Author |
Topic  |
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 16/02/2017 : 17:20:09
|
A jbg., naleti i takvo ludilo s vremena na vrijeme. Ma to ti je poput bolesnog kolekcionarstva stripova, pogotovo kad je u pitanju okorjeli fetišist dotične njemačke marke. ;) To su sad samo 4 dodatna - od nekih 30-ak i kusur pari, a više od pola njih još nenošene. Ok, jedan par jučer ipak bacio, onaj koji se nosio sve dok nije riknuo. :D
|
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5160 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 16/02/2017 : 19:04:07
|
A jok, ne treba meni to! Spejšl i individualno izrađeni ortopedski ulošci dušu dali. ;)
Edit: Ne padaj ti, sine, na te njihove priče o jastučićima, oni hoće samo tovje pare. Viruj ti barbi Dukiju i ostaćeš zdrav do starosti. ;)
Izvadiš im originalne, ubaciš ove i milina brale, ki' nov!

|
Edited by - Dukidule on 16/02/2017 19:38:23 |
 |
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 16/02/2017 : 19:41:58
|
quote: Originally posted by Mrkva
Sviđaju mi se! Zanimljiv si ti frajer :)
Otkud ti sad upade dok ja Rakošiću objašnjavam šta da (ne) kupuje? A ti to sudiš po veličini obuće, ha?  |
 |
|
panzer
Advanced Member

12795 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 16/02/2017 : 19:43:59
|
quote: Originally posted by Dukidule
Otkud ti sad upade dok ja Rakošiću objašnjavam šta da (ne) kupuje? A ti to sudiš po veličini obuće, ha? 
Ne veličini, dužini!
 |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Posted - 16/02/2017 : 20:03:59
|
Otkud ti sad upade dok ja Rakošiću objašnjavam šta da (ne) kupuje? A ti to sudiš po veličini obuće, ha? 
Nisam znala da ces pisati faking refleksivnu lirsku pjesmu o uloscima za patikice :)
A sad kad sam vec upala u taj menage a trois, mogla bih te pitati da vidimo citavu kolekciju, ha? :) |
 |
|
emirem
Advanced Member

10864 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 16/02/2017 : 20:13:41
|
"Deichmann" ima dobrih ulozaka. Gledao neku noc Adidas tene i nisu normalni na online storeu, 130-199eura, ali to su bar koje i nekako izgledaju kako treba. Nisam kupio adidas od 1996. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 16/02/2017 : 21:18:31
|
Treba cipele kupovati što više Ja sam nedavno kupio dva para u Zari (650 kn svaki) i U Bilbau jedne (1300 kn.) Za prave cipele mi nije bed dati puno para. Inače, tenisice slabo nosim (imam jedan par Adidaski i Puma tenisica, stere su oko godinu dana). Nosim fine lakirane cipele ili one khm, ne - lakirane cipele :D Onak sportivo cipele. Inače dok radim, uvijek sam u uredu u tom paru cipela-tenisica, a kada sam van ureda onda se zbigecam. Jbga, ove su udobnije a i nitko me ne vidi :D Nedavno sam kupio u Ari te sportivo cipele i odlične su. Idealne za šetnju. jako se puno šećem ali nisam pristaša trenirki i tenisica. današnja šetnja - Ara cipele, Zara hlače, Paul & Shark vesta i Hugo Boss kaput I novi album Mikea Oldfielda u slušalicama |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 16/02/2017 : 21:27:46
|
Dogodio se u biti isti shit kao i nebrojeno puta u slučaju stripova. Krenuo danas kupiti dva para, izabrao 4 i ne mogoh se odlučiti koja dva ponovo odložiti.
Odlozi ti lepo sva cetiri, uzmi starke i budi kul. 
