forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što vam se danas dogodilo?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 131

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 16/02/2017 : 17:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
A jbg., naleti i takvo ludilo s vremena na vrijeme.
Ma to ti je poput bolesnog kolekcionarstva stripova, pogotovo kad je u pitanju okorjeli fetišist dotične njemačke marke. ;)
To su sad samo 4 dodatna - od nekih 30-ak i kusur pari, a više od pola njih još nenošene.
Ok, jedan par jučer ipak bacio, onaj koji se nosio sve dok nije riknuo. :D

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5160 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 16/02/2017 : 17:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Dukidule kad već toliko kupuješ i trošiš , kupuj one s jastucima , čuvaj zglobove
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 16/02/2017 : 19:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
A jok, ne treba meni to!
Spejšl i individualno izrađeni ortopedski ulošci dušu dali. ;)

Edit: Ne padaj ti, sine, na te njihove priče o jastučićima, oni hoće samo tovje pare.
Viruj ti barbi Dukiju i ostaćeš zdrav do starosti. ;)

Izvadiš im originalne, ubaciš ove i milina brale, ki' nov!

Edited by - Dukidule on 16/02/2017 19:38:23
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 16/02/2017 : 19:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Sviđaju mi se! Zanimljiv si ti frajer :)
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 16/02/2017 : 19:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

Otkud ti sad upade dok ja Rakošiću objašnjavam šta da (ne) kupuje?
A ti to sudiš po veličini obuće, ha?

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12795 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 16/02/2017 : 19:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:

Ne veličini, dužini!

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 16/02/2017 : 20:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisam znala da ces pisati faking refleksivnu lirsku pjesmu o uloscima za patikice :)

A sad kad sam vec upala u taj menage a trois, mogla bih te pitati da vidimo citavu kolekciju, ha? :)
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/02/2017 : 20:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
"Deichmann" ima dobrih ulozaka.
Gledao neku noc Adidas tene i nisu normalni na online storeu, 130-199eura, ali to su bar koje i nekako izgledaju kako treba.
Nisam kupio adidas od 1996.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/02/2017 : 21:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Treba cipele kupovati što više Ja sam nedavno kupio dva para u Zari (650 kn svaki) i U Bilbau jedne (1300 kn.) Za prave cipele mi nije bed dati puno para. Inače, tenisice slabo nosim (imam jedan par Adidaski i Puma tenisica, stere su oko godinu dana). Nosim fine lakirane cipele ili one khm, ne - lakirane cipele :D Onak sportivo cipele. Inače dok radim, uvijek sam u uredu u tom paru cipela-tenisica, a kada sam van ureda onda se zbigecam. Jbga, ove su udobnije a i nitko me ne vidi :D Nedavno sam kupio u Ari te sportivo cipele i odlične su. Idealne za šetnju. jako se puno šećem ali nisam pristaša trenirki i tenisica. današnja šetnja - Ara cipele, Zara hlače, Paul & Shark vesta i Hugo Boss kaput I novi album Mikea Oldfielda u slušalicama

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 16/02/2017 : 21:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dogodio se u biti isti shit kao i nebrojeno puta u slučaju stripova.
Krenuo danas kupiti dva para, izabrao 4 i ne mogoh se odlučiti koja dva ponovo odložiti.

Odlozi ti lepo sva cetiri, uzmi starke i budi kul.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5160 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 16/02/2017 : 21:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemam iskustva s pravljenim ulošcima , imam pravilne tabane , pa nisam nikad razmišlja o tome ,.Jedno vrime sam se raspitiva pa ništa od toga rađe kupim udobne patike tj. tenisice.Koliko traju ti ulošci

