fakat prelaziš granicu - em ti je svako malo post na temu religije em fakat imaš nekakvu mržnju prema svima koji imaju drukčije mišljenje na tu temu. Podsjećaš me već malo na onog religijskog fanatika Kosmajca. Nisi (još) na toj razini ali fakat pretjeruješ.
Uglavnom, dosta više o tome, i previše se to toleriralo.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000