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5160 Posts
Posted - 16/02/2017 : 21:41:39
|
Nemam iskustva s pravljenim ulošcima , imam pravilne tabane , pa nisam nikad razmišlja o tome ,.Jedno vrime sam se raspitiva pa ništa od toga rađe kupim udobne patike tj. tenisice.Koliko traju ti ulošci 
Mrkva i ti bi mogla razmislit o ovome vjerovatno dosta vremena provedeš na nogama dok predaješ nastavu. |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5160 Posts
Posted - 16/02/2017 : 21:52:04
|
quote: Originally posted by mladjo
Treba cipele kupovati što više Ja sam nedavno kupio dva para u Zari (650 kn svaki) i U Bilbau jedne (1300 kn.) Za prave cipele mi nije bed dati puno para. Inače, tenisice slabo nosim (imam jedan par Adidaski i Puma tenisica, stere su oko godinu dana). Nosim fine lakirane cipele ili one khm, ne - lakirane cipele :D Onak sportivo cipele. Inače dok radim, uvijek sam u uredu u tom paru cipela-tenisica, a kada sam van ureda onda se zbigecam. Jbga, ove su udobnije a i nitko me ne vidi :D Nedavno sam kupio u Ari te sportivo cipele i odlične su. Idealne za šetnju. jako se puno šećem ali nisam pristaša trenirki i tenisica. današnja šetnja - Ara cipele, Zara hlače, Paul & Shark vesta i Hugo Boss kaput I novi album Mikea Oldfielda u slušalicama
Mladjo ti si političar moraš pazit na imiđ , inače reiting pada, ne daj bože da te neko vidi u patikama  Znam neke ljude koji izbjegavaju patike jer misle da u njima izgledaju neozbiljno , meni je u slobodno vrime najdraže u tuti i patikama ,nekako se najbolje osjećam a i lakše mi je obilazit kioske 
|
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 16/02/2017 : 22:03:11
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Koliko traju ti ulošci 
Koliko hoćeš. ;) Pržive ti uglavnom bez problema dva do tri para obuće.
quote: Originally posted by emirem
"Deichmann" ima dobrih ulozaka. Gledao neku noc Adidas tene i nisu normalni na online storeu, 130-199eura, ali to su bar koje i nekako izgledaju kako treba. Nisam kupio adidas od 1996.
Ma koji Deichmann? Pa to ti je isto kao da ostaviš tvorničke u njima. Samo "made by Orthopäde", digitalno ti snimi tabane i justirane u milimetar. ;) |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 16/02/2017 : 22:04:13
|
Treba cipele kupovati što više Ja sam nedavno kupio dva para u Zari (650 kn svaki) i U Bilbau jedne (1300 kn.) Za prave cipele mi nije bed dati puno para. Inače, tenisice slabo nosim (imam jedan par Adidaski i Puma tenisica, stere su oko godinu dana). Nosim fine lakirane cipele ili one khm, ne - lakirane cipele :D Onak sportivo cipele. Inače dok radim, uvijek sam u uredu u tom paru cipela-tenisica, a kada sam van ureda onda se zbigecam. Jbga, ove su udobnije a i nitko me ne vidi :D Nedavno sam kupio u Ari te sportivo cipele i odlične su. Idealne za šetnju. jako se puno šećem ali nisam pristaša trenirki i tenisica. današnja šetnja - Ara cipele, Zara hlače, Paul & Shark vesta i Hugo Boss kaput I novi album Mikea Oldfielda u slušalicama
Mladjo ti si političar moraš pazit na imiđ , inače reiting pada, ne daj bože da te neko vidi u patikama  Znam neke ljude koji izbjegavaju patike jer misle da u njima izgledaju neozbiljno , meni je u slobodno vrime najdraže u tuti i patikama ,nekako se najbolje osjećam a i lakše mi je obilazit kioske 
Što li me zovu Tuta... |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
Edited by - Tutta on 16/02/2017 22:05:47 |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5160 Posts
Posted - 16/02/2017 : 22:16:03
|
Mi Dalmoši trenirku nazivamo tuta , je..biga kod nas ti je sve naopako  Kad sam vidija tvoj ime na zadnjem postu ,pomislim šta li se Tutti danas dogodilo da ga nisu slučajno plejbojeve zečice silovale u podzemnoj željeznici  |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 16/02/2017 : 22:19:50
|
Mi Dalmoši trenirku nazivamo tuta , je..biga kod nas ti je sve naopako  Kad sam vidija tvoj ime na zadnjem postu ,pomislim šta li se Tutti danas dogodilo da ga nisu slučajno plejbojeve zečice silovale u podzemnoj željeznici 
Iz tvojih usta u Božije uši!  |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 16/02/2017 : 22:35:41
|
A jbg., nisam ni ja, no ako se vole tenisice ne mora značiti da se ujedno preferira i "krkan-style" 90-ih.  Ne, bez za'ebancije, još od nekadašnjeg aktivnog doba jednostavno "živim" Adidas.  Tada su me opremali, imao sam kvazi flat, a danas ih nažalost sam kupujem. 