Mrkva i ti bi mogla razmislit o ovome vjerovatno dosta vremena provedeš na nogama dok predaješ nastavu.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5160 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 16/02/2017 : 21:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Treba cipele kupovati što više Ja sam nedavno kupio dva para u Zari (650 kn svaki) i U Bilbau jedne (1300 kn.) Za prave cipele mi nije bed dati puno para. Inače, tenisice slabo nosim (imam jedan par Adidaski i Puma tenisica, stere su oko godinu dana). Nosim fine lakirane cipele ili one khm, ne - lakirane cipele :D Onak sportivo cipele. Inače dok radim, uvijek sam u uredu u tom paru cipela-tenisica, a kada sam van ureda onda se zbigecam. Jbga, ove su udobnije a i nitko me ne vidi :D Nedavno sam kupio u Ari te sportivo cipele i odlične su. Idealne za šetnju. jako se puno šećem ali nisam pristaša trenirki i tenisica. današnja šetnja - Ara cipele, Zara hlače, Paul & Shark vesta i Hugo Boss kaput I novi album Mikea Oldfielda u slušalicama

Mladjo ti si političar moraš pazit na imiđ , inače reiting pada, ne daj bože da te neko vidi u patikama
Znam neke ljude koji izbjegavaju patike jer misle da u njima izgledaju neozbiljno , meni je u slobodno vrime najdraže u tuti i patikama ,nekako se najbolje osjećam a i lakše mi je obilazit kioske
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 16/02/2017 : 22:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Koliko traju ti ulošci
Koliko hoćeš. ;) Pržive ti uglavnom bez problema dva do tri para obuće.

quote:
Originally posted by emirem

"Deichmann" ima dobrih ulozaka.
Gledao neku noc Adidas tene i nisu normalni na online storeu, 130-199eura, ali to su bar koje i nekako izgledaju kako treba.
Nisam kupio adidas od 1996.

Ma koji Deichmann? Pa to ti je isto kao da ostaviš tvorničke u njima. Samo "made by Orthopäde", digitalno ti snimi tabane i justirane u milimetar. ;)

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 16/02/2017 : 22:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mladjo ti si političar moraš pazit na imiđ , inače reiting pada, ne daj bože da te neko vidi u patikama
Znam neke ljude koji izbjegavaju patike jer misle da u njima izgledaju neozbiljno , meni je u slobodno vrime najdraže u tuti i patikama ,nekako se najbolje osjećam a i lakše mi je obilazit kioske

Što li me zovu Tuta...

+IN HOC SIGNO VINCES+

Edited by - Tutta on 16/02/2017 22:05:47
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5160 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 16/02/2017 : 22:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Mi Dalmoši trenirku nazivamo tuta , je..biga kod nas ti je sve naopako
Kad sam vidija tvoj ime na zadnjem postu ,pomislim šta li se Tutti danas dogodilo da ga nisu slučajno plejbojeve zečice silovale u podzemnoj željeznici
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 16/02/2017 : 22:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mi Dalmoši trenirku nazivamo tuta , je..biga kod nas ti je sve naopako
Kad sam vidija tvoj ime na zadnjem postu ,pomislim šta li se Tutti danas dogodilo da ga nisu slučajno plejbojeve zečice silovale u podzemnoj željeznici

Iz tvojih usta u Božije uši!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 16/02/2017 : 22:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

A jbg., nisam ni ja, no ako se vole tenisice ne mora značiti da se ujedno preferira i "krkan-style" 90-ih.
Ne, bez za'ebancije, još od nekadašnjeg aktivnog doba jednostavno "živim" Adidas.
Tada su me opremali, imao sam kvazi flat, a danas ih nažalost sam kupujem.

Al' da ne bude zablude, ne nosim ja samo Adidas tenisice. :D
Ima tu i drugih raznih pari pa naravno i "Business Shoes" etc. (Lloyd, Hugo B.) ili "Sneakers-a" (Lacoste, Tommy H. i sl.) - oko 50-ak pari, no svaku slobodnu minutu i moguću ukazanu priliku iskoristim naravno za nošenje tenisica/patika/sportske obuće.
U prilog mi, naravno, ide i ta sreća da u sklopu obavljanja svakodnevnog posla ne moram biti stisnut u odijelo zetegnute kravate oko vrata, pa mnoge termine obavljam u sportski-ležernom style-u..... naravno, bez trenirke.