Al' da ne bude zablude, ne nosim ja samo Adidas tenisice. :D Ima tu i drugih raznih pari pa naravno i "Business Shoes" etc. (Lloyd, Hugo B.) ili "Sneakers-a" (Lacoste, Tommy H. i sl.) - oko 50-ak pari, no svaku slobodnu minutu i moguću ukazanu priliku iskoristim naravno za nošenje tenisica/patika/sportske obuće. U prilog mi, naravno, ide i ta sreća da u sklopu obavljanja svakodnevnog posla ne moram biti stisnut u odijelo zetegnute kravate oko vrata, pa mnoge termine obavljam u sportski-ležernom style-u..... naravno, bez trenirke. 
@Caleb: Nosio sam ja i "starke", no frks, no one su ovdje već drugu godinu nekako off style. |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 16/02/2017 : 22:43:36
|
A sad kad sam vec upala u taj menage a trois, mogla bih te pitati da vidimo citavu kolekciju, ha? :)
Koju to, stripova ili....? Stripova je (nešto malo) više.  |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 16/02/2017 : 23:11:31
|
A jbg., nisam ni ja, no ako se vole tenisice ne mora značiti da se ujedno preferira i "krkan-style" 90-ih.  Ne, bez za'ebancije, još od nekadašnjeg aktivnog doba jednostavno "živim" Adidas.  Tada su me opremali, imao sam kvazi flat, a danas ih nažalost sam kupujem. 
Al' da ne bude zablude, ne nosim ja samo Adidas tenisice. :D Ima tu i drugih raznih pari pa naravno i "Business Shoes" etc. (Lloyd, Hugo B.) ili "Sneakers-a" (Lacoste, Tommy H. i sl.) - oko 50-ak pari, no svaku slobodnu minutu i moguću ukazanu priliku iskoristim naravno za nošenje tenisica/patika/sportske obuće. U prilog mi, naravno, ide i ta sreća da u sklopu obavljanja svakodnevnog posla ne moram biti stisnut u odijelo zetegnute kravate oko vrata, pa mnoge termine obavljam u sportski-ležernom style-u..... naravno, bez trenirke. 
@Caleb: Nosio sam ja i "starke", no frks, no one su ovdje već drugu godinu nekako off style.
Znam biti po deset sati u uredu bez da izađem van i onda mi totalno pašu te casual cipele. A inače i meni su što se tiče tenisica Adidas najbolje. Ali najače mi je kad vidim univrzalke sa cijenom od 400 - 500 kn Mislim to (i specijalke) su bile najeftinije njihove tenke, a sad su u modi :D A isto kao i starke - igrao se nogać u njima a sada koštaju 500 kn :D Lijepo su to Dječaci rekli u onoj pjesmi. Inače, glede ureda - ova spika na početku :D
|
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 16/02/2017 : 23:13:50
|
Inače uvijek je lijepo sresti čovjeka koji cijeni dobre cipele |
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5160 Posts
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 16/02/2017 : 23:52:17
|
quote: Originally posted by nagor
My mama always said you can tell a lot about a person by their shoes, where they going, where they been...
Run, Forrest, run!  |
 |
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Posted - 17/02/2017 : 01:03:51
|
Hahahaha, ovo je predobro. Mladjo, podcijenila sam tvoj smisao za humor. Kako si dobro skinuo malograđanski snobizam takvih likova, to je da ne povjeruješ! I još si lijepo napravio razliku između Duletove sakupljačke "strasti" i ovog kupovanja marki poradi marke navođenjem cijena pojedinih artikala (btw Dule, ti si odlučio bitio vope i njegova zena zajedno - i cipele i stripovi :)). Svaka čast!
Mrkva i ti bi mogla razmislit o ovome vjerovatno dosta vremena provedeš na nogama dok predaješ nastavu.
Ne znam koliko to smisla ima, budući da u školu idem samo u štiklama od 12 cm, da dobijem na visini i autoritetu u pojavi :)
Koju to, stripova ili....? Stripova je (nešto malo) više. 
Izvlačiš se! Pa neću te u Svaštari za stripove pitati ;)
|
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 17/02/2017 : 06:20:30
|
Hahahaha, ovo je predobro. Mladjo, podcijenila sam tvoj smisao za humor. Kako si dobro skinuo malograđanski snobizam takvih likova, to je da ne povjeruješ! I još si lijepo napravio razliku između Duletove sakupljačke "strasti" i ovog kupovanja marki poradi marke navođenjem cijena pojedinih artikala (btw Dule, ti si odlučio bitio vope i njegova zena zajedno - i cipele i stripovi :)). Svaka čast!
Mladjo je ozbiljan, sad si u nevolji :) |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
Topic  |
|