@Caleb:
Nosio sam ja i "starke", no frks, no one su ovdje već drugu godinu nekako off style.

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 16/02/2017 : 22:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

A sad kad sam vec upala u taj menage a trois, mogla bih te pitati da vidimo citavu kolekciju, ha? :)

Koju to, stripova ili....?
Stripova je (nešto malo) više.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/02/2017 : 23:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A jbg., nisam ni ja, no ako se vole tenisice ne mora značiti da se ujedno preferira i "krkan-style" 90-ih.
Ne, bez za'ebancije, još od nekadašnjeg aktivnog doba jednostavno "živim" Adidas.
Tada su me opremali, imao sam kvazi flat, a danas ih nažalost sam kupujem.

Al' da ne bude zablude, ne nosim ja samo Adidas tenisice. :D
Ima tu i drugih raznih pari pa naravno i "Business Shoes" etc. (Lloyd, Hugo B.) ili "Sneakers-a" (Lacoste, Tommy H. i sl.) - oko 50-ak pari, no svaku slobodnu minutu i moguću ukazanu priliku iskoristim naravno za nošenje tenisica/patika/sportske obuće.
U prilog mi, naravno, ide i ta sreća da u sklopu obavljanja svakodnevnog posla ne moram biti stisnut u odijelo zetegnute kravate oko vrata, pa mnoge termine obavljam u sportski-ležernom style-u..... naravno, bez trenirke.

@Caleb:
Nosio sam ja i "starke", no frks, no one su ovdje već drugu godinu nekako off style.

Znam biti po deset sati u uredu bez da izađem van i onda mi totalno pašu te casual cipele. A inače i meni su što se tiče tenisica Adidas najbolje. Ali najače mi je kad vidim univrzalke sa cijenom od 400 - 500 kn Mislim to (i specijalke) su bile najeftinije njihove tenke, a sad su u modi :D A isto kao i starke - igrao se nogać u njima a sada koštaju 500 kn :D
Lijepo su to Dječaci rekli u onoj pjesmi.
Inače, glede ureda - ova spika na početku :D

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/02/2017 : 23:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Inače uvijek je lijepo sresti čovjeka koji cijeni dobre cipele

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/02/2017 : 23:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote

My mama always said you can tell a lot about a person by their shoes, where they going, where they been...
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5160 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 16/02/2017 : 23:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Evo šta se događa s ljudima koji kupuju libelusove stripove
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 16/02/2017 : 23:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

My mama always said you can tell a lot about a person by their shoes, where they going, where they been...

Run, Forrest, run!

Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/02/2017 : 01:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hahahaha, ovo je predobro. Mladjo, podcijenila sam tvoj smisao za humor. Kako si dobro skinuo malograđanski snobizam takvih likova, to je da ne povjeruješ!
I još si lijepo napravio razliku između Duletove sakupljačke "strasti" i ovog kupovanja marki poradi marke navođenjem cijena pojedinih artikala (btw Dule, ti si odlučio bitio vope i njegova zena zajedno - i cipele i stripovi :)). Svaka čast!

quote:

Mrkva i ti bi mogla razmislit o ovome vjerovatno dosta vremena provedeš na nogama dok predaješ nastavu.

Ne znam koliko to smisla ima, budući da u školu idem samo u štiklama od 12 cm, da dobijem na visini i autoritetu u pojavi :)

quote:

Koju to, stripova ili....?
Stripova je (nešto malo) više.

Izvlačiš se! Pa neću te u Svaštari za stripove pitati ;)
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/02/2017 : 06:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hahahaha, ovo je predobro. Mladjo, podcijenila sam tvoj smisao za humor. Kako si dobro skinuo malograđanski snobizam takvih likova, to je da ne povjeruješ!
I još si lijepo napravio razliku između Duletove sakupljačke "strasti" i ovog kupovanja marki poradi marke navođenjem cijena pojedinih artikala (btw Dule, ti si odlučio bitio vope i njegova zena zajedno - i cipele i stripovi :)). Svaka čast!

Mladjo je ozbiljan, sad si u nevolji :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page
Page: of 131 